- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teszla_
senior tag
Játékfájlok épségének ellenőrzése...
Így lett magyarra fordítva
Egyelőre csinálja, utána megpróbálom megint elindítani.
Azért ez elég gáz, hogy ennyire túlterheltek a szerverek. Pedig tudtommal ehhez a játékhoz csak annyira kéne a Steam, hogy elinduljon, utána talán nem nyúl hozzá. -
Szajo
őstag
Space Chem -50%, Valve -33% és -25% kupon érdekel valakit? Szénre vagy ilyesmire cserélném.
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Nordic #14291 üzenetére
Na végre meglett a 10 present, direkt odafigyeltem, hogy olyannak adjam akinek nem volt elosztottam és nem kaptam meg az achit...Szóval elmegy a jó k****** k****** a************ az a telibeb********* birka aki ezt összerakta. Én biztos nem fogok megint 5 órát szarozni 10 k*csög dobozért....
-
Varoz
addikt
Ezért is írtam oda, hogy szerintem.
Amúgy meg nyald meg a fülemet.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Nordic
Közösségépítő
Na 7 szénért kaptam egy poker night játékot... asszem nekem ennyi volt az achi vadászat, nem éri meg vele *opni órákat.
-
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Kellemes karácsonyi ünnepeket kivánok mindannyiotoknak !
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
Zolás
addikt
-
Winne
nagyúr
Felesleges szenekkel meg lehet célozni, ha valaki úgy érzi...
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Varoz
addikt
válasz hackeeeee #14311 üzenetére
Winne
Várjál, hozok a fáskamrából.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Alexios
veterán
Végre megvan az immortals, 1 szén
ha valakit érdekel odaadom mind az 5 szenem egy portal2-ért, hátha megszántok karácsonykor
-
bul07
nagyúr
Na még egy óra és jön az újabb ingyenesen megoldható , gondolom most megint valami agyrém játékba kell majd teljesíteni
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Źşë'
addikt
Békés, Boldog Karácsonyt Minden fórumtársnak!
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
BigBlue69
őstag
Remélem Gangwars.. az annyira nem agyrém.. egész jó játék.. az más esett h megint megfog halni minden szerver Hógolyóval kell kidobozni.. (hógolyó = gránát) 200 Pont kell összesen elérni.. vagyis 2 meccs.. de ha bele lendülsz 1 alatt is megvan!
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Warhammer 40k Space Marine - 14.97 GBP
Saints Row The Third - 20.07 GBPSteam-es mindkettő
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Winne
nagyúr
-
törölt tag
Nem nagyon akar haladni az a kövezés... Alszanak a Blizzard-osok?
-
JSaN
addikt
válasz hackeeeee #14295 üzenetére
Ha two vagy four packot veszel akkor 1 peldany mindenkepp a jatek listadban lesz, es amaradekot tudod el ajandekozni. Az illeto neve melelt a kis nyilnal vana olyan hogy meghivas targycserere es ott tudsz bizniszelni.
Na mig nem voltam fel diszitettem a fenyofat, csillog villog mint a gyemant.
Boldog karácsonyt mindenkinek
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
-
-
phenomHUN
senior tag
Skyrim napi akcióba, és nálunk sajnos nem elérhető
-
BigBlue69
őstag
válasz phenomHUN #14336 üzenetére
Hard Reset 4,50 Huhuu.é s achis elvileg .. Jáájj. mi legyen..
Jsan Kb ugyanez a felhozatal
LOL.. Egyből kaptam 4 Szenet.
Tudtam h GangWars lesz ugy tudtam
[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Doki16
addikt
Renegade Ops four packba benne lenne valaki? 2.1 euróra jönne ki fejenként.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
phenomHUN
senior tag
@ (#14340) Doki16:
Benne vagyokSZERK: Jajj, most látom, hogy Renegade Ops. Azt hittem hirtelen, hogy Hard Reset Így viszont tárgytalan számora.
Gangwars csupán 5,5GB.. úgyérzem ezt a szenet/kupont kihagyom..
[ Szerkesztve ]
-
BigBlue69
őstag
válasz Doki16 #14340 üzenetére
Remélem azért észre vetted h elvileg kell az achihoz kieg is.. Mondjuk én ugy vettem észre h a kieges map is ment mostanában simával..
-
törölt tag
Skyrim mennyire lett leárazva? Nem látom a régiózár miatt.
-
phenomHUN
senior tag
33%-os leárazásba van.
$59.99
$40.19Tanácsolom számodra is a Steam Trade fórumot, én ott cseréltem a Skyrimem egy Saints Row 3-ra, amit 4k-ért vettem.
[ Szerkesztve ]
-
BigBlue69
őstag
Gangwars megér 5 gb-t.. könnyebb mint az eddigiek! Hógolyózni kell!
Renegade Ops-hoz persze a dlc-ket elfelejtették leárazni..
-
Kassadin
addikt
Valaki ki tudna segíteni? Körülbelül 1100 ft-ra lenne szükségem, jövő héten visszakapná személyesen vagy átutalással.
Üdv: Kassadin[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest