- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
Aktív témák
-
lafaty80
addikt
R.I.P!
Ha valaki, akkor ő tényleg letett valamit az asztalra....
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
Remus389
veterán
† Rest in Peace
Nyugodjék békében, nagy ember volt
nélküle Galaxy S se lett volna, vagy legalábbis ilyen formában
nélküle a Samsung se kapta volna össze magát
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
daninet
veterán
válasz tariattila #22255 üzenetére
mondjuk azt, hogy lenne, de nem így nézne ki a dizájn
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
válasz tariattila #22258 üzenetére
nem az egy-az egyben kopizásról beszélek, azt már túltárgyaltuk... itt egy formavilágról van szó amit megalkottak jobsék. SE pl ki tud lépni ebből az apple féle körből samu az nem
Freak: +1
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Remus389
veterán
válasz tariattila #22258 üzenetére
ez csak nezopont kerdese
tenyleg erosen hasonlit(es igen a dizajn miatt is lehet perelni, autogyartoknal is volt ilyen)
volt regen olyan sportszermarka hogy Adios, hasonlo emblemaval, nem volt olyan mint az Adidas teljesen, de azert megis...
de tenyleg hagyjuk
-
Pete55555
addikt
Androidot tudtommal hamarabb kezdték fejleszteni, mint iOs-t
...Szeretem leracsniztatni...
-
tariattila
veterán
válasz -FreaK- #22259 üzenetére
+1 (mivel ugyan ezt mondtam a "kerekes és könyves" példámmal) :
"Biztos lettek volna hasonlo keszulekek de csak joval kesobb, az iPhone hatasara indult igy be az iparag, ezt a gyartok is elismertek."
a praktikusság idővel elhozta volna kb ugyanezt a formát...
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz daninet #22260 üzenetére
Nem tudok ezzel egyet érteni....
Amikor az alma még sehol nem gyártott telefonokat, már ott voltak a PDA-k, és telefonos PDA-k!
Tégla test, előlapot kitöltő kijelző, alul pedig a gomb/gombok....
Ezt a formavilágot alkották meg ? Most az, hogy a SE íveli a hátlapját, a Nexus/Samsung az előlapját, egy gomb vagy négy gomb.......
Ml nem lett volna ha nincs az Apple?
-Előlapot kitöltő kijelző?
-Kijelző alatt gomb?
-oldalt hangerőszabályzó?
-tégla test?
-vagy internetképes telefon?
Segítsetek mert nem értem
Idő kellet amíg a kijelző, és oprendszer használható lett....eleinte pálcával böködtük a rezisztiv kijelzőt,,,de már almáék előtt jóval sok fejlesztő cég kezdett rezisztivre is ujjra optimalizált programokat,felületeket készíteni, mert kellet, és hiányolta a felhasználók tábora....Ebbe a piacba vette bele magát az alma...A piacot nem ők hozták létre,,,szerintem[ Szerkesztve ]
-
cozmo
őstag
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
B.Ricsike
őstag
Rohadt mind1, hogy ki kit másol le, mert ebben az iparban, mint ahogyan sok másik nagy vállalat is, másolják egymást, veszik az ötleteket egymástól, és felhasználják ami jónak tünik. Nem kell félteni egyik céget sem! Lopnak ezek egymásról minden félét, aztán meg perelgetik egymást. Szerintem ezek már csak heccből is vannak.
Ergo, lehet most pl az apple-röl koppintott sok cég, de ez ugyanúgy igaz fordítva is, szóval fifty-fifty! Felesleges szájtépések ezek.
-
Everman
addikt
válasz tariattila #22268 üzenetére
"és ennek fényében az alma koppintotta le a teljes előlapos kijelzőt a PDA-król "
Melyik cég is jött ki ilyen teljes előlapos kijelzőjű PDA-val először?
Az Apple Newton mond valamit?Melyik cég készített kapacitív vezérlésű smart eszközt először?
Melyik cég készített először olyan UI-t ami ujjal való vezérlésre volt optimalizálva?
-
berczy03
aktív tag
Véleményem szerint az Apple nem alkotott igazán ÚJ dolgot, de az vitathatatlan, hogy néhány meglévőt forradalmasított.
PDA-k voltak, de az iPhone forradalmasította.
mp3 lejátszók voltak, de az iPod forradalmasította.
Tablet is létezett (bár nagyon kezdetleges formában), de az Apple, az iPad-al forradalmasítrotta.Nem talált fel újat, de a meglévőből kihozta azt, amit addig más nem.
Szerintem ennyi.Nyugodjék békében!
everman: Miért éreztem jól, hogy Te meg fogsz itten jelenni ma? Annyira hiányoztál!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
HUTCHDB
nagyúr
attis, na errol van szo!
tudjatok, hogy melyik ceg csinalt egyebkent erintokepernyos telefont eloszor?
........alcatel!
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
twine
veterán
válasz tariattila #22271 üzenetére
+1
Még mindig a formánál maradva:
Úgy érzem ezt az évek óta tartó eszmecserét mintha a kerékről beszélnénk!
Miért nem reformálta eddig senki meg?
Mert így ebben a formában használható.....másképp nem......[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
ezen nem tudnak sokan túllépni... és a gomb miért nem a kijelző közepén van? azérmera kocka se gurul...azééé
egyébként meg más technológiák "átvétele" nélkül meg ők nem tudtak volna kiadni működő eszközt...
fölösleges vitája ez a "tyúk vagy a tojás" kérdésének...
ezért teljesen idiotizmus az egymás perelgetése... mindenki perelhetne mindenkit...
a körbeperelésekkel meg úgy járnának mint a pink panther amikor porszívózik és felszippantja saját magát és eltűnik porszívóstól[ Szerkesztve ]
-
-
Everman
addikt
válasz tariattila #22271 üzenetére
"még csak a formánál tartunk...."
Tudom, arra is vonatkozott, a Newtonnal jelent meg ez a kialakítás, amit 1987-ben kezdtek fejleszteni.
-
HUTCHDB
nagyúr
igazabol engem sem erdekel.
nekem volt mar ez is, az is... meg is itt vagyok..
tok.met erdekli ki mit csinalt, meg mikor.
a piacon mos mi van, azok kozul nekem melyik az ami tetszik es jol tudom hasznalni...az alfa mikor a hatso ajto nyitojat az ablakeretbe tette szerintem egy igen szep dolgot talalt ki, de ettol fuggetlenul, inkabb egy honda civic-et vennek amelynek szinten ez a megoldas......
ott a kutya nem foglalkozott vele.....everman
en nyilvan olyan erintokepernyosre keszulekre gondoltam, amely mar e-mail, pc kompatibilis volt.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
twine
veterán
válasz Everman #22278 üzenetére
Azt hiszem más szemüvegen át nézzük ezt a dolgot....Én a piac szemszögéből nézem....Kérdezz meg 100/1000 embert melyik cég logóját látta először (az elmúlt három évet kihagyva) és legtöbbször a múltban érintőképernyős készüléken!
A tévedés jogát fenntartom, de azt hiszem pld. a Palm, és a HP(etc...) ott lesz az elsők között....az almát elenyésző százalékban fogják mondani....Ez a piac,,,ezek az eladások.....és a piac diktálja a trendeket....én erre próbáltam az előbb kilukadni....mert sokan úgy vélik, ezt a piacot az alma teremtette meg....Én ennek mondok ellent![ Szerkesztve ]
-
BoSSanCS
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek egy kicsit. Elhatároztam, hogy feltolom én is a CM7-et próbaképp, mert sok jót írtatok róla. Jelenleg viszont még 2.3.3 van fent a telón, szóval azt is kellene frissítenem. Látom, hogy kijött a JVT, mik az eddigi tapasztalatok? Érdemesebb lenne azt ráraknom, vagy inkább JVS?
Illetve a CM7 mellé milyen kernelt ajánlotok? Nyilván próbálom visszaolvasni a korábbi postokat, de annyira sok időm nincs, hogy mindegyiket átfussam, ezért megköszönném, ha ajánlanátok valamit, ha nem jelent nagy gondot.
Előre is köszönöm mindenkinek!
-
-
b_daniel
tag
http://www.youtube.com/watch?v=ie8-tlIYRxc&feature=related
valaki nem tudja alulra hogy tudok ilyen 3 ikonos felületet varázsolni jvs/jvt alá ?
csak custom launcherrel lehet ezt elérni ? mert nekem semmi egyéb nem kéne
mintha már láttam volna ilyet nexus s gyári romon -
twine
veterán
válasz b_daniel #22284 üzenetére
ahogy B.Ricsike mondja! Custom Launcher....
Nexus-on azért láttad mert azon aztán tényleg "stock android" van gyárilag! Így néz ki "meztelenül" egy android....
Szerk: Heejjjjjjj bocs! Csak válasz után néztem meg a videót...Meztelenül nem így néz ki az Android Én csak a 3 ikonra gondoltam alul....[ Szerkesztve ]
-
b_daniel
tag
:'( köszi a gyors választ,véletlen nem tudtok olyat mondani amelyik custom launcherben ilyen van ? bújom marketet de nem találok
-
Vic61
senior tag
-
cimp
senior tag
Fel szeretném tenni a CM7-et, de eddig kétszer cseszte szét a telefont. Milyen kernelt raktok elé amiből fel lehet instalálni a zip-et?
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
cimp
senior tag
Kétszer ment
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
cimp
senior tag
válasz Remus389 #22293 üzenetére
Már harmadjára cseszte el. A guta megüt. Feltoltam stock jvs-t rá egy semaphore-t, cwm -ből install, aztán csak boot-ol, boot-ol..... boot loop ja van.
-
Remus389
veterán
akkor probald meg stock jvr-el+ semaphore(ngabi linkelte nekem, amikor segitett a jvr felrakasan, anno rakereshetsz)
utana azt amit brichike
nekem mukodott...gondolom factoryt es wipeokat nem hagytad ki
marketen vannak fent fincsi cyanogenmodok
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest