- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
( V )
veterán
válasz gabesszg #37200 üzenetére
én a helyedben visszavinném és azonnali kártérítést avagy teljes készülékár visszatérítést követelnék!!! még hogy origót rakjanak a készülékemre... öejj
na de viccet félretéve Titanium Backuppal le tudod szedni (Chuck Norris mód ) és utána egy böngésző apk-t felinstallsz.
(#37199) Tonyk
ha ilyen sok kérdés merül fel benned kezd nyugodtan az 1-es hsz-el, utána még kérdezz bátran, ha vmi nem megy!
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
airady
csendes tag
Megvan a hiba Ilyet nem ba...tam.
Leolvastam a telcsi hátlapjáról az imei számot és lekértem telenornál,azt mondták nincs fekete listán.
Na erre beütöm *#06# erre más imei számot ir ki a telo.Bazz ebbe alaplap csere volt.
Lekértem telenortól és lám fekete listás.
Szerencsére nem csúsztam ki az idöböl és most pénz visszafizetést kérek........
Elvileg azt irja küldjem vissza a telót és visszafizeti a lovét.Max ha nem ö akkor a paypal visszafizeti nekem. (remélem:S) -
cozmo
őstag
válasz icepeti #20016 üzenetére
Korábban is volt róla szó, hogy van egy getjar nevű app (www.getjar.com), amivel ingyenesen lehet letölteni sok sok market alkalmazást. Mindíg mást dobnak be az "ingyenesbe".
Vajon mennyire legális ez, illetve mennyire biztonságos?Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
Weeman1
veterán
Egy kis újdonság reggelire:
[4.0.4] [ROM] AOSP NEXUS S/4g [IMM30B base for Galaxy S] Beta4r2 version
ARIO Rom V2.0 JVU - [Fast-Smooth-Stable][Deodex][Persian Support][8-March]Xiaomi 11T Pro
-
Szakiii
addikt
Melyik navi progit ajánljátok? Sony e. arc launchert valahogy fel tudom műteni?
-
dbalazs123
aktív tag
- Nem lehet lementeni a rosszat?
Előfordulhat, hogy rosszat mentett le, de akkor már úgyis elállítodott, úgyhogy mindegy hányszor menti le...
- Nem lehet lementeni többször?
De lementheti a rosszat többször, csak semmi értelme. Max akkor érdemes újabb mentésen gondolkozni, ha esetleg sztupy rommal vissza tudja hozni az eredetit. De jelen esetben nem erről volt szó...
- Nem lehet, hogy egy rossz mentéssel semmit nem ér?
Pontosan ezért felesleges lementegetni még sokadjára is a rosszat.
SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
dbalazs123
aktív tag
szerintem ha itt rákeresel a ThunderBolt-ra elég sok bejegyzést fogsz találni hogy mi is pontosan és hogyan kell használni
+1
Már rengetegszer leírtam/linkeltem a ThunderBolt-ról a tudnivalókat. Kicsit lehet ám használni a keresőt... Elég az utolsó 10-20 postot végignézni.
[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
Changelog of MIUI 2.3.9
MIUI 2.3[Lock screen, Status bar and notifications]
Fix in some cases, the status bar doesn't display the operator name[Desktop]
Optimization to modify the default system wallpaper -
cimp
senior tag
válasz dbalazs123 #37210 üzenetére
Nézd meg mire írta válaszként és értelmet nyer az egész, és a kontextust is megtalálod!
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
Tonyk
veterán
válasz dbalazs123 #37206 üzenetére
Akkor idézek magamtól, hátha így másodjára megérted
"Inkább arra vigyázzon, de nagyon, amit legelőször mentett le".
Ergó, az első mentés még nem nagyon lehet hibás. Hiszen a megvétel utáni állapotot menti le. Ezért nem helyes az a megfogalmazásod, hogy "Csak arra a fájlra vigyázz, hogy meglegyen, amelyiket már lementetted.". Hiszen egy rossz állapot mentése is mentés, bár kezdeni nem sokat tud vele.
De nincs is ebben már több, hagyjuk.Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
dbalazs123
aktív tag
A postommal csak segítettem user137-nek, és ráadásul a tanácsomnak is az volt a lényege, hogy ne mentegesse ész nélkül az efs mappát, hanem vigyázzon a lementettre. Ezek után te felesleges nyelvtani vitát robbantottál ki arról, hogy a lementett nem egyenlő az eredetivel, amitől senki nem lett okosabb, viszont rengeteg felesleges post született. Egyetértek veled, hogy túlbeszéltük a témát, és én itt le is zártam a részemről. (megjegyzem: ha van olyan hülye aki lement egy olyan efs-t ami rossz, és törli azt amit lementett azután, hogy jó volt, annak nem is való okostelefon, mert túl buta hogy használja).
-
Thief
aktív tag
Hogy allnak most az ics-k? Melyik a legstabilabb? Mik a fobb bugok mostanaban? Az akksiidovel kezdtek mar valamit?
-
CrAzY88
aktív tag
Sziasztok! Hoztam némi parasztvakítást, + felháborodásom okát. Az a kommentekben olvasható.
http://m.mobilarena.hu/hir/caterpillar_cat_b10_strapabiro_android.htmlBocsi hogy mobil a link, de technikai (anyagi) okok miatt probléma van a az itthoni netemmel. :/
Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
dbalazs123
aktív tag
-
CrAzY88
aktív tag
Próbáltam... Letöltöttem a drivert, fel kártyára, kártyáról gépre, stb... Valahogy nem akarta... Kies le, g3pre fel, az meg asszonja nincs net, nem tudok települni.. Te hogy csináltad? Jó telón netezni, egy darabig... Erkélyen reggel kávé mellett, stb... De már egy napja van így, kicsit unom. :/
Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
-
Linkin
senior tag
Ha szeretném feltenni az új sema kernelt 2.5.0-át akkor vissza kell konvertálni a fájlrendszert RFS-be vagy mehet fel odinnal a szokásos PDA részhez tallózás majd start
ÉS jobb mint a 1.9,1 és hogy hogy kompatibilis a JVT-vel is?Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
Linkin
senior tag
válasz dbalazs123 #37222 üzenetére
és nincsen benne valami hiba mármint úgy értem hogy bug vagy valami nem e eszi jooban az akksit ilyesmikre gondolok és gyorsít valamit a telefonon?
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
dbalazs123
aktív tag
-
fo_di
őstag
válasz dbalazs123 #37216 üzenetére
mondjuk tudtommal nem magával az ics-el volt a baj a samsung szerint, hanem azzal, hogy a touchwiz ics verzióját nem bírná el a gép ram hiányában, anélkül meg nem akarják kiadni (ha már annak idején kifejezetten a touchwizzel is reklámozták)
-
Linkin
senior tag
válasz dbalazs123 #37225 üzenetére
na felraktam és tényleg van változás az 1.9.1-hez képest főleg a memory killer melyik governorsra érdemes állítani?
a simát raktam fel és 3Mb-al kevesebb Ramom van[ Szerkesztve ]
-
dbalazs123
aktív tag
válasz Linkin #37227 üzenetére
A memory killer meg a governors két külön dolog
Én memory killernek a thunderbolt scriptjeit ajánlom, nem a semaphore-osokat, de annak a telepítését most nincs kedvem kifejteni, úgyhogy vagy keress rá, vagy válassz a semások közül egy 48-64 megabájt körülit attól függően, hogy a sebességre, vagy a multitaskra akarsz rámenni (minél nagyobb memkillert választasz annál gyorsabb, de kisebb a multitask).
A sima szerintem jobb mint a bigmem. Az a pár mega nem éri meg a HD felvevés képességének elvesztését, még akkor sem, ha szökőévben egyszer használod a kamerát.
Governorsnál a "smartassv2"-t ajánlom "s i/o" schedulerrel, ha fontos a teljesítmény is, meg az akku is. Ha csak a teljesítmény a fontos, akkor "Ondemand" + "Noop" párosítást használd. Brutál smooth lesz tőle a teló, de egy napnál nehéz kipréselni belőle többet.
[ Szerkesztve ]
-
Thief
aktív tag
Na megvan az efs mentésem. Fogtam és root explorerrel bemásoltam és felülírtam az alap efs mappát. Ezzel meg is lennék a restore-al?
-
simon7109
csendes tag
Üdv.
Érdekelne,hogy már van e stabil ICS a telóra?
Ha van valaki be tudná linkelni? -
Weeman1
veterán
válasz simon7109 #37231 üzenetére
Vannak már nagyon jól használható ICS-k.
[ROM][ICS][4.0.3][BUILD23&25][BETA2.1&3]AOKP-android open kang project
[4.0.4][ROM] Dark Knight 3(#37233) zozyk
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T Pro
-
Szakiii
addikt
Sense romot próbálta már valaki?
-
Thief
aktív tag
Eddig sem az imeimmel volt a baj, ezert nem segitett a sztupy fele rom. Valahogy fuggo lett a gyari fuggetlen telom. Kerte a halozati kodot. Valamit sikerult alkotnom vele es tegnap mar ment, de ma tudtam csak visszaallitani az efs mappamat. Most is jol mukodik. Felmasoltam meg par helyre biztonsagi okokbol. Holnap megprobalkozok ismet egy icsvel. Nem adom fel a romolast Egyebkent a ths 17 utan szallt el az efs mappam. Viszont mas is panaszkodott erre ennel a romnal. Ezt a vonalat hanyagolni fogom.
-
tysonn198810
tag
bejon ez az ARIO Rom V2.0 JVU. tok jo,semmi gyari sallang,zsir sztem
iPhone 16pro max
-
tysonn198810
tag
mas sem tud tolteni marketrol, vagy cs en nem amiota felraktam ARIO Rom V2.0 JVU-t ? mert nekem vmi 403-as hibat ir ki h amiatt nem sikerult a letoltes
iPhone 16pro max
-
-FreaK-
veterán
válasz dbalazs123 #37228 üzenetére
Teljesítményben jobb a SmartassV2, magasabban tartja az órajeleket mint az ondemand, épp ezért az előbbi kicsit jobban meríti az aksit is de megéri.
Olyan túl sokat azért nem jelent ez sem fogyasztásban hogy egy nap különbséget okozzon, a használat a meghatározó tényező. -
scream
veterán
válasz tysonn198810 #37239 üzenetére
Nekem simán megy a letöltés
Mind a telórol,mind ha gépről market-ról.
[ Szerkesztve ]
-
Linkin
senior tag
JVT-re hogy lehet százalékos akku jelzést rakni?
Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- További aktív témák...
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Iphone 15 Pro Max 256gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest