- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
roberto211
őstag
Hali! azt kérdezném hogy az hogy "TILOS A FÜGGETLENÍTÉS" ez csak egy "szöveg" vagy lehet függetleníteni??
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
fo_di
őstag
válasz roberto211 #24101 üzenetére
technikailag megoldható, de itt nem lehet beszélni róla
-
Dare2Live
félisten
válasz roberto211 #24103 üzenetére
Azért van odaírva, mert tilos róla beszélni, nem azért mert nem lehet. Máshol megtalálod a választ a kérdésedre.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
mariobros
tag
Na végképp elbúcsúztam a Galaxy-tól, jó rombolást, meg hasonlókat Elcseréltem egy egy HTC 7 Pro-ra
Üdv: Dani
-
tariattila
veterán
válasz roberto211 #24105 üzenetére
ennek tisztázása még nem para...(szerintem)
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz tariattila #24100 üzenetére
most indul a mandula!
én a galnet 1.10.08 weekly-t ajánlom talon kernellel!
nekem eddig ez a tuti.
soha semmilyen fagyás nem volt, minden jól működödött, van magyarítás és "full" voodoo color.
viszont nincs fm rádió.
legalább is nekem nincs.
ezt az utóbbit mondjuk nem értem, mivel zozyknak, meg simán felment.
nekem meg nem" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
mrThomi
addikt
gyerekek valaki segitsen ! Lg2x Naptrárt keresek a telora !
köszönöm szépen
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz tariattila #24114 üzenetére
igen ez ment egy hétig, semmi fagyás, semmi gond, nálam ez már kipróbáltnak stabilnak számít!
sz@rt nem ajánlok!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-FreaK-
veterán
HUTCHDB: beszéltetek korábban hogy szar a kamera a MIUI-ban (nem pont te csak, nem tudom már kik említették), viszont az 1.10.14-es changelogban szerepelnek javítások a kamera minőségét illetően.
-Optimisation of imaging sensor to increase sharpness
-Noise under low-light optimisation to improve recording qualityVan valami tapasztalat már erről hogy tényleg javult-e a dolog?
Más: akit esetleg érdekel hogy mi is az a deep-idle ami a 10.09.-es Neo kernelben szerepel tesztüzemben annak ittvan némi infó róla: [MOD][KERNEL] Deep Idle
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz -FreaK- #24117 üzenetére
hat te merre jartal baranykam....
nincs tapasztalat, pontosabban eddig nem neztem, de holnap ramegyek a kerdesre, es jelzem neked, nektek, hogy mi a helyzet.
igazabol eddig sem a minoseggel volt a gond, hanem a felso resz ugralasa jelentkezett.
ha ezt is kijavitottak.......akkor nagyon orulnek.
na majd megnezem reggel!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz -FreaK- #24117 üzenetére
raneztem erre a Deep Idle dologra..... eleg meggyozo a digramm.
ha alapjaba veve nem lenne gond (nalam) a neo kernelekkel, ki is probalnam.......
-FreaK-, te tesztelted mar?
ha lesz tapasztalatod, kerlek tudatsd velunk." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Vic61
senior tag
-
havenger
tag
A Chat On működik valakinek? Nálam sehogy sem akar megérkezni az ellenőrző sms Nem lenne még aktiválható Magyarországon?
-
-FreaK-
veterán
válasz HUTCHDB #24118 üzenetére
eltévedtem a mezőkön gazdám!
Amúgy csak read-only mostansag, ugyan nem 100%-ban, de követem a topicotJahh, értem, azt hittem az alap minőség se jó fényképnél.
A 720p meg fura, mert ahogy olvastam xda-n is, van akinek jól megy, van akinek nem.Ez a deep-idle működik jól, egy hetig azt a kernelt hasznaltam.
Jó dolog mert nincs szükség külön screen-off állapot melletti sebességszabályzásra, egy hard lock-al korlátozza a cpu sebességét és kapcsolja le a nem használt részeit (elvileg) -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz -FreaK- #24131 üzenetére
közben kipróbáltam a videót, sajnos ugyanaz a probléma, néha néha meg meg ugrik 1-1 másodpercre.
amúgy a neo kernel nem fagyott le nálad?
(#24133) MPeter87 !
na, örülök!
szívesen![ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Remus389
veterán
http://www.pdafanclub.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1899:sansung-galaxy-s-galaxy-s-ii-30-millio&catid=50:egyeb&Itemid=257
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
g0dl
addikt
válasz Remus389 #24137 üzenetére
Ékes bizonyítéka annak, hogy milyen kiválóan használható a "statisztika" manipulálásra, ha a kereteket a megfelelő módon választjuk meg. (és én nem vagyok márka hívő, és kb. teszek rá mennyit kaszál egy gyártó a termékén, ha az enyém jól működik)
Egy felcsigázott érdeklődés egy kifejezetten divattermék esetében az első hetekben nyilván magasabb forgalmat eredményez, hiszen minden agymosott zombi, akinek EZ KELL azonnal megveszi.
-
HUTCHDB
nagyúr
igaz!
a staitisztikával mindig vigyázni kell!
ettől függetlenül az a tény, hogy az SGS és az SGS2-ből MÁR ELADTAK 30.000.000 darabot, ez azért mutat valamit.
azt főleg, hogy én is benne vagyok ebben a számban és ráadásul nagyon megelégedve!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
g0dl
addikt
Azért egy kicsit mókás, hogy egy GPS kapcsán a földrajzi elhelyezkedéstől függő fix kell. Sok-sok túlzással, ha pontosan tudnám hol vagyok, nem kéne gps. Avagy, ha külföldre utazok, akkor új fix kell? Másrészt pont a külföldi adatforgalmat szeretné az ember megspórolni amilyen durván azt az európai szolgáltatók adják.
-
Remus389
veterán
válasz HUTCHDB #24140 üzenetére
nem rossz szamok valoban
16 honap alatt adtak el ennyit, iphone-okhoz azert ne merjuk mert abbol, ennyi ido alatt legalabb 100 milliot(persze ott a htc, lg,se,moto felsokategorias eladasai is, tehat magabol az androidbol azert jobban all)
de megis sikeres, es szerintem egyre jobban novelik a reszesedesuket az apple-el szembe
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
HUTCHDB
nagyúr
igen gondoltam.
azért vigyázzunk, hogy más készülékekről mit írunk itt, mert azért "dádá" jár!(#24143) Remusz911!
a pontos eladási számokat senki nem tudja szerintem......
egyébként a t.kömet érdekli mennyit adnak el másból, az viszont igen, hogy ezt a f@szántos készüléket igen sokan vették meg és szerintem a vevők nagyon nagy százaléka pozitív véleménnyel van róla.
mint ahogy korábban írtam, nekem már volt minden féle és lehetne is bármilyen, de én itt ragadtam.
igazából csak 2-re váltanék, de annak az ára meg annyival több az 1-től, hogy az már annyival többet (dupláját) nekem nem ér.
majd akkor kell, érdemes majd váltani, amikor kb 20-30 ezer forint lesz a különbség a kettő között.
ezt az időpontot én jövő nyárra teszem.
addig meg marad ez!másik topicból:
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest