Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz tariattila #22450 üzenetére
na itt a megoldás
tehát akkor nálad is bevált a jvr és semaphore alap? énnekem is az volt alapból
utána cwm-ből fel a zipet ennyi, még nagymamám is röhögve megcsinálja
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Remus389
veterán
na már csak egy jó lockscreen hiányzik az életemből
honnan lehet szemezgetni?
-
Ben96
tag
Sziasztok! Nektek nem volt olyan problémátok a Galaxy S-el, hogy van amikor nem tudnak felhívni: kicsöng, aztán bontja a vonalat, de nálad a telefonon nem látszik semmi, csak később kapsz egy sms-t a nem fogadott hívásról, vagy olyan probléma, hogy nem tudsz vele telefonálni, azt látod a képernyőn, a hívás kiment, de azt hogy kicsöngene nem hallod, aztán csipog, majd befejezi a hívást. Ez nálam elég gyakori. I9000XXJVP Kernel:2.6.35.7-I9000XXJVP-CL264642 se.infra@SEP-40 #2 2.3.4-es.
-
daninet
veterán
válasz Remus389 #22453 üzenetére
van benne 4 is.. egyik sem?
sőt még a caller screent is állíthatodCM settings beállításoknál és ott kutakodj.. most kernelt rakok nem látom
azt írta a neo 17 kernel, hogy 2-10 perc az első boot.. namost nekem ez gyanúsan sok.. már 10 perce bootol a telóm.. nyomjak egy restore-t?
Ben96: nekem volt.. tettem másik romot, te is rakd fel a JVR-t
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
válasz Remus389 #22456 üzenetére
nem.. az a képernyő amivel felveszed a hívást mikor csörög.. hogy hogyan nézzen ki a gomb hogy húzod stb
amúgy találtam olyan beállítást, hogy hány mp-ig legyen érzéketlen a teló minden gombnyomásra a képernyő lezárása után ez ugyanott van
na szuper.. neo 17től beokádott a teló, most úgy néz ki, hogy két kernel van rajta.. egyik indításnál kacsa fogadott, másik indításnál cm boot screen
na mondom ez derék
ismét újraindítom recoveryben, narancssárga a recovery, még egyszer újraindítom, kék a recovery
elég meleg...
megy a restore[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Remus389
veterán
válasz daninet #22457 üzenetére
igen megvan amit kerestem, fantasztikus mennyi dolgot lehet állítani
maradok a ringnél, de be lehet állítani hogy mittommén ha gyorsan kell kamerázni akkor megjelenik egy kamera a lock screenen és ha azt húzod középre akkor egyből a kamerában vagy, ilyent kerestem és megtaláltam
fantasztikus
-
wagner007
tag
Sziasztok!
ÓRIÁSI GONDBAN VAGYOK!! Próbálgattam a titkos szervízkódokat és a kamera kódján volt egy olyasmi h frissíti a kamera FW-t. Rámentem, letöltött vmit, újra kellett indítani és NEM MŰKÖDIK A KAMERA!! Igazából előjön az ablak, vannak beállítások meg minden de sötét a kép. Nem lát semmit. Ha kilépek akkor meg azt írja hogy kamera hiba. Mit lehet ezzel csinálni??? Az egész ROM újraflashelése nem segített...
Galaxy Note 2 N7100
-
cimp
senior tag
válasz komoramazsi #22446 üzenetére
Nekem is ezt csinálta, bármire raktam és bármennyire clean installal. Az volt a megoldás, hogy mivel ilyenkor már a cm7-es kernel bootolgat újra, kivettem az aksit aztán elindítottam cwm módban, és a saját kerneléből újra felrakattam vele. Utána jó lett.
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
mariobros
tag
Amúgy a Fugu cm7 kernel milyen? Csak, mert látom, hogy azt szinte naponta frissítik, csakúgy mint magát a cyanogent...
Üdv: Dani
-
komoramazsi
tag
Nektek látja a külső sd kártya tartalmát a CM7-t ?
-
Remus389
veterán
válasz komoramazsi #22464 üzenetére
félig meddig, a zenelejátszó pl igen beolvassa. de a file manager nem
"emmc" egyébként itt a neve
és a megoldás hogy formatáni kell
-
mariobros
tag
-
cimp
senior tag
válasz komoramazsi #22464 üzenetére
Nekem látja, csak felcserélte és az emmc-be a belső van, a sdcard-ba meg a külső.
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
Remus389
veterán
hogy lehet formatálni csak az SD kártyát, mert csak olyan opciót látok hogy erase SD card
az formatálja?(állítólag ez a megoldás, már lementettem)
[link] mert pl
1. While your phone is in idle mode.
2. Select Applications.
3. Then choose Settings.
4. Now select Storage.
5. Next select Unmount SD Card.
6. Then Select OK.(ezután nem jelenik meg a következő opció!)
7. Now select Format SD card.
8. Then select Format SD card.
8. Finally you can select Erase Everything.
Na várjunk CWM-be van egy olyan hogy format emmc, talán bejön
[ Szerkesztve ]
-
cimp
senior tag
válasz Remus389 #22468 üzenetére
Én még nem formatáltam a telóval, de szerintem annak kell lennie. Minden esetre elég gázos, hogy nekem pl felcserélte mert így a saját belsőjét törölné ami nem biztos, hogy jót tesz a lelkének. Számítógéppel nem tudod megformázni?
-
norbi2010
őstag
Cm7 mennyire smooth?
-
B.Ricsike
őstag
-
Remus389
veterán
felraktam próbképpen egy bizonyos zenét, a microsd-re ugye
a zenelejátszó látja, le tudom játsznai azt az mp3-at
a Settings/storage látja(ahogy eddig is)
a file kezelő nem lát olyan hogy "emmc", tök idegesítő, az ES file explorer sem
pedig már cwmből leformatáltam, meg settingből is erase-t nyomtam előtte
segítség
[ Szerkesztve ]
-
B.Ricsike
őstag
-
dehecked
tag
Pár napja kezdtem el kutakodni frissebb ROM után a telómra és KIES nem talált 2.2.1nél frissebbet, samfirmware-en van, de ahhoz meg odin kell amit még nem használtam és kéne vki aki tud segíteni benne vagy tud adni egy linket használható tutorialhoz. Lenne itt olyan kedves ember aki ezt megteszi nekem? ^^
-
B.Ricsike
őstag
válasz dehecked #22476 üzenetére
Persze hogy lenne, sőt, már meg is tette! Olvasd el a legelsö hozzászólását a Topiknak! Utána mégegyszer olvasd át, majd 3.jára is, mert akkor már meg fogod érteni, aztán ha nem megy valami, akkor használd elsöször a keresöját a topiknak, ha nincs meg akkor nyugodtan írd le, próbálunk segíteni. De csak olyat kérdezz, ami nincs leírva már.
norbi2010: Én JVR-re raktam, mert csak az volt letöltve . Meg semaphore kernellel. De nem hinnél, hogy lenne amiatt valami hiba, hogy JVS-re telepíted.
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
-
cimp
senior tag
válasz Remus389 #22473 üzenetére
Hol keresed az emmc-t? az a fájlkezelőben a gyökérben van (házikóra rányomsz) de mint mondtam, nekem ott a belső sd tartalma látszik. Tehát ha azt törölted akkor a mikrosden persze, hogy ott marad az mp3.
Amúgy megosztod usb-n és megformázhatod windows-ból is.
[ Szerkesztve ]
-
-
dehecked
tag
válasz B.Ricsike #22477 üzenetére
a pdafanclub-os link nem az igazi mert fel kéne regisztrálni h lássam a linkeket. a videót most nézem majd. illetve a test mode-ot is kipróbálom hátha, mert nekem semmi bajom a kies-szel, nem hackelni van a telefonom, hanem h programozhassak androidra is. megint egy kérdés: samfirmware-en mitől függ h piros vagy fehér az adott ROM verziószáma? ja és ami most kikerült szeptemberben 2.3.5 az is sima gyári verzió és stabil? vagy vannak ezen az oldalon is ilyen házibarkács ROMok?
-
norbi2010
őstag
Egy százalékos akkut meg egy voodoo color-os kernelt tudna valaki linkelni cm7hez?
-
B.Ricsike
őstag
válasz norbi2010 #22486 üzenetére
Százalékos akku: Beállítások/CyanogenMod beállítások/Felület/Állapotsor tuningolása/ százalékos akkumulátor pipa!
Újraindítás után lesz majd az igazi!voodoo color-os kernelt meg már linkelték sokan, keresd ugy hogy Neo17 r17
vagy próbáld ki a Fugu kerneleket, bár erröl még nem hallottam tapasztalatot.
[ Szerkesztve ]
-
cimp
senior tag
válasz norbi2010 #22486 üzenetére
A százalékos akkut be tudod állítani a menüben settings/cyanogenmod beállítások/felület/állapotsor tuningolása.
Neo17-be meg van voodoo. itt többször is be lett linkelve rákeresel megtalálod.
-
norbi2010
őstag
válasz tariattila #22487 üzenetére
az merre van?
szerk.:köszi
Amúgy elég smooth,cm7-nek jó az üzemideje?[ Szerkesztve ]
-
B.Ricsike
őstag
válasz user137 #22492 üzenetére
Elöször is Odinból használd az 1.3-asat! Az a tuti!
Aztán az Odint rendszergazdaként indítsd.
Keress 4 fájlos JVS-t, 512es pit-tel és pipáld be a ra-partition-t az Odinba.
dehecked: A samfirmware-en csak hivatalos ROM-ok vannak. De ha jól tudom már új címre költözött, itt linkelte is valaki! PDAFanClub-ra meg nem tart sokáig regisztrálni, és böven megéri!
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz Amoonre1717 #22494 üzenetére
üzemidő közepes(szerintem rosszabb mint a stock JVR), de nap végéig azért kihúzza
eddig nekem minden program ment, a gameloftos 9mm játék is folyékonyan
amiben gyengébb még némileg az a kamera és videofelvevő képessége, de nem vészes, még annyira nem teszteltem ezt ki
az is lehet megkerülhető a camera 360 programmal
különben mindenben jobb a stocknál, én nagyon megszerettem, iszonyat gyors és letisztult és nagyon sok beállítási lehetőség van
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
én is kipróbáltam ezt a cm7-et.
hát, erre is azt mondom, hogy én már nem tudom megszokni, megszeretni ezt a gyári, vagy gyári szerű kinézetet.
lehet, hogy én sokat adok a külsőségekre, de nekem ez nem perspektíva.
tény, hogy gyors, picit talán még gyorsabb, mint a miui.....
de megy vissza a drágaságom!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
daninet
veterán
válasz Amoonre1717 #22494 üzenetére
Van fasza 2g/3g widget notif barra, igy nekem meg volt a ket nap.
ami nem az igazi az a 720p video 20-30mp ként van benne egy kis törés. Mindjart linkelek videot tegnap raktam fel egyet youtubera.Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Remus389
veterán
válasz HUTCHDB #22496 üzenetére
hogy én már nem tudom megszokni, megszeretni ezt a gyári, vagy gyári szerű kinézetet
azért messze van a gyári kinézettől
aki még nem látta: itt egy kis kostoló
pl olyanokat is be lehet állítani hogy lockscreenből egyből tetszés szerinti appokba lépj(pl opera mini, kamera, contacts), ha hívni akarsz valakit vagy látsz egy ufót nem kell kibogarászni hanem egyből mehet, csak odahúzod a feloldó bigyót(egyszerre talán 4 app lehet, legalább nekem ennyi van), és erre csak most jöttem rá
nagyon jók az ikonok is
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Remus389 #22498 üzenetére
hát szerintem meg gyári szerű, de lehet csak én érzem így.
amit a szerkesztésedben írtál az már nem gyári ez tény, de ez tudod honnan ismerős nekem.....
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest