- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttamashu
aktív tag
válasz PoeDameron #33350 üzenetére
Ha nem jön semmi akkor diótörő lesz!
Yllgrim a beépített emberünk
Tea az élet!
-
PhilBrick
őstag
válasz PoeDameron #33348 üzenetére
Mivel Lisa már nem lesz ott, az elsőt kizárhatjuk....
-
veterán
Jah, James és Alyssa munkaviszonya azonnali hatállyal megszűnt, Lisa pedig 2-3 hetet kapott, az RtV-ben említette hogy már tanítja be az utódját, Ben pedig elvileg irigyli azt a pozíciót, ahova Lisa most megy. Legalábbis ezt állították Elvileg elment egy senior gameplay programmer is, de ő azonnal az oculusnál kezdett dolgozni mint gameplay programmer, így nála feltételezem hogy okkal ment el.
Lisa elvileg a Sony-hoz megy dolgozni.
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
PhilBrick
őstag
Legutóbbi RtV-ben volt róla szó. A héten nem is lesz ShipShape, viszont lesz CAT Randyvel!
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz Menthirist #33355 üzenetére
Öööö, ami fontos, hogy Lisa nem azért megy el, mert kidobják, hanem ő akar elmenni, mert jobb állást talált. Az a két hetes cucc meg ha jól értettem az, hogy ő beadja a felmondását, ami két hét múlva lép életbe.
De nála nem olyan a helyzet, mint Jamesnél, meg Alyssánál. Tippre múlt héten azért nem volt interjú kedden, mert James csinálta az egyik alkalmazottal, és már nem is akarták leadni. Aztán lehet, hogy nem.
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
veterán
válasz Nathan Boggs #33357 üzenetére
Ezt teljes mértékben nem tudhatjuk, az igazság lehet simán a kettő között. Az tény hogy az austini irodából most elmegy/elment pár név akik képernyőn voltak, máshova meg felvettek embereket. Hogy most miből fakad olyam emberek leépítése akik elmondásuk szerint nem számítottak rá, ki ment el önszántából, és miért, arról nincs hiteles információ. Lehet átcsoportosítás és hogy nem akartak/tudtak tovább költözni, lehet jobban fizető állás (közösségi finanszírozású a projekt, kevesen kapnak sztárgázsit), lehet hogy ugródeszkának használta valaki a CIG-t, lehet hogy tényleg mérgező a légkör (hogy csak a community felől vagy belsőleg is, szintén passz). Lehet hogy tényleg zsarnokként uralkodik a Roberts házaspár, sőt lehet hogy gyerekeket és vért áldoznak teliholdkor. Sőt lehet hogy mindegyike igaz.
Vádak hangzottak el, aggodalmakért meg senkinek sem kell a szomszédba mennie. A vádak cáfolását pedig úgyis mindenki maga igazsága szerint értelmezi. Én nem lepődnék meg egyik irányban sem, nem zárok ki semmit, és igyekszek minden infót megszerezni amit csak lehet, hogy a lehető legpontosabb képet kaphassam, mégha ez még így is csak félinformáció. Addig pedig várom a CitizenCon-t, várom a CCU-t (amit majd vagy használok vagy sem), várom az új tartalmat, ezen kívül dolgozom dolgozom és mással játszok Most például átrágom magam a tegnap délután óta felgyűlt 30-40 céges levélen
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Yllgrim
őstag
CitizenCon erdekes lesz, varom mar megvan minek oltozunk be Na kezdodik a buli, elso speaker jon...
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz Menthirist #33358 üzenetére
Valóban nem tudhatjuk, de Lisa távozásának a kommunikációja akkor sem olyan, mint a másik kettőé.
Csak erre hívtam fel a figyelmet, nehogy valaki a kettőt összemossa.
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
veterán
válasz laci_8519 #33361 üzenetére
twitchen tudtommal lesz, szokott lenni.
Várhatóan itt lesz, de majd frissítem ha másról fogok tudni.Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
laci_8519
tag
válasz Menthirist #33362 üzenetére
Köszönöm, majd figyelek. Remélem előállnak valamivel, nem csak egy videót kapunk és kalap.
[ Szerkesztve ]
-
GypsFulvus2
őstag
Este 20 órától Drenadarral fenn leszünk TS-en, akinek van kedve gyűjjön. Tegnap nem sikerült lenyomnunk, a 18. hullám kinyírt, bénák voltunk, főleg én, 6 hét kihagyás után. Kéne egy-két jobb lövész.
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Diopapa
addikt
válasz GypsFulvus2 #33366 üzenetére
Azt hittem, velem voltál ts-en.. :-)
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
laci_8519
tag
válasz GypsFulvus2 #33366 üzenetére
Én lehet hogy csatlakoznék, bár én is régen Vanduul-oztam. Feltéve ha sikerül működésre bírnom a mikrofont.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Diopapa #33367 üzenetére
Oh fukk, bocsánat! Nem tudom miért írtam Drenadart, meg voltam tegnap szédülve, módosult tudatállapotban voltam, hogy 6 hét után újra tolhattam. Pofám, mint Reichstag, bocsi mégegyszer.
Szóval Diopapának kellene segíteni, hogy ő is áttörje a 18 hullámot, és vehessen Glaive-t.
laci: ok, gyere csak, nálam bénább nem lehetsz úgysem Ugorj le a sarki boltba vegyél egy kínai xart 1500-ért, ha nem akar működni, jó lesz az...
[ Szerkesztve ]
-
laci_8519
tag
válasz GypsFulvus2 #33369 üzenetére
Nem biztos az, majd meglátjuk.
Régen játszottam már, meg egyedül unalmas is volt, azért hanyagoltam egy időre.Privátba küld már át majd a TS jelszót, meg, hogy melyik szoba. IP-t azt tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz GypsFulvus2 #33369 üzenetére
Este feltétlen várjatok meg akkor is, ha pár percet kések. Thnx!
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
GypsFulvus2
őstag
válasz laci_8519 #33370 üzenetére
Ja, és a z5.hu -n belül a Star Citizen CHAT 1-ben szoktunk lenni, de ez néha változik. Kevesen vagyunk fenn sajnos, és ritkán, szóval a connect után legörgetve úgyis meglátod, hol vagyunk. Én már 19 órától fenn leszek, várhatóan.
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
Lesz elo kozvetites mint a multkor, kivancsi leszek milyen lesz.
Majd csutortokon atnezem a leirast meg a jegyeket is kikuldtek, le lehet tolteni, kinyomtatni...
Szombaton eleg firgalmas lesz az autopalya, rwmelem szakadni fog az eso hajnaltol, az eleg jol lecsokkenti a forgalmat
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
PodMAN
senior tag
válasz GypsFulvus2 #33373 üzenetére
Holnap jön meg a HyperX Cloud II fejesem, hétvégén már én is tudok csatlakozni. Addig próbálok gyakorolni.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Menthirist #33358 üzenetére
Ha már képernyő... Néger gyerekkel mi lett? Jól mutatott Empire Report-ban.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
ttamashu
aktív tag
-
TESCO-Zsömle
félisten
Most látom, Teller csinált videót az Alexander-ről.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
mrfire
őstag
Íme az Endeavorról készült beszélgetésünk: [link]
Mondjuk úgy, a legutóbbi hozzászólásokra ez a szerkesztőség válasza, ez az igen hosszú videó. Csak a legnagyobb mániákusoknak ajánlom végignézni. -
Diopapa
addikt
válasz Szőrös #33381 üzenetére
Ha az megvan, ez már gyerekjáték.. Majd utána ahogy egy barom 10 órát nézi a videót... Később természetesen azt is meg kell nézni, ahogy valaki nézi azt a videót, ahol valaki nézi a videót..
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
És akkor íme itt a beígért Endeavor cikk Menthiristtől.
(#33384) torz on borz
Hát, az Endeavor volt a főtéma. Higgyék csak azt az óvatlanok, hogy csak a hajóról lesz szó aztán meg át kell vágniuk magukat a sallangon, hogy eljussanak az infókig.[ Szerkesztve ]
-
pgabor26
tag
-
veterán
válasz Szőrös #33384 üzenetére
hát mert nem küldtünk virtuális péklapátot aki elkalandozott (ahogy itt sem szoktunk ). Nem volt agenda, kb-ra tudtuk csak hogy miről fogunk beszélni, stb. Szóval erősen ad-hoc lett.
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
Az elso par percet neztem egyelore, jonak nez ki, a tobbit majd ha hazaertem Szep munka sracok!
-
veterán
-
veterán
-
PoeDameron
aktív tag
Köszi srácok a videót, jók vagytok együtt.
Hangár-modulról soha senki nem tett még említést? Vagy túlságosan OP lenne? Mondjuk lehetne maximalizálni a számukat, ha csak ez az akadály.
-
PoeDameron
aktív tag
válasz PoeDameron #33392 üzenetére
Juj cikk is van. Köszi MrFire!! (kockáztatom, hogy az amatőrök azt higgyék, hogy dupláztam, pedig nem! )
Benyomásom:
Jelenlegi állapotában egyéni játékosként én csak termelő tevékenységre használnám passzív módon. Ha lehet ilyet.
Leparkolni egy biztonságos zónában, és hagyni hogy termeljen növényeket, kórházazzon és hasonlók. De én nem akarom ezt irányítani, csinálják a felbérelt NPC-k, én addig köszi szépen valami izgalmasat csinálok.[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz Szőrös #33390 üzenetére
Küldd el a bankszámlaszámodat és a pinkódodat PM-ben, és majd utalunk.
(#33387) Menthirist
Persze, de nincs azzal baj. Több ilyen kéne De talán inkább 1 órás max. A hossz persze nem arányos a benne lévő információval, de összerakni egy szervezett műsort százszor ennyi idő, amit nem tudnánk megtenni. Erre meg páran így s vevők lennének legalább. Ha van valami érdekes alaptéma, akkor majd meglátjuk, mi lesz a következő. Még ha csak félig is szól arról, kell valami, ami folyamatában tartja a beszélgetést. -
veterán
-
PoeDameron
aktív tag
válasz mrfire #33394 üzenetére
Teljesen jó ez, annyira szervezzétek agyon amennyire kényelmes, én például lerakom a videót a háttérbe, és olyan mintha rádióműsor lenne Star Citizen témában. Ezek most még csak ilyen kötetlen beszélgetések arról hogy mi lesz, a konkrétumokat se lehet leellenőrizni, szóval minden csak úgy lóg a levegőben, ezt még szerintem fölösleges túlszervezni.
-
mrfire
őstag
válasz TESCO-Zsömle #33397 üzenetére
A kulcsszó az érdekes
-
KO2
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #33353 üzenetére
Ejjjj Most meg is nézem újra.
-
ttamashu
aktív tag
Csináltam egy FB csoportot SC-s témákhoz, a haveroknak, de kezdünk elég jól összegyűlni, (haverok haverjai... 1-2 random jelentkező) úgyhogy szólok itt is, hogy van ilyen.
Aki azon a platformon is szeret mozogni az jelentkezzen nyugodtan.(Ha valaki ổů’ṽẻčęŧţĥỡëŕ ilyesmi névvel van FB-on küldjön itt egy privit, mert alapból ilyeneket elutasítok, mert általában spammerek.)
Tea az élet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest