Új hozzászólás Aktív témák
-
gery14
senior tag
válasz Gardaai #4450 üzenetére
Csodálatosak a fizut mire kapják? Megneznem nalam mit szolnának az ugyfelek amikor késnék a klímával 2hetet Irok egy mailt nekik a 2 teló adataival h azt valaszoljak meg.
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
Nándi123
lelkes újonc
Szia!
Whitestone dome glass nekem bevált, pitaka magsafe tokkal használom, kompatibilis, elvileg 2.5 d de kicsit az oldalakon bezavar az oldalsó menü előhívásnál.
A leírása szerint eltörhet de ezzel is megvédi az alatta lévő kijelzőt (technológiai ugrás) ként hivatkoznak rá, de lehet csak az ára miatt.
2db os szettet vettem úgy barátibb az ára , 0.3mm a pitaka szintén ennyivel van megemelve az éleken szóval tetszik.
De ha elviseled a nagyobb tokokat akkor azok valószínűleg többet védenek.
Amit nem ajánlok az a lencsevédő szett, mert a kamera alatt alig láthatóan ott van egy kis mikrofon a videó felőli hangok miatt gondolom, és azt pont eltakarják.
De a lencse amúgy is védve van, alacsonyabban van a fémkeretnél, ami alacsonyabban van a normális tokoknál. -
migabi24
nagyúr
válasz wong kok wah #4456 üzenetére
Nekem samsung boltba mondták ahol leadtam a telefont, és aztán tényleg csütörtökön kaptam meg a kódot, szóval téged átbasztak
-
Nándi123
lelkes újonc
Sziasztok!
Nem tudom az Ultrához csatlakoztatni a Huawei okosórámat, még a Huawei hivatalos app - ot sem engedi megnyitni a telefon, csak letölteni lehet aztán törölni ...
Ennyire mellőzve van, vagy csak béna vagyok
Még a file átvitel sem vitte át az shealth alkalmazást,sem a Huawei app gallery t.
Nem szeretnék egy telefon miatt új okosórát venni 😪
Aki tudja a megoldást ne tartsa magában 😃 -
szokel16
csendes tag
Ja nem kell megnézni. Csak azért írtam, hogy tudni lehessen hogy 10 körűl gyárit vesz e az ember vagy utánzatot. Mert pl emag iphone-ra olyat árúl ami ott nem merev, gyárinak tűnik dobozra mindenre és 10ezer. Alin ugyan az 5 körül lett rendelve.
PCX-en vettem tokot most S23 Ultra-ra és az is eredeti. -
mrThomi
addikt
Szaisztok. Aki a revancedet használja annak nem szarakszik tegnap óta valamiért ? Felig tölti be a videót utánna megáll és se kép se hang.
-
gery14
senior tag
Ma megkaptam a regalaxy kupont gyorsak voltak
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
mgTerminator
veterán
GPS update:
XDA fórumon többen írták hogy a telefon újraindítása után kb 4-6 órán keresztül normálisan működik a GPS, utána kezdődik a szarakodás. Ha a helymeghatározást ki és utána visszakapcsoljuk ez megoldja kb 2-3 percre a problémát, nem túlzok néztem az időt.
Ma mikor végeztem a munkában restartoltam a telót és utána hazáig kb 30 perc normálisan működött a waze minden vacakolás nélkül szóval lehet van benne valamit...
-
kerobi
senior tag
válasz mgTerminator #4468 üzenetére
Nekem akkor dob el gps jelet, ha egy 3rd party alkalmazas nyitja meg a gps-t. Ha siman menni akarok a- bol b-be akkor jo. De ezt nem fogadom el, mert dolgozom vele. A Gps kikacsolasa es visszakapcsolasanal beugrik a pozicioba es hibatlanul navigal. Ma voltam 2 shopban es mindkettoben a kiallitott S23u gps-t megneztem. A hely pontossaga kozepes es magas volt. Az enyem szinte mindig alacsonyra valt. 2 kollegamnak ugyanez a teloja van. Egyik mar tapasztalta ritkabban a jelenseget, a masik egyaltalan nem. A samsungnak vissza kellene hivni ezeket a hibas telokat szerintem.
A kijelzovedo foliat eddig mindig hulyesegnek tartottam, mig nem megvettem ezt a telot. A zsebemben megkarcolodott. Soha egy telom nem volt karcos.
S23 ultra a legszebb harcos
csak egy a baja, hogy kicsit karcos.[ Szerkesztve ]
-
CP111
tag
-
TheMartin03
tag
válasz mrThomi #4472 üzenetére
Szerintem ha ismerősök összeálltok 4-en/5-en (nem tudom pontosan hány fős a családi) akkor fillérekért van prémiumod... Szerintem nem azon a 4-500 forinton múlik az, hogy milyen videót nézel a jelenlegi szinte legdrágább piacon lévő telefonon.
És akkor még zene streaminged is van, és offline is tudsz nézni videót, hallgatni zenét.
Persze megértem azt is, hogy nem erre a pénzre van szüksége szegény Google-nek, de szerintem kicsit túlzás ez, főleg S23U topikban. -
Topikgazda
válasz TheMartin03 #4479 üzenetére
Ez eddig oké. Azt tudod, hogy sokkal többet tud a vanced a gyári app-nál?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
CP111
tag
Mint írtam Brave ingyen tudja. Akkor minek előfizetni?!
És most engedjük el h.mennyi volt a teló ára!
(A milliárdos szerinted nem azért lett gazdag mert szarrágó volt és kereste mindig a kiskaput?! Ha nem így látod akkor búra alatt élsz!)Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
TheMartin03
tag
Akkor sok sikert kívánok a milliárdos úthoz! A szarrágó, akiből milliárdos lett, nem vett milliárdossága előtt ennyiért telefont
Szerintem nem ér ennyit havi 500 forint, de ha valakinek igen, akkor rendben van.
Viszont arra kíváncsi lennék, hogy a boltokban milyen döntés alapján impulzusvásárolsz teljesen felesleges dolgokat. Ha már elindult a személyeskedés. -
-
mrThomi
addikt
Egy haverom van csak aki yt premiumozik, meg is hívott tavaly a családiba, de mivel én külföldön voltam, így ez nem jött össze. Azóta már egy országban élünk(nem magyar), de még így sem sikerült, lehet azért mert magyar az acc-ja, próbáltuk vpn-el is, de nem sikerült, nem tudom... Ha erre tudsz nekem valami okosat mondani beszállok a csaladi csomagjába, de mi nem tudtuk megoldani
-
mgTerminator
veterán
Ez nagyon furcsa hogy van akinél jelentkezik a probléma és van akinél nem. Így lehet hogy a szoftveres problémát ki lehetne zárni.
Nekem még nincs tok fólia mert hirtelen felindulásból vettem meg (amúgy is készültem megvenni, jövőre). Nem volt még teló amit ennyire féltettem volna Eddig csak hydrogel fólia volt elől hátul, ehhez rendeltem ilyen nagyon vékony karbonos magsafees tokot, lehet használni fogom lehet nem
-
-
Topikgazda
válasz mgTerminator #4498 üzenetére
Mi az a revanced? A Vanced YouTubeot én is használom, akkor a revanced lenne az utód?
Igen, ez az utódja. A sima vanced fejlesztése leállt, valamint reklám is került már bele. A revanced-el jelenleg aktívan foglalkoznak. Tegnap sajnos nem működött jól, de ma úgy néz ki megjavult.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
pg1966
aktív tag
válasz mgTerminator #4497 üzenetére
Hát én nem zárnám ki, hogy a GPS hiba (ami nálam nincs), szoftveres eredetű, a WiFi6 hiba sem volt mindenkinél, nálam igen, de a legutóbbi frissítés óta nincs vele gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest