Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
válasz tariattila #24249 üzenetére
Ezt vártam én is már, 2 napja a 150es volt még kint csak, de mondom megvárom az ujabbat, mert a changelog-ot elnézve sok változás lesz benne, De lehet akkor már a 153asat is megvárom .
Hogy tetted fel? Csak a wipe-okat csináltad meg és utána már toltad is? A kerneltisztító engem nem érint.
-
-FreaK-
veterán
Akinél Galnet MIUI 1.10.14v2 alatt FC-znek a programok és/vagy a market (ez utóbbi szinte biztos), az csinálja meg ezt és jó lesz:
1. (Using root explorer or any equivalent app) Delete folder /data/data
2. Copy folder /datadata to /data/
3. Change name of folder /data/datadata to /data/data/+ A nyelvi beállításoknál állítsátok a nyelvet English (United Kindgdom)-ra. Itt bele is kell menni és rányomni még egyszer mert nem lesz kijelölve semmi.
Egy restart után jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
B.Ricsike
őstag
válasz tariattila #24253 üzenetére
Van értelme amugy a tisztításnak? Vagyi inkább haszna?? Ha úgyis új ROM megy rá, az törli elvileg, vagy rosszul tudom? Bár biztos rosszul tudom, mert akkor nem csinálná senki sem.
Én ezen amugy még nem cseréltem kernelt, szal nekem gondolom nem is annyira fontos. -
-FreaK-
veterán
válasz -FreaK- #24254 üzenetére
Mondjuk jól megszívtam.. feltelepítettem a script managert, felmásoltam a thunderbolt 1.5-öt, be cwm-be, megcsináltam a szükséges lépéseket, restart, indítanám a script managert->FC.
Mondom ok, akkor megint a /data-s trükk root explorerrel-> FC.
Wifi se megy. Kezd elegem lenni. -
bok92
addikt
De nem vágom, hogy mi a gond ezzel a galnet miui rommal.Nekem tökéletesen működik.Az a 2 fc meg a magyarítás végett van, szóval, szerintem nincs semmi gond a rommal....
-
Piwi
veterán
most nézem csak hogy a stable verziós Talon kernel leírásában új boot logot is írnak. nekem még a régi van, nem az új. ez vajon mitől lehet?
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
-
Piwi
veterán
[ Szerkesztve ]
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
csifu
csendes tag
HUTCHDB, Yany, CLAWz köszönöm szépen a segítségeteket.
-
lafaty80
addikt
Valaki mondja meg nekem - mert gondolom megint én vagyok csak balf*sz -, hogy lehet miui alatt akár belső, akár külső sd mappa tartalmát lejátszani music-al???
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz -FreaK- #24117 üzenetére
megpróbálok egy neo kernelt rávarázsolni erre a 1.10.14-es verziójú galnet miui-ra.
erről a deep-idle-t tartalmazó kernelről van infód, illetve valakinek infója?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #24272 üzenetére
na hát sajnos ismét megsz.vatott a neo kernel
feltétel után azonnali fc-k, majd egy sod.
szóval hiába jókat tudna ez a kernel egyszerűen nem használható.
legalább is én nem tudom.nem tud valaki valamit a kang kernelek atyjáról bilboa1-ről?
egyébként nem igazán találok cm7-es kerneleket.....
aki ciánmódot használ, attól kérdezném, hogy milyen kerneleket tud hozzá?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
mandju
senior tag
válasz HUTCHDB #24274 üzenetére
Én tegnap rátoltam a neo 17 r18 kernelt a 10.14.v2 MIUI-ra és eddig semmi gondom, lekopogom... előtte ugye szívatott a talon, de olvastam xda-n, hogy az új cm7 nightly-val sem ment, ezért hanyagoltam. BLN-t nem tud, viszont megy a gyári beépített led noti.
gyors is, fc sincs eddig és nem is merül. pedig 1200on menetem.
vagyis fc van. a telefon névjegynél random, az ébresztő beállításnál mindig. magyar nyelv fent figyel...
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz mandju #24275 üzenetére
köszi az infót!
a oc/uv beállításaid milyenek?(#24276) greenmelon94!
nem, ez nem az, hanem a két home gomb melletti érintőgomb világit folyamatosan, ha elmulasztott hívásfogadásod, vagy meg nem nézett sms-ed, vagy e-mail-ed van.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz greenmelon94 #24278 üzenetére
hát az van.
azt hívják BLN-nek.
keress utána, illetve a marketen is fent van maga a program." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
rasky
senior tag
az elülső hangszóró elkezdett kattogni JVT óta, de készenlétben is, nemcsak hívás közben. Ha repülőbe teszem akkor meg nem. Modemet már cseréltem...de változatlan...Mit tanácsoltok?
-
mandju
senior tag
válasz HUTCHDB #24277 üzenetére
voltage controlban max 1200, smartassV2 semmi mást nem állítottam. nekem így jól működik és az akksit sem zabálja.
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
-FreaK-
veterán
válasz HUTCHDB #24272 üzenetére
ahham, mar irtam asszem korabban is, majd egy hetig az volt es tok jol ment.
Most a 10.10es neo17 van fennt es remekul megy.
Ez a galnet weekly rom viszont nagyon elcseszett, nalam ossze-vissza FCzik, nem indul a market letoltes stb. Elcsesztek valamit a data particion.Kijott ma az Android 4.0 + Galaxy Nexus, neztetek mar? Nexus S-re is kijon hamarosan az ICS szal talan orulhetunk. A MIUI devek is azt mondtak hogy mar el is kezdik a portolast szal hamarosan abbol is lesz valami.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz mandju #24281 üzenetére
köszi!
(#24282) lafaty80 !
nekem csak az angry birds van fent, de azzal semmi nincs.
egyébként ha backupból állítottad vissza, akkor az a megoldás, hogy törlöd, majd ismét (azt az adott játékot) ismét visszatelepíted. volt már olyan, hogy csak negyedjére sikerült normálisan visszaállítani és akkor meg is szűnt az fc.(#24283) greenmelon94!
fizikálisan hiányzik az a led, így abból tudnak csak dolgozni, ami van...(#24284) -FreaK-!
akkor én is még egy próbát adok neki, aztán visszajelzek.
ezt az ICS-et én is olvastam...reméljük a MIUI-n minél hamarabb megjelenik!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Dirtyz
őstag
Sziasztok!
Marketből telepítettem a Skype-ot a telefonomra. A "rendes" Skype névvel-jelszóval nem tudok belépni, új felhasználót kell regisztrálnom?
Kösz
Védd a fákat, egyél hódot!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz tariattila #24290 üzenetére
Attis!
kifejtenéd ezt a google szerver kijelzéses dolgot nekem, amiről tegnap beszéltünk?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
bok92
addikt
Ájsz krímes Miui mikor lesz?
-
Dirtyz
őstag
válasz tariattila #24290 üzenetére
Ok, köszi, megnézem mégegyszer a skype beállításaimat, lehet, hogy rosszul emlékszem a névre-jelszóra.
Védd a fákat, egyél hódot!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz tariattila #24294 üzenetére
az király!
egy ilyen nekem is kellene!!!!bok92!
szerintem nagy az esély rá, hogy az elsők között.
ugye a nexus s-ből "lopkodják" ki a dolgokat (ezért nem volt sokáig rádónk sem) és valószínű, hogy arra lesz először elérhető a régi telefonok közül a szendvics!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
greenmelon94
tag
Hülye kérdés, de Odinban kernel telepítésénél melyikbe kell rakni a kernelt?
Bootloader, PDA, Phone, CSC? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz greenmelon94 #24297 üzenetére
PDA!
most találtam egy ellenőrző kódot ami megy a miui-n is:
* # * # 6484 # * # *
elég sok mindent le lehet ellenőrizni vele........köztük a telefon névjegyét is, így sz@rok az fc-re
[ Szerkesztve ]
-
ZEN1TH
őstag
-
greenmelon94
tag
Köszönöm szépen!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest