Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
válasz Lajmund #3600 üzenetére
Régen ez is volt benne, mint sok más ilyen apró, de annál "fontosabb" beállítás.
Nem tudom mi zajlik a fejükben..
Engem nem érint, mert szerintem 10 éve csak rezgő és néma között vált a rutin, de bosszantó, hogy csak úgy kivesznek beállításokat, amik régebben bent voltak.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Lajmund
őstag
Az idióták. Jól bekorlátoztak Rutinnal meg vissza raktam a korlátot a padlásra. Persze biztos van visszaélés de én pl a napsütésben akartam természetes családi pillanat képeket csinálni. Mindegy legalább meg lehet oldani.
[ Szerkesztve ]
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
spect80
senior tag
válasz TODI1111 #3606 üzenetére
én is ilyesmire emlékszem, hogy azért tiltották, hogy ne tudj sunyiban fényképezgetni úgy, hogy más ne vegye észre. De nyilván szigorú törvény lehet, ha silent vagy ne zavarj móddal ki lehet kapcsolni, meg amikor van hangja akkor se túl hangos pont csak annyira hogy a használóját idegesítse
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Pythoncobra #3610 üzenetére
Sziasztok. Én is csatlakozom egy fekete 12/512-vel Note 10+ után jött ez most. Hát nem könnyű készülék, az előzőhöz képest kicsit még szoknom kell. Viszont a Samsung oldalán nagyon gyenge értékelést kapott a gyári fólia. Érdemes megvenni, vagy van valami jobb esetleg? Köszönöm
-
AtHoS
nagyúr
válasz Pythoncobra #3610 üzenetére
"rendszerhangerőt 0-ra vettem"
Ez hozzá a mageoldás
read-only mode on the forum
-
Lajmund
őstag
válasz fojtviki #3611 üzenetére
Whitestone Dome Glass 2x 9H kijelzővédő üvegfólia UV lámpával. Én ezt vettem rá. Szerintem ez a legjobb védelem plusz olyan a tapintása mint a gyári kijelzönek és leesés ellen is véd nem úgy mint a fólia. És kristály tiszta olyan mintha nem lenne rajta semmi.
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
DefJamHUN
aktív tag
Rendelt már valaki pitaka vagy latercaset vagy hasonló ultra sim tokot? Én most egy rugged armor spigent használok, de elgondolkoztam a fent említett egyikén.
Védik valamennyire ezek a slim tokok? Valóban annyira slim?" Vegyetek jót ha tudtok "
-
karldergroße
senior tag
válasz DefJamHUN #3616 üzenetére
Nekem egy másik telefonon volt pitaka-tokom és pozitívak a benyomásaim. Egyszer megreptettem a telefont, aszfaltra érkezett, az üvegfólia megrepedt, a tok is szenvedett sérüléseket, viszont magának a telefonnak semmi baja sem lett, egy karcolás nélkül megúszta. Bár a tok tényleg nagyon vékony.
-
Lajmund
őstag
válasz DefJamHUN #3616 üzenetére
[link] Még ezt is érdemes megfontolni. Van róla több kép is ha onnantól beleolvasol a forumba ahol beszéltünk róla.
-
-
Crow
tag
Samsung márkaszerviz milyen doksikat szokott kérni jótállásra való jogosultság ellenőrzésére? Ha van kitöltött, lepecsételt garijegy, az elegendő? Vagy a számlát is kérik mellé? Vagy elég a kettő közül az egyik? Mielőtt megkérdezitek, nincsen semmi gondom a készülékkel, csak kíváncsi vagyok.
Crow
-
takcslajos1
tag
Valahol be lehetett állítani, hogy az értesítések időbeli sorrendben jelenjenek meg, ha az állapotsávot lehúzom. Tudja valaki, hol lehet ez?
Mielőtt leadtam szervizbe, akkor találtan meg valahol ezt, és most, hogy újra nálam van, nem találom sehol. Talán valamelyik GoodLock appban volt, de a számomra logikus Notistar nem nyert, és máshol se láttam, beállításokban sem az értesítések menüpontnál.Most, hogy megkérdeztem, megtaláltam a QuickStar modulban. Bocsi a felesleges hozzászólásért, valakinek talán hasznos lesz.
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
válasz Lajmund #3614 üzenetére
Whitestone fólia otthoni felrakáshoz: ha a bemutató videóban jelezné a cuki Whitestone, hogy azon a ponton a felrakásnál, ahol "tedd a követ a fólián a kijelző alsó felére" rész van, amikor a fél perc elteltével leveszed a követ, akkor nézz rá a kamera lyukra, mert a fólia a kő levételekor elcsúszhat, akkor az elsőt nem kellett volna kidobjam a 2 darabos készletből. (leszedni és visszatenni esélytelen volt.) A másodiknál nem tudtam figyelni, így nem teljesen követtem a felrakós videót és lett pár foltom a felső harmadnál ami szerintem meg is marad. Ha így alakul, veszek újat és azt csak jól felteszem majd.
A legelsőt azért sajnáltam különösen, mert tényleg szépen fent volt, de bekapcsolt kijelzőnél a lecsúszás miatt csillogott a fólia felső széle, úgy használhatatlan volt sajnos.
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
iceQ!
addikt
Üvegfólia témához:
Én most ilyet rendeltem: [link]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
válasz fojtviki #3636 üzenetére
Jövőhéten megjön a telo, megmondom. Amúgy a fólia megvan, szerintem nem lesz vele gond. Én tabletra mindig Hofi fóliát rakom, nagyon megbízható és jó minőségű.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
zoltan77
aktív tag
Samsung A55 8/128Gb
-
Lajmund
őstag
Én nillkint vettem volna ha időben megjött volna a telefon mellé. 2 db 6000 ft.Minden telomra nillkint raktam hibàtlan és többször vissza lehet félig szedni ha maradt netán alatta szösz. De mivel egy napot se akartam védelem nélkül használni így lett whitestone. Ez is elég jó de a nillkin mintha még simább lenne. Viszont ezen is torzitás mentes a kép szóval elégedett vagyok. Tok témára. Én nillkint használok de a tactical tetszik igazán. De mivel ez védi a kamerát ami elég megnyugtató így nem tudom hogy nyugodt szívvel cserélnék e olyanra amin csupaszon vannak a lencsék. Mellesleg tök passzos és minőségibb érzet mint amit a képek meg videók sugaltak. Amúgy a lencse cserét bontás nélkül meg lehet csinálni? Mert ha igen akkor még lehet veszek egy tactical megaforce tokot. Viszont ha hátlap leszedős a csere akkor marad a kameravédős nillkin.
[ Szerkesztve ]
-
balintka
addikt
Tegnap másodszori újrapróbálkozásra a fórumos javaslatok alapján sikerült hibátlanul felraknom a gyári fóliát. Köszi a tippeket, aki segített.
-
hito
nagyúr
Tud valaki esetleg olyan oldalt ajánlani, ahol imei alapján meg lehet nézni, hogy egy adott Samsung készülék milyen országba lett értékesítve, vagy milyen szolgáltatóhoz tartozik?
Amiket eddig néztem, nem írják, vagy ez a része fizetős.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
őstag
Sziasztok. A kérdésem az lenne, hogy itt vettem PH-n a készüléket bontatlanul, de a membersben azt írja, hogy a készülék már regisztrálva van. Mit kell csinálnom, mert kellene a regalaxy dolog Köszönöm
-
-Maci-
addikt
Sziasztok,
Regalaxy kereteiben felújított készülékre adnak + garit? Akkor is ha GSM boltban vettem, nem hivatalos viszonteladótól?
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest