Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zolee11

    senior tag

    Sziasztok!

    Egy 5000X típusú kamerával a ma a következő hibát észleltem. Már korábban is használtam autóban, gyalog, nem volt probléma. Sikerült végre szerezni egy kutyára "szerelhető" hámot, így a vízalatti felvételek készítéséhez kapott tokba tettem, hogy ne koszolódjon illetve ne sérülhessen meg. Beállítások: 720p 30 fps, audio off, Gyro on, WDR off. Firmware 1.2.5-S
    Ahogy elindul a kamera már fél percen belül szétesik a kép és onnan hibás a következő 2,5 perc. Ez a hibázás teljesen random, mert a következő 3 perces blokk megint jó xy másodpercig, illetve van 2 db teljesen jó 3 perces blokk is. Először a durva mozgásra gyanakodtam mint hiba oka, de többször is megrázza magát a kutya és nem ilyenkor akad el a felvétel.
    A másik szerintem elég durva hiba, hogy másfél órás volt a túra, 40 perc után gyakran ellenőriztem, villog-e a felvételt jelző led, a túra végén kapcsoltam be a kijelzőt, akkor már villogott, hogy low batery és kikapcsolt. És a lényeg: összesen 6*3 perc fájljai vannak meg, azaz 18 perc. Másfél óráig villogott a felvételt jelző led. Hol a többi? Ennek a 18 percnek is nagy része használhatatlan.
    Felpakolom rá az 1.3-as firmware-t, és újra tesztelem holnap.

    Szerk. Itthon a sokk után, kipróbáltam ugyanilyen beállításokkal a kamerát kézben hurcibálva, és jók a felvételek. :F

    [ Szerkesztve ]

    no brain, no problem

Új hozzászólás Aktív témák