- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
don pardon
aktív tag
válasz Kolondrum #2043 üzenetére
Na most vegeztem a teszttel. 3 akksim van igy 3 teszt lett.
Beallitasok:
gyro es wdr off, quality fine, sharpness strong, led offkameraval toltott akksi:
fullhd 60 fps, screen timeout 1 min (ketszer kattintottam ra hogy lassam vesz e meg, elejen bellitasokat nyomkodtam) -- 81 perckulso toltovel toltott akkisval:
2k 30 fps, screen timeout 30 sec (egyszer kattintottam ra hogy lassam vesz e meg) -- 93 perc
fullhd 60 fps, screen timeout 30 sec - 79 percHa 5 perc múlva nem jövök vissza, várjanak tovább! - by Ace Ventura
-
félisten
válasz don pardon #2052 üzenetére
Köszönöm a fáradozást ez még bele fog férni a megfelel kategóriába. 39k-ból meglesz plusz akkuval, plusz akkutöltővel és lencsevédővel.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
bb0t
senior tag
Na, ezek szerint van még keresnivalóm a tükör előtt.
[ Szerkesztve ]
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
félisten
válasz don pardon #2054 üzenetére
Nem köztudott itt?? Banggood-on 29-ig van EU raktáros akció, de már csak 5 szürke volt a normális színekből is. Rendelés 3 órával már postán volt. Ilyen még nem volt. [link] Szerk: Már csak 4 van.
Jah meg nekem volt egy rakás pontom, közel 600ft mínusz még ebből.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz don pardon #2057 üzenetére
Aztán milyen az 1.25? Érezni változást? Elnézve az alap kiadáshoz képest elég sok dolog belekerült.
-
körte51
tag
Motorosoknak egy ötlet ,nézőpontilag
https://www.youtube.com/watch?v=_VHrrwVo7mQ -
dond
csendes tag
válasz don pardon #2038 üzenetére
Sima 5000es házhoz van egy védőm, aminek a paraméterei: ~45mm x ~40mm a gomb ~10mm, a régebbi "kisgombos" házam van -kép-
-
félisten
válasz Morzsibácsi #2063 üzenetére
Aham értem, meglátom mivel kapom, 1.24-ig frissítem az fix. Nekem világ életemben a szélzajjal volt gondom, vagy épp azzal, hogy a zárt tokban nem nagyon ment be a hang. 60-ig kb nincs különösebb zaj, de felette már csak azt hallani. 160 körül már sértően susogott mind.
De ezzel nem lehet mit kezdeni, külön kell venni a hangot. Motoron a másik fő gond az, hogy a kép amit lát a bukón az fele út fele égbolt és nem változik a fehéregyensúly, gyakran kiégve marad az ég. Namármost láttam felvételeket ahol az 5000X szépen váltja a fényt. Remélem jó lesz. [link]
Az 5000 wifi elég szépen korrigált anno, annak más gondjai voltak.[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
válasz Morzsibácsi #2065 üzenetére
Nekem még nincs mire ülni.
-
don pardon
aktív tag
Sj5000+ -al felvett maszos video: katt
Nem korregaltam a szineket szoftveresen mert szerintem eleg elethu igy is.
Ha 5 perc múlva nem jövök vissza, várjanak tovább! - by Ace Ventura
-
félisten
válasz don pardon #2068 üzenetére
Hangulatos, látom te sem a 4 fal között éled az életed, inkább úgymond rajta.
-
szuper94
tag
Sziasztok!
Elkészült a legújabb tesztvideóm!
SJ5000X Elite, SJ5000+, SJ4000+ és SJ4000-es kamerákkal. Van benne hangteszt is és nem csak sima 4 képernyős részek. (jövőhéten még részletesebb videót készítek!)
https://youtu.be/qapjehfQx94 -
Lac-coo
őstag
válasz don pardon #2072 üzenetére
Az miaz a second batch, masodik szeria ,szallitmany stb...?
Az jobb mint az elso ?I love latte-avokado !
-
bb0t
senior tag
válasz Lac-coo #2073 üzenetére
Az SJCAM úgy kommunikálta le a hanghibát, hogy a hardveres probléma okozza, és az első kiküldött szállítmányt érinti. Viszont homályos, hogy mi számít second batchnek, elvileg a mieink is azok (legalább is a forgalmazó azt mondta) mégsem voltunk elégedettek. Talán szériaszám alapján be lehet lőni.
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
szuper94
tag
Ez a legelső szállítmányból van ami decemberben jött. 1.2.5 ös szoftver és 10 és hangerő. (A gyártó szerint Magyarországra amúgy is a 2.jött mivel november végén lett feladva)
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Honnan tudom, hogy nekem mi jött? Hogyan ellenőrizhető? Elvileg szerdáig befut banggood eu raktár.
-
don pardon
aktív tag
válasz Kolondrum #2080 üzenetére
Ez nagyon jo kerdes. Amennyire en tudom kulfoldi forumok alapjan, nem nagyon lehet megallapitani. Szériaszámbol probaltak, de nem erositette meg senki, hogy ez jo modszer e vagy sem.
En onnan sejtem hogy az enyem az, hogy sokkal halkabb mint az sj4000em.
Ha 5 perc múlva nem jövök vissza, várjanak tovább! - by Ace Ventura
-
Morzsibácsi
tag
Én azért nem értem,ezeket a mikori szállítmány dolgokat,mert közeli ismerősöm (figyelmeztetésem ellenére )múlt hét csütörtökön vásárolt egy elit-et itthon.Hétvégén kipróbáltuk,és a hangja ugyanolyan tré,mint az enyémnek.Akkor most mi van? És a fáma alapján,már én is a "jóból" kaptam decemberben.Most meg mindjárt március. ???
-
szuper94
tag
Olcsó goproval nem tudom sajnos összehasonlítani. Ért nincs. De mit szólnátok egy Sony as100 as összehasonlításohoz? (Gopro hero 3 Black et veri)
-
Kroni1
veterán
Sziasztok! SJ5000 szériából melyiket ajánlanátok a legjobb videóminőség szempontjából? Az 5000Plus vagy az 5000X Elite a jobb? Tudom mindegyiknek más lehet a gyengéje, ezért kérdezem, fényképezés nem fontos, csak videózásra kéne.. Motoron használnám leginkább, fontos lenne a fHD 60fps.. Akkuidőt tekintve gondolom ezek kb. egyformák, ha jól látom ezzel a 900mAh-val az SJ4000-hez képest ebben sajnos nem történt nagyon semmi előrelépés, igaz?
[ Szerkesztve ]
-
szuper94
tag
Egy kis érdekesség
Ezzel az egyedi eszközzel készítem a teszteket.
https://drive.google.com/file/d/0B6RBIYwgUdH6R2dsOVIxeWxiYWM/view?usp=docslist_api
Eddigi tesztvideóim:
http://www.youtube.com/playlist?list=PLMTVhCtNTiC_iwBSErMLv1lpQ6VnAIIQL -
félisten
Befutott a kamera. 1.21-el kaptam, feltettem az 1.25-öt megmondom miért, ami amúgy nem változott. Magyar nyelv alatt igen fura dolgokat írt ki néha. Főleg a főmenüben mintha lengyel lett volna. Amúgy működik. Gyro dolgozik, hangerő 7-esen nekem jónak tűnt. De majd otthon nappal meglesem.
[link]2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
Ég és föld az akku idő az egyes típusoknál. Épp ez fog holnap kiderülni mit megy ez a jóság. A 4000+ -t semmi sem überelte eddig. 136 perc maxon, igaz most, hogy látom mit tud a gyro azt mondom, nekem meg olyan volt amiben nem volt mivel sem on sem off álláson nem történet változás a felvételekben, ennél meg nagyon is látni mi a különbség.
Az a 3. MO-i 4000+ volt akkoriban annyira új volt.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
válasz Morzsibácsi #2092 üzenetére
Hát jah, eltartottam magamtól mondtam pár értelmes monologot és gépen megnézve rendben volt. Nem éreztem fosnak.
-
félisten
Full HD 60fps, gyro off, élesség finom, 74 perc. Ez semmi, ez lf! Tán az 5000 wifi nem volt ennyire gyenge. Elfűti! Totál meleg a kamera épp mint az 5000 wifi volt. Kár, nagy kár! Várok valami rendeset és sztem megy a levesbe. Ez nem üzemidő.
Hangerő 9-esen és minden rendben amúgy.Remélem 2K-ban vagy FullHD 30fps-ben többet tud. Most képzeljétek el, hogy elmentek egy túrára és durván óránkét megálltok "elemet" cserélni.
81 perc vs 74 perc. arra válaszoltam. Azért nem mind1.
[ Szerkesztve ]
-
bb0t
senior tag
válasz Kolondrum #2097 üzenetére
Hiába hasonlítgatod azokhoz ha egyszer más a szenzor más a chipset más a kijelző mérete és máshogy van optimalizálva. De ezeket is elmondtuk. Még mindig nem értem, hogy motorozás közben miért nem táplálod külső forrásból. Szivagyújtó aljzat, vagy power bank. Azt mondtad megéri mert olcsón kijött. Viszont akkor alternatív megoldások kellenek. Amikor kijött az összehasonlító cikkem többen is mondták, hogy felnagyítom az Elite problémáit a Git2 javára. De muszáj kihangsúlyozni az egyes hibákat, mert ami valakinek kevésbé fontos az másnak sarkalatos.
-
Kroni1
veterán
válasz szuper94 #2087 üzenetére
Köszi! Nagyon jó kis tesztek!
Csak azért nem tudtam, hogy melyik lehet a jobb, mert az SJ oldalán a Plus az drágább, mint az X Elite..
SymbianOS: Hát én is sajnálom, gyakorlatilag ez az Achilles-e az SJ kameráinak, azt a rohadt üzemidőt nem nagyon tudják felvinni!
Egy másik, motoros fórumon rendelt valaki egy Panasonic kamerát brutto 36-ért, ami ugyan spec-ben gyengébb elvileg, de Wifi-s, IP68-as tok nélkül is, és egészen jó kis áramvonalas formája van, motorozáshoz sisakra nem rossz sztem.. Írjam, hogy tegyen majd fel tesztvideót vele, kiváncsi vagyok milyen. Akkuidőre 2:45percet írnak a gyártó oldalán!bb0t: Ezt a tesztet hol találom??
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest