Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Atyus77

    csendes tag

    Üdv.urak.

    Na mostmár tényleg s faxom tele van a Skodával . :(( Ma ahogy indultunk volna haza a melóból teljesen legyengült a kocsi . Na mondom már megin' mi a picsa van?..Reménykedtem hogy csak az egyik gyertya. Gyertyák megnéz ,fasza mind. Olaj rendben. Víz nincs ! Vízzel feltöltöttük ,irány tovább.
    Na a lényeg az hogy a 30 km-t 20-25 liter vízzel tettük meg ! :K :K Húztuk magunk mögött a vízcsíkot ami a kipufogóból jött ,..meg jókora gőzcsóvákat . :D Az utolsó kilométereknél ahogy töltöttük bele a vizet majdnem azzal a lendülettel folyt is ki a kipuff összetételnél alul. :DD

    Na úgyhogy a kiegyenlítő-kupak csere nemigazán oldotta meg a gondjaimat. :DD ..sejtettem hogy nagyobb gáz van...,van egy olyan sejtésem hogy az a hengerfej kuka lesz,..itt már többről lehet szó mint tömítéscsere.

    ==========================
    A motortartó bakot kicseréltem eredeti gyárira (legalábbis én úgy vettem meg ,..és a felirat is olyan mint az eredetin) ,de a rotor rántás csak csillapodott de nem szünt meg...,és továbbra is olyan mindha ütne valami menet közben. :O :O ..,rázza a kocsit.

    A önindító is xar még mindíg.... :D

    ==============================
    Tehát a szívató kivan húzva ! :C :O :W

    Komolyan elkezdtem nézegetni a Felícia kombi hirdetéseket ,ez meg megmaradna donornak . :( ...előbb leszedem a hengerfejet és majd meglátom.

    Feliciába milyet,milyen motorost érdemes venni ? mire kell figyelni vételnél ?

    SKODA FORMAN

Új hozzászólás Aktív témák