-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eyesis
őstag
mókás,
Tegnap este 1 sör és 2 gól után úgy döntöttem, hogy ha CRonaldóék nyernek, akkor ez a nap úgyis el van baszva, és letoltam a ranking meccsem. Platina zerg legyőzött, Gold ligáva sorolt a rendszer, ki is léptem, és elindultam haverokhoz megnézni a Hollandokat, akik szinten megkeserítették a napom végét.
Másnap reggel, gondotlam meló előtt még egyet tolok.. Megint platinás zerget sorsolt a gépezet, de ezúttal én győztem. korai exp után marin maruder medivacot hoztam, amit nem igazan deritett a zerg, aztan 4 medivac indult droppal, a tobbi korbe.. amikor odaert a serege meg lottem stimmel, de mikor a banelignek erkeztek mindenkit felvettem a hajoba es egyesevel iktattam ki a banelingeket, ekozban a lenti sereg is betort az expnel es stimmelve irtotta a dronokat. erre beírta, hogy mocskos alliner vagyok, es hoyg szegyent hozok a csaaptomra, ha az nem allines csapat persze reagalni nem tudtam mert a kedves kulfoldinel tiltott volt idegenek chatelese...
na de a meglepetes, ez utan egyből felpakolt platinaba
hát kérem szépen, milyen rendszer ez?Eyesis
-
Eyesis
őstag
Srácok, 5en vagyunk, jó lenne legalább 8-an lenni.
Szombaton délelőtt megfelel nektek? Én kb 1ig érek rá, azán már csak este.
PErsze a csoportkörök mehetnek nélkülem is
NA de tessék jelentkezni:
http://binarybeast.com/xSC21205313/participantsEyesis
-
senior tag
technikai helpet kérnék. (bár lehet hülyeséget kérdezek)
ha lecserélem a gépemet, és újrarakom a játékot, megmarad minden "állásom"?
le kell mentsek bármit is, vagy a battle.net acc-ba van minden adat?tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2.
-
kovsol
titán
Igen, a dokumentumokból másold át a mentéseket, amúgy a profilodat, hogy mennyit játszottál, acsi pontok stb azok online vannak tárolva, a single player mentések, replayek, beállítások, screen shotok vanank a dokumentumoknál. Amúgy újra telepíteni se szükséges, elég simán átmásolni és indíthatod is az exe -t.
May the Force be with you!
-
zuzu000
őstag
Hogy lehet beállitani, hogy az egységek ikonjain jobb alul megjelenjenek a gyors gombjaik?
-
Eyesis
őstag
válasz Winner_hun #30951 üzenetére
nem az, ami megjegyzi azt a pontot a mapen es kesobb vissza tudsz ugrani oda f2-vel?
Eyesis
-
zuzu000
őstag
válasz Winner_hun #31021 üzenetére
Koszi.
-
Eyesis
őstag
válasz Winner_hun #31020 üzenetére
jó akkor nem esőnap lesz, hanem napnap
átrakom máskorra...
http://binarybeast.com/xSC21205313
június 24 vasárnap délután lesz, azaz ebéd után
bár akkor is kánikula leszEyesis
-
execute93
őstag
Egy hülye kérdés? Vehetek még 1 db sc2-őt a saját akkomra? (1 van már ratjta)
+ Hots-ot is megfogom venni, akkor mind a 2 sc2mnek lesz hots? mert ez nem tudom hogy van, valaki help?MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
Eyesis
őstag
válasz execute93 #31025 üzenetére
szerintem vehetsz, de szerintem csinál másik accot
ha két akkod van, akkor a beta sorsolásnál doplán van esélyed kapni.. Én is megbántam, hogy nem minden játékom külön accon van.. ráadásul a diablo 3at meg is untam, de csak annak tudom kolcson adni akiben tenyleg megbizomEyesis
-
rt06
veterán
válasz execute93 #31025 üzenetére
ugyanabba a regioba nem vehetsz, masikba igen (pl lehet egy EU es egy NA (meg a tobbi regiohoz is, es ahogy nezem, itt nem szamit az osszevonas sem, tehat nekem az EU melle engedne az RU valtozatot is) sc2-d, raadasul ezek melle lehet meg egy ptr es egy arcade is jelenleg) - ekkor (sejtesem szerint, de eleg eros sejtes, van ra egy sorom, hogy igy van) ha csak az egyikhez veszed meg a kiegeszitot, a masik attol alapjatek marad
ha megirod, hogy mi lenne a celod a ket sc2-vel, lehet valaki tud pontosabbat mondani
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
execute93
őstag
válasz Eyesis #31026 üzenetére
De nem tudom rátenni másik akkra.. Mert Diablo3-ból befolyó pénzből veszem s az meg az akkomra megy. RMAH powa! Szóval ilyenkor mivan?
Szerk.:
rt06: Célom az US szerverre megvenni a másik sc2-őt de ugyanazon akkra!
[ Szerkesztve ]
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
-
execute93
őstag
Értem! Ugye neten venném meg a blizzárdtól. Kitudom majd ott választani azt, hogy EU vagy US-ra vegyem? Mert még nem csináltam ilyet.
Kieget is blizztől szeretném megvenni, majd kiválaszthatom, hogy melyikhez rendeljem hozzá? Mert azt EU-ra akarnám.MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
Pöttön
őstag
A visszajátszásnál az EPM, APM az mit mutat, mire jó?
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
rt06
veterán
válasz execute93 #31030 üzenetére
igen, a blizzard store-ban a jobb felso sarokban tudsz regiot valtani
akar meg is nezheted, ha belepsz a vasarlas reszbe, es a regio europan van, akkor az sc2-re azt fogja mondani, hogy elerted a licensz limit-et (regionkent egy), mig ha atallitod eszak-amerikara, engedni fogja a vasarlastez valoszinuleg ugyanigy lesz a kiegeszitok eseteben is
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
nightmare13
őstag
Üdv!
Ugyan nem SC2, hanem csak sima SC, de mivel annak gyakorlatilag semmilyen a topikja, ezért itt tenném fel a kérdést.
Ugye van Win7 alatt a mindenki által jól ismert color bug. Múltkor keresgéltem az SC hivatalos forumában, és találtam egy hozzászólást, amiben egy patch, vagy fix volt (nem a képernyőfelbontásos, stb), ami megoldja, de egyszerűen most már nem találom...
Esetleg ezzel kapcsolatban nem tudna valaki segíteni?
Üdv:
BálintWoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
execute93
őstag
válasz Eyesis #31043 üzenetére
Euroért eltudok adni dolgokat. S azt automatikusan a battle.net fiókomra megy. Ergo megtudok venni így bármit szinte ingyen, ha ügyes vagyok 5 euroért kirakok egyszerre 10 dolgot ha megveszik az 50 euró/nap. Persze nem sz.r tárgyakat, hanem jókat kell kitenni.
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
nightmare13
őstag
Közben megtaláltam, amit kerestem, egyszerű regedit szerkesztés!
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
h.adam.92
őstag
elkezdődött a Dreamhack, tessék nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest