Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
Nem szeretnék okoskodni, ha szélvédőre cuppanót szeretnél, olyat vegyél.
Nekem is volt sokáig. Egy régi, hosszú karú tartóm volt, ami a szélvédő közepére cuppant alul. Maga a foglalat pedig a műszerfalon pihent, így stabil volt a telefon. Tölteni így nem lehetett (nem fért el a töltő csonk a teló alatt) és idővel a tappancs is elfáradt.
Kipróbáltam több másik szélvédőre valót, de egyik sem volt olyan stabil, mint a többi. Volt vezeték nélküli töltős is. Stb stb....
Szóval a mostanra kialakult álláspontom:
-Csakis légbefúvó rácsra valót veszek. Stabilabb, praktikusabb és közelebb van a teló a kezemhez ha hozzá kéne nyúlni
-Nem veszek többet vezeték nélküli töltőset: mindig mikor oda teszem a telót rá tölt. Van hogy napi 3x-4x használattól függően. Nekem ez már nem szimpatikus, mert SZERINTEM árt az akksinak.Szóval beépítettem egy Samu gyorstöltőt a műszerfal mögé. A lég befúvó alatt ki figyel a type C pont csak annyit, hogy a tartóig érjen. Ha akarom tölt, ha nem akkor nem.
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
BRABUS113
aktív tag
Nem tudjátok, hogy melyik alkalmazással lehet a videóban szereplő mozgó háttérképeket berakni?
1:05 és 1:35
[link]Steam: BRABUS113 ||| Uplay: BRABUS_113 ||| EAplay: BRABUS113
-
Zsoltg4s
tag
válasz TODI1111 #3898 üzenetére
Igen, részben igazad van.
Fiam ma kapott egy S23-at. Ő használta előző telefonján angolul a google segédet. Dobozból kivéve az új telefont kipróbálta és magyarul fogadta. Az enyém, nem. Bár nekem mindegy, nem is használtam. De találtam róla egy cikket. [link]
Érdekes, a régi telója is angolul fogadja, az enyém is, az ő új S23-ja magyarul.
Szerintem beállitás és engedéjek kérdése. Nem bonyolódtam bele... -
TODI1111
veterán
válasz Zsoltg4s #3906 üzenetére
Pont ebből a cikkből idéztem amit linkeltél. Azon kívűl, hogy magyarul "köszön" semmit nem tudsz vele csinálni magyarul.
"A Google Segéd magyarul köszön be, de természetesen angolul kell vele kommunikálni, repertoárjában a kereséstől kezdve a zenevezérlésen és a különféle appok megnyitásán át a random viccmesélésig minden megtalálható."
Idézet másik cikkből:
"Mostantól nem kell angolra állítani a rendszert, ha valaki élne a Google-féle hangasszisztens lehetőségével, de persze ettől még nem kommunikálhatunk anyanyelvünkön vele."Angolul vagy az említett nyelveken lehet vele kommunikálni magyarul sajnos nem.
S23 ultra beállítása:
[ Szerkesztve ]
-
1 hete használom a telót fólia nélkül és nem elég, hogy sokkal szebb lett a kijlező de még az SPen/érintés élmény is jobb.
Aki full S23 Ultra experienszet akarja kapni az szabaduljon meg mindenféle fóliától vagy üvegtől.
Mikrokarcoknak jele sincs, amiket a videóban mutogatnak karcok azok a nem odafigyelés miatt vannak.Anyám 4 éves A70-én sincsen jelentősebb karc és még soha nem látott fóliát és nem is vigyáz rá akkor majd pont a Viktus fog megkarcolódni nem?
Szal egy szó mint száz én végre felszabadultan telózok.
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
TODI1111
veterán
válasz AuraSync #3908 üzenetére
Természetesen a legjobb élmény fólia nélkül van.
"amiket a videóban mutogatnak karcok azok a nem odafigyelés miatt vannak."
Ezzel viszont nem teljesen értek egyet. Nem mindenki ül irodába és vagy nem mindenki dolgozik steril helyen. Épületvillamosság szerelő vagyok. Nagyon odafigyelek a dolgaimra, de ha nem lenne a készüléken fólia, biztos vgyok benne, hogy 2 nap után karcos lenne a kijelző. -
Lajmund
őstag
A folia részét megértem hogy nem olyan de pl egy rendes üveg pl a whitestone amit én is használok semmit se csorbit a használati érzeten se a képminőségen. Mielőtt feltettem direkt használtam egy kicsit a telefont hogy milyen különbséget érzek majd és semmit nem érzékelek. Pluszba ha pofára esik a telefon nagy valószínűleg csak ez fog repedni és ezt kell cserélni.
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Topikgazda
Aki full S23 Ultra experienszet akarja kapni az szabaduljon meg mindenféle fóliától vagy üvegtől.
Mikrokarcoknak jele sincs, amiket a videóban mutogatnak karcok azok a nem odafigyelés miatt vannak.Speciel én nem ajánlom a fentieket. Ha valaki tud hermetikusan elzárva élni egy homok mentes környezetben, akkor valóban nem kell fólia/ üveg.
Sajnos a homokban lévő kvarckristály karcolja össze az eseten nagy részében a kijelzőt ( Nem a kulcs, érme stb...)[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
z0d1@Ku$
senior tag
Ha jól emlékszem, te oldaltáskában hordod a telefont, vagy ha nem ott van, akkor az asztalon. Ilyen felhasználás mellett valóban nem karcolódik. Én speciel zsebben hordom, ha menni kell valahova, bevágom kabátzsebbe, vagy nadrágzsebbe, aztán kész. Kocsiban autós tartóban van.
Értem én hogy fólia nélkül jobb, mert asztalon nem karcolódik, nálam viszont már a fólia is megkarcolódott a fentiek miatt, ezért áldom az eget hogy van rajta valami, ha nem is üveg.. -
peestheee
tag
sziasztok,
szerintetek elég 256gb ebbe a telefonba úgy hogy nen bővíthető? egy s7em van kb 90gb tárhellyel, sok képet és videót csinálok de alig férek el rajta, a mai telefonok gondolom már 10-20 megás képeket is csinálnak, így járnék ezzel is?
illetve tudjátok hogy yettelnél vásárolt telefon esetében van-e valami különbség? független, de szolgáltatói rom van rajta?
van egyáltalán meg szolgáltató-függő telefon?
[ Szerkesztve ]
-
-
Gardaai
senior tag
válasz peestheee #3918 üzenetére
Én csak a tárhelyet venném figyelembe. Ha elférsz hosszú távon a 256gb-on, akkor csak azért nem dobnék ki 80e. Ft-ot, hogy +4gb memória legye benne.
Több okból sincs értelme a nagyobb memóriás modellnek, főleg nem átlag felhasználásra. Egy példa a sok közül: [link].
A többség még csak nem is játszik a telefonon, de mint láthatod vígan elfuttat 2 nagyobb kaliberű játékot, meg jó pár programot a háttérben. (Egyébként többet is vígan elfuttat mindkét verzió).
Virtuális memóriával meg +8gb-al kitudod bővíteni. Bár ezt én eleve kiszoktam kapcsolni.Itt nem a memória mennyiségével van gond, hanem az optimalizálással. Megint csak azt tudom felhozni példának, hogy mi értelme van, hogy akármennyi appom van megnyitva, azt látom, hogy nagyon max 3/4-ig tolja tele a memóriát. Közben meg van, hogy újratölt appokat. Amíg mondjuk az almás gyártónál ez úgy néz ki, hogy 4-6gb alapmemóriából max 100-200mb szabad, de van, hogy 20mb. Mégse tölt újra soha semmit amit használok (gondolom tanulja a használati szokásaimat), az S23U-m pedig van, hogy újratölti mondjuk a számológépet. Pedig megtanulhatná, hogy napi szinten rengeteget használom.
Egy ideje nem vettem szolgáltatónál készüléket, de minden szolgáltatónak be van építve az egyedi kódja a rendszerbe, hogy felajánlja a saját appjukat setupnál, hogy telepítheted. Ahogy a ROM-ok között most körbenéztem, már csak EU ROM-ot találtam, tehát elvileg nincs saját szolgáltatói ROM mint eddig.
Független kérdés pedig megint csak régen volt, de a Telekomon kívül a Voda és a Yettel is korlátozta a mobilokat egy ideig (korábbi modelleket még most is ha kapható náluk), viszont már nem hiszem, hogy bármi korlátozás lenne, mert az EU kikötötte, hogy nem lehet.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
-
kengyel
nagyúr
-
z0d1@Ku$
senior tag
semmi
[ Szerkesztve ]
-
karldergroße
senior tag
Venni fogok egy ilyen telefont. Két kérdésem lenne a magyar "ultrákhoz" 😉
Ausztriában élek. Hivatalos Samsung markaboltban véve 10 százalékos kedvezménnyel a 8/256-os modell ára itt forintra számolva 478000, az 12/512-esé pedig 540000 Forint. Első kérdésem, tud-e esetleg valaki ennél olcsóbb forrást vagy veteli módot kis hazánkban. (nem sufni GSM-től)? Értsd: léteznek-e ennél nagyobb kedvezmények?
A masodik: érdemes-e megvenni nagyobb memóriájú készüléket? Maga a tárhely nem érdekel, mert van még egy s10+-om zenehallgatásra egy 512GB-os micro-sd-vel. Viszont a gördülékeny működés szempont lenne. Tehát jelent-e valamilyen különbséget normál használat mellett (nem játszom) a +4GB memória és van-e ennek befolyása az üzemidő szempontjából? Mindenképpen veszek egy ilyen készüléket, mert nagyon tetszik és csupa jót olvastam róla, az S10+-om pedig még mindig jó. Tehát a Samsung nyerő nálam. De jó lenne a legjobb döntést hozni. Köszönöm mindenkinek a szakértő válaszát.
[ Szerkesztve ]
-
thomas92
aktív tag
válasz karldergroße #3930 üzenetére
Jelenleg én nem tudok ennél kedvezőbbet.
Ha jól emlékszem, akkor csak március 26-ig élt egy 15%-os kód, és plusz Trade In kedvezménnyel volt a 256-os ára 458e, az 512-es ára 526e volt. -
szabeska
addikt
Gördülékenyebb nem lesz a több ram miatt, viszont több appot tud a háttérben tartani (elvileg, gyakorlatilag agresszívan kezeli és szerintem ugyanúgy bezárogat a háttérben amikor kedve tartja. Nekem 8GB van, előtte 12GB S21U volt, nem veszek észre változást, simán az is be kellett töltsön újra olyan appot, amit negyed órája használtam és utána nem nyitottam meg semmi újat Jelenleg 2-2,5 GB szabad nálam a 8-ból, ha megnyitok 30 appot akkor is ennyi a szabad, ki se használja a drága, de biztosan megvan az oka rá...) Dex-et nem használok, nem játszom, ha a Chrome kibírja a háttérben amíg kódot másolok/vásárlást hagyok jóvá/etc., az nekem elég Akkura nincs hatással a több ram.
[ Szerkesztve ]
F1
-
Gardaai
senior tag
Párat kellett volna visszaolvasni, pont téma volt.
Az én meglátásom: [link]
Biztos nem költenék rá pluszban, ha a tárhely nem mérvadó.Kintről rendeltem én is, azt vedd figyelembe, hogy kapsz érte Samsung pontokat, így mondjuk én visszakaptam 60€-t a semmiért.
Mondjuk kicsit zabos lettem rájuk, mert 31-ei lejárattal adtak nekem 20% kupont, amit 2 nap után visszavontak. Ráadásul csak Watch5 és Buds2-re lehetett felhasználni.. Előző nap bedobáltam a cuccokat, másnap rendelném és nem fogadja el a kupont, 5. átirányítás után fejtették meg, hogy visszavonták a 20%-osokat és tessék itt egy 10%-os...Kisebb balhét kivertem, hogy ha itt a kezemben a papír amit azért kaptam, mert vásároltam előrendelésben nem kevés pénzért egy csúcs telefont, ráadásul nincs oda írva az apró betűben, hogy "vagy visszavonásig" ez számomra undorító dolog.Itthon nem nagyon találkoztam ilyennel. Mondhatná bárki, hogy nem is tudtam, hogy kapni fogok és tök ingyen osztogatják, de utána el is vették. Az elég szar érzés amikor valaminek nagyon megörülsz, megadja az utolsó lökést, majd megfosztanak tőle.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Teka007
csendes tag
Sziasztok!
Azoktól kérdeznék, akik kaptak árajánlatot a ReGalaxy javítsához a TMX-től. Az árajánlatban nem írják sehol, hogy bruttó 100 ezerig ingyenes, csak a végösszeg van ott (70k).
Ezt akkor értelmezhetem úgy, hogy elfogadom az árajánlatot és benne van a ReGalaxy ingyenes javításban, vagy ez az az összeg amit ki kell nekik fizetni?
Azért vagyok bizonytalan, mert a ReGalaxy ingyenes javtás sehol sincs megemlítve náluk, illetve az van ráírva az árajánlatra, hogy "Fizetős javítás".
Köszi a segítséget!
-
Teka007
csendes tag
válasz wong kok wah #3938 üzenetére
Köszi, akkor ez jó hír!
-
-miura
csendes tag
Van egy 20%-os kuponom az osztrák Samsungtól, sajnos már csak egy napig él. Geburtstag geschenkt. Én végül az előfizetésemre vettem nagyon jó áron, és így nem kellett. Ha érdekel akkor privátban átküldöm.
:)
-
Gardaai
senior tag
Be is próbáltad váltani?
Nekem is van 3 darab 20%-os kódom.
Nem születésnapi, de ahogy lejött az ügyfélszolgálatosokkal beszélve, az összes 10%-nál nagyobb kódot kukázták.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
TODI1111
veterán
válasz Gardaai #3945 üzenetére
Bocsi, reggel van még, rosszul fogalmaztam meg a kérdést.
Arra gondoltam, hogy nálunk itthon ugye 2 Samsung is van ahol vásárolni lehet. SES.hu és Samsung.hu. Mind a kettő Samsung mégsem ugyan az a cég és náluk is mindíg más más kedvezmény van. Arra irányult volna a kérdésem, hogy nem-e ott is ilyen hasonló a helyzet? -
pg1966
aktív tag
Lehet nem ez a legjobb kijelző, de a fogyasztása hozzájárul a kiváló üzemidőhöz:
Forrás
Mielőtt S23U-t vettem, kipróbáltam a Pixel 7 Pro-t is, hát azóta is örülök, hogy váltottam, nem csak a gyenge SOT miatt!
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest