- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
Aktív témák
-
tariattila
veterán
no.. 5:30-at ment el a kijelző... stock se volt jobb...
viszont a gtalk halál... inaktívnak jelez mindenkit közben online és egyéb állatságok...hmmm...
egy napot nyúztam... más hibát semmit nem találtam...
qvagyors... raktak volna bele egy rendes lancsert meg egykét plusz alap alkalmazás és hibátlan....lennemost jön a jvt
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #22547 üzenetére
na íme egy menüről készített kép:
MINDENKI!
segítség kellene nekem, vagyis a fiamnak. (ZTE BLADE)
kellene neki a doodle jump nevű játék.......ha valaki tudna segíteni........várnék privátot![ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
kutkut
addikt
válasz tariattila #22551 üzenetére
Vagy miui. Van rendes láncser, és talán a gtalk is működik. Bár ez a google apps probléma is lassan kezd olyan lenni, mint nggabi wifije...
HUTCHDB: Ment pü.
Meizu MX3 32GB
-
nggabi
félisten
válasz tariattila #22551 üzenetére
végre megjött az eszed maki
(#22555) HUTCHDB: kuckuc főpap mindig segít bajba jutott mijuájos társán
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
daninet
veterán
válasz greenmelon94 #22543 üzenetére
kettő JVR van de az egyik 3 fájlos csak. Nemtom melyik, azt szedd le
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
trobi28
addikt
Elhagyom a topikot S2-re váltás okán.
Ssép volt,jó volt az S1 de ez a 2-es CSÚCS !!!
Nem kell neki semmi kernel meg hasonlók,ahogy kiveszed a dobozból csak használod és nem tudod megakasztani.Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
BoSSanCS
aktív tag
Az IGO-t nem tudom telepíteni CM7 esetében külső SD-ről, mivel emmc mappaként látja ugye. Erre tudtok valami megoldást? Magával a kártyával nincs gond, látja a fájlkezelő stb. csak így nem tudom feltelepíteni a progit.
-
norbi2010
őstag
Cm7-en ha benyomom a kamerában a tárhelyet akkor hova menti?Belsőre vagy külsőre?
-
BoSSanCS
aktív tag
válasz tariattila #22565 üzenetére
Korábban a külsőn volt és működött, de valszeg akkor áttolom belsőre, onnan mennie kell Köszi azért
-
BoSSanCS
aktív tag
Adódott egy újabb problémám. JVT volt fent, arra toltam fel a CM7-et. Most rá akartam rakni a JVO modemet odinból, ami fel is ment, viszont azóta nincs hálózat. Hol ronthattam el?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz BoSSanCS #22568 üzenetére
jisoraz!
modjuk lehet D1L1ZS-nel a pont... arrol tenyleg keves szo esik, hogy vigyazz, a cm7/miui mas kernelt, mas modemet "igenyel"
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
BoSSanCS
aktív tag
Mondjuk ez zip. Ezt CWM-ből kell felrakni?Na erre a kérdésre is választ kaptam Köszi![ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz tariattila #22573 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
wagner007
tag
Akkor mit lehet csinálni ha a kamera camera failed-et ír ki De az az érdekes hogy az elülső kamera meg rendesen működik.
Legyen szíves, aki tud vmi megoldást segítsen...
Galaxy Note 2 N7100
-
logarithm
őstag
-
logarithm
őstag
válasz tariattila #22579 üzenetére
Ja azért remélem nem csődölbe görög nem lenne szép világ
Kösz
-
CHIPman
nagyúr
hardverapro.hu/tag/chipman
-
nggabi
félisten
-
Pete55555
addikt
Green Power free nevű progit ajánlom mindenkinek, aki hoszabb üzemidőre vágyik. Be lehet állítani, hogy screen on-nál kapcsolja be wifit/mobilnetet és screen offnál pedig kikapcsolja, ezen felül azt is meg lehet oldani, hogy (pl nekem) 2 óránként 5 percre betolja a netet, hogy tudjanak frissülni a widgetek/mailek. Szóval nekem nagyon bejött, most 22 óra használat után 45%-on vagyok 2 óra kijelző, 2 óra zene, és 2 óránként e-mail és widget frissítés. Mobilnet végig 3G-n volt, azt kapcsolgatta a progi ki-be.
(#22582) tariattila: Visszamennyééé
[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
daninet
veterán
Még itt napközben írogattam a CM7-el kapcsolatban.
Eszembe jutott még egy dolog.. sokan sírtak, hogy utálják az androidos telókat, mert nem kényelmes telefonálni vele, 5-6 mp mire észhez tér a teló és lerakod hívás végén.
Na ezeknek az embereknek a CM7 különösen ajánlott!
A közelség érzékelő brutál jól be lett tőve, abban a pillanatban ahogy elveszed a fejedtől éled a kijelző, és a pirosra rányomva egy pillanat alatt eltűnik a hívó oldal. Gyakorlatilag nem egész egy mp alatt lejátszható a dolog. A sok stock rom után felüdülésdaniel: egyszerreposzt, de én nyertem
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
b_daniel
tag
Elég sokan felraktátok a jvt-t szóval megkérdezném nállatok nem fczik a phone.apk?
csak ez miatt maradtam eddig jvs.en -
Munszu360
csendes tag
Hali!
Tudnátok ajánlani egy jó modemet, ami stabil GPS jelet ad és nem ugrál? -
B.Ricsike
őstag
-
lkereki
tag
Mitől lett most ez a cm7 ennyire jó? Azthiszem régebben Chipman rakosgatta itt fel ezeket a romokat, és rendre azt írta, hogy mindennapi használatra alkalmatlan. Azóta akkorát javult?
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
rankesz
veterán
Mi most a legjobb kernel és rádió CM7 alá?
Tegnap óta én is hívő vagyok!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest