- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szőrös
veterán
válasz Malibutomi #1798 üzenetére
Nos benne van a pakliban hogy az SC bukó lesz de még mindig hajlamosak elfelejteni hogy mellette lesz egy SQ42 is és az a pénz amit eddig ráköltöttem már önmagában azért is megéri.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Malibutomi
nagyúr
A CIG illetve a Cryengine hivatalosan is támogatja az AMD Mantle-t...kiváncsi vagyok mennyit hoz.
-
addikt
válasz Malibutomi #1803 üzenetére
a Mantle-t is megerősítették? én úgy tudom, hogy CR csak mosolygott a kérdésre. a tressFX-et meg a trueaudio-t támogatni fogják, az elvileg hivatalos.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Apokalipsy1
tag
Tudtam ez lesz vártam is a bejelentést.Remélem 7850-et támpgatja a matle api.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Apokalipsy1 #1805 üzenetére
Minden GCN radeont támogat.
-
Apokalipsy1
tag
válasz Malibutomi #1806 üzenetére
Pedig azt olvastam hogy 7950 és 7970-et fogja támogatni de mind1 majd meglátjuk decemberben mi lesz ebböl.
-
addikt
válasz Apokalipsy1 #1807 üzenetére
azok is GCN-esek már.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Szőrös
veterán
válasz Malibutomi #1803 üzenetére
örömbódottág \0/ akkor a 7870et lehet mégsem cserélem le megjelenésre.
-
Diopapa
addikt
válasz Malibutomi #1811 üzenetére
Noh, akkor tuti, hogy a következő kártyám piros lesz...
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
addikt
válasz Malibutomi #1811 üzenetére
igen, közben ahogy ment tovább a beszélgetés rájöttem, hogy a hsz-ed nem csak spekuláció. azóta a hírt is megtaláltam.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz Diopapa #1812 üzenetére
De azon meg nem lesz PhisX meg TXAA.
Minden súlyos kérdésemre lett válasz: NANOCSÖVEK!
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
addikt
válasz cskamacska #1814 üzenetére
2. pont (csak, hogy megint magamat promózzam)
-
Malibutomi
nagyúr
Beszarás az Idris gépterme
-
Malibutomi
nagyúr
Azért elég vicces, hogy a Mantle támogatás miatt megjelent címekben a CIG mint nagy név van egyből feltüntetve
-
Malachi
addikt
válasz Malibutomi #1817 üzenetére
az tuti, úgy kellenek az ilyen hardverzabáló only PC játékok a VGA gyártóknak, mint a falat kenyér. évek óta stagnálás van grafikában, és még a az én nyamvadt 560-am is elviszi fullHD-ban a csillivilli új BF4-et. bár csak közepes beállításokkal, de az "élményt" az nem teszi tönkre.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Malachi #1818 üzenetére
Egyébként, én is nyáladzok a grafikára, de azért az olyanokat nem értem meg, akik sírnak folyton, hogy fúúú gyenge a textúra a földön, vagy a falon...főleg egy FPS-ben...úgysem azzal vagy elfoglalva hogy a nadrág varrásának a szálait számolod meg az ellenfélen...
De mivel ez egy "MMO" legyen csak álleejtős a grafika...nyálcsorgatós kocsmákban beszélhessük meg ki hogyan tuningolja hajóját, és kifogástalan textúra legyen azon a villáskulcson, ami beleáll a fejembe az Idris géptermében mikor találatot kapunk.
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz Malibutomi #1817 üzenetére
Amúgy ez bazi jó hír ám mert így biztos vagyok benne hogy kiemelt támogatást kapnak a Crytek-től .
-
Malachi
addikt
válasz Malibutomi #1819 üzenetére
ja, hát ahhoz addig kellene majd egy legalább fHD-s VR szemü... az Oculus azt hiszem eléri majd azt a felbontást, de nem emlékszem...
-
Diopapa
addikt
Ask our lead designer:
-What is really the goal of the game in terms of end game content?
"End game? Why do we need an end game? Some people will want to earn and crew large capital ships. Others will want to build economic/trading empires. Still others will just want to visit every place in an ever-expanding universe. End games are really a construct of the grind mechanic, in that leveling up makes all prior content useless to elder players."
[ Szerkesztve ]
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Malibutomi
nagyúr
Hangár 5760x1080-ban: [link]
-
cskamacska
addikt
Jujujujuj, nem vagyok én ehhez ideológiailag elég képzett.
Máshol is láttam ilyen szervezkedést, végén csak EVE lesz a Star Citizenből is.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Szőrös
veterán
válasz cskamacska #1829 üzenetére
Ez teljesen EVE független , minden kicsit komolyabb sandbox mmoban ez megy.
-
Malachi
addikt
válasz cskamacska #1829 üzenetére
tök érdekesnek találom, hogy itt egy játék, ami teljesen egyéni élményt adhat bárkinek, és az egész fórum tele van mindenéféle szervezetekkel, szövetségekkel, hadseregekkel, meg ami kell. az életben az ember általában úgyis része valamilyen szervezetnek, társaságnak, akár munkahelyi csoportnak, ki a fene vágyik arra, hogy a játékban is valami kis fogaskerék legyen?
persze azt én is tervezem, hogy valami nagyon laza szövetségbe belépek, ha találok olyat, esetleg jól jön néha a segítség, meg én is szívesen segítenék. de ezek a bonyolultan szervezett, több szintes, összetett izék...
fura ez nekem.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Malachi #1831 üzenetére
Ja, ha éppen harcolni van kedvem harcolok (legfeljebb veszítek), ha bányászni, akkor bányászok (legfeljebb megunom)... De belépni egy ilyenbe, és onnantól kezdve csak lézerágyúhoz való optikát gyártani nem lenne valami nagy élvezet. Valami klánfélét lehetne majd szervezni az itteni népekből, afféle laza véd- és dacszövetséget, de nem ilyen rideg-merev, szigorúan központosított fajtát. Persze nyilván az utóbbiak lesznek a hatékonyabbak, de utóbbi is megfelel szerintem azoknak, akik csak öregurasan eltengenek-lengenek majd.
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
addikt
válasz Malachi #1831 üzenetére
teljesen egyetértek. viszont az is biztos, hogy egymagad sose fogsz eljutni arra a szintre, hogy egy BCC kapitányi székébe beülhess, főleg ha ilyen szervezetekkel kell versenyezned. viszont aki belép az is arra számíthat, hogy örökké valakinek a beosztottja marad és másoknak pedánsan engedelmeskedve juthat csak többre, mintha egyedül lenne.
-
Volfram42
senior tag
Nekem a legfőbb vágyam egy kis saját állomás vagy telephely vezetése, egyengetése, persze ha lesz ilyen lehetőség a játékban. Viszont, ha ehhez az kell, hogy egy ilyen szövetségbe lépjek akkor inkább célt változtatok. Haveri társasággal imádok játszani, oldott légkörben ahol ha komoly a helyzet mindenki érti a dolgát. Egy ekkora szervezett egységbe viszont nem vágyom, ha vágynék rá akkor elmentem volna katonának.
Ugyanakkor pont ez is a baj ezekkel, hogy sokszor militáns félőrültek akarnak vezényelni egy ilyen cégben akik ahhoz nem elég jók (zsírdisznók vagy pszichológiailag alkalmatlanok netán mindkettő....), hogy befogadja őket bármilyen sereg is, de szeretnek katonáskodni és parancsolgatni. Ezekből nem kérek.Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Drenadar
Topikgazda
bocsi a hülye kérdésért, de világosítsatok fel miért olyan hiper szuper ez a mantle dolog?
-
helgi
aktív tag
Egyetértek veletek. Inkább egy kisebb,családias légkör,ahol megbeszélés alapján történnek dolgok.
Egyébként ennek meg az az előnye,hogy darázs módjára be tud csipni az ellenfél hóna alá. -
addikt
válasz Drenadar #1836 üzenetére
röviden: közvetlenebb kapcsolatot létesít a VGA és a játék között, ezért csökken a többi résztvevő (pl. OS) miatti overhead az egyes számításoknál/utasításoknál.
"A DICE megelégelte a várakozást, és az AMD-vel összefogva kifejlesztették a Mantle API-t. Ez gyakorlatilag a konzolok API-jához hasonló, relatíve alacsony szintű hozzáférést biztosít a hardverhez. Egy teljes reformról van tehát szó, és az új rendszer alapvető eleme, hogy a játék motorja explicit kontrollt kapjon a memória nagy része és az absztraktált hardverkomponensek felett." innen
-
helgi
aktív tag
Hogyne,persze,hatékonyabb. Sőt, még hatékonyabbak lennének,ha ha 24/7-ben nyomnák...
-
Szőrös
veterán
Nem értem mit zavar titeket ez. Akinek ez tetszik és ilyen szövetségben akar lenni az belép. Aki nem az nem .
Mindenesetre a kötelezettség mellett azért ennek baromi nagy előnyei is vannak .https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Diopapa
addikt
Igen, itt nagyon sarkosak egyesek EVE-ben volt szerencsém(?) nagy alliance-ekben és kis cégekben is lenni. Nekem személy szerint a pici cég jobban bejön, még ha a lehetőségek bizonyos szempontból korlátozottabbak is. (pl capital/titan hotdrop, nagy fleetopok, unalmas CTA-k, területszerzés etc) Mindenesetre nekem a kicsi cégek jobban bejöttek. De természetesen kis cégekben is lehet rosszul érezni magad (hülyék a corptársak/béna a ceo etc) és lehet nagyban is jól. (felülni a rapetrainre mindíg jó )
[ Szerkesztve ]
-
helgi
aktív tag
Én nem sarkosságból mondom. Csupán arra céloztam, hogy a leget is lehet fokozni.
Nyilvánvaló,hogy aki a leglegebb, az lesz a legerősebb cég.
Ilyen egyszerű ez. Kinek mi felel meg. Ennyi. -
Diopapa
addikt
Egyébként EVE-ben azok a cégek működtek jó, ("profin") ahol nem "megbeszélés" volt, hanem a ceo eldöntötte mi legyen és végigvitte. A demokrácia nem működik. Kiváncsi vagyok SC-ben ez milyen lesz
-
helgi
aktív tag
válasz Diopapa #1846 üzenetére
Nem értelek magyarul.. Megbeszélés alapján elmegyünk löni egy kicsit a választott fc-vel.. vagy épp FW-zünk, stb. megbeszélés alapján igy értem. Nem ugy,hogy op közben vki gondol egyet és mást csinál..
Nade igen, valóban egy dologról beszélünk. Én sem szeretem az unalmas cta-kat, pos lövészeteket,kötelező dolgokat,amiknek az eldöntését mégcsak nem is kis hazánk területén hozzák.. -
Szőrös
veterán
válasz Diopapa #1846 üzenetére
Ez kb mindenhol így működik jól.
Anno Perpetuum-ban is komcsi módszerrel vittük a magyar corpot az elején, addig toppon is voltunk.
Mondjuk ennek ellenére egyáltalán nem volt rossz a hangulat és katonás szigor sem volt jellemző csak cta/roamingok alatt de ott kell is. Azon kívül meg bőven ment az ökörködés.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest