- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuzda
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkodok egy SJ5000x Elite kamera vásárlásán, nyárra jól jönne, szeretek videózni, képet készíteni, és hamarosan belenyúlok az airsoft világába is. Az eustockon most kuponkóddal 10%-kal olcsóbban is tudnám megvenni a kamerát, de egyszerűen alig találni erről a kameráról tesztet vagy videót az interneten. Pozitívumokat, negatívumokat tudnátok mondani?
Előre is köszönöm!
-
bb0t
senior tag
alig találni erről a kameráról tesztet vagy videót az interneten. Ez most vicc akar lenni? Televan a youtube videókkal, van egy csomó teszt róla, és bytheway ez egy SJ5000 topik szóval ha veszed a fáradtságot és visszaolvasol akkor csak pozitívumokat meg negatívumokat találsz.
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
csuzda
aktív tag
válasz Kolondrum #2602 üzenetére
Hármat kérek.
bb0t: "Ez most vicc akar lenni?" Igen, az. Itt olvastam, hogy 1.3 verzió sok javítást hozott a kamerának. Igen, visszaolvastam, de jobban érdekel, hogy 1.3 alatt mit tud a kamera mint az az előtti verziókkal.
Amúgy én írtam rosszul, azt kellett volna, hogy "egyszerűen alig találni erről a kameráról tesztet vagy videót az interneten" amit 1.3 verzióval készítettek. Van összehasonlítás pl a GoProval vagy Git2-vel, de mindegyik a régi fw-vel készült.
Attila444: http://prohardver.hu/tema/bestbuy_topik/hsz_88-88.html
Ez az első topik (azok közül ami érdekel) ahol a "nagyemberek" ahelyett, hogy csinálnának a tudatlan réteg számára egy topik összefoglalót, ahol minden fontos információ le van írva, csak csesztetik, meg moderálással fenyegetik az illetőt. Nézzétek már meg légyszíves az SJ4000 topik összefoglalóját...
-
bb0t
senior tag
Ja hát így mindjárt más. 1.3 óta tényleg nincs túl sok anyag. Én múltkor csináltam, de idiótán mountoltam a kamerákat és nem lett jó az anyag, kell csinálnom újat. Esetleg a nyers fájlokat fel tudom tölteni, de megvágni nem érdemes. Így is lesz vágnivaló, hogy a személyes részeket kiszedjem belőle.
A gyro mindenképpen jobb lett mint volt, és a bitrátán is emeltek de gyorsabban is merül. Hajlamos nagyon kiégni az is feltűnt, a hang most már egész elfogadható.
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
csuzda
aktív tag
Köszönöm a választ. A kérdésem még az lenne, hogy a Xiaomi Yi esetén nagy javulást lehet elérni custom fw-kel amik megnövelt bitrátán dolgozik, így szebb a kép. Gondolom itt nincs ilyen, vagy van rá lehetőség?
Illetve mennyi a maximális támogatott SD kártya? Egy videóban láttam, hogy a csávó 64GB-osat rakott bele, de azt mondta, hogy FAT32-re kellett formáznia, így csak 32GB-ot tud belőle használni a fájlrendszer miatt. Érdemes U3-as kártyát venni bele?
-
Lac-coo
őstag
Memoria kartyabol tobb kisebbet erdemes venni, akksit igy is ugy is cserelni kell, es ha elszall egy kartya nem lesz oda minden anyag. En legalabb is igy szoktam.....
En mar kiprobalta airsoft jatekon , meg voltam elegedve .
I love latte-avokado !
-
bb0t
senior tag
Nem hallottam még sjcam esetén custom romról de az nem jelent semmit.
Talán most már a 128at is támogatja, de 32-nél nagyobb kártyát én sem javaslok. Azt mondják a 64 és nagyobb kártyák hamarabb tönkremennek, kevésbé stabilak, és bizony ha ugrik az anyag akkor sok minden ugrik. Én általában már csak akkor másolok ha tele van a kártya és minél nagyobb kártya annál nagyobb adatmennyiség gyűlik fel, annál tovább tart a másolás, tehát nem praktikus. U3 kártya fölösleges, még a gyártók is UHS-I vagy max UHS-II kártyát javasolnak.Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
Lac-coo
őstag
Kis 1.3 és hangteszt ....Youtube ahol nem lát apró részletet ott széttrollkodja !
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
-
Lac-coo
őstag
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
I love latte-avokado !
-
bb0t
senior tag
válasz Lac-coo #2615 üzenetére
Kiraktam teljes képernyőre és olyan ütemes szaggatást láttam benne. De alig észrevehető azért írtam, hogy érdekes.
-
Lac-coo
őstag
Ez a kulso akku tudna uzemeltetni a kamerat, akar akksi nelkul is ?
[link]I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
Kolléga írta alább, hogy kipróbálná airsoftban...Nos az nagyon fontos, hogy az objektív előtti vékony kör alaku plexit átlövik a fegyverek mint a papírt !!!!
szóval előtte egy kis hack nem árt neki.
I love latte-avokado !
-
csuzda
aktív tag
válasz Lac-coo #2621 üzenetére
Ezt jó tudni. Még nem kezdtem el megvalósítani, mert a fegyver sem érkezett még meg, illetve szereléksínre kéne rögzítő, amit nem tudom honnan fogok szerezni
A kamera elé rakott plexi az saját készítésű? Illetve a vízállósága mennyire marad meg? Mert ha nem akkor veszek még 1 tokot és azt alakítom át airsoftra.
Tegnap sikeresen megérkezett az 5000x és nagyon tetszik elsőre. Nappal kipróbáltam a rajta lévő 1.2.5 FW-vel, estére felraktam az 1.3-at és este is elég meggyőző volt. A mai napot a tesztelésére, tanulásra fogom szánni
-
Lac-coo
őstag
Sajat keszites, vizallosagot nem tudom, en is vettem egy plusz tokot, fene se fogja allandoan szerelgetni, es ezt le is festem majd valami matt terepszinre...De elvileg vizzallo szerintem, mert pont ugyanugy rafeszul a gumitomitesre mint az eredeti.
[ Szerkesztve ]
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
Fegyverre nem olyan jo tenni, hasznalhatatlan rangatas lesz a vegeredmeny, sisak vagy homlokpant...
I love latte-avokado !
-
mijos
senior tag
Mostanaban nem kovettem a temat, az 5000x lenne most a csalad legujabb/legjobb tagja?
" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
Lac-coo
őstag
I love latte-avokado !
-
partxxx
tag
akinél kéznél van meg tudná mérni, hogy a tokban (az O-ring és a fekete műanyag közt) lévő lencsének mekkora az átmérője/vastagsága ?
[ Szerkesztve ]
-
-
partxxx
tag
válasz Lac-coo #2630 üzenetére
note magamnak és esetleg másnak
az O-ring d32mm w2mm
"lencse" d35mm W~1.2mm, Wmax~1.5mmnégyzet alakú fekete műanyag
H39 L45 W4 (a csavar fejénél csak 3mm)
csavartávolság középre igazítva 19mm a rövidebb oldalon és a hoszabbikon is
a szélétől 2mma csavarok talán 1esek, nem tudtam rendesen megmérni
-
Danex
addikt
válasz Balubike75 #2632 üzenetére
5V az szabvány USB feszültség, áramból meg annyit vesz fel amennyit jónak vél a készülék.
-
partxxx
tag
válasz Balubike75 #2632 üzenetére
szvsz ne vegyél napelemest
nekem van 2 is, egyik sem valami nagy szám
inkább vegyél 2 pót akksit + töltőt ~3k huf
+
egy sima külső akksit (10Ah) ~4.5k hufa napelemmel nem tudod folyamatosan utántölteni ilyen kis felületen és fölöslegesen drágítja a külső akkut (a DCDC konverter hatásfoka sem jó ~60%)
-
partxxx
tag
válasz Balubike75 #2636 üzenetére
jobban jársz vele, mert a külső töltő megy usb-ről is, és akár a táskában is tudod tölteni őket a power bankról
-
csuzda
aktív tag
válasz Lac-coo #2623 üzenetére
Egy ilyen plexi nekem is kéne, csak hát honnan... Én is veszek egy másik tokot és azt fogom bütykölni
Igazat adok abban, hogy fegyverre rakni nem olyan jó, de nagyon jó videók tudnak így születni. Youtuben Novritsch-ot követem, igaz ő GoPro-t használ és az előtt meg van egy távcső is.partxxx:: Megtaláltam BG-n a töltős tokot, tuti ilyet fogok venni, csak hát 7ezer forint. Eustockon is ennyi, ott viszont nincs készleten. Viszont vettem fejpántot és azzal fogom használni, ha egyszer eljutok airsoftra
-
bb0t
senior tag
válasz Kolondrum #2639 üzenetére
60 fps gyro rossz fényviszonyoknál ne legyen bekapcsolva, mert rontja a minőséget. De az Elite szenzora nem annyira fényerős.
-
morfondőr
őstag
Üdv mindenkinek!
A nyári szezonra néztem ki magamnak egy ilyen kütyüt. Azt szeretném megkérdezni, hogy a wifi-t mire lehet használni? Csak a telefonnal való összekapcsolásra jó, vagy egyéb funkciók is elérhetők vele?
Versenyben volt még az SJ4000 és a Xiaomi Yi. Nyugtassatok meg, hogy ez a legjobb választás, leginkább strandon, kirándulás közben fotózgatni kellene, videózás kicsit háttérbe szorul nálam.
Előre is köszi a válaszokat!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Lac-coo
őstag
Belemyagyitva erosen , valoban nem a legjobb a fenykep, de mo itoron, tv n teljesen jo, es ugy ultra nagy latoszog, eleg izgalmas kepek keszithetok vele.
De ha csak fotozasra kell, akkor fenykepezot vegyel, ne ezt . Igaz ez jo viz alatt isI love latte-avokado !
-
morfondőr
őstag
válasz Lac-coo #2644 üzenetére
Tudom, hogy jobb a fényképező, de pont a vízállóság és a nagy látószög miatt választanám ezt! A tokban azért nem kell rá úgy "vigyázni" sem, mint egy sima kompakt gépre. Meg ezért az árért nem kapok olyan kompaktot, amit lehet dobálni és még vízálló is.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
bb0t
senior tag
válasz morfondőr #2645 üzenetére
A wifi arra jó, hogy élőképet kapsz a telefonoddal. Látod mit veszel az okostelefon képernyőjén.
-
morfondőr
őstag
válasz Morzsibácsi #2648 üzenetére
Az SJ5000-ből 3 változat létezik: [link]
Az Elite még ezeken felül egy újabb típus, de az már drága nekem! Én a sima SJ5000-et néztem wifi nélkül, ami 27-28 ezer Ft körül van. Esetleg ha valaki találkozott egy nagyon jó akcióval, az megoszthatná!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
AndrewTdi
addikt
válasz morfondőr #2649 üzenetére
Én Eustockról rendelném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest