Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Djuree

    félisten

    sziasztok!
    na véget ért a kálváriám végre! :C nem tudom emlékeztek-e még rám, az sjcam.com-tól (ez viszonteladó csak mint később megtudtam, az sjcamhd.com az igazi, innen kellett volna rendelnem) rendelt sj5000+ hibás volt (50.000ft volt kb.). küldtem bizonyítékként videókat (kérték), elismerték h tényleg szar vmi, küldjem vissza és majd eldöntik mi legyen. ok! visszaküldtem saját pénzen (sajnos nem tudtam ekkor még h a paypal visszatérítette volna), mondom ez bukó de lenyelem, 5000ft kb.
    na innen jöttek a gondok, a posta nyomkövető oldalán láttam h ott a csomag, nem veszik át. ez 2 hónapig ott is volt a helyi kinai postán (azt hittem visszaküldik a feladónak de vmiért nem tették, ott biztos máshogy megy), baszták átvenni, leveleztem velük rengeteget h látom h ott van vegyék át. vagy válaszoltak vmit vagy nem. aztán írtak h átvették, megnézték tényleg szar. visszaküldenek 150 dollárt (170 volt). mondom ez nekem nem jó, 170 kell, ennyi volt a kamera, a postát is bukom. semmi válasz hetekig. paypal full refundos fenyegetésre érdekes módon fél órán belül írt. de csak 150-et utal mert bla-bla, így már ők se tudják eladni stb. stb. és ez kit érdekel, nem én tehetek róla, amúgy meg sztem simán eladják szarul is. annyi a baj a paypal full refunddal, hogy sajnos tényleg indítottam refundot de mivel elfelejtettem claimre alakítani így zárták is és még egyet nyitni nem tudtam (hiába írtam a paypalnak legalább 10 hosszú levelet, válaszra sem méltattak). szóval csak üres fenyegetés volt de más nem volt a kezemben. de a VIOFO-tól semmi válasz (ez az sjcam.com mögött álló cég, vmi BILL ZHOU-val leveleztem, elvileg ő a főnök, lehet vmi kis egyszemélyes cég) így sem, néha jött egy-egy utaljuk majd türelem meg hasonló időhúzás. gyanítom arra mentek hogy kiessek a 180 napból ameddig indíthatok refundot (ők nem tudták h nem tudok még egyet indítani). ugyanis május 20.-án volt a rendelésem, szóval sok időm nem maradt. eddig levelezgettem velük, vagy 100 levélváltás volt, angolul legalább jót gyakoroltam.
    na ekkor utolsó esélyként eszembe jutott, h mi lenne ha írnék a hivatalos eladónak, az sjcamhd.com-on, hogy ha viszonteladójuk akkor nézzenek már rájuk, mert igencsak átvernek és nem csak engem. ugyanis a VIOFO oldalán más is commentelt olyat h kifizette a pénzt és se kamera se pénz. esetleg vonják vissza a viszonteladói jogot vagy ilyesmi.
    na ez úgy néz ki hatott, írt a hivatalos eladó, hogy beszélt a VIOFO-val. fél óra múlva landolt 40.000ft a paypalomon. de érdekes, eddig hetekig nem írt, most meg BILL bácsi tudott írni egyből, hogy nézzem meg a paypalom mert ment a pénz.
    szóval ennyi, ha kell megvan az egész levelezés tanúság gyanánt, akárkinek elküldöm.
    senki ne rendeljen az sjcam.com-ról, csak a hivatalos webshopból. majdnem buktam a lóvét, ha nem jut eszembe ez a dolog most akkor igencsak nem kaptam volna semmit. már le is csalóztam őket, persze erre se írt semmit.
    BILL ZHOU az emberke, meneküljetek ha meglátjátok a nevét. a cég a VIOFO.
    remélem nem hagytam ki semmit amit írni akartam az esetről…
    üdv néktek!

    LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

Új hozzászólás Aktív témák