- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
rankesz
veterán
válasz bodoraudio #7750 üzenetére
nincs semmi para, ha megvan a download menu akkor siman kezdd ujra!
-
engine88
aktív tag
válasz bodoraudio #7750 üzenetére
JPV nincs.
ha JVP-t akarsz akkor:
Odin-t megnyitod, én rendszergazdaként szoktam.
telót download módba rakod ( kikapcs után Le+Home+Power hosszan)
Odinba 512-es pit-et betalózzod PIT részhez
többit így:
PDA: CODE_I9000XXJVP_CL264642_REV03_user_low_ship.tar
PHONE: MODEM_I9000XXJVP_REV_00_CL1019177.tar
CSC: GT-I9000-CSC-MULTI-OXAJVP.tarauto reboot pipa BE
re-partition pipa BEStart
vársz
újraindul a teló
kihúzod a kábelt
kilépsz odinból
woálá[ Szerkesztve ]
-
telya
aktív tag
supercurio jvp kernel
mit erdemes vajon hasznalni? ezt vagy darkcore-t? -
R2D20208
addikt
válasz bodoraudio #7748 üzenetére
[link]
Nem ezt?Nekem felment simán cris romja amugy. Nem szabad lagfixxel semmiképpen.[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
-
engine88
aktív tag
ÉN FELADTAM.
nekem nem battery drainem van, hanem egy sz@ar akksim..JVP:
08:00 töltőről le
2 óra wifi, fb, böngésző
13:00: 35%Mennyi egy gyári akksi?
-
SzaSza0909
csendes tag
Ott vannak a kapcsolatok, de csak a Gmail felől feltöltődöttek. Pl. egy adott kontakt, akinél megadtam korábban telefonszámot a gmail címhez, most már csak e--mail cím van. A telefonszám törlődött. A gmail-ben nézem mindezeket, úgyhogy központilag törlődött.
Arra gondolok, amikor resetelte magát, akkor okosan ezt be is szinkronizálta a cloudba....
-
berczy03
aktív tag
Főzött romot érdemes már, vagy még várjak? Teljesen elkapott a láz... Két nap alatt háromszor tettem újra.
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
engine88
aktív tag
De amúgy az elképzelhető hogy gallyra ment az akksim? Második tulaj vagyok, lehet ez még egy megjelenéskor vásárolt galaxy. Szal öreg
-
DanielK
addikt
válasz SzaSza0909 #7762 üzenetére
Ilyet nem hiszem, hogy csinálna. Inkább az lehet, hogy nem a gmail-be írtad be a telefonszámot, hanem a telefonba, így amikor ez történt, akkor a telefonról is törlődött minden. Ezt elkerülvén én csak és kizárólag a gmailt használom (és simet, de az más kérdés), a kontaktok tárolására. Egyszer kellett mindent felvezetnem a gmailre (manuálisan csináltam), de azóta,h a bármi gebasz van, akkor factory reset után azonnal mindenki látszik
-
legenda
válasz SzaSza0909 #7762 üzenetére
beállítások függvényében lehetséges, hogy a szinkronizáláskor a telefon hibás/hiányos névjegyzékét felszinkronizálta a gmail címtárába, és ezáltal onnan is eltűntek bizonyos kapcsolatok!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
DanielK
addikt
válasz engine88 #7767 üzenetére
Biztos vagyok benne. Ha belegondolsz, hogy ezek az akksik maximum 1000 töltési ciklust bírnak ki , kb, akkor az a napi töltéssel nagyjából picit több mint 2 év. De mivel romoltál, ezért többször volt töltőn (mivel usb-n is töltődik), mint napi 1. Ez is közrejátszik, elég rendesen.
Emiatt én pl. a szgéppel inkább kies airen keresztül szinkronizálok, vagy akkor amikor már merülőben van és töltenem is kell.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Sokan kérdezgették, hogy milyen a Samsung Galaxy S Armani akkumulátora a mi sima SGS-ünkbe. Kedden jött meg az akksi, korrekt "pufi" borítékban.
Lemerítettem és kikapcsolt állapotban 16 órát töltöttem. (Sokan mondják, hogy felesleges, de tapasztalatból tudom, hogy nekem beválik ez a töltés - lehet, hogy kevesebb is elég lenne, de inkább megyek a jól bevált formula után.) A novemberben vett Galaxy 3-at és az egy hónapja vett SGS-t is így töltöttem elsőre és utána jók voltak a tapasztalatok. Ezután szoktam még 4x (így összesen 5x) teljesen lemeríteni a telefont és utána feltölteni (kikapcsolt állapotban) a maximumra. (itt már elég annyi, amikor azt mondja, hogy "maxon vagyok" - kikapcsolva rezeg egyet, ha max az akksi)
Az Armanis (1650mAH) akkumnál a második lemerítés-feltöltés fázisnál vagyok. Eddig jobbnak bizonyul, mint az eredeti. Hosszabb ideig bírja. Ha a régi akksit levettem amikor maxon volt, azonnal leugrott 98%-ra (onnan mondjuk már szép lassan kúszott le). Most ez 99% áll levétel után.
Az eddigi rövid tapasztalat alapján jó vétel az 1650mAH akksi. A régi akksival kb 2 napot bír. Ezzel még nem tudom, de ha minden igaz, akkor 2,5 napot bírnia kell. Vagy legalábbis a 2. nap estig simán bírja. Eddig éppen hogy... már szinte minden le volt kapcsolva, hogy estig bírja. Remélem ezután simán bírja majd.
Eredeti 2.2.1 rom van a telefonomon, és független.[ Szerkesztve ]
-
Drachoo
senior tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne az új jvp rom-on voodoo sound-ot használókhoz. Jelentkezett valakinél olyan probléma hogy az első zene indításánál bereccsen valamiért a lejátszó? 2.2.1-nél és 2.3.3-nál sem volt nekem ilyen problémám, de itt valamiért előjött. Próbáltam sokféle kernellel, de előjön... Van valakinek ötlete, hogy miért lehet? Próbáltam a free voodoo controllal+megfelelő kernel és próbáltam a megvásárolt voodoo controllal is, de nincs különbség a hibát tekintve.
Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
budapestnite
csendes tag
Lehetséges, hogy még mindig nem lehet Kies-en keresztül gyári Gingerbread-re frissíteni?
Gyári 2.2.1-re azt írja ki, hogy ez a legfrissebb... -
Kakumix
senior tag
válasz DanielK #7774 üzenetére
Szép dolog a hagyományok tisztelete, de ez, amit az akkuval csinálsz inkább vajákolásnak tűnik A lítiumion akkumulátorok nem szeretik a teljes kisütést, de ezt a témát inkább hagyjuk, úgysem tudlak meggyőzni.
10%-kal nagyobb a kapacitása, ennyivel bírhatja tovább is. Ha reggel nyolctól másnap délután négyig bírta eddig - 32 órát, nem óvatoskodva -, akkor most kb. 3 óra 12 perccel fogja tovább bírni. De ezek szerint, a nagyobb akkumulátor belemegy az SGS-be, ez mindenképp jó hír, bár ez lehet, hogy már korábban kiderült, én lemaradtam róla.Legyen szép napod!
-
DanielK
addikt
válasz Kakumix #7779 üzenetére
Próbáld meg nyugodtan. Én tényleg csak az eddigi tapasztalatok után mentem. Ezek szerint, amit olvastam valahol (de már nem tudom, hogy hol), nem igaz - az volt, hogy 16 órát nem kell ugyan tölteni (egyébként mos nézem, hogy állítólag a töltő le is kapcsol ilyenkor... ) de a le és feltöltés legyen meg.
Egy szó mint száz: az akksi beáll magától a használat folyamán? -
Dare2Live
félisten
válasz DanielK #7780 üzenetére
lipo aksik teljesen méshogy muk9dnek mint a lionok, amit az egyiknél olvastak az nem igaz a másikra.
nimhról ne adj isten nicdről nem szólva.Amúgy ja kikapcsolja a töltést, amivl pedig tönkre lehet tenni ezen akikat az a 0ra merités. De ahogy a túltöltést ezt se tudod megcsinálni csak úgy, elöbb kikapcsol.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
-
zolo77
csendes tag
Üdv. Mindenkinek!
A mostani Doc 9.9.5 js8-as romom helyett felszeretném rakni az eredeti vodafonos 2.2-es froyot.Letöltöttem a Nokiaprogramokon linkelt Kies-romot ami így néz ki kibontva:
-cache.rfs 5028kb
-factoryfs.rfs 272804kb
-modem.bin 12288kb
-param.lfs 612kb
-zImage 4711kbA kérdésem az,hogy hogy kell ezt feltenni(fel lehet-e tenni)?
Eddig mindíg CWM-ből romoltam,így a partícióm is az eredeti(ha ez számít).Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
fRooStzzZ
senior tag
Srácok!
Akinek Criskelo V68-a van, egy kérdés.
Kinézetre olyan mint a 65/66? Mert az tetszik. Azaz redőny átlátszó, wifi / gps ikonok, tárcsázó, TW4... Érdemes feltenni? Mert most a V66 mükszik rendesen. -
Linkin
senior tag
szerintetek jön majd a telefonra a 2.4?
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
fRooStzzZ
senior tag
Kösz, akkor dobom is fel... Még egy fél napot rászánok
65-66-t is vagy 4x tettem fel, mire sikerült.
Éjjel fél 2kor elszállt a telefon, kellett keresnem egy másik telcsit, ami reggelre ébreszt. Ugye meló. Aludtam vagy 3,5 órát.
1 órával korábban keltem, azt dobtam fel újra mindent hard reset után. *27...*Viszont az msn talk pro kibeba...ul szívja az aksit. Majdnem függőlegesbe megy le az aksi állapota úgy, hogy nem is használom. Kijelző off.
Kijelző 34% msn 29% a többi cella készenlét 9% többi meg 6 alatt.[ Szerkesztve ]
-
telya
aktív tag
válasz Oppenheimer #7789 üzenetére
van mar ra 3.0 is, szoval eleg valoszinu h jon
mas kerdes h a samu-tol fog-e jonni, az mar tenyleg eselyes h nem.. bar ne legyen igazam. -
A_ScHuLcZ
addikt
volt már?
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
cozmo
őstag
Elfogadom a magyarázatot. Az utolsó mondatodon befostam
finomságok:
Supercurio JVP kernele
hardcore JVP kernele
Ficeto's JVP deodex rom és JVP kernelÉs végül de nem utolsó sorban JVI a samfirmen! Ha minden igaz magyar swype-al!?
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest