- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
helgi
aktív tag
igy tehát a 300as szériában a 315p a legjobban felpakolható hajó.
-
Enxtheone
tag
válasz Malibutomi #396 üzenetére
Mondom hogy nagyon ráizgultak a space stationra
Jöhetne pár bioship is, 100% organikusak
-
Szőrös
veterán
jöhetne még több rendszer de még inkább ladik.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Szőrös
veterán
most akkor mi a problémád ? a cargo vagy a hull ?
egyébként az utóbbi az üres. de ha a cargo cap. külön fel van tüntetve akkor 100 % hogy abba nem szól bele más. lásd pl EVE. ha már példálózni akarunk más játékkal.
ennyi.
-
Szőrös
veterán
-
helgi
aktív tag
ez igaz. hagyjuk.
-
Malibutomi
nagyúr
Hát srácok én most tíz percig szórakoztam, nem tudok beülni a pilótaülésbe, csak az ajtókra jelenik meg a use.
-
Malachi
addikt
válasz Malibutomi #416 üzenetére
állj közvetlenül mögé/mellé, ugorj (space) és utána F akkor is, ha nem írja ki.
-
GrooveHero
addikt
válasz Malibutomi #416 üzenetére
Tegnap, vagy tegnapelőtt nekem sem ment. Mindkét ajtó és a hálószoba is nyílik, de beülni a pilótafülkébe nem tudtam.
Malachi: Ok, lehet, hogy úgy működik, csak azért annak kéne mennie rendesen, ne kelljen hozzá ilyen kombót nyomni, mint anno a játéktermi SEGA-s street fighter-en
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Malachi
addikt
válasz GrooveHero #418 üzenetére
ez már egy teszt, külön achi jár érte. "Én be tudtam ülni a pre alpha Aurába!"
-
GrooveHero
addikt
Leges legelőször nekem is sikerült. Aztán jött egy patch, még után is működött. Aztán utána megint jött egy, akkor jött az elmosódott kék fal, ráadásul a jobb oldalon való beszállás is bugos, vmi fém ott marad az útba és az ürge simán átsétál rajta. Hogy nincs létra, azt már nem is mondom. Sajnos full grafikán eléggé akadozik, mosódik, van baja.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Szőrös
veterán
álljatok az ajtóval egy vonalban és onnét nézzetek a szék fel , kicsit mozgassátok a kurzort és megjelenik a use felirat.
egyébként pont ezért jó hogy már most elkezdődött a széles körű tesztelés mert nagyon sok hibát már most kiszűrhetnek másrészt ez nekik is nagyon jó tanulási lehetőség.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
hunbi
tag
Wow, már majdnem 18,4 nél járunk.
Kíváncsi vagyok vajon ennyi újonan érkező van, vagy a már régebben regisztráltak emelik a tétet ennyire.? -
Malachi
addikt
pont most olvastam egy topicban, hogy a fazon arról "panaszkodik", hogy már több, mint 1000 dollárt költött a játékra, megvett minden hajót, és alig várja, hogy a többit is megvehesse, csak jöjjenek már ki. szóval, ha így megy, akkor mire megjelenik a játék, komolyan mondom, akár a duplája is összejöhet a mostani összegnek. én se bírtam ki, egy Business hangárt beújítottam, csak hogy lássam végre a hajót, meg liftezhessek de többet már nem feltétleül szeretnék költeni. khm. megjelenés előtt.
-
Malachi
addikt
válasz Malibutomi #425 üzenetére
-
Malibutomi
nagyúr
Ez a kedvencem:
-
Malachi
addikt
válasz Malibutomi #427 üzenetére
a láma. nem a 35$ miatt!
-
Malachi
addikt
megújult a fórum, ha összegabalyodna tőle a böngésző, egy cache ürítés segít.
-
Malibutomi
nagyúr
No a multkori kérdésemre, nem lesz összevissza borulás a hajókban...
"The gravity vector is relative to the ship, so players will always be standing upright."
-
Malibutomi
nagyúr
Csak pár újdonság 2 percben: [link]
-
félisten
válasz Malibutomi #431 üzenetére
Jó a Firefly aláfestő zene.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Malibutomi
nagyúr
Szuper videó egy nyitott hangárról:
-
GrooveHero
addikt
válasz Malibutomi #434 üzenetére
Elég Crysis-os, de simán el tudnám képzelni bolygófelszínen a hangárt. Pláne úgy, hogy olyan bolygón lenne ahol sütne a nap és úgy mész ki az űrbe a végén már sötét van. Mint a baumgartner amikor világrekordot ugrott,csak itt kicsit gyorsabban mennének a gépek. Amúgy látom azért te sem csüggedsz, én is sokat lógok az oldalon, a fordítás is halad szépen lassan. Arra gondoltam, hogy majd kéne alapítani vmi klánt, vagy kereskedő céhet, ilyesmit. Vélemény?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz GrooveHero #435 üzenetére
Ja igen, mert ez a cryengine editorból van...nyilván Csak elfelejtettem odaírni
-
GrooveHero
addikt
válasz Malibutomi #436 üzenetére
Tudom, nem is kellett, képben vagyok, hogy abba van belerakva. Nem is azért írtam...csak megláttam a felhős égboltot és elkezdett járni az agyam.
-
GrooveHero
addikt
Újabb fordítás készült el.
Jó olvasgatást. Elég nyers még, a végén majd át lesz egy kicsit alakítva-fogalmazva, és csak azután lesz publikálva logouton is.
-
GrooveHero
addikt
A fanok is nekiálltak és összedobtak néhény gépet. Van egy új oldal is, elég sok infó van a gépekről.
-
Szőrös
veterán
Vazze már 74 % -on állunk ....kíváncsi vagyok mit találhatnak még ki. Most már szerintem nem új fícsöröket kéne betenni hanem a meglévőket bővíteni.
-
Volfram42
senior tag
-
Szőrös
veterán
válasz Malibutomi #442 üzenetére
Én WT miatt már vettem de jó lesz az ide is .
-
helgi
aktív tag
Srácok, valami jóféle joy-t tudnátok ajánlani a játékhoz?
-
helgi
aktív tag
kb ilyesmi áron. ez még belefér a keretbe..
köszönöm -
Szőrös
veterán
Azért ez is elég látványos teaser lett : http://www.youtube.com/watch?v=VE8B4KptyVI
Én várom ezt is , remélem jól sikerül . A régivel nagyon sokat játszottam.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs