- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
Gabe-nak most van jobb dolga mint a Summer Sale épp költi azt a rengteg pénzét
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Kephamos
addikt
Nektek is döglődik a steam?
-
félisten
Mit tudtok erről a hírről? Ha igaz, a STEAM új korszakába léphet...
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Źşë'
addikt
válasz AxBattler #24907 üzenetére
nem rossz, de gondolom nem annyiért veszik vissza mint amennyiért vetted, pláne nem akciósan - ez normális is lenne, gondolom majd fillérekért visszaveszik mint szilveszterkor a petárdákat
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
-
sagem
addikt
válasz kovsol #24911 üzenetére
Mármint a már játszott játékokra gondolsz, igaz? Na ez az ami soha nem fog bekövetkezni..vagy legalábbis nem belátható időn belül sajnos
Az meg nem tiszta nekem, hogy a linkelt hírben szereplő határozatot ki mondta ki, van e bármiféle törvényi ereje egyáltalán?
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
danih
veterán
Csak úgy tojja a steam a summer 2012 kiadói packeket, nagyon a levegőben van már a zakció. + Red Orchestra Franchise pack jön, és új Killing Floor karakterek (csak nem summer event?)
-
ProEvoFan
nagyúr
Ez a hír volt már?
Ha így lesz, kíváncsi leszek mit lépnek az online boltok.Nagy robbanás várható...
Úgy is megszabadulnék pár játékomtól[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz ProEvoFan #24919 üzenetére
Pár hsz-el lejjebb Én nem várok semmiféle robbanást, az európai bizottság döntése nem nagyon fogja megrengetni pl. a Steamet, s ha akarják (s akarják) úgyis 1millió féle jogi csüréscsavarrlal kerülik meg vagy legalábbis akadályozzák meg még évekig a dolgot, legalábbis én így gondolom..
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Bluerainbow #24922 üzenetére
A bezárás erős lenne.A magas árak meg borzalom.Meglátjuk mi lesz.Kíváncsian várom.
(#24920) sagem
Reggel van még[ Szerkesztve ]
-
válasz ProEvoFan #24923 üzenetére
Ha engedelyezniuk kell a cserelgetest, nem is tudom, en kb 80%-os forgalomcsokkenest saccolnek, azert az huzos. Toltogetni pedig ugyanugy toltogetnek az uj tulajdonosok, sot, sokkal jobban fog porogni a hasznalt biznisz miatt, szerverekbol meg tobb kellene, a koltsegeik csak novekednenek... Szegeny, szegeny steam. Na emiatt nem lesz ebbol semmi .
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
félisten
válasz Bluerainbow #24922 üzenetére
Magas árak? Azaz marad a mostani szinten?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
nightmare13
őstag
válasz Bluerainbow #24929 üzenetére
Nah, és akkor ki vásárolna már tőlük? Így is a rendes európai árak vannak M.o-n, ha ezt még emelik, az isten se tudja megfizetni őket!
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
Youri
veterán
válasz AxBattler #24928 üzenetére
Ha valami marad a mostani szinten, akkor hogy lesz drágább??? Szemléltetésképp, az ausztrál árak. Jelentős, akár 10-20-30, vagy több USD különbségek vannak az amcsihoz képest, ahoz képest nekünk szavunk sem lehet. Ja és ők is USD-ben fizetnek, nem AUD-ban
nightmare13: Pedig mennyi könnycseppet ejtenének egy ilyen hatalmas piacért, mint a mienk
#24932: Még mindig az ÁFA miatt, ami az államok nagy részében nem érvényes a Steam-re...
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
félisten
Igen, gondoltam.
Én viszont arra értettem, hogy nálunk (EU) amúgy is "picivel" magasabbak az árak az amerikaiaknál."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
bul07
nagyúr
Van két darab Vendégbelépőm: Red Orchestra: Ostfront 41-45 játékhoz
Elküldöm az itt első két jelentkezőnek (email címet privátba küldjétek el)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Youri
veterán
válasz nightmare13 #24933 üzenetére
Az lehet, de a Steam sem karitatív szervezet, ráadásul az áraikat a kiadók határozzák meg. Ha szabad lesz tradelgetni a már regisztrált játékaidat, a bevételük jelentősen vissza fog esni, mindenhol, ahol ilyet lehet
RTX ON
-
wednesday
őstag
válasz maross #24926 üzenetére
Ha nincs más hátra és kénytelen ezt megoldani a Steam meg az Origin, akkor is ki fognak találni valamit.
Gondolom akkor az összes kiadó az EA-hez hasonlóan Online Pass-t fog bevezetni a játékokra, + minden egyes tradre a Valve jutalékot fog kivetni. Ha a kiadók játékai megvételébe is van haszna a Valve-nek, akkor a felhasználók közötti eladásoknál is pénzt fognak levenni, hiszen ők üzemeltetik a rendszert, szervereket stb.Ha a törvény eddig arról szól, hogy nem korlátozhatják a tovább adást, értékesítést. De én biztosra veszem, hogy arról nincs szó, hogy ők ebből ne profitáljanak.
-
DeFranco
nagyúr
Vagy (és én ebben bízom) bevezetnek egy transfer fee-t az eladásokra, arra hivatkozva, hogy ez nekik többletterhet eredményez. A játékok ára ezzel nem változna, de az eladásokból eredő veszteségüket is csökkentenék.
Illetve ott van még a kitétel, hogy ez a mennyiségi licenszekre nem vonatkozik, azokat nem lehet eladni, tehát várhatóan el fognak szaporodni a 2 és 4 packok
@wednesday: fakkje, egyre gondoltunk
[ Szerkesztve ]
-
pecze
aktív tag
Most néztem körül jobban, látom, hogy Bemine3-ban a korán vásárlók kaptak egy plusz pakkot. No, én első nap megvettem, de csak az alap, 4 dolláros csomagot és nem kaptam semmit. Az alap csomag az oka, vagy reklamáljak?
-
NFL#13
tag
Akármilyen új rendszer lesz itt azt biztos ,hogy mi felhasználok fogjuk megszívni...
Én nem is örülnék annak ,ha bevezetnék ezt a "szabad használt piacot".
Rengeteg steam-en kapható nem steamworks-ös játéknál kivitelezhetetlen is lenne(plusz account, key reg és stb..). A visszaélésekről nem is beszélve.Annak mondjuk örülnék ,ha a steam a "megunt" játékaimat kb. negyedáron visszavenné.
(mondjuk annyiért is vettem majdnem mindet ) -
DeFranco
nagyúr
válasz NFL#13 #24939 üzenetére
Fogalmazzunk úgy, hogy eddig fél-negyed áron kaptál forgalomképtelen játékokat, ami most megszűnik, és kapsz majd teljes áron forgalomképeseket.
Előbbi verzió szerintem jobb volt, csak a bürokrácia megint szült egy egeret. Elveiben jó a döntés, csak a gyakorlatban egy jó gyakorlatnak tesz keresztbe.
-
válasz NFL#13 #24939 üzenetére
Ha adoztatas lesz belole cserekor, az igazabol nekunk jobb mint a mostani allapot, hisz kapsz egy uj lehetoseget, amivel vagy elsz, vagy nem. Attol meg ugyanugy vasarolgathatsz barmit, remelhetoleg ugyanolyan aron mint eddig.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
DJGABI
addikt
-
NFL#13
tag
-
NFL#13
tag
Persze, hogy nem.
Én csak abból következtettem ,hogy ,ha pl megveszem steam rendszerén keresztül a Red Alert 3-at és a Battlefield BC 2-t. Akkor ugye a multi-hoz/coop-hoz kell egy (EA) origin fiók. És ha eladom valamelyiket is (ha egy EA fiókon van ,akkor külön nem is lehet),akkor azt is át kell ruháznom. Számomra ez kimeríti az accoount eladást.
Én úgy értelmezem ezt a "nagy ötletet" ,hogy ilyenkor erre jogom van.
Akkor miért is lenne a steam fiók kivétel.
Lehet nézek el valamit ,de számomra ez jött le belőle.
Javíts ki ,ha tévedek! -
válasz NFL#13 #24947 üzenetére
Arra nem kötelezhetik a Valve-t és az EA-t, hogy accountot engedélyezzenek eladni. És nem is lenne helyes, mert sok visszaéléshez vezethet (mint ahogy most is sokan visszaélnek, csalnak vele).
Véleményem szerint a következő esetek valamelyike fog bekövetkezni, de ehhez is évek kelhetnek:
1. vissza lehet tradelni a játékokat a shopnak, mint most a GreenManGaming-nél, persze csak nagy veszteséggel
2. lehet cserélgetni játékokat megkötéssel (pl. ugyanazt a játékot mondjuk havonta egyszer lehet továbbadni, ill. maximalizálnák a havonta továbbadható játékok számát -> ezek csak példák)
3. lehet szabadon adni-venni mindent, viszont nagy jutalékot szed a Valve és a játék jogtulajdonosa (én olyan 50% környékére tippelek)
4. a hármas pont, pluszban még jönne hozzá egy minimálár, ami a játék adott platformon/kliensen (pl: Steam) belüli árától függ
5. semmi sem változik, mert a Valve és az EA nem európai cég (az Ubisoft más kérdés).Még lehetne spekulálni, de az szerintem biztos, hogy teljesen szabad kereskedelem nem lesz belőle. Véleményem szerint a legvalószínűbb az ötös és az egyes pont.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz ProEvoFan #24949 üzenetére
Mondjuk amit én szívesen látnék az az, hogy 1 napon belül (vagy legyen akár csak 3-4 óra) veszteség nélkül (vagy minimális veszteséggel) vissza lehessen adni a Steam-ek a játékokat, így mindent ki lehetne próbálni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest