Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
Akartam kérdezni mi a helyzet.
Sejtettem, hogy nem lesz (sok / semmi) különbség, ez ennyit tud.Én úgy tapasztalom az S21U-hoz képest (ami 90%-os akksi már 2 és fél év alatt) nagyjából 20%-al marad több az akkuban nap végére.
S21U ~30%
S23U ~40-50%A különbség standby-ban jön ki igazán. Az viszont nálam sokkal jobb egyelőre.
Órával jelenlegi szokásaim alapján -2,3%/óra a fogyasztás.
S21U azért 3% és fölött volt / óra.Töltéssel én is úgy gondolom 85%-ra és naponta töltés lesz a befutó.
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
iceQ!
addikt
Megjött a teló ma, fel is raktam rá minden a SmartSwitch-el. Fólia patent nagyon, ajánlom mindenkinek ezt a Hofi márkát.
S21U után még sokat nem tudok írni majd pár nap múlva.
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
-
-
Tin
veterán
válasz Gardaai #3702 üzenetére
A direkt összehasonlítást nem tudom megejteni már, mert ugye az S21U-t jellemzően többször is töltögetem napközben, de az az érzésem, hogy a készenlétiben is jobb az S23U, és a képernyőidőben is. Valamivel, nem sokkal. Talán tényleg 20% vagy hasonló, ahogy a szintetikus tesztekben is írják.
Fura, hogy neked óránként 2,3% a fogyasztás Watch-al. Nekem éjszaka 0.5%/óra, és rajta lóg a Watch is, meg a 2 sim, és wifin is ül. Napközben nem tudom, mennyi, de éjszaka az óra folyamatosan véroxigént mér, szóval aktív. Az S21U órával tényleg többet kajált, ott érezhetően felment az éjszakai fogyasztás, miután elkezdtem használni a Watch-ot.
-
TODI1111
veterán
válasz Dr.FantastiK #3703 üzenetére
">> menjen az User mihamarabb venni 'ujat' . . ."
Akkor ezt már korán elkezdik. Mikor lesz még új.
#3709-Maci-
+1
Nálam is kb. olyan mint az elején, még mindig hozza a stabil 2 napot (reggel leveszem a töltőröl és másnap este 20-30% között teszem fel)
amit az S22 ultra nagyon nem tudott.[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
válasz Dr.FantastiK #3703 üzenetére
Nem így van, a Note 20 Ultrának, de ahogy olvastam, az S22 Ultrának is nagyot javítottak az akkuidején a frissítésekkel. Az S21 Ultrának annyira nem, mivel eredetileg is jó volt. Ennek most éppen romlott az első frissítéssel valamennyire, de az első fél évben még sokat fognak reszelni ezen.
-
Tin
veterán
Az S21U-val nagyon karcosan volt meg a 2 nap, lightos használat mellett. Én 2 napban 48 órát értek, tehát nem reggeltől másnap estig. Amióta Watch-ot használok, azóta még kevésbé. Tudta, de sosem indultam el második nap feltöltés nélkül.
Ez lehozza a 48 órát egy feltöltéssel, nem is kímélve, ráadásul 2 simmel és órával, de a 48 óra végére már 20% alatt van, én meg nem szeretem 30% alá meríteni, és a 100%-ra töltést is csak akkor szoktam, amikor tudom, hogy nagyon hosszú napom lesz, vagy nagyon sokat kell használnom a telefont.
-
-Maci-
addikt
Nálam:
1 nap: reggel 05:30-kor lehúzom a töltőről és este 22:00-kor rá dugom.
2 nap: reggel 05:30 lehúzom aztán másnap este 22:00-kor rá dugom.Szóval nálam a 2 nap is több, mint 2x1
Ebben a felfogásban nálam az S21U bírt 1 napot, S23U pedig 2-t.
Kikapcsolni sosem szoktam.Ha nagyon sokat fényképezek, navigálok full fényerőn, akkor előfordul, hogy inkább még aznap este rá teszem töltőre ~50%-kal, csak hogy ne kelljen nap közben rá tölteni.
[ Szerkesztve ]
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
BMS
őstag
Használ valaki Spigen Neo Flex fóliát? Ha igen,van valami tipp amire érdemes figyelni felhelyezéskor?
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
-
Lajmund
őstag
[kép] Ezt a rögìtés,beszurást hogy tudom eltüntetni?
[ Szerkesztve ]
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Prien
addikt
S918BXXU1AWA6, ez volt a dobozból kivett, első szoftver verzió? Jól látom a Sammobile oldalon?
A kevés is több a semminél.
-
vRichárd
kezdő
Sziasztok én egy s20-at küldtem javításra regalaxyba.
Anno volt gariba cserélve a beégett kijelző,akkor mondták hogy akksi és hátlap cserével tudják csak megoldani(az akksi ingyen volt viszont a hátlap törött volt ugyh azt ki kellet fizetnem mert máshogy nem vállalták)Regalaxy : Kijelző(hiába cserélték anno gariba még egyszer beégett) és hátlap cserét kértem mert mindkettő törött volt.Az árkád szervíz 165kt mondott rá de nekem is jelezték hogy regalaxy programban igen nyomott áron dolgoznak.
-
vRichárd
kezdő
Közben s23+ra meérkezett a pitaka tok.
MagEZ Case 3 for Samsung Galaxy S23 Series – PITAKA (ipitaka.com) hivatlos oldalról rendeltem 20kért kb kedvezménnyel a szállítási idő kb 2 hét volt.
Rendelés elött amikor néztem még itthoni webshopokban csak előrendelni lehetett 27k körül.Aki gondolkozik hasonló tokban annak csak ajánlani tudom.Hibátlanul illeszkedik alig lehet leműteni a telefonról.Megjelenése kifogástalan szerintem szebb vele a telefon mint csupaszon.Fogása prémium,gyári szilikon tok nagysága után olyan mintha egy sokkal kisebb telefonra váltottam volna."(el is kopott a gyári tok kb 1 hónap használat után,gyüjtötte a zsebport valamint annyira tapadt a zsebembe hogy sokszor külön mutatvány volt kivenni a készüléket)
"Magsafe" képességét még nem volt alkalmam kipróbálni de a régi s20as tok jól teljesített és elvileg azóta fejlesztették.
Természtesen nem kell csodákat várni tőle ez kb a kapható legvékonyabb tok a piacon.
Viszont s20nál jól teljesített(hátlapot tok nélkül sikerült betörni) a kijelző viszont nagyobb eséseket is túl élt.Aztán valahogy sikerült megnyomni a kijelzőt és betört.Pár esés után szépen végig is repedt 2 sarka.Ezt szeretném az s23on megelőzni ugyh várom az ajánlásokat a tényleg jó minőségű és tapintású üvegfóliákra.A whitestone domeot nézegettem de boldogabb lennék egy kicsit olcsóbb alternatívával.
-
Lajmund
őstag
Nem az app a lényeg ábbol csak kiváncsiságból kivágtam ezzel a funkcióval ami valamikor tök hasznos lenne csak éppen nem tudom utána eltüntetni ott van mindenhol..
Ja és mielőtt kérdeznétek hogy tünt el. Ujrainditással.. Nagyon bosszantó jelenség hogy nem tudod törölni ezt az amúgy hasznos funckciot. Mert ha csak azért teszed ki mert kell valami info róla és nem akarod sehoval beszurni akkor nem tudod törölni? Wtf?[ Szerkesztve ]
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Lajmund
őstag
válasz vRichárd #3724 üzenetére
Nillkin üveg. Ez amúgy ultra topic nem sima 23 vagy +. Annak van saját topikja. Lehet mivel sík a kijelző mást is ajánlanának. Én nillkint mondok az a legjobb szerintem.
-
Lajmund
őstag
válasz TODI1111 #3727 üzenetére
Nincs ilyen lehetőség nálam... Hiába koppintok egyszer kétszer bárhányszor.Csak annyit tudok hogy a képernyő különböző részeire huzom... és ujrainditásig nem tudom eltüntetni. Ha hossza nyomok rá akkor ráfog de azt irja egyik appba se tudom belehuzni..
[ Szerkesztve ]
-
Gardaai
senior tag
válasz balintka #3707 üzenetére
AccuBattery appal.
Amióta megvan a telefon figyeli a merülés, töltés ciklusokat, ennyi idő után elég jól belövi mekkora a valós kapacitás. Néha be kell meríteni 15% alá, hogy tudjon egy teljes töltést mérni, olyankor rajta kell hagyni amíg már nem tölt tovább (100% nem azt jelenti, hogy nem tölt tovább).↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
-Maci-
addikt
Jut eszembe::
1x próbáld ki, hogy akksi kímélő (és egyéb hókusz-pókusz):ki és este újra indítod a telót majd fel teszed tölteni egész éjszakára.
Utána figyeld meg, hogy hogy/meddig bírja.Ismerem a töltési szokásaidat és a véleménedet és nem szeretnék okoskodni.
De szerintem egy próbát megér,nem vesztesz vele semmit.[ Szerkesztve ]
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
gringoka
aktív tag
Tisztelt fórumtársak!
Görgethető háttérképet nem lehet valahogy beállítani? valami mókolás nem létezik rá?
Nekem nagyon hiányzik ez a funkció! További szép napot! -
-Maci-
addikt
-
kaisers
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy megkaptam a ReGalaxy kuponkódot, és volt-e valaki, aki Note10 készüléket javíttatott?
Azért kérdezem, mert az nincs a felsorolt készülékek között. -
delig
tag
Sziasztok! Van arra mód hogy a vezeték nélküli töltést teljesen ki lehessen kapcsolni? Teszem azt autóban vagy gyári vezeték nélküli töltős tartó, de nem szeretném ha mindig töltené.
Root megoldást láttam csak.
Előre is köszönöm, -
tuncsikg
csendes tag
Sziasztok!
Valaki használ Bixby Routine-t? Mindig működik a beállított rutin?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest