Aktív témák
-
veterán
válasz logarithm #25150 üzenetére
Van mobilnetem csak telóról lekellett törölni mindent és nemraktam még vissza a quick settings-et.
Adathálózat aktiválva van viszont nemtudok a netre felmenni. apn-hez online van írva pedig.
UP: Nemvettem észre de valahogy apn-hez odakerült egy - jel hogy miért azt nemtudom, de így már működik hogy kivettem.
Amúgy csak akkor van net ha a Csomagkapcs. haszn. adathálózat aktiválása kivan pipálva mi?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
koxminator
senior tag
kösz, közben feltettem még tegnap a speedmod k16-t3-at, ma teszteltem, úgy néz ki visszaállt rendben a fogyasztás, nem merül már mint disznó, erre most nézem, kijött a k16-t5, felrakom ezt is, de nagyobb gázig nem váltok már
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
Remus389
veterán
nem tudom en tok jol elvagyok ezzel a CM7-el, gyors, minden mukodik es igen stabil
JVO modemmel
tokeletes, talan kicsit jobban merul
kerdesem hogy van-e ehhez a cm7hez jo kis ikonpakk?
ami illik hozza, ezek az alap androidos ikonok kisse spartaiak, akat miuis ikonpakk is johet
udv!
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
B.Ricsike
őstag
-
veterán
válasz logarithm #25152 üzenetére
Az volt a gond hogy úgy töröltem le a quick-et hogy levolt tiltva a net és elöbbi hsz-ben is említettem apn-nél online elött volt egy ilyen - de jólett végülis apndroidot felraktam amit említettél jobb mint a quick.
Amúgy mennyire meríti az akkut ha non stop bevan kapcsolva a net? és mondjuk nemnagyon tölt netről semmit háttérben csak mittomén 1 widget van beutiful meg néha néha 1-1 progit updatel? sokkal jobban lehúzza az akkut mintha kilenne kapcsolva vagy csak épphogy?
iPhone 13 Pro Max
-
Beppe91
aktív tag
Hello! Az lenne kérdésem, hogy a beállításokba az sd kártya és telefon tárhely alatt azt írja, hogy usb tároló szabad hely 1,44giga, eszközmemória 1,34 giga szabad, eleve nem értem mi a különbség a kettő között miért van két különböző, nem mind a kettő a belső memória? De a fő gond, hogy marketről egy 30 megás játékot akarok telepíteni és azt írja ki, hogy nincs elég hely...Valaki tudna benne segíteni miért lehet? nem akarok törölgetni, minek van még 1,4 giga helyem akkor?azt nem tudom kihasználni?
Iphone 8 Plus // Microsoft Lumia 950 // Logitech DFGT // SJCAM SJ4000
-
logarithm
őstag
válasz Beppe91 #25159 üzenetére
Nos, ha belső tárhelyed 8GB-os akkor azt szét osztja, egy a rendszernek ami 1,86GB körül van maradék az egyebeknek marad.
Egy tippem van a gondodra, ha semaphore kernel van fent, és van script manager-ed semaphore-os, akkor ott vedd ki a pipát a virtual memory 50mb pluszról market gondokat okoz, szóval ne növelj virtual memory-t, ha nem ez a gond, akkor jön okosabb és meg mondja
tariattila na ez is egy jó ötlet
[ Szerkesztve ]
-
-
logarithm
őstag
válasz Beppe91 #25162 üzenetére
Nem tudom pontosan ha ez van fent neked Semaphore 1.7.0?! (1.8as verzióban tuti van és ott írták, hogy ez market gondokat okoz, s pont azt amit te leírtál, hogy nem engedi feltenni kevés helyre utalva)
Akkor lehet nincsen, még benne, de lehet, hogy van menüben megjelenik egy droid és semaphore script manager a neve.
De ha nem tudod, akkor inkább a másikkal próbálkozz[ Szerkesztve ]
-
munnergep
senior tag
Az usb portom a telefonon behalt. Miui van rajta, stock romot nem tudok rárakni (usb hiány végett). Hogy tudom "szervízelhető" állapotba tenni a telót? Esetleg brickelni? :-)
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
Beppe91
aktív tag
válasz logarithm #25163 üzenetére
sztem akkor ebben még nincs Kipróbáltam a cache törlést de ígyse sikerült.
azért azt az 1,5 gigát nem kéne levegőnek néznie...de ha 50 mega virtuál memóriát használ akkor is még bőven maradna több mint egy giga és egy 30 megás app-ot fel kéne tudni telepíteni.Iphone 8 Plus // Microsoft Lumia 950 // Logitech DFGT // SJCAM SJ4000
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz munnergep #25164 üzenetére
elindul a telefon, vagy be sem kapcsol?
ha elindul, akkor kulso sd-re tegyel fel valami gyari szeru romot, ami zip-es, (xda-n vannak ilyenek) majd root exp.-el tedd at a belso sd-re, es flash." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
munnergep
senior tag
válasz HUTCHDB #25166 üzenetére
De barom vagyok! külsö sd!!! :-) Csak sosem használom, nem is jutott el az agyamig :-) :-)
Tölt az usb, de sűrített levegő, alkoholos tisztítás, másik kábel sem segített :-( Próbálkozok még egy kicsit vele, aztán szervíz. Köszi még1x!!!! (külső sd... hát besz@rok :-))"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #25166 üzenetére
1.) meg az jutott az eszembe, hogy ha nincs a telefonban kakao, akkor egy masik akksival kell elinditani.
2.) itt van pl. zip-es rom, ami nyugodtam mehet miui-ra.
3.)keress olyan szervizest, aki garanciavesztes nelkul meg tudja javitani.
pl. ő lehet tud segiteni.akkor az 1.) pont targytalan.
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
fo_di
őstag
válasz HUTCHDB #25169 üzenetére
szerintem valami odexes romot kéne lesni inkább, azon kevésbé látszik, hogy mókolt
munnergep: ha ezt a leírást követed, tudsz elvileg gyári odinos romból cwmbe való zipest csinálni, egy próbát esetleg megérhet
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
igen, csak peldakent linkeltem, hogy van zip-es, amit fel lehet tenni miui-ra... nezegetni, keresgetni kell.....
kutkut, de rosszindulatu vagy!
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Bavid
senior tag
Új Thunderbolt Valaki esetleg kipróbálni?
-
fo_di
őstag
nem tudom, érint-e valakit, de állítólag a doplhin browser a 6-os verzió óta kémkedik:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1319529 -
B.Ricsike
őstag
Nah, ez a 10.21-es MIUI kalibrálja az akksit is Már feltölti 100%ra, és úgy is marad ha lehuzom. Károly
-
fo_di
őstag
válasz HUTCHDB #25176 üzenetére
elküldi egy weboldalra minden megtekintett lapod címét, minden beütött keresést, minden kattintott link címét, ip címet, letöltött fájlok címeit, stb.
hivatalosan nincsen megerősítve (naplók vannak róla), de a hivatalos oldalra valaki beküldte ezeket, állítólag 2 napig várakoztatták a kommentjét, majd törölték
viszont a jó hír, hogy megoldható smali szerkesztgetéssel, vagy az adott oldal adprogramos/host fájlos tiltásával -
HUTCHDB
nagyúr
mindegy ..... torlom.
marad az opera mini....de lehet az is "spy"......es az is elofordulhat, hogy pontosan (mint konkurencia) ok terjesztik ezt az egeszet..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
munnergep
senior tag
válasz kutkut #25170 üzenetére
Próbáltam, de semmi
Gyakorlatilag majd' 1 hete csak azt csinálom, hogy usb debug ki - be, pc-t teljesen újra raktam, winxp, win7, linux kipróbálva driver nélkül, driverrel, nexus driverrel (nem csak 1 gépen), 2 másik kábel kipróbálva, tisztítás alkohollal (nem ivásra való), sűrített levegővel, próbáltam minden verziót recovery módban, download módban, de mindennek az az eredménye, hogy: "az usb eszközt nem lehet felismerni".
Szóval gyanítom, hogy szervíz lesz belőle.
fo_di: kösz a linket!
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
Kakumix
senior tag
válasz HUTCHDB #25183 üzenetére
Bizalom kérdése. Bármelyikbe kerülhet bármi, amit nem te írsz (de még abba is, ha a fordítóprogram vírusos ). Nagy cégek kevésbé engedhetik meg maguknak, hogy kiderüljön a programjukról, hogy valami csúnya van benne, de pl. a Google esetében is volt már jó pár gond az adatkezeléssel kapcsolatosan.
Kérdés, hogy megbízol-e az Opera Software cégben? Ha igen, akkor használd azt, vannak előnyei, de nekem a gyári is megfelel MIUI-n (ami egyébként kínai és ki tudja milyen hátsó kapuk és egyebek vannak beleépítve ).Legyen szép napod!
-
schumi
aktív tag
hali,
olyan kérdésem lenne hogy milyen romot érdemes feltenni galaxy s-re, igazándiból csak rootolni szeretném, de mivel nem értek hozzá túlságosan minden jó tippet szivesen fogadok (maradhat-e ez a rom, van-e sokkal gyorsabb )(mi a leggyorsabb legjobb leglagmentesebb stb.). Jelenleg gyári 2.3.4 van fennt, xxjvr, kernelverzió 2.6.35 ... jvt.
Lehet most még rootolás előtt bármilyen backupot készíteni hogy esetleg ha garis probléma lépne fel visszatudjam rakni az eredeti dolgokat (vagy hogy műdködik ez egész pontosan).
légszi olyanoktól kíméljetek hogy már írtam róla stb.előre is köszönöm
Ami nehéz, ahhoz kell egy kis idő, a lehetetlenhez valamivel több. . . . . . Impossible is nothing
-
cozmo
őstag
Ha jól vettem észre attól függ mennyire pörög a cucc, hogy mennyire üres a memória. Igen mondják sokan hogy nem kell task killer meg ilyenek, mert magától üríti a memóriát ha kell neki a hely.
Igen ám, de akkor MIÉRT lassul be?!
Miért van mindig memóriában a SmartCity app?További érdekes észrevételem, hogy feladat kezelőben nézve ram alap esetben
336MB (bigmem kernellel 353MB),
a futó alkalmazásoknál nézve pedig a ram összesen
261MB (bigmem kernellel 296MB)Tehát a kérdésem:
1. Hogy tilthatom le, hogy a memóriában ne foglaljanak helyet bizonyos alkalmazások, csak ha direkt indítom őket? Tudnátok erre ajánlani egy task killert?
2. Miért mutat más memória méretet a feladatkezelő és a futó alkalmazások?
3. Miért nem magától üríti a memóriát ha kéne neki a hely?Kezdem "kinőni" ezt a telefont, túl sok alkalmazást akarok egyszerre futtatni és összefossa magát MIÉRT!?
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
twine
veterán
+1
Ez az a dolog amiért vágyom az SGS2-re! Mikor megvettem az SGS-t,(Omnia1 után) azt hittem sosem fogyok ki a RAm-ból,,,és azt mondták az ANDROID úgy kezeli a RAM-ot, mint "semmi más a világon".....
Az Androidot nagyon megszerettem, de ettől még a RAM kevés, és valahogy a kezelése sem az igazi,,,,Kérdeztem mikor megjelent az SGS2 az emberektől mennyi a szabad RAM, és 300-400 MB-okkal dobálóztak.....Na abban talán már elférnék[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz HUTCHDB #25192 üzenetére
A sebességgel most sem lenne bajom, addig amíg nem lesz tele a memória.....(fürge mint a villám egyébként a készülék) JVP+Talon1200Mhz/EXT4+UAS vXIX........
Utána viszont azért tud akadozni, és kipöcköl esetleg olyat is amit nem szeretnék(ha ezt nem engedném neki, akkor meg maradna az akadozás) ....Ezért nem tudom használni pld. a
Enhanced SMS & Caller ID/Svox/ kombót, mert ahogy észrevettem a folyamatos futtatása zabálja a Ramot, plusz folyamatosan fut a skype,,,,,ha még mellette elinditom a napi rutinokat,,,úgy mint telefonálás, böngészés, navi,,,e-book, e-mail......már pöckölgeti is ki a progikat.....aztán várhatom hogy felolvassa a kapott sms-em
Gondolom ugyanez nem történik meg ha van szabadon cca. 400Mb ramom....a mostani (igazán jó esetben) 100-120Mb helyett......Tehát nem sebesség növekedést várnék a cserétől hanem rugalmasabb kezelhetőséget (Egyébként el nem cserélném semmire a világon az SGS-t, ha lenne benne "gigaram"..... tökéletesen kiszolgál(na)! )[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
én sem igazából a homescreen lapozásának a sebességre gondoltam, hanem arra amire te is utaltál, de ez akárhogy is nevezzük sebességbeli problémához vezet.
és továbbra is tartom, hogy az sgs2 sem jobb ilyen szempontból csak gyűszűnyivel.
a gond az, hogy nem a szerkezetünkkel van gond, hanem a rendszerrel.
magával az androiddal.
kinőttük, többet várunk tőle, ami jogos.
ezt a jelenlegit, mert van itt tartalék bővel hardverben.
hogy mire alapozom az előzőeket?
hát a konkurenciára.
ami nagyon bosszant az elmúlt napokban az az, hogy az iOS 5 annyira jó lett, hogy le vagyok döbbenve.
tudjátok, hogy én voltam az aki kardoskodott az SGS mellett, (még figyelmeztetést is kaptam miatta ) de.........
van i4-em is, és néhány napja tettem fel az új op. rendszert.
amitől eddig meg voltam őrülve, ami miatt eddig lenézően tettem félre és csak a "zöld és a piros gombot" használtam, vagyis csak telefonálásra, na az megszűnt.
ugyanaz az az eszköz olyan szinten legyőzte a laggokat, a böngésző kocásodását, az akadást, hogy az leírhatatlan.
sajnos azt kell mondanom, hogy lemaradtunk.
pedig semmi nem változott, csak az op rendszer.
szóval ha az ICS-ben nem lesz annyi érdemi változás, ami ezt a hátrányt legalább kiegyenlíti, sajnos bajban leszünk.
ráadásul az almarendszer iszonyatosan stabil is.
hiába indítok rajta mindent, hiába van bekapcsolva folyamatosan, semmi változás, sem a sebességben, sem az itt felemlegetett ram kezelésben.
és mi lesz az i4S-el, ami még hardverében is jobb?
sajnálom, hogy ezt kell írnom, de aki ki tudja próbálni az "ellenfél" telefonját, tegye meg és győződjön meg róla , hogy miről is beszéltem.
szóval, mint SGS fan, iszonyatosan szomorú vagyok." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
JockeyEwing
aktív tag
Sziasztok
Felfrissítettem a független SGS-emet Kiesen keresztül a 2.3.3 (JVN)-re.
Észrevettem ezt azt, hátha valaki tudja mi a hiba.1. Akkumulátor teljes töltöttségnél is csak 99%.
2. Beállítások / Akkumulátorhasználat képernyő a frissítés után jó volt (jelezte, %-ban mik azok az alkalmazások vagy hardverek, amik eszik az akksit), de most csak azt írja ki, hogy mióta megy akkuról, a részleteket egyáltalán nem írja...
3. Megjátszotta a telefon, hogy a "SIM kártyát sikeresen eltávolította"
Kikapcsoltam, megtörölgettem a simet, majd visszatettem, utána működött.Ezek a hibák ismertek?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz tariattila #25195 üzenetére
ettől félek én is......
míg egy alacsonyabb hardverrel bíró szerkezeten igen jól fut a google rendszere, ahogy nagyobb igények vannak, ahogy egyre magasabb árkategóriába lépünk, ahogy joggal várnánk már el, hogy stabil, gyors (és ram tartalékokban is bővelkedő) telefonunk legyen, annál jobban előjönnek a hibák és több gond jelentkezik.
hiába van két mag, hiába van több ram, ha maga az OS nincs rá optimalizálva.
mert míg egy 20-30 ezer forintos telefonnál "feldolgozzuk", hogy itt-ott megakad, hogy újra kell indítani, az egy dolog, de mi van egy 100-150 ezer forintos terméknél?
nyilván erről nem a samsung tehet, mert "ő" szerintem egy igen jó kis darabot dobott piacra, legyen szó az SGS-ről , vagy az SGS2-ről.
viszont volt lehetőségem az LG akkor csúcsmodelljét (2X) és a HTC Desire HD-t próbálni, de azok még ilyenek sem voltak mint a mi kis készülékünk.
sajnos ez van." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz schumi #25185 üzenetére
rootolni tudod az említett rommal rendelkező telódat! (a JVR egy szuper rom)
innen kell letöltened a JVR verziójú kernelt, majd odinnal flash-elned úgy, hogy a PDA részbe tallózod be a tar kiterjesztésű kernel fájlt.
a repart-nál ne legyen pipa![ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest