Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
Mentem egy kört próba gyanánt az Omegával, és azt kell mondjam, hogy iszonyúan gyors.
(#20549) Drenadar: Pedig linkelték is korábban.
(#20530) Cris99: Nálam tökéletes a Mustang Omega.
(#20550) Menthirist: Én azért megvárom a 29-ét, hátha bekerül a közvetlen Upgrade, mert az Omega elvileg többet ér a sima Gammánál.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Drenadar
Topikgazda
Köszi mindkettőtöknek!
Amúgy jó bármire is ez a túlhízott pingvin?
[ Szerkesztve ]
-
Mrgyergyo
tag
Szerintetek érdemes LN-t betara cserélni? Felfedező hajónak a nulla rakter egy picit zavar, de az AMD mustangbol tuti Deltat csinálok
Ui: kellemes ünnepeket mindenkinek
-
veterán
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
SkyS1gn
félisten
válasz TESCO-Zsömle #20544 üzenetére
Próbáltam az alapot, Omega, most meg Delta, mind ugyan az...
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
veterán
btw free flight-ban katapultálás után elő lehet scrollal venni a pisztolyt
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
SkyS1gn
félisten
válasz Menthirist #20557 üzenetére
Landing padon leszállsz akkor is, én szétlőttem darabjaira a Cutlasst
[ Szerkesztve ]
-
BOGO07
tag
Azt tudja e valaki hogy egy accounton lehet e több AMD s hajó?
Boldog karácsonyt mindenkinek
-
BOGO07
tag
válasz TESCO-Zsömle #20565 üzenetére
Eddig 1-1 az állás
Ha tényleg nem lehet akkor esetleg ha egy másik felhasználóról ajándékként átadom?
Olyankor se engedi? -
veterán
Közben feladták a pólómat Lecsaptam egy beragadt előző generációs star citizen pólóra 10 dolcsiért postával Ennyit épp még megért, ugyanilyen áron ugyanilyen kínait kapni a közelemben, de azok nem star citizenesek
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
BOGO07
tag
válasz TESCO-Zsömle #20567 üzenetére
Ok kösz akkor úgy csinálom mert akarok egy avangert ami biztos megtartós lesz .
-
Volfram42
senior tag
Na jó ez nagyon off ide, de valahova meg kellett osztanom. Azt itt vannak talán hozzáértő emberek is. Ha ez tényleg így megy realtime akkor nagyon durva. Cyberwarfare
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
veterán
válasz Volfram42 #20570 üzenetére
Már abból látszik hogy nem igazán valós, hogy egyenesek a vonalak sosem támadnak egyenesen, csak erős átirányításokkal, amiknek a valós visszafejtéséhez jócskán idő kell. Az élet annál bonyolultabb hogy kína 23800-as porton támadja usa 16200-asát Persze lehet hogy jókora késéssel van a kép, passz. Azért szkeptikus vagyok mindig, ha tiritarka térképre rajzolják rá a dolgokat, holott a háttérben csak ip-k meg protokollok száguldozgatnak egy pár unix terminalban.
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
válasz Menthirist #20533 üzenetére
Egy accountra csak egyet lehet bevaltani, es 0 usd-ert lehet torni a mustangot.
@tnm - van még.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
veterán
-
válasz Menthirist #20574 üzenetére
Ezt nem tudom hogy mukodik, de ha a mustang magaban is meger ismét ennyit, akkor egy uj accountrol at lehet ajandekozni (1x), tovabbadni mar nem lehet.
szerk: egyebkent ha en csinalok magamnak egy accountot, mustangot elajandekozom, akkor lehet még barmit csinalni azzal az accounttal anelkul hogy penzt koltenék ra?
[ Szerkesztve ]
-
-
GypsFulvus2
őstag
Na, én is rendeltem egy Mustang Omegát, tekintve, hogy az Aurora LX-ről többe kerülne felupgradelni az Avengerre, mint ha veszek egy omegát, és arról CCU-zok. Viszont a kód beváltásához Steam acc-ot kell majd csinálnom, ugye? Eddig még nem volt szükségem arra a nyomorult kémprogramra...
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
SkyS1gn
félisten
válasz GypsFulvus2 #20581 üzenetére
Köze sincs Steamnek a SC-hez.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz SkyS1gn #20582 üzenetére
Azt tudom, csak Maross oldalán az olvasható, hogyaszondja: "Elado UJ PC Steam jatekok"
Ebből gondoltam. De akkor a kódot az RSI accomban kell majd érvényesíteni? Annak örülnék, ha továbbra is megúsznám.
Amúgy nálam már teljesen jól működik az AC; úgy tűnik megoldották a fiúk a szervergondokat. Nálatok mi a helyzet? Ha így marad, részemről szombattól mehet egy kis TS-es közös csihipuhi.[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
válasz GypsFulvus2 #20583 üzenetére
Igen, mert 95+ szazalekban steam jatekokat arulok . Itt lehet redeemelni az RSI accountoddal.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz GypsFulvus2 #20583 üzenetére
Látszólag nálam is jó...
Jó lenne egyszer tényleg sokan összegyűlni és játszani...
-
BOGO07
tag
Na megvan az új mustang
Elkezdem fejlesztgetni aztán meglátom hol állok meg Avanger a cél de ha nem tetszik megyek tovább deltára. -
Drenadar
Topikgazda
válasz GypsFulvus2 #20587 üzenetére
Nekem szombat még pont nem jó... max este. Vagy nem tudom
-
Yllgrim
őstag
válasz Menthirist #20568 üzenetére
Megjott ma a Hoodie-m 3XL-est rendeltem, gopndoltam az jo lesz, picit nagy, de majd alaoltozok, Kanadaba jo lesz reteges oltozkodesre, na meg mosasnal picit ossszemegy
Jo az anyaga, tetszik, szep Drake Interplanetary Polo is mar uton van elvileg, a Hornetes
Btw, SH-t ma tolta ocsem is es tetszett neki az X-55 parossal egyutt
(#20590) GypsFulvus2 : Remek jovok en is, addig beallitok mindent, a joy sensitivity-t mar lejjebb vettem, most lehet pontosan adni knekik TS elerest majd megkeresem.
[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
veterán
válasz Yllgrim #20591 üzenetére
Amúgy sokalltam kicsit ezeket (30-50 dolcsit), ezért is rendeltem csak 10-ért egy kifutó példányt, bár végülis a Jayne-es sapkámért is közel ennyit fizettem (dobozzal, szalmával, levéllel, ahogy kell ). Szóval ki tudja, lehet egyszer berendelek én is egy ilyet, elvégre nem sokkal drágább mint azok a középkategóriás kínai cuccok, amiket amúgy is lehetne kapni itt
a hoodie-k meg minden emberi méretben kifogytak
[ Szerkesztve ]
-
Jack@l
veterán
Valaki tolt mostanában multit? Nekem elszáll valami hibával mikor rámennék a lobby-ra... :S
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
77.PX_Drebil
aktív tag
Egy haverom a hatásomra beszerzett egy AMD Mustangot. Nézegettük mit lehetne kezdeni vele és azt találtam hogy 0 USD ért át lehet váltani gammára és utána a gammát 10 usd ért Deltára... ugye jól okoskodtam?
És akkor ezzel támogatóvá is válik ugye?
Üdv: Drebil
[ Szerkesztve ]
"A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)
-
duvi
nagyúr
válasz 77.PX_Drebil #20594 üzenetére
Egy kis kitérővel, de igen
Ez az upgrade menet: Omega (AMD) -- Gamma ingyen -- Avenger 5 dolcsiért -- Delta 5dolcsiért.
Szerintem támogatóvá válik, mert összesen 10 dolcsit költ a folyamat végére.[ Szerkesztve ]
-
77.PX_Drebil
aktív tag
Miért kell belerakni még egy lépcsőt?ez nem müködik?
"A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz 77.PX_Drebil #20596 üzenetére
Működni működik, csak tegnap még nem volt.
Lehet 28-ára már közvetlen Omega -> Delta is lesz.
És persze támogatóvá válsz, mivel pénzt adsz nekik.
szvsz aki abszolút kezdőként bele akar ugrani, annak egy 4500-as Omega és egy 5$-os Avenger CCU a tökéletes megoldás.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Volfram42
senior tag
Én még mindig nem tudtam dönteni, hogy Delta vagy Avenger. Fene.
Meg ott van az a fránya Aurora LN is. Valahogy ebből a háromból kéne egyet összegyúrni, de azt nem lehet sajnos. Én nem azt szeretem, ha csak egy hajóm van. Tudom, ez egyéni szoc. problem.[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Volfram42 #20598 üzenetére
akkor vedd meg az összeset hihi
Bementem kicsit lövöldözni nekem nem talált játékot a lobby úgyhogy maradt a vandul swarm egyedül... most vagy nekem nem jön be ez az irányítás, de gyorsan nyomtam egy alt f4-et a második hullámban
Ez a lövöldözés nem az én kedvencem lesz... össze vissza forgolódni keresni a célt...
(#20597) TESCO-Zsömle: Már én is vennék egy omegát, de a paypalom nem igen működik
Ekkora egy retek rendszert csak annyit ír ki hogy error, de nem mondja meg mi baja van...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Óvodások homokozója
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- TCL LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest