- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz genndy #61236 üzenetére
Nem a lejárt ingyenes érdekel. Ingyenes. Free to Play. Ilyenek, mint Team Fortress 2, Shadow Warrior Classic, DC Universe, Marvel Heroes. Amik az év 365 napján ingyenesek. Telepítve a listámban vannak, leszedve sehol sincsenek. Vagy akár a játékdemók, az ugyanaz, igaz, azokhoz nem ragaszkodok.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Abrion
senior tag
Hali
Tegnap volt frissítés, és ma nem jutok be, csak frissit és frissit de nem jutok be, amit eddig csináltam töröltem a package könyvtárat, és volt egy telepítés is másik könyvtárba, de semmi maradt ugyan az.
Valaki segítsen.
-
Hunbeast87
senior tag
AMD Giveaway 5 percen belül!!!!!
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
Arkennys
addikt
válasz Hunbeast87 #61257 üzenetére
181 et írt. kattintok.
Error 503 - Sorry, the queue is closed as all keys have been claimed.
kapják be. mélyen
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Abrion
senior tag
válasz Zamery #61256 üzenetére
töröltem, és semmi nem történt, ugyan úgy frissíteni próbál.
Amit elfelejtetem megemlíteni, a logs könyvtárban van ez a fájl bootstrap_log.txt, abban ez volt[2014-02-20 20:29:39] Csomag kibontása...
[2014-02-20 20:30:17] Frissítés telepítése...
[2014-02-20 20:31:17] A telepítés utáni törlés sikertelen. Folytatás...
[2014-02-20 20:31:17] Törlés...
[2014-02-20 20:31:17] A telepítés utáni törlés sikertelen. Folytatás...
[2014-02-20 20:31:17] Frissítés kész. Steam indítása...
[2014-02-20 20:31:17] Shutdown -
SenorGrande
senior tag
válasz Dilikutya #61231 üzenetére
+ (#61243) Samus:
Az ingyenes játékok csak akkor maradnak meg a könyvtárban, ha vásárolsz/vásároltál hozzá DLC-t, vagy azelőtt már megvetted volna, hogy F2P lett.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Arkennys
addikt
Mi a teendő, ha valaki aktivált seriallal játékot. Leszedi, indítja. Beugrik ez a kis ablak indításnál, hogy kulcs másolása vágólapra vagy játék. Játékra kattint. És ennyi, nem történik semmi. Egy mpre bevillan zölden hogy játszik, de az is csak felugró értesítésnek, néha chat ablaknál is. Egyéb nem történik. Fájl ellenőrzést csinált már.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
csaba951
veterán
válasz phenomHUN #61240 üzenetére
Rust Alpha
AllowCrossRegionTradingAndGifting: NoEzért nem megy! Szerintem ha be lett volna aktíválva már korábban, akkor simán menne. Most már nem is tudnád giftelni/tradelni. Gyakorlatilag azok jártak rosszul, akiknek csak úgy ott volt az Inventoryjában.
-
addikt
válasz Arkennys #61261 üzenetére
Próbálja meg Rendszergazdaként indítani a játékot és/vagy a Steamet. Szerintem nem tudja létrehozni magának a szükséges könyvtárakat a Dokumentumokban, mert nincs jogosultsága.
Meg lehet próbálni még a Kompatibilitás módot is ha régebbi a játék.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Arkennys
addikt
-
Frod
addikt
Sziasztok!
Ha kereskedni szeretnék a raktáramban lévő tárgyakkal, ahhoz kell regisztrálni a bankkártyám adatait, vagy anélkül is jön a pénz "Steam wallet"-be, hogy ki lenne töltve az a rész?Do you see the white shadow?
-
csaba951
veterán
-
-
Prof
addikt
válasz Hunbeast87 #61257 üzenetére
Milyen giveaway?
-
Prof
addikt
Akit erdekel Gamersgaten van allitsd ossze a sajat Rockstar bundle-dat akcio. Persze semmi Amazon szintu holiday deal, de tobb mint a semmi, plane azoknak akiknek csak DLC kell olcsobban.
[ Szerkesztve ]
-
Jofi81
őstag
A Ubisoftos akciók naponta egyszer, este 7-kor változnak?
-
Csapoati
nagyúr
-
csaba951
veterán
válasz Jofi81 #61280 üzenetére
Szerintem mind a két címnél max. 50%-ra számíthatsz! Ennél többet nem fognak kapni Summer Sale-ig. Legalábbis Steam-en nem...
Gyakorlatilag semmit nem éri meg megvenni -35%-on, mert ezeknek a címeknek mindegyike kapható lesz napokon belül minimum. -50%-os akcióban. A nagy részük simán meg fogja kapni a -75%-ot.
-
válasz Jofi81 #61287 üzenetére
Az Ubisoft játékok mind Uplayesek, akkor is, ha Steamen veszed.
De sajnos ezt nem tudod elkerülni hosszú távon, mert egyre több kiadó jön ki a saját kliensével. Van már Steam, Origin, Uplay, Battle.net kliens is, és hamarosan az utóbbi is kötelező lesz a Blizzard játékokhoz.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
ayo
veterán
válasz Jofi81 #61289 üzenetére
én legendsnél tuti láttam egy pillanatra uplay klienst...mondjuk igazából nagyon nem néztem mert nem zavar. új játéknál egyszer benyomtam a kódot aztán nagyon többet nem kellett törődnöm vele. memóriát nem foglal és tényleg csak 1-2mpre jön fel ha indítom.
http://jateknaplo.blog.hu
-
ayo
veterán
válasz Jofi81 #61292 üzenetére
nemtom mi a gond vele nekik. ahogy írtam semmi gond nincs ha Steamen keresztül nyomod a Uplayt. Egyszer elkéri a játék kódját utána már nem fog zavarni. Ezért sztem ne mondj le pár jó játékról, különösen a Legends-ről, mert az nagyon jó lett
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Agyzuzo
addikt
válasz Jofi81 #61292 üzenetére
Nem kell fosni a Uplay klienstől, már nem annyira vészes... Van nekem Desura, Origin és Uplay is a Steam mellett, meg lehet szokni, ennyire ne legyünk már lusták.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
őstag
De jó hogy ingyen játszható a COD Ghost , erre meg most nem indul valami finom directX hibával
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Assimilator
őstag
válasz DrTechnoid #61295 üzenetére
Nem mintha túl sokat vesztenél.
-
Prof
addikt
Erre egybol ez ugrott be a jatek kapcsan: "kutyaharapást szőrével"
-
Alien83
senior tag
DX11 kell hozzá
És igazából 6GB ram, vagy akadozva nyomod 4GB Ram mellett.
-
őstag
-
Alien83
senior tag
válasz DrTechnoid #61299 üzenetére
jaja meg mondok még durvábbat.
Ez a KIS FOS ARCADE is ami 2 napja jelent meg ez is DX11 only a steam szerint. Vicces azért.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest