-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
B4l!nt
aktív tag
Colossusok ellen mi a jó taktika terrán részről?
Most kezdtem nemrég de azok ellen semmire nem megyek -
B4l!nt
aktív tag
válasz Winner_hun #35004 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek. Próbálkozok akkor velük.
-
BeLucZ
addikt
válasz Tuco Ramirez #35006 üzenetére
csak hülyeségből irtam a marinet
marauder se annyira tuti ellene ha sok colo van, vagy ha forcefieldeznek ellene, nyilván 30 mara bedarál 5 colot ha csak ugy natur módon egymásnak esnek közelről, főleg stimelve -
JSaN
addikt
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
BeLucZ
addikt
válasz Tuco Ramirez #35010 üzenetére
nagy kár amúgy hogy a colo-t fejbe lehet lőni, ha nem lehetne légivel csak úgy támadni, sűrűbben használnám, rohadt idegesitö mikor vikingekkel kiszedik a méreg drága colokat
-
föccer
nagyúr
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
icons
addikt
válasz BeLucZ #35011 üzenetére
Na vajon nem pont azért lehet AA-val támadni, hogy Viking és Corruptor leszedje? jaaa, hogy de
De ha már itt tartunk, én is sajnálom, hogy az immortal nem láthatatlan, a marauder nem AA, a Carrier nem tud Vortex-et csinálni, mert akkor én is gyakrabban használnám ezeket
De a legtöbb játékban még így is érdemes colot csinálni, mert elég durva sebzése van, és egy adag stalkerrel (talán High Templarral is) meg lehet őket védeni airtől!
-
BeLucZ
addikt
válasz Tuco Ramirez #35014 üzenetére
ez nem vicc, tényleg sajnálom túl drága ahhoz képest hogy milyen sérülékeny, pedig sok hpja van és mégis hamar elolvad
(#35013) icons : az immo tényleg klassz lenne ha tudna levegőbe lőne 9-es ranggel és hasonló dmg-t osztana ki mint groundba mondjuk igy is a kedvenc egységeim közt van, de akkor aztán huhúúúúúú
[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
válasz BeLucZ #35015 üzenetére
Immortalt én is bírom, meg elég menő (mármint alap Robotic Bayes unit, és elég erős), de mindig keveset csinálok belőle:S Általában Colokat használok helyette, esetleg high templart.
Úúú tudod, mi lenne még jó? Ha Marine tudna Interceptorokat csinálni!! fúúúúú, akkor biiiiztosan Terranra váltanék (ma ilyen irónikus napom van, dehát ha egyszer osztogatják a magas labdákat)
-
BeLucZ
addikt
-
föccer
nagyúr
válasz BeLucZ #35018 üzenetére
Nem, a lingeknek elég lenne, ha úgy fel tudnának ugrani a cliffre, mint a reaperek
Akkor aztán lenne nemulass
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Montebá
tag
Hát, sziasztok. Még nyáron hagytam abba a starcraftot, nem voltam jó, nem okozott örömet a játék.
De most valamiért megint itt vagyok, asszem jól döntöttem, újrakezdem.
ÉÉÉS itt is van az első kérdés: Lesz abból vmilyen gond, ha a playable-ig töltöm le a sc-2-őt nem az optimalig?
Üdv -
Montebá
tag
válasz Tuco Ramirez #35022 üzenetére
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_12_24_btq9rxhchg.png
így már jó?
-
execute93
őstag
Boldog Karácsonyt Kedves SC2 Játékosok!!!
[ Szerkesztve ]
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
adrian360
őstag
akit érdekel, kibővült a hots béta invitálás: aki dec18-ig megvette battle.net-en előrendeléssel, az megkapja automatikusan a betát, aki meg mostantól megveszi, azt kb heti rendszerességgel berakják a bétába.
-
Tuco Ramirez
őstag
Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog, ladder pontokban gazdag új évet kívánok minden SC2 rajongónak!
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
Formaster
addikt
+1 Kellemes Békés Karácsonyt minden Prohardver és SC2 lako számára!
-
Montebá
tag
No, rádumáltatok!
Már lejött, aki gondolja, vegyen fel : BlackT a nevem
Boldog Karácsonyt mindenkinek! -
Montebá
tag
Bocs
a szám 682
terrannal, de még egyáltalán nem vagyok jó -
icons
addikt
Üdv!
Feltöltöttem a most játszott játékom replay-jét. "Nyertem", mert a másik lelépett. Viszont a kérdésem az lenne, hogy mit csináltam rosszul / mit csinálhatnék jobban? Jelenleg bronz-ban vagyok, annak sem a az elején (ez főleg azért van, mert nem sokat játszom, ez kb a 10. 1v1em a játék megvétele óta)
Ami tudom, hogy hiba:
- terran ellen FFE nem az igazi vagy valahogy meg kell oldani, hogy mire jön a marine-okkal, addigra egy stalkert ki kell hozni (amivel védekezésnél lehet poke-olni)
- supply block volt egyszer
- még több probe-ot kell gyártani, és colot is hamarabb le kell hozni
- sejtettem, hogy bio-ra megy, de nem voltam benne biztos, pont most akartam observerrel (bunkereket kikerülve jobbról körülnézni. Illetve ha már a Hallucination-t kifejlesztettem, akkor használhattam volna... fel is deríthettem volna vele, illetve talán gyártott volna pár vikinget is, ami elég király lett volna
- pont most szerettem volna expelni, lassan ideje volt (de csak miután ismerem serege méretét)
- lassan le kellett volna dobnom még egy roboticsot (azt a harmadik bázis után, különben nem lett volna pénzem kettő colot is előállítani. Pénz = gas)Mindenkinek boldog karácsonyt
Ha valakinek van kedve, mehetne egy 2v2es karácsonyi SC2 később -
Eyesis
őstag
Boldog StarCraftot mindenkinek, azaz Karácsonyt na
Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz Formaster #35037 üzenetére
Nekem van egy mókás protoss BO-m terran ellen .........................
9 pylon
13 gas
14 gwaztan mar cska erzesbol tudom, hogy a palya titkos szegleten egy pylon,
korán a második gáz is de előszőr csak 2 szedővel, aztán rá 30-50 mpre persze 3 szedővel..
cyber után twilight, és DT épület
otthon 4 gw-re gyúrni, és kronózn ia warpot...
a terrán kajak behaluzza a 4gatet ha esetleg jonni akar akkor sentry es ff a rampara, dt otthonra és a proxy pylonhoz IS...
Amúgy ha nem támad be a terran, akkor dt warp előtt nexust kirakhatod bátran... és dt
minden dt-t külön kell rambóztatni, egy a turretekre és az eng bayre, 1 az scv-kre a többi szabadon választható
ha már nagyon nagy kárt okoztál, vagy már megsajnáltad, akkor elhozod a dt-ket, és archonokat hozol belőluk
aztán még 4 gw vagy robo és amikor már úgy érzed eleget makróztál, megnyered a meccsetja persze a derítés fontos, mert ha banshere megy akkor nagyon nem jópofa ez a tekk
megvan a smiley vonal
[ Szerkesztve ]
Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz adrian360 #35041 üzenetére
Én úgy is csak komoly veszteségek árán tudtam fogni, hogy volt direkt 100 energiam talonban, és amint megláttam a dt-t visszavonultam és raktam az eng bay-t Hidd el erős terran ellen, mert nem gondol rá, hiszen nem lát erre utaló jeleket a bázison... egyedul a 2 gáz gyanús, de látni fog csomo sentryt...
Eyesis
-
-
föccer
nagyúr
Egy kis esti fungamere valaki?
üdv, föccer
-
icons
addikt
válasz Formaster #35037 üzenetére
Eddig néztem 4gate-et, DT rusht, mothership rusht ( just 4 fun), FFEt, stb.
Igazából azért választottam a FFE-t, mert így tudok figyelni az alap dolgora: probe, supply, stb. Tehát nem kell még a BO miatt is aggódnom
Meg most néztem, hogy szinte folyamatosan csináltam a probe-okat, tehát azzal is elég jól álltam
Az ellenfél pedig az elejét nagyon elrontotta, a Forge-ot (terran lévén) simán leszedhette volna...(#35036) adrian360
Yepp, tisztában vagyok vele, csak valahogy ez jutott eszembe (ami tudom, hogy hiba, dehát karácsony van, ilyenkor el lehet nézni), meg a feljebb leírtak miatt lett ez. Igazából még így is hülyeség, mert Tvel simán le tudja bontani a falat, amíg nincsen seregem -
föccer
nagyúr
euzsolt, icons: köszi az esti 2 meccset, nagyon élvezetesek voltak. Jól kiegészítettük egymást, remélem játszunk még.
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest