Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ghoosty

    őstag

    válasz kutga #2298 üzenetére

    Köszi az infót, kb úgy volt a csata, hogy 10 Viking vs 10 void ray a végére ő marad meg egy épphogy élő void rayjel, de addigra nekem a bázisomon megint kész volt 10 Viking szóval az se élt sokáig. Reaktorral szoktam gyártani, hogy 2-t lehet egyszerre. (szoktam fókuszálni a tüzet, ha MMM taktikával vagyok, akkor külön lövetem a marinnal az egységeket és külön a marauderekkel amik ellen azok jók)

    Nekem a marine nem tűnt túl hatékonynak ellenük, egy másik játékban meg is szivattak. volt legalább 20 marinom, és mind egy szálig odavesztek. Bár tudom, hogy árban kisebb értékű volt, mit a sereg ami jött, de akkor is zavar, hogy nincs jó földi anti air unitja a terrannak, mint annó a góliát volt.

    Droppot lehet valamivel gyorsítani? Olyan lassan pakolja ki az egységeket, hogy bőven odaér valami mire leszedném a dolgozókat. Én nem szoktam droppolni, marine-t, ha van vikink, simán leszállok velük, azt pápá munkás, ha jön valami, akkor fel azt már ott se vagyok.

    Wolverine: Csak rendszer file-okat telepítek a c-re, még fizikailag is másik vinyón van az SC2, így ha tényleg az a probléma, hogy véletlen írásvédett file, akkor joggal hívom bugnak, mert olyan helyre rakja, amihez nem lenne joga a programnak hozzáférnie. Majd megnézem, ha rendszergazda módban indítom, akkor elmenti-e. Amúgy minden más beállítást megjegyez, ez az egy amit nem hajlandó.

    Thome: Akkor felveszlek friendlistába, aztán meg se állunk platina ligáig. :) (Ghoosty.hun)

Új hozzászólás Aktív témák