Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Beetlejuice

    tag

    válasz DENON #2489 üzenetére

    Az akadas biztos, hogy valami konfiguracios problema lehetettet. Tegnap egesz nap itt lanpartiztunk az ocsemmel (o vette meg vegul a sony-t, mivel nem zavarja a screen). Szoval egesz este jatszottunk es siman tartotta a lepest az asztali gepemmel, es meg csak nem is melegedett a felszine tobb ora jatek utan sem.

    Ami a noti vetelt illeti... hat iszonyat sok valtozo van. Mennyire vagy arerzekeny, mennyire akarod a piacon kaphato legjobb gepet, mennyire vagy kenyes a fenyes vs. matt kijelzokre, mennyire fontos a hordozhatosag, illetve a felbontas, akarsz-e jatszani stb. (ez a tenyezo onmagaban nagyon megdobja egy noti arat es lecsokkenti az akksi idejet).

    Azt irtad, hogy nem igazan nem jatekra kell a gep. Ebben az esetben a ennel sony-nal joval olcsobban is tudnal gepet venni. Ez egy nagyobb meretu, kevesbe hordozhato, 'csaladi', multimediara szant desktop helyettesito rovid akksi idovel es nagy kijelzovel. Lenyegileg egy normal felhasznalonak mindenre eleg a sebessege sztem, kiveve a hardcore jatekokat. Kozepes detail mellett azert elmennek rajta a legujabb 3d jatekok is. Ennel letezik a piacon kisebb, gyorsabb videos, hosszabb akksi ideju noti, ami olcsobb is. Igazabol neked kell eldontened, hogy mi a fontos.

Új hozzászólás Aktív témák