- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
Linkin
senior tag
Melyik a legjobb ICS rom sebességben stabilitásban és akkuban?
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
-FreaK-
veterán
Noh, tapasztalat eddig? Nem akarsz majd felrakni próbaképp egy WeUI v0.8c-t is hogy legyen összehasonlítási alap?
-
bok92
addikt
válasz -FreaK- #37955 üzenetére
Hm hát az Andy féle miuival tudnám most gyors összehasonlítani...
Attól galnet fényévekkel gyorsabb, nincs megakadások, szépen simán működik...
Az andy félének max az az előnye, hogy abban van beépítve extended settings, de más semmi.
A galnetben van Samsung apps is...
Témázhatóság is a szokásosra korlátozódik, tehát ikon, lockscren és ennyi...
Mindenesetre ez a legjobb v4es rom, amit használtam
A weui-t hát most nem tenném fel, mivel már restorltem minden appot.Esetleg holnap, ha lesz kedvem...
De ha van a gelnettel kapcsolatban valami kérdés, akkor arra szívesen válaszolok.[ Szerkesztve ]
-
Thief
aktív tag
Kint van az elite v7!
-
lsebestyen
addikt
Megérkezett a momax akkum, az 1700mah, és az eredetinek ugye kisebb a kapacitása, ilyenkor kell kalibrálni megint? köszi
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok!
Rootolni szeretném a telefonomat. Odin 1.3-at letöltöttem, a download mod működik, és a recovery is. A root kernellel kapcsolatban kérdezném tehát hogy ez jó lenne hozzá? [link] A PDA verziószámom: I9000XWJVT Előre is köszi!
-
radicspeter1
őstag
-
Thief
aktív tag
válasz radicspeter1 #37964 üzenetére
Még csinálgatom, de jó ez is. Az is béta volt.
-
Feenyx
aktív tag
Egy kérdés még. Itt az első hsz-ben említik hogy a telefon visszazárhat ha frissítem a romot, és említenek valami kód generálást. Hogy tudom ezt megtenni mielőtt frissítek?
-
radicspeter1
őstag
Még egy kerdes?
Lejott ez az uj v7...
Na ha most itt van a belso sd ics mappámban a zip es megyek a cwm-be data factory reset wipe dalvik cache meg wipe data...
Akkor nem latom a chose zip from sd cardban a zippemet...
Csak miutan kikapcsoltam es ujra beleptem recorverybe. De semmi wipe meg factoryt nem nyomok ilyenkor mar mert elobb volt ugye...
Szoval ez normalis jelenség?
Reggel rakom is fel!!![ Szerkesztve ]
[LG NEXUS 5]
-
Bavid
senior tag
-
( V )
veterán
válasz Feenyx #37967 üzenetére
micsi? ezt hol olvastad? O_o
nincs semmiféle visszazárás, a lényeg hogy bármilyen ROM manőver előtt az eredeti EFS mappát egyszer mentsd le és csinálj róla másolatot legalább 4 példányban mert ha elmászik az IMEI akkor csak ezzel tudod visszaállítani! utána már kedvedre frissíthetsz bármire.
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Feenyx
aktív tag
Az első hsz-ben a rom telepítés résznél olvastam (Kékkel ki van emelve hogy az EFS mappa mentése...)
Amúgy érdemes JVU-ra vagy JVZ-re frissíteni? Most jelenleg 2.3.4 gyári rom van rajta.
Egy kérdés még: ez a fajta rootolás kernelcserével - amit előbb megcsináltam -, nem fog semmi gubancot okozni igaz? Csak azért kérdem mert előtte defy-m volt ott csak 1 kattintás volt a rootolás, és nem kellett kernelt cserélgetni
[ Szerkesztve ]
-
berczy03
aktív tag
Srácok!
Ehhez a kang féle 4.0.3-hoz nincsen vélelenül százalékos akkukijelzés? Oké, menüből lehet állítani, de az csak ilyen virsli akksi...
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
-
zippofcy
senior tag
Nincs vmi leírás hogyan kell az EliteV6-ot felrakni Froyos telóra? Angolul is jó, csak belezavarodtam már hogy az Odin három helyére mit kell betallózni (az egyik nem országfüggő a nyelv miatt? ) meg hogy vissza kell-e konvertálni az ext4-et, meg fel kell-e rakni az Elite előtt Gingerbreadet és ha igen melyiket, és ezzel: ultimate_kernel_cleaning_script_v4_by_lippol94.zip kell-e foglalkozni vagy nem?
Szerintem sokan vagyunk akik nem flashelünk csak évente 1x, nekünk nagy segítség lenne.
[ Szerkesztve ]
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
dbalazs123
aktív tag
válasz zippofcy #37977 üzenetére
Alap gyári rom feltevéséhez ott az 1. hozzászólás. Tegyél fel pl. egy JVU-t. Utána tegyél fel egy 2.5.0-ás Semaphore kernelt. (ezt úgy teszed fel, hogy simán betallózot a PDA-hoz, és nem pipálsz be semmit, hanem egyből elindítod.
Ha a fenti lépésekkel megvagy, akkor mehet az EliteV6. Ezt ide feltöltöttem neked, mert xda-ról leszedték akkor, amikor feltöltötték a bugos v7-et: EliteV6.
-Ezt a fájlt másold a telefonod belső memóriájára.
-Utána indítsd újra a telefont CWM-ben (hang fel+power+menü).
-Wipe Data + Wipe Cache + advenced menüben Wipe Dalvik Cache
-Install zip from sd card-nál kikeresed azt a zippet, ami a romot tartalmazza, és megvárod amíg bootloopba kerül a telefon.
-Amikor elkezdődött a bootloop, akkor újra recoverybe rakod, és újra feltelepíted a zipet (install zip from sd card). Ezúttal végig fog futni a telepítés, és voilá kész az ICSSGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
Remus389
veterán
válasz dbalazs123 #37978 üzenetére
okés
1. ha mégse kell, uninstall zip működik?
2. én JVZ+Sema 2.11re rakom(persze laggfixet visszacsinálom, meg factory), nos úgy is jó? a Sema kernelben lévő jó dolgokat )pl simple I/O hagyjam alapállapotba?
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
( V )
veterán
válasz Feenyx #37971 üzenetére
hát régen még az SGS-en is működött a "One-Click-Root" de a GB-n már "kénytelenek" vagyunk az előre rootolt kerneles megoldást választani ebből még semmi bajod nem fog származni, sőt pont ez az ami kell az EFS mappa mentéséhez! amúgy egyről beszéltünk ezek szerint (EFS mappában van az IMEI ill a product kód). hogy érdemes-e frissíteni? naná! de ne csak a gyári romokban gondolkodj - nyugodtan próbálj ki bármilyen más főzöttet is akár CM7 akár MIUI vagy a most divatos ICS vonalon is! persze a gyáriak között is vannak jók van aki a JVZ-re esküszik van aki a JVU-ra (a megfelelő kernellel és modemmel megfűszerezve ) előbb utóbb te is megtalálod a neked megfelelőt.
(#37977) zippofcy
1 ES HSZ ! ! ! ne toljatok ki magatokkal, tényleg elég jól le van minden írva benne hogy legalább az alap kérdésekben tisztába legyetek!
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz dbalazs123 #37978 üzenetére
ja még annyi hogy ehhez a elitv6-hoz kell-e a laggfix kikapcsolása?
tehát vissza kell-e konvertálni?
-
( V )
veterán
válasz Remus389 #37981 üzenetére
uninstall zip??? ammi?
plusz ami a laggfixet illeti..
figyelj, baromi egyszerű: úgy képzeld el mintha mondjuk a PC-n Linuxról váltanál Win 7-re vagy vissza: mindkettő teljesen más FS-t használ alapesetben ugye? és mit csinálunk amikor egyikről a másikra kell váltani? úúúgy van: particionálunk!na ez itt is így van: a samu romok BML rendszert használnak az ICS / MIUI / CM7 pedig MTD-t (hogy mi micsoda arra most nem térek ki arra ott a google + wiki) vagyis csak úgy nem ugrálhatunk az egyikről a másikra. szerencsére a BML -> MTD némileg egyszerűbb hiszen a legtöbb romban benne van az ügyes CWM script ami ezt szépen megcsinálja (ha nem akkor minden esetben ajánlom a CM7 előzetes telepítését mert abban biztos van) tehát csak egy CWM-es kernel kell hozzá és mehet az install zip (meg persze előtte wipe reset format stb. ha tutira akarunk menni). visszafele meg nincs más megoldás Odinhoz kell nyúlni (repart ugyebár)! és nagyjából ennyi az egész, nem kell foglalkozni lagfixekkel mert úgyis mennek a levesbe, mint ahogy a yaffs2-is egy kiadós Odin repart után
[ Szerkesztve ]
-
Thief
aktív tag
Tegnap behalt az elite v7-em. Inkább ne váltottam volna 6-ról, az szinte tökéletes volt... 7-re nem tudtam más kernelt rakni. Nem tudtam toolbart rakni... eltűnt a wifim. Egyszer pedig nem indult el a launcherem. Már este volt, így gyorsan feldobtam a galnet miui v4-et, az újat. Elég ígéretesnek tűnik.
-
badmad
senior tag
Tegnap sikerült szereznem egy galaxy s egy MIUI 2.3.9 rom van rajta gyors meg minden csak sajna nem tud magyarul.Tudna valaki segíteni egy kicsit egy recoveryből telepíthető stabil magyar rom-ot keresnék.
-
dbalazs123
aktív tag
Az miért van, hogy BlueLightningen, és Elitev6-on is azt tapasztalom, hogy reggel mindig 100%-on van az akkum, és még akkor is úgy mutatja az ikon mintha töltene? GB-n ha elérte a 100%-ot, akkor abbahagyta a töltést, és amikor lehúztam, szinte mindig 99-96% volt. A csepptöltés ha jól tudom a lítiumos akku gyilkosa. Ez csak látszat 100%, vagy tényleg csepptöltés? Hol tudom megnézni? Ti mit tapasztaltok ICS-en?
SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
addikt
Hello!
Valaki tudna ötletet adni,hogy a GPS miért nem talált fél óra alatt jelet tegnap a google maps,de az Igo pedig délután igaz, de pár perc alatt sikerült?Véletlen vagy az Igo jobb?
Van rá valami megoldás erre? -
Fornetti
csendes tag
Felraktam a következőket a következő sorrendben: JVU, Semaphore 2.5.0, ICS elite v6, és a következőt tapasztaltam. Egyrészt nincs semaphore ikon, másrészt a névjegynél vmilyen deviles kernelt találtam. Valamit én rontottam el, vagy ez így természetes?
-
( V )
veterán
válasz Fornetti #37990 üzenetére
így természetes mert amit felraktál elitev6 az egyrészt wipe-ol (ill GBről ICSre = BML -> MTD fentebb már leírtam) másrészt meg a devil kernel van rajta alapesetben. de ezek után ha nem jönne be a devil fel tudsz neki tenni pl egy SemaphoreICS-t vagy egy GlitchV14-et!
szerk - ja látom a többiek is felébredtek, jó reggelt mindenkinek!
(#37988) dbalazs123
én úgy tudom (de javítsatok ki ha tévedek) hogy ezek az akksik beépített túltöltésvédelemmel vannak ellátva és sose lesznek 100%-os töltöttek. de amúgy van ahol be lehetett állítani hogy tetszés szerint pl 96%on hagyja abba a töltést.
[ Szerkesztve ]
-
Thief
aktív tag
Aki barmelyik elite romon kernelt akar cserelni, eloszor rakjon fel egy semat es recoveryben advancednel torolje az nstools beallitasokat es az init.d-t. Utana mehet fel barmelyik ics kernel. Mashogy nem mukodik. V7ben viszont nincs rom control :S WTF
-
Fornetti
csendes tag
Áháá így már értem. Köszi a segítséget!
-
Remus389
veterán
hát JVZ-n nem volt valami stabil ez a Elite V6(folyton hibaüzi, se wifi, se telefonhálózat), egyébként tényleg faxa volt
úgyhogy megy fel a GB JVU, esetleg azon kipróbálom
tényleg semaphore JVU-hoz csak béta van?
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz Remus389 #37997 üzenetére
JVZ-n az Elite V6??? utána JVU-n akarod kipróbálni?!?!? elolvastad egyáltalán amit írtam? ha modemekről beszélnél még érteném, de ez így...
mondom, ha gond van a GB-ről ICS-re váltással és x-edik reinstallra sem menne fel akkor előtte tegyél fel CM7-et vagy D1L1ZS módszerét kell alkalmazni [link]igen, van nem béta sema 2.5 [link]
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs