- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
MPeter87
őstag
válasz tariattila #37651 üzenetére
reggelre is elég!
most úgyis elegem lett belőle.... -
MPeter87
őstag
válasz MPeter87 #37652 üzenetére
Úgy néz ki sikerült megoldani a problémát!!!
Végre van talk, remélem minden más is működik normálisan!babicsbalu
Köszönöm!!!
Közben lehet sikerült megoldani a dolgot, de jó, ha megvan, hátha szükség lesz rá!
Felraktam egy másik romot, majd simán rátettem minden wipe és format nélkül az 1.1.1-et, első indításnál volt 2 FC, de talán észhez tért...[ Szerkesztve ]
-
kopi73
tag
Sziasztok.
Mi lesz a magyar MIUI-sorsa?
Tud valaki róla valamit? -
bok92
addikt
Na feltettem ezt a blue lájtingot, és csak kamillázok,hogy mi ez sok animáció.Ugrál jobbra,balra szétmegy, összemegy, én meg gyorsan kimegyek...
És még a miui a csicsás...Hát ez akkor mi -
scream
veterán
válasz tariattila #37657 üzenetére
Hát nekem se animációval,se anélkül nem jött be.
Csak kipróbálás szintjén raktam fel,de nem dobtam hátast,max a Chrome ami tetszett ...
Meg nem értem miért jó,hogy ennyire "sötét" (fekete-kék) az egész,meg olyan nagyon minimal beütése volt (persze csak miután kikapcsoltam az animációkat).
Számomra sokkal kellemesebb egy GB-n matatni.
-
bok92
addikt
válasz tariattila #37657 üzenetére
Ok.Viszont ez a weather cucc nagyon bejövős
radicspeter1: Nem bugos, sőt kifejezetten jó.Habár lehetne egy kicsit világosabb témájú, de amúgy nem rossz.
[ Szerkesztve ]
-
mandju
senior tag
Sziasztok!
Kedvem volna egy kis MIUI-hoz újra. Melyik V4-es macska az ajánlott mostanság?
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
bok92
addikt
válasz dbalazs123 #37663 üzenetére
Hát de pl a gmail feketében azért nem a legjobb...
mandju: Hát az Andy -féle miui javasolt..
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
Én is épp akartam kérdezni hogy melyik tán a legjobb Miui V4 rom?
Ez az Andy féle konkrétan melyik?
szerk: ja megvan, de az régi. Ez lenne a félhivatalos V4 SGS-re?Kernelnek mit ajánlotok? Devil vagy Sema? (glitch még bugos úgytudom)
Oszt még egy uccsó kérdés: az összes ICS-es kernelben a LiveOC van? (utálom)
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
Blue Lighting-hoz stock animáció: [link]
előtte csináljatok backupot azért, de maga a zip is csinál a framework-ről.
1.1.0-n teszteltem, mindjárt letesztelem 1.1.1-en is
install után wipe chace kell1.1.1-et csak wipe cache és wipe dalvik-al telepítve müxik a talk
de akinek nem megy annak elvileg elég ezt a zippet felraknia : [link]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
radicspeter1
őstag
válasz dbalazs123 #37638 üzenetére
Factory reset tudtommal csak rfs fájlrendszeren megy végig..
[LG NEXUS 5]
-
Szakiii
addikt
Lg optimus 3d-re megéri szerintetek váltani?
-
bok92
addikt
válasz -FreaK- #37667 üzenetére
Hát az lenne. Én a drZmiuit használtam sokáig, de mivel két hétig csak ígérgette, a frissítést, ezért váltottam.(Sőt be is fejezte a supportot... )
Még talán ez a miui az, ami még használható (én még nem próbáltam, de sokan dicsérik...)
[link]
Ja meg persze várom galnetet,hogy valamit dobjon össze, mert ő is ígérgetett fűt meg fát, de azóta se semmi... (legalűbbis sgs terén...)
Szerintem teljesen mindegy, hogy devil vagy sema, én azokat nem cserélgetem.Ugyanolyan szinte mind, szóval minek cserélgetni....
Liveoc meg van szerintem mindenben...Hát kinek a pap, kinek a .... -
radicspeter1
őstag
Na letöltöttem ezt a blue lightning 1.1 dark editiont...
Kérdés ez maradhat most a downloads mappában? Vagy a gyökeres másoljam?
A mostani jvu romomon most a thunderbolt tweaket semlegesítem és,vissza megyek rfs-re.. Majd formatálom a belső sd-t és cwm-ben nyomok egy factoryt egy wipe cache és egy dalvikot...
Majd installálom a romot... Ez a,bootloop ez most mi is?
Kernelt milyet rak fel ez alapból?
ja és a bluethooth működik ezzel s rommal!
Köszönöm a türelmeteket![LG NEXUS 5]
-
radicspeter1
őstag
Jah és a most meglévő android backupom at vissza tudom állítani ics alatt? Szóval hogy tud az ember vissza menni Gb-re ics-ről? csak hogy tiszában legyek vele..
[LG NEXUS 5]
-
( V )
veterán
válasz radicspeter1 #37681 üzenetére
maradhat. mindegy melyik mappába teszed, bár célszerűbb vmi egyszerű mappába tenni (nálam pl tmp_CWM), lényeg hogy a belső SD-n legyen -> előtte formázd az SD-t (bár szvsz nem létszükség a format). szerintem a thundert sem kell babrálni mivel már a system partíción van az meg majd úgyis törlődik.
bootloop - végtelen ciklus, folyton resetel a bootnál. megoldás: akksi kivesz és recoveryből megint install, de ha követed D1L1ZS leírását (mint mondtam a format SD nem lételem) akkor biztos nem lesz!
(#37682)
amúgy ha a szívedhez nőtt a mostani configod (JVU+sema+stb.) akkor a backup & restore menüből csinálj egy (nandroid)backupot!ezt később bármikor visszaállíthatod, csak a partíciók FS-ének kell stimmelnie előtte (pl Ext4 -> Ext4) ahhoz viszont Odin kell majd, meg a szokásos ext4-re konvertálás.[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
tysonn198810
tag
tud valaki vmi jo kis zene lejatszo programot a gyari helyett?
iPhone 16pro max
-
logarithm
őstag
válasz tysonn198810 #37684 üzenetére
Winamp pro, Poweramp, Playerpro
-
radicspeter1
őstag
Ma akkor leírom hogy hogy fogom:
Ha valami rosszat írok akkor javítsatok bátran!!
Rfs-re visszaformálóm a rendszert. Belső sd formázás gyári beállítások visszaállításával együtt!
A külső sdröl átmásolom a romot a tiszta belső sd-re és kiveszem a külsőt!
Eztán cwm:
Wipe cache
Wipe data factory
Wipe dalvik cacheMajd installálom a romot. (külső sd-t már kivettem ugye..)
Ha bootloop jelentkezik akkor aksi kibe majd cwm.
és itt újra install zip from sd...
EGY KÉRDÉS MÉG!
A bootloop után már nem kell wipeolni? Simán mehet rá a rom "újra"?Ha gb akarok visszamenni akkor odin reparttal egy,3 fájlos...ext4 convert majd restore my ext4 backup....
Légyszi reagáljatok erre a postra...
Köszönöm![LG NEXUS 5]
-
p06
senior tag
válasz tysonn198810 #37684 üzenetére
Megelőztek
PL:
Power Amp Nekem ez vállt szerintem ez a legprofibb hangzásban talán.
Winamp
Player Pro[ Szerkesztve ]
-
Thief
aktív tag
Van új GamerzRom, méghozzá már v7-es.
Valahogy nem vágyok még ICS-re, mert túl sok hiányossága van. Így visszaolvasva a túl fekete, túl minimál stílusra, ezzel is egyetértek. TÚL. És itt a hiba. Egy kis színt igazán belevihetnének, lassan már semmi sem marad, csak egy töltöttség és térerő jelző, minden más meg fekete lesz.
-
Bavid
senior tag
Megörjít ez a MIUI, komolyan ez nem azoknak lett kitalálva, akik sűrűn írnak SMS-t Go SMS pro megy legalább a V4-en de ha jön egy sms-em és csak abban olvasom el, akko a lockscreenen ott maard, hogy unread message, egészen addig amíg az alap sms programot el nem indítom
-
sagit
veterán
Ebből a hsz-ből nekem az jön le hogy nem is próbáltál ICS-t
Hiányosság? Mi? Facebook sync? na nemár (ott a friendcaster pl, egyébként már GB-n sem ment elvileg a face sync csak samuék megoldották)
Túl fekete? Túl minimál? Mi tart vissza hogy témázz mint gb-n? Erre is van csicsás ikonos rom, kék-zöld-vörös-narancssárga téma.
Fekete appok? Azok szerinted miért vannak benne? És miért erőltetik a fekete témákat?
A dizájn csak másodlagos szempont. Az üzemidő sokkal fontosabb szvsz.. és ezzel elég sokat lehet spórolni. Ha neked ez nem számít akkor a sima fehér appokat is használhatod.Nem tudsz olyan GB-t mutatni (ami nem CM) ami ennyire testre szabható mint ezek az ICS-k
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz radicspeter1 #37687 üzenetére
erről a thunderboltrol mesélj
1. mi az értelme? gyorsító?
2. hogyan kell felrakni és melyik verzió jó jvz-hez?
3. gond-e az ha már fent van a laggfix nekem, és nincs kedvem factory resethez
4. ha valamiért factory reset ET csinálok eltűnik?
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Thief
aktív tag
Próbáltam legalább 4 fajtát, az egyik után hülyült meg az efs mappám is. Számomra a leges legbosszantóbb, hogy egyszerűen nem lehet a pchez mountolni az external sd-t. Én szinte mindent azon tárolok, zenét, videót, így meg vagy megoldom memkártya olvasóval, vagy másolom a telóra, onnan meg még külön a memkártyára... idegesítő és teljesen felesleges eljárás. Nem értem, hogy miért nem javítják már ki. A másik meg, hogy válogatni kell a zenelejátszók között, mert ha (márpedig nekem ott van) a memkártyán vannak a zenéim, alig van 1-2, ami megtalálja ott is. A másik meg, hogy néha olyan lassan másol telefonra, hogy egy örökkévalóságnak tűnik. Szoktam filmet is nézni és egy 1-1,5 gigás filmet átrakni 800k-val nem valami gyors. Nálam az akksi is sok idő, míg beáll, egy sima GB romhoz képest legalább 4x többet kell tölteni, míg felveszi a töltést és beáll a reális értékhez. A többi nem is nagyon zavar, de ezek a dolgok nagyon. Főleg az externernal sd. Amíg nem csinálják meg, nagy ívben elkerülöm az összes ics-t.
A témázásra: randomban egy csomó ics-s romhoz ki van írva, hogy ne témázd, mert összeomlik. Már HA van rá téma egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
a külső sd ezer éve megoldott, pár rom bénázik csak
már a b15-os Teamhacksungba is jó volt és az vagy 1,5 hónapja volt.zenelejátszós váltogatás nem értem.. a gyári teszi a dolgát de powerampot használok mert jobban szól
telefont ugyan annyi ideig töltöm mint mindig
a jobb portokhoz mindhez van téma
lassú másolás nekem is feltűnt, de 2000k szokott lenni nálam
[ Szerkesztve ]
-
radicspeter1
őstag
válasz Remus389 #37693 üzenetére
Gyorsito..
Nagyon faja! Az ext4 az feltètel neki!! ne kapcsold ki
Mielott telepited a fo thunder tweaket az elott mountold a system es a data particiodat!
az elso boot hosszabb nyugi es eztan kell majd a script managerrel is beallitani a bolt mappaban a remountot i9000-ben su fej majd reboot-ra..
amugy keress vissza leirtuk mar ide nem egyszer..[LG NEXUS 5]
-
radicspeter1
őstag
Na rakom a blue thundert...majd jovok vissza remelhetoleg...
[LG NEXUS 5]
-
sagit
veterán
válasz radicspeter1 #37698 üzenetére
mi az a blue thunder?
Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest