Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ventur@

    senior tag

    válasz Maxxy10 #49584 üzenetére

    Egyik szemem örül, másik viszont sír. Örülök, mert még egy évadon át láthatom Sam történeteit, de sír is, mert már csak egy évad van belőle. Igaz teszem hozzá, hogy a 3. évad befejezése után pont erre gondoltam, hogy még egy évad lehet a sorozatban (Most, hogy egyetemre/főiskolára megy Sam, valamint összeköltözik Zahiddal. Előre érzem, hogy Zahid a bölcsességeivel az utolsó évadra is meg fogja színezni Sam életét :D.).

    Kicsit sok lett az évad szó, bocsánat :D .

    Más:

    The New Pope (The Young Pope S02)

    Nálam ez az évad is betalált és mind John Malkovich (Sir John Brannox/III. János Pál) és mind Jude Law (Lenny Belardo/XIII. Piusz) - számomra - fürdött a rá szabott szerepben. De ide vehetem Silvio Orlando (Voiello bíboros) és Cecile de France (Sofia Dubois) is, mert még ők voltak számomra meghatározó szereplők. Voiello bíborost különösen kedveltem. Ami kevésbé tetszett, az hogy nagyon-nagyon lassan építkezett a sorozat. Voltaképpen az első 6 rész csak felvezetés és ahogy Lenny újra képbe kerül, onnantól az utolsó 3 részre robbant a sorozat. Teszem hozzá, hogy az az utolsó 3 rész viszont messze 10 pontos - nálam. Jah még ami nem tetszett, mégpedig az első 6 rész intrója. Nagyon nem adta, na de a 7.-től.... :C . Valamint, hogy - szerintem - meglehetősen keveset beszéltek olaszul, pedig zene volt a fülnek, mikor olaszul beszéltek egyes szereplők.
    Viszont kifejezetten tetszettek a zenék és hogy vissza vissza nyúltak egy-két az első évadban meghatározó zenéhez + jöttek újak, amik szintén betaláltak.

    Egy szónak is száz a vége, hogy később biztos előveszem újra az első és második évadot, mert nekem nagyon tetszett a sorozat.

    Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

Új hozzászólás Aktív témák