- Milyen asztali médialejátszót?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Blu-ray lejátszók
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Végre a Logitech is bemutatott egy analóg klaviatúrát
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kress
aktív tag
válasz Lackki #32850 üzenetére
virslinek például kérlek szépen:
"4.1. Legfeljebb 26 mm átmérőjű, természetes vagy műbélbe töltött húspépet (prádot) tartalmazó, főzéssel hőkezelt, füstöletlen, füstölt vagy füst ízesítésű homogén metszéslapú
termék.
4.2. A jelölés szempontjából a hústartalom a késztermékre vonatkoztatva legalább 51%. A csontokról mechanikusan lefejtett hús mennyisége ezen felül a késztermékre vonatkoztatva legfeljebb 10%. [..]" -
Lackki
őstag
-
Azie
őstag
válasz fateless #32848 üzenetére
kb. ua. levendula is. bónusz, a pölöskei mind "ízű" szörp, rá van írva, gyümölcstartalom is. ahogy kell. minden más user error és degeneráltság eredménye. . gyk. erre is van szabályozás gondolom, hogy mekkora gyömölcstartalomtól írhatod rá.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
-
8
senior tag
valamikor mostanában kezdődik a sparban a jégkrém kiárusítás
én ma nem találtam semmi érdemlegest, szóljatok ha láttok valamit
mondjuk a tavalyi magnumos mutatványt megismételhetnék52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
cd930
aktív tag
Nescafe (Crema) vagy hasonló minőségű azonnal oldódó granulátumból milyen érdemes még megvenni?
Rákattantunk otthon a jegeskávéra karamell öntettel és ehhez egyszerűbb nem főzögetni a kávét.
Az Aldiban lesz pl azonnal oldódó kávé akció csütörtöktől (Amaroy Mocca Kraftig és Mild verzió 200g csak 1449 Ft), fogalmam sincs, hogy felejtős-e.Utólag is bocs a minőségi kávézás szerelmeseitől, de itt a spórolósban talán nem szentségtörés..
20+ éve a Prohardveren
-
bbmt
senior tag
válasz Donki Hóte #32844 üzenetére
Ez nagyon nagyon nincs így! A keményítő szénhidrát, ami nem jelenti azt, hogy cukor!
A 100 ezer éves példád sem jó, mert a gyümölcscukrot módjával és csak a szezonjában tudták fogyasztani, most pedig korlátlanul áll az emberek rendelkezésére.
Pont ez a baj, hogy nem úgy esznek az emberek cukrot és/vagy cukorszármazékot mint régen, hanem végtelenített módban.
@mindenki: mi lenne ha tényleg abbahagynátok ezt a cukor/édesítőszer ellentétet. Aki a cukros üdítőt vagy élelmiszert keresi az egyen, igyon azt, de most már minden második hozzászólás arról szól, hogy miért nincs cukros akármi... amit 3-4 állandó ember ír be...nektek fontos a cukor és ezt elfogadjuk, tartsátok tiszteletben ha más nem akar cukrot enni/inni.
Az admin szó nélkül törölhetné ezeket a hozzászólásokat...A kanál a gyengék villája
-
bul07
nagyúr
Engem a múltkor az Auchanba néztek
1499Ft volt a téliszalámi , kép[link](igen nem volt ide berakva)
Polcnál kiválogattam 8db-ot és mentem a zöldséges osztályra méregetni
Találtam olyat ami 400g helyett 445g volt(meg 440g), és nem amiatt mert puhább volt mint a többi(több víz) hanem mert úgy sikerült.
Kiszámolva 3748Ft/kg helyett 3368Ft/kg áron vettemAmúgy sokkal keményebb szárazabb az állaga mint legutolsó ilyen szaláminak amit a Lidl-ből vettem, nekem bejött
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Gyártóra nem találtam semmilyen utalás a csomagoláson
De gondolod még le tudom fényképezni egy fél még van a hűtőbe( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Kimentem lefényképezni bár jobban megvolt már szaggatva a csomagolás
Kíváncsi vagyok tudjátok e azonosítani a gyártót( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
pohár
félisten
-
Top cat
addikt
Szerda esti akció, a Lidl appban.
Lehet, hogy roham lesz érte.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Top cat
addikt
válasz Donki Hóte #32874 üzenetére
Nem tudom mindenkinek van e ilyen kupon, de abból nem lesz limitált mennyiség, csak a boltban a termékből.
Beaktiválod az érvényességi időn belül és megkapod olcsóbban, már ha lesz.
Múltkoriban is volt és kisebb veszekedés támadt miatta, mert nem volt annyi, mint ahányan szerették volna.Degeczi
Lehet, hogy a marketingesek nincsenek ezzel tisztában.arpivw81
Nem tudom. Anyám szerette a mosóport, de az már jó ideje nincs a kínálatukban.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Top cat #32873 üzenetére
35Ft/mosás inkább sok vagy átlagos az olcsó mosószerek között
alzán azért van jobb ha van AlzaPlus+ és ingyenes a szállítás( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
tisn
addikt
válasz Mr.Csizmás #32881 üzenetére
van amugy olyan mosopor ami nem jo? nem urtekknyika ez, meg hat altalaban nem melosok vagyunk.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
mutter caola-ban volt QA, a basic dolgok (mosópor, szappan, stb.) 90%-ban ugyanazok (kvázi több évtized, százados alapok), csak más szín, illat, és egyéb adalékok vannak benne, de basically ellátja a dolgát rendesen. na meg ha nem szénbányász meg kohász vagy, az irodás meg edzős pólóidat simán kimoshatod bármelyik budget-ebb porral tetszés szerint.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
sherlock82
senior tag
válasz Mr.Csizmás #32884 üzenetére
Tetszik ez a meghatározás!
Én is így gondolom jó ideje már.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
Keef_Lee
senior tag
Aldis vasedényt nézem csütörtöktől. 5999-ért, de nem írja, hogy hány literes. Esetleg vett más valaki korábban ilyet? Milyen méretű?
-
8
senior tag
válasz Keef_Lee #32886 üzenetére
Ha nem használnád, akkor csak plusz egy konyhai kütyü, ami dögnehéz és ide-oda kell rakosgatni, foglalja a helyet.
De ha használod, akkor a zománcos öntöttvas edényeknél jobb befektetés szerintem nemigen létezik. Nekünk lidlből, ikeából vannak.
Most egyébként van a lidlben is többféle, pont ugyanilyen típusúak, csak piros színben.
Ez ami a képen van mini méret, főleg az árából is lehet rá következtetni, egy-kétszemélyes, max két tányér levesnyi. A neve is "szószkiöntő"....
A serpenyők valszeg nagyobbak, de ott a trükk hogy nincs hozzájuk tető, azért férnek bele ebbe az árba.[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Keef_Lee
senior tag
Kösz, de van Lidlis. A legnagyobb már 2 éve (ovális), a legkisebb 22cm-e meg szombat óta
A nagyot a sütőbe nem nagyon bírja az asszony berakni, mert "elrántja" . Eddig kenyér készült benne. Most a kisebben pörkölt készült. Szuper lett.
Ehhez gondoltam, hogy esetleg még ezt az Aldist is. De ilyet még nem láttam, hogy a méretét nem írja, se cm, se liter. -
veterán
-
j.bravo
addikt
válasz Mr.Csizmás #32884 üzenetére
Edzősre nem feltétlen elegendő, bár nálam lehet hogy a) párom orra különösen érzékeny, b) esetleg a technikai ruházatnál áll csak fent, pamutnál nem; de edzős ruhára nálunk külön erre való mosószer kell (pár éves decathlonos-aldis-lidlis, újabb futóversenyen kapott pólókra egyaránt).
Normál Tandil vagy dm-es saját márkás folyékony mosószer az alap nálunk.Lehet hogy az edzőruha kérdését Silan/coccolino/stb helyett híg ecetes vizes öblítés megoldaná, de ezt még nem próbáltuk.[ Szerkesztve ]
Whatever.
-
8
senior tag
válasz j.bravo #32892 üzenetére
Sportcuccoknak:
https://www.dm.hu/denkmit-finommososzer-fresh-senation-p4066447161076.html
+ egy púpos evőkanál szódabikarbóna.
Nem csak ehhez, bármilyen mosószerhez, lágyítja a vizet, és brutálisan növeli a mosószer hatékonyságát. Fehér/világos ruhákhoz meg nyugodtan lehet adagolni mosószódát is.Öblítéshez próbáljátok ki az ecetet, módjával, egy-két evőkanál. De előtte nem árt kiganézni az öblítős fiókot, mert oda általában be van rakodva és penészedve az öblítőmaradék ha nincs rendszeresen tisztítva.
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
-
j.bravo
addikt
Edzőcuccokhoz épp ugyanezt használjuk bár néha ezt (kisebb mennyiséghez), és bevásároltam ezt is . Eddig jó.
Öblítőfiókot ki szoktam pucolni. Sajna ragaszkodás van az illatos öblítőhöz (nem részemről), ezért nem volt ecetes öblítés próba (csak jó 20 éve, amikor egyedül laktam és mostam, akkor én elégedett voltam vele. Igaz, akkor nem voltam tech. edzőcuccaim, csak pamut).
Whatever.
-
8
senior tag
válasz j.bravo #32895 üzenetére
Én nagy ívben kerülöm a fertőtlenítő adalékokat. Ebben is amit linkeltél pl didecil-dimetil-ammónium-klorid van, ami egy brutális anyag. Gyakorlatilag leöblíthetetlen és kiöblíthetetlen. És nem szeretném órákig a bőrömhöz dörgölni, hogy onnan jól felszívódjon.
Nem is a baciktól büdös a ruha, hanem a benne felhalmozódott bőr és zsírmaradványoktól, őblítőmaradványoktól (amin a bacik élnek). Ezeket pedig nagyszerűen feloldja és kitisztítja a szódabikarbóna a mosószerhez adagolva.
-
Beni2360
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest