- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
igen.
lehet ismét sgs2 lesz belőle, ráadásul most webshop-ban 116 e
a rendszert ismerem, és arra is van MIUI
bár a konkurencia új s-je is érdekel, bár ezért itt kövezés jár.
nem tudom.
az sgs egy nagyon jó kis masina, sajnálom is, de most van egy kis plusz pénzem aztán valamit újítanék, de lehet néhány hét, vagy hónap múlva ugyanitt találkozunk!
üdv Mindenkinek és köszönöm a sok segítséget, tanácsot! (nem megbántva bárkit, de külön köszönöm a baráti együttműködést kutkut, -FreaK-, bok92, B.Ricsike, tariattila, ....és még sok más fórumtársamnak.)(#25550) h1n1_900!
59e., 3 hónapos, teljesen karcmenetes, T-s, full tartozék.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
B.Ricsike
őstag
válasz HUTCHDB #25553 üzenetére
Sok sikert a köv készülékhez! Aztán az S III topicban majd találkozunk! Én is nézegettem a konkurencia S4-esét, de annyival nem lett jobb, mint az elöd, szal én ha esetleg olyat veszek, akkor megvárom az 5öst vagy valami olyat, ami nagyobb és jobb változásokat hoz.
Bár örülnék neki, ha a samu nem menne el a nagy képernyök felé, mert nekem már ez a Note is brutál nagy és too much!
Na de majd esetleg megírhatod, hogy mit választottál, és mégis milyen a készülék maga.Örülök, hogy "megismertelek"!
És köszönjük a sok segítséget!
csaó[ Szerkesztve ]
-
just
aktív tag
Az miért van hogy CF-Root-XX_XEU_JPY-v1.3-BusyBox-1.17.1 kernel feltétele után az automatikus újraindulás csak addig jut el h előjön a Galaxy S GT-I9000 logó?
Two things what i hate. People that can't count...
-
just
aktív tag
válasz tariattila #25556 üzenetére
odin és jvo-ra
-
tariattila
veterán
XDA CF root #6-os hsz-ben ott a JVO kernel...
miért nem azt rakod? -
just
aktív tag
válasz tariattila #25559 üzenetére
Felraktam ami a 6-os hsz-ben volt, itt már beszélt robot is, de nem megy tovább a logótól itt se.
-
debi
tag
Estét.
Nagy megelégedéssel használtam a MIUI-t(telenor függő sgs). Eddig. A Legújabb galnetes 1.10.28 felrakása után elkezdte dobálni a hálózatot, gyötrelmes a telefonálási minőség (amikor van hálózat), a mobilnet teljesen bekrepált. Ezen "apróságokat" leszámítva minden tökéletes. Mit ronthattam el, milyen lehetőségeim vannak? Az összes miui verziót és a sima CM7 már végigzongoráztam, de nem segített. Remélem ti majd tudtok. Köszi. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz B.Ricsike #25554 üzenetére
köszi!
neked is Attis, és megpróbálom a moto-t!
bok92! neked is köszi mindent!
bocsi fo_di, téged kihagytalak, de neked is köszönöm a segítséget!
további jó mókolást!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
gabesszg
aktív tag
Nekem azt írja ki, hogy a magyar nyelv "plugin" nincs feltelepítve ezért nem is működik hiába engedélyezem. Smartkeyboard trialt megnéztem de az nem csinál semmit hiába azt is engedélyeztem(azért mert trial gyakorlatba nem elhet megnézni)?továbbra is a hosszú ő ó a probléma és a magyar beviteli nyelv hibája.köszi előre a segítséget.
-
Moszkvics
tag
válasz tariattila #25571 üzenetére
Hamarabb irtam a kerdesem, mint vegigolvastam volna, de koszi. Nagyon kacerkodom az SGSii-vel, de lehet, hogy a Galaxy Note lesz belole.
SGS - Forever!
-
Moszkvics
tag
válasz HUTCHDB #25574 üzenetére
Reszemrol a szerencse! Jo szorakozast a kovetkezo kutyuvel, hasonlo jo tapasztalatokat szerezz azzal is, es hirdesd az iget, barmelyik forumon is jelensz meg!
A Note ara ugyan meg ismeretlen, azonban a Telenor Nov. 8-tol kinalja. Kivancsi leszek az arara. Amugy nagyon utos cuccnak igerkezik.
Na hát akkor pá!SGS - Forever!
-
allein
addikt
Jó estét mindenkinek.Egy olyan budapesti személyt keresek aki hajlandó lenne segíteni abban,hogy olyan ROM kerüljön fel a telóra amivel el tudom vinni szervízbe frissítésre.Házilag frissítettem én is a software-t 2-3 alkalommal de nem az igazi.Amit annó a szervízben raktak fel,azzal nem volt soha semmilyen problémám.Persze,ha hajlandó személyesen találkozni az még jobb,nem maradnék hálátlan
-
debi
tag
Végig próbálgattam egy csomó modemet, de még mindig megbízhatatlan. Rengeteget kell rá várni, aztán behozza, de már megint arra "ébresztettem fel", hogy a hálózat nem elérhető. Mobilnet, pedig teljesen off. Remélem nem hardveres dolog. Mivel próbálkozzam még? Dobjak fel egy alap romot és minden kiderül? Melyiket?
-
allein
addikt
Ahogy írtam,nem leszek hálátlan.Senkitől sem várok el semmit ingyen,főleg manapság semmi sincs ingyen
-
gabesszg
aktív tag
Tudnátok ajánlani jó programot amivel lehetne iphone 4s-el videótelefonálni?(fringet próbáltam de az elég gyenge, túl nagyított és rossz képet ad a "másik félnek")
-
schumi
aktív tag
Hali
rootolni szeretném a telómat (2.3.4 gyári),
a teló infó azt írja hogy :
alapsáv verzió i9000XXJVR
kernelverzió i9000XWJVT
a kérdésem az lenne hogy most akkor a JVR vagy JVT kernelt kéne feltennem szerintetek ?
előre is köszi,
üdv.Ami nehéz, ahhoz kell egy kis idő, a lehetetlenhez valamivel több. . . . . . Impossible is nothing
-
-
twine
veterán
válasz gabesszg #25568 üzenetére
a programok között megtalálod a multiling keyboard parancsikonját...elindítod és sorendben végigzongorázod a beállításokat....
1:engedélyezed a multilinget(pipa be)
2:beállítod alapértelmezettnek a beviteli módoknál
3:letöltöd a magyar nyelvi plugint az oldalról ami bejön, ha rányomsz a 3. gombra
4:engedélyezed a Magyar nyelvet...
5: beállítod kedved szerint a billt....t9,és társai....én az extrákat nem is használom (gestures...stb)....nekem pont az ékezetkezelése tetszik a legjobban...hosszú nyomás és elhúzod az ujjad addig a karakterig amit szeretnél megjeleníteni...
de eszeveszett sok a beállítási lehetőség -
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest