- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Notebook hibák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz fsb1000 #3564 üzenetére
Igen ezért gondoltam,hogy fordítva helyezem fel a ventit a CPU hűtőre. Viszont van nekem egy CM 4:3-s mobil Crack amibe 3db wincsit lehet berakni amiben van egy venti és bentről szívja a házon kívüli levegőt befelé a ház belsejébe,és úgy állítottam be a magasságot vagyis a HAF932 házban a 3-4-5 rackjét foglalja le,hogy vonalban legyen a CPU HŰTŐ-vel. Igy elméletileg azon a dobozon belül arra irányítja a levegőt.Természetesen ez a megoldás nem 100%.hogy a hűtőre megy a levegő. Bár kérdés mennyire lesz hatásos a CPU hűtő másik felére tett venti ahol a ház hátsó felén is van kifelé fújó venti ráadásként a ház tetején is van egy közel 23cm venti gyárilag beszerelve ami szintén kifelé viszi a levegőt.
Így a házban elölről 2 venti van ami beviszi a levegőt,oldalt 1 ami szintén befelé kavarja a VGA felé,és kettő van hátul és fent. A cpu-ra tett ventit nem számoltam mert elvileg az lenne a 3. ami a lamellákról szívja el a hátlapon levő ventire a levegőt.Basszus mennyi gondot okoz ez a Mugen2 rev.2 illetve a Corsair Vengeance magasított hűtő bordái.
Lehet,hogy egyszerűbb lenne egy keskenyebb CPU hűtőt keresni,vagy a Mugen2 aljára rátenni a VGA helyéhez közeli oldalára és akkor alulról fújná ki a levegőt.Ennél meg nem tudni mennyire viszi rá az Asus 5870-s karim magjáról a hőt a lamellákra,mert elég közel van hozzá ( bár előnye van,nem melegszik annyira az ATI magja )?
A másik,hogy felrakom a gyári CPU hűtőt és nem lesz cpu tuning.A harmadik változat nem Corsairt veszem meg hanem a DDR3 Kingston Grey 8GB KIT 1600MHz XMP X2 (2x4GB) változatát,ami elvileg a Sandyra van tervezve. Ezzel meg nem is lenne gondom a Mugen2-vel.Elé rakom a ventit és alatta meg kényelmesen elférnek a memóriák. Az a bibi,hogy nem találom a Kingston gyári oldalán azt a infót ami írna arról a Kingston Grey memóriáról.
Ez hosszúra sikeredett.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest