Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Volfram42

    senior tag

    válasz mrfire #19876 üzenetére

    Az csak cinizmus akart lenni arra, hogy itt mindenki a megelőzéstől retteg. Komolyan ki nem sz@rja le, hogy másnak több a pénze, ideje meg nagyobb a hajója? Engem valamiért mocskosul nem érdekel, hogy másnak mije van. Valahogy attól még nyugodtan fogok aludni attól, hogy hallottam két rendszerrel odébb valaki látott egy Idrist.
    Én tök jól elleszek foglalva a magam kis dolgával. Persze aki mindenkit le akar alázni, mert ő akar lenni az Istencsászár azaz a Jani azt tuti aggasztani fogja, hogy van nála nagyobb hal is, de engem ez egyáltalán nem motivál.
    Úgy néz ki csak én vagyok ilyen. Ez esetben lehet nem az én játékom lesz, ha a játékosbázis 99% csak arra akar majd hajtani, hogy lealázza és jól leköpködje a mellette elhaladó bárkit. Bár nem lepődnék meg, most ez a divat. Mint a Dayz-ben. Arra megy a játék, hogy megkötözd a másikat aztán megalázd. Itt remélem nem ez lesz a tendencia.
    Off az offban: Erről jut eszembe. Steamon beregisztrált játékot sehogy sem lehet eladni vagy elcserélni? Az előbb említett zombis kacatot megvettem és mivel nem nekem való azért meg kéne valahogy szabadulnom tőle.

    [ Szerkesztve ]

    Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

Új hozzászólás Aktív témák