- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
pgabor26
tag
-
Yllgrim
őstag
Lehet kerdezni a Sabre-val kapcsolatban - valaszok Penteken, illetve a Star Map-rol is - valaszok Szerdan.
Heti program:
Monday, October 12th
- [1500 PDT / 2200 UTC] 10 for the Designers: Episode 06Tuesday, October 13th
- Jump Point RerunWednesday, October 14th
- Star Map Q&A (https://forums.robertsspaceindustries.com/discussion/289484/q-a-star-map)
- Vault UpdateThursday, October 15th
- [1200 PDT / 1900 UTC] Around the Verse: Episode 2.03Friday, October 16th
- [1100 PDT / 1800 UTC] Reverse the Verse: The Community Team's Weekly Livestream - http://www.twitch.tv/cigcommunity
- FPS Update Week of October 16th
- Q&A Post: Aegis Sabre (https://forums.robertsspaceindustries.com/discussion/289479/q-a-aegis-sabre)Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
-
Yllgrim
őstag
válasz Nathan Boggs #33953 üzenetére
Mi a cim?
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
macy
addikt
Beszarás mennyit tudtok írkálni. Nem győzök olvasni mikor este hazaérek melóból
-
FRIZ 22
senior tag
Jó ez a Lego szinte mindenre, és lehet kapható is lesz
[link][ Szerkesztve ]
-
laci_8519
tag
Ma lett volna időm játszani egy kicsit, mondom felmegyek TS-re, de nem volt seki fent.
Most, hogy olvasom a hozzászólásokat, jutott eszembe, hogy van egy új TS szerver.
A régit azt már gondolom nem fogja használni senki, mert akkor kitörlöm a könyvjelzőkből.
Ma már nem, de holnap felnéznék ha lesz valaki fent egy kis lövöldözésre. -
veterán
Közben Ben twitterjéről egy kis helyreigazítás, mert sokan (köztük én is) tévedésben voltak:
Jön a Star Marine is, attól függetlenül hogy a B.PU-ban is lehet majd lövöldözni. És elsőnek várhatóan a B.PU jön.
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz Menthirist #33960 üzenetére
Mondjuk azt hittem, hogy egyszerre jön, de azért sejtettem, hogy nem fogják kidobni a Gold Horizont Mindenesetre ez jó hír
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
Szőrös
veterán
válasz Menthirist #33960 üzenetére
Ami az Alfa 2.0 most, ugye ? Na ha valóban jön 1.3 a héten akkor talán az sincs messze.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
veterán
-
laci_8519
tag
válasz Nathan Boggs #33959 üzenetére
Szoktam nézni csak vak vagyok.
-
Nathan Boggs
senior tag
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
veterán
válasz Nathan Boggs #33966 üzenetére
gg
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Nathan Boggs
senior tag
Sajnos nem mi lettünk, pedig próbálkoztunk nekem 1000007-es lett a legközelebbi.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Nathan Boggs #33968 üzenetére
akkor lehet tippelni ebből az 1 millióból mennyi a fake/nonactive acc. Fele? Kétharmada?
#33970: kérdés akkor mit ér ez az 1 milliós érték. Persze lehet mondani hogy mit ért eddig... Lehet hogy a teljes SC community van vagy 3-400 ezer fő. Max. Vagy még annyi sem. A 765 ezer meg a hajók száma? Flotta pakkal hozzáadódik vagy 8, sokunknak is van vagy 2-3 hajója... lehet hogy 100-200 ezer backer van.
[ Szerkesztve ]
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz Menthirist #33969 üzenetére
Az utolsó 1 órában szerintem nem született új elsődleges acc
-
Yllgrim
őstag
válasz Nathan Boggs #33970 üzenetére
De igeen, 3-an csinaltunk vagy 10-et
[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
ÁDI
aktív tag
[ Szerkesztve ]
SC: Avenger/P72, JG G3-SG1, 370;SRC MP5-AF 350, CM030 200; Jó Szerencsét, RC 1:18/1:12/1:10 Land Rover
-
veterán
Nah, ahogy az adatok alapján kiderítettem, a Star Citizen ugye a regisztrált acc-ok száma (0-sok hajóval), az UEE fleet pedig várhatóan a hajók száma, mivel a CCU életbelépésekor csökkent a számuk az olvasztások miatt. Tehát most 1 millió accra 765 773 hajó jut, ez még akkor is csak 765k backer, ha csak 1-1 hajója lenne mindenkinek. Sokaknak van több hajója, de a bevételek alapján egy hajóra kb 120 dolcsi jut most (nem 1 accra, 1 hajóra), és ez a 120 már tartalmazza az egyéb vásárolható dolgokat (buggy, kislámpa, UEC), tehát az átlag hajó lehet hogy csak 100-110 dolcsi körül van, tehát figyelembe véve hogy a legolcsóbb hajó meg 35-40 euró körül van (45 usd talán, áfa nélkül), akkor a legtöbb hajó 50-150 dolláros kategória kb (ami reális)
Viszont legalább referal pointot csak game package után lehet kapni, tehát a 35 eurós Aurora ES-ből is 350 eurónyit kell vennie az embernek hogy kapjon egy 91 eurós Gladiust, tehát 26 euró felett kell eladnia, ha nyerni akar rajta (és akkor sem nyerhet igazán 40-60 eurónál többet összesen, legalábbis ha el is tudja adni mind a 10 ES-t 30 euró körül.
[ Szerkesztve ]
-
PhilBrick
őstag
Nézegetem ezt a 2.0 demót és látok benne egy Hornet Ghostot toronnyal a tetején. Mikor lesz már ilyen opció!?
A Ghostot szeretném PU-ban, de jó lenne az SH tűzereje AC-ben.
Ja és szívesen lecserélném a 8db S1 rakétát 4db S2-re. -
Diopapa
addikt
válasz PhilBrick #33974 üzenetére
Jah, én meg örök életet meg végtelen lőszert...
btw néztétek mostanában a régi strech goalokat? Szerintem a 20m alattiakat sem fogják tudni tartani megjelenéskor..
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
veterán
válasz Diopapa #33975 üzenetére
Kérdés mi számít megjelenésnek, és hogy nem lett-e redundáns azokból a goal-okból pár.
Amit én látok az első 20 millióban, igazából pár olyan hajó ami van is, az SQ42 hossza (ami ugyan 45 küldetésesre lett mondva, megírva lehet eltér szvsz, de nálam nem is a szám hanem a játékidő és élmény számít, tehát nem mindegy hogy milyen hosszú küldiből van 45 darab). Amit láttam hogy szerintem nem kerül majd bele, legalábbis kezdetekben tuti nem de szerintem később sem, az a saját űrállomás kapitánykodása. Azt pedig tudjuk hogy induláskor nem feltétlen lesz meg mind a kb 100 naprendszer (viszont több leszállóhelye lesz tudtommal 1-1 bolygónak). Lehet hogy kihagytam valamit, de nem nagyont találtam teljesíthetetlen funkciót (még a Rift támogatás kapcsán van meg az örök aggodalmam, hogy ezzel a customizált animációs rendszerrel lehet hogy kizárták magukat belőle, mivel nem vezérelheted vr mellett annyira a user fejét, mint itt teszik, anélkül hogy hányingered lenne, és nem vagyok még biztos benne hogy ezzel a rögzített tekintési ponttal (ahogy az agy is dolgozik) meg lehet majd oldani jól). Bár hivatalosan ugye a hangár modulra mondták a rift támogatást, de persze mindenki (én is) úgy veszi hogy kap normális rift támogatást mindenre.
Még 50 millióig nézve sem érzem különösebben neccesnek a dolgokat, pár új rendszer, pár új hajó (amiből már van ami készen van), még pár rendszer, meg pár ajándék, ami a játék szempontjából kevésbé lényeges.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #33976 üzenetére
Az bőven elég, hogy kezdésre ígértek 100 rendszert, nem pedig majd 2034-ben valamikor... A 100 rendszeres ígéret után is van még 1-2 új rendszer (pl Cano, Tanga, UDS-2943-01-22) és a leszállóhelyeket régen is tudták hogy több lesz, hiszen már a 14 milliós goalnál is 4 LZ-t ígértek a Földön..
Most nézem, az említett rendszerek már nem az első 20m-ben vannak, de a lényegen nem változtat. A 6m-es goal konrétan ez: "Star Citizen will launch with 100 star systems." Ezt nagyon nehéz másképp magyarázni.
szerk: Hogy értsd, jelenlegi aktuális félelmem (a technikaiakat javarészt már eloszlatták), hogy nem győzik majd azt a rengeteg rendszert felépíteni.
[ Szerkesztve ]
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
veterán
válasz Diopapa #33977 üzenetére
a földön igen. De mindenhol? A 100 release-kori rendszer megnézzük release-kor, mert szerintem ebből 2016-ban még csak PU alpha start lesz. Az alpha start-ot pedig nem a baby PU-re értem, hanem onnantól kezdődik nálam az alpha PU, amikor már lehet ezt-azt próbálgatni venni. Küldizni, stb. Azt nem tudom hogy amikor ténylegesen megjelenik (ahonnan már az lesz mondva, hogy start van, mindent lehet pénzért venni, nem akarják resetelni a játékot UEC kapcsán, stb), hány rendszerrel fog nyitni, de elvileg most perpill 3-4 rendszer van fejlesztés alatt (a stanton, a nyx, a sol, meg még lehet valami). Ezek különböző stílusokat testesítenek meg, ugye mindegyik stílusnak kell egy asset set, amiből legóznak, a stanton-é már eléggé haladt, így a stanton rendszer többi bolygóján is ugyanezeket az elemeket fogják használni, módosított textúrával meg 1-2 extrán modellezett dologgal. Nem mondom hogy nem piszok sok munka még így is, de azért csökken. Nem gondolom hogy mind a 100 rendszer meglesz induláskor (sőt szerintem a fele lesz kb), de elég sokat változhatott az elképzelés hogy 6 milliónál miből állhatott volna 100 rendszer, és most miből. Az ED-ben is említettem, hiába van 400 milliárd rendszer, ha személy szerint legalábbis én nem érzem őket különbözőnek.
De azt értem, hogy úgy érzed nem lesz kész minden rendszer. Szerintem sem. Annyi, hogy én személy szerint nem érzem ezt számomra (!) problémának (de mondom, én olyan 41 milliónál csatlakoztam csak, kései gyerek vagyok ). De teljesen el tudom fogadni ha más igen. Meglátjuk mi lesz, ha még jó egy évet úgy dolgozhatnak, hogy nem főként a workflow-t akarják még kitalálni és a technológiákat beépíteni. Reméljük nem akarják újra kitalálni megint és megint
Nekem még amúgy a technikaiakat sem oszlatták el teljesen, de azt látom hogy vannak olyan bolondok hogy összehozzák azokat is
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #33978 üzenetére
Teljesen úgy gondolom én is ahogy te (kivételesen ), hogy 40-50 rendszer lesz kész max, és igen értem és valószínűnek tartom azt is, hogy jóval részletesebb / gazdagabb rendszereket kapunk mint mondjuk amit 6m-nél terveztek, de ha belegondolsz jogos lesz a felháborodás, hogy "de hát 100 rendszert ígértetek startra!". Nem akarok Derek Smart-i magasságokba emelkedni, de ugye az a furcsa helyzet állt elő, hogy 15m-nél meglett volna(?) a 100 rendszer startra, most meg 90-100-110m-nél meg nem? Az ember elkezd gondolkodni, hogy vajon ha maradt volna 15m az összes bevétel, akkor valóban elkészültek volna-e a rendszerek. Ami gond lehet, hogy ugye az a kb 500k játékos arra az 50 rendszerre lesz szétosztva, azoknak is az egy része vanduul meg nullsec zóna, szóval a maradék mittomén' 30 rendszerben lesz a játékosok nagy része, emiatt szénné lesz instance-elve, az meg eléggé immersion-breaker. Mondjuk ezen a 100 rendszer sem segítene sokat...
-
Yllgrim
őstag
válasz Diopapa #33980 üzenetére
Mar nem az instance-olos megoldast tolljak (legalabbis nagyon remelm) hanem zonankent kezeli a jatekosokat /targyakat/ teruleteket.
Azt hiszem eleg sok mindenben nagyot akarnak alkotni, ha peldaul sikerul egy kupacba rakni a jatekosokat es a zonas megoldassal viszonylag lagg mentesen lehet kezelni par szaz jatekost akkor az eleg finom lesz.Nekem mindegy lesz hogy az elejen 50 vagy 100 rendszer lesz a jatekban, eleg jol el fog oszlani az elso par napon/heten a jatekos allomany. A Core/Mag rendszerek mindig tele lesznek (Jita, Rens/Amarr jo pelda erre), es ahogy haladsz kifele ugy lesz egyre inkabb elszorva, vagy jatekosok a sajat "allomasaik" korul fognak csoportosulni.
Egyelore meg kar ezeken agyalni, a Baby PU fejlesztesenek utemebol fogjuk latni mi is lesz megvalosithato igazan, engem most (par emberrel egyutt) egy rendszer erdekel (nagyon), ami meg nincs a terkepen, de bizakodo vagyok
A vizvalaszto a Baby PU, ha az bent van, hatradolhetunk, mert onnan mar osszelegozzak a tartalmat.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Diopapa #33980 üzenetére
Ugye azt mondták, azért mentek eleinte pár milliára ilyen dolgokkal, mert bizonyítható lett volna hogy igény van rá, így könnyebben foghattak volna külsős támogatót. Emellett szerintem a 100 rendszer ott max úgy jött volna ki, hogy nem bejárható, hanem fixen leszállsz, de nem szállsz ki a hajóból, hanem bentről lekezeled a tranzakciókat (mint az ED-ben eddig). Nem tudom amúgy, hirtelen nem találtam azt, hogy honnantól lett hivatalos hogy bejárhatóak a városok fps nézetben, honnan jött a social module goal, stb. Nem tudom hogy eleinte is ez volt-e a terv, vagy csak egy szinttől jött be.
Smart tökmindegy, bármibe belekötne, ami nem úgy történik mint a goal-ok vagy a nyilatkozatok alapján lett számítva, márpedig azt eleinte is tudtuk hogy sokminden változhat, és változik is, ahogy a scope változott.Az immersion breakerség meg jó kérdés. Az NPC-k szvsz nem fognak annyira sok dolgot csinálni mint tervezik, míg egy PC-t mindig fel lehet majd fedezni arról hogy strafejumpol, vagy épp teabag-kel egy másik npc-t az asztalon állva Ezek ellen nem sokat lehet tenni. Szóval szerintem fel lehet majd ismerni a játékos és nem játékos karaktereket, mert nem tudják olyan hülyére megírni az npc-ket hogy azt hihessék az emberek hogy tényleg emberek Teljes immersiont ezek alapján amúgy sem vártam. Multi játéktól nem is várnék sosem
Az instance-olás pedig megint jó kérdés hogy mennyire lesz szétosztva. Ugye itt mondták hogy zónák szintjén szeretnék a granulálást, ami akár azt is jelentheti hogy más szerveren van az aki a város egyik termében van, mint aki a másikban (jelenleg városi szinten van), és itt kb 40 ember szaladgál ezen a kis pályán, és nem érzem úgy hogy sokat kellene futnom hogy embert találjak. Ha ehhez még hozzátesznek még ugyanennyi karaktert, (bár 10:1 arányra tippelték az npc-ket előre), akkor elég zsúfoltság lehet így is, ami szintén nem feltétlen jó dolog. Úgyhogy az immerzióról majd akkor nyilatkozok ha kinn lesz, illetve ha többet tudunk majd a szerverekről, hogy 10 fős haveri körrel mennyire tudunk együtt maradni, vagy épp 30 fővel.Annyi, hogy legalább nem feltétlen fogunk százasával utcán ülő embert látni, állandóan spammelve hogy "WTS UEC 5$ ONLY" , mint a legtöbb mmo-ban
nowan szerverenként 50-60 ember, de lehet két zóna külön szerver, akik egymás között adogatják át az áthaladó embert, seamless. Ez a tervük, és nem reménytelen, ha azt nézzük hogy minden szerver ugye ugyanott van, a GCE-ben. Egy zóna meg lehet egy váróteremtől egy galaxisig bármi, mert minden zóna tartalmazhat kisebb alzónákat, ezzel érve el, hogy olyan helyeken ahol sok az űr és kevés a tartalom, ott egy szerver is elég lehet, de ahol sok a tartalom és az ember, ott sokkal több szerver osztja ki a sokkal kisebb méretű zónákat.
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz PhilBrick #33982 üzenetére
Nem megmondtak hogy merjunk nagyot almodni? Ha a szerverek le tudjak kezelni, akkor raulok egy gerincvezetekre es azon ne muljon
Persze abrand, de annak eleg jo
Azt oldjak meg hogy ne lehessen egymason atfutni, hanem lehessen elallni az ajtot, amibol lesz jo sok trollkodas, mont AoC-ban volt, de hat belefer
-
vaakuum
addikt
válasz Yllgrim #33984 üzenetére
Nem lenne baj az ajtóban megállással sem, ha tényleg fizikai alapú a játék. Ne csak a lövedék mozgási energiáját számolják találatkor, hanem a bakancsom becsapódását is az ajtóban a közlekedést elálló emberke arcába...akinek ettől illik fél métert hátrébbtántorodni, és máris szabad az út előre... Vagy ha ott álldogál egy csóka, és nekirohannak, akkor boruljon már fel, vagy valami...
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
veterán
-
Yllgrim
őstag
válasz Menthirist #33986 üzenetére
Nem kell oda granat, rendezzek el a kidobok, vagy altato lovedek, korbacs, sokkolo, vagy rughassam fel tenyleg, konyokolhessem orrba ...
-
Diopapa
addikt
válasz GypsFulvus2 #33987 üzenetére
Ez az aljára való nem?
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Diopapa #33989 üzenetére
Nem tudom, még nem próbáltam ki, ezért kérdeztem.
Sokkal több és hasznosabb infót kellene adniuk a fegyverekről, az általános rizsa dumák helyett, amelyek most olvashatók. Ugye ott van az Avenger orrlövegének méretproblémája is. Ja, ha már Avenger; míg a Hornetre nem, addig az Avengerre felrakhatók a Tempest 2 rakéták (amelyek a Gladiatoron vannak), ezzel már számottevően javul a találati arány a fostalicska Marksman 1-hez képest.[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Diopapa
addikt
válasz GypsFulvus2 #33990 üzenetére
Cutlass-es rakéták nem mennek fel?
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Diopapa #33991 üzenetére
A Hornetre? Nem. Kizárólag S1-es rakéták. Marksman 1 és Taskforce 1. Előbbivel 0, utóbbival 2 találatot értem el Squadron Battle során, de ez lehet véletlen is.
Avengerre ezt még még nem próbáltam, de elvileg fel kell mennie. Majd kipróbálom."Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
PodMAN
senior tag
válasz GypsFulvus2 #33987 üzenetére
Nem ez van gyárilag a SuperHornet elején, a kabin alatt? Elvileg felrakható az összes Hornetre.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz PodMAN #33993 üzenetére
Igen, igazatok van. Akkor ez nem segít nowan problémáján. Furcsa, hogy nincs a fegyverboltban Hornethez való felső torony, amivel ki lehetne cserélni a Ghost vagy a Tracker szabvány felszerelését, ha éppen szükség van rá.
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz vaakuum #33985 üzenetére
valamelyik - talán FPS - cikkben volt egy ilyen videó, ami arról szólt, hogy az egyik ember nekirohant egy álldogáló embernek és az ettől összecsuklott, stb.
-
vaakuum
addikt
válasz Nathan Boggs #33995 üzenetére
Ha ez a városban is működik, akkor meglesz az immersion... Aki trollkodva az utadba áll, pofán kell verni, és amíg tántorog, el lehet menni mellette.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Yllgrim
őstag
válasz Szőrös #33997 üzenetére
Lesz az egyik bolygon harmuveszet oktatas Oda szepen elmegyunk, megtanuljuk es aztan le karatezunk mindenkit
-
vaakuum
addikt
válasz Szőrös #33997 üzenetére
Nem megölni vagy kirabolni akarom, csak a szúnyogot csapom le a képéről.... Pont, mint a való életben tenném egy hasonló kedves emberrel
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Yllgrim #33998 üzenetére
Ismerek egy jó mestert...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest