Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFence
tag
Egy icipicit offos kérdés
Ki milyen launchert használ, ha nem gyárit, akkor miért nem gyárit?
Csak egy kis vélemény csere-bere a célom a kérdéssel,
Én míg volt az S21, végig a gyárit használtam, majd az utolsó hónapokban átálltam Novára, amikor megtudtam hogy ott is lehet használni Google Discovery-t. Híreket csak ott olvasok.
De úgy igazából pár részletesebb beállításon kívül teljesen elégedett lennék a gyárival is.
Honor Magic5 Pro, Galaxy Watch 4 Classic,
-
Signat84
tag
Üdv.
Az esetben ha 2 SmartTag2-t rendelek, akkor, ha visszaküldöm a számlát még küldenek 2db-ot? Vagy, hogy van ez?
-
Topikgazda
Egy láma kérdés.
Hol tudom kikapcsolni, hogy ha hozzáérek a kijelzőhöz, ne jöjjön elő az ujjlenyomat olvasó jele?Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-Maci-
addikt
válasz DeFence #10902 üzenetére
Nova launcher.
-csak abban van az az icon pack, amit szeretek (és sokkal több elérhető)
-Ki tudok tenni a főoldalra ikont, amit ha megbökök rögtön hívja a beállított tel. Számot.
Így szoktam nyitni a kaput itthon.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-
-
tylerddd
veterán
Üdv! Azzal lehet-e valamit kezdeni, hogy a Samsung billentyűzet eszköztárának sorában ne jelenjen meg a legutóbbi vágólapra küldött elem? Be lehet zárni, de felesleges oda. Pl. Messengerben nyomtam már rá véletlenül és olyan tartalom ment el az üzenetben, amit nem akartam elküldeni. Kép esetében pl. rányomva el is küldi, nem csak beilleszti ugye.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
gretzky77
veterán
Sziasztok gyors kérdésem lenne!
Jelenleg 14 béta van a telefonon és elképzelhető, hogy eladásra kerül, későbbiekben hogy lehet visszatenni a stabilt ha kijön rá, lehetőleg adatvesztés nélkül? Eladásnál tudom, hogy úgyis nullázom csak eladás előtt már nem lesz időm nekem megcsinálni, az új tulaj pedig nem biztos, hogy ért ennyire hozzá! Köszönöm előre is!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
DeFence
tag
válasz gretzky77 #10924 üzenetére
Kíváncsiságból kérdem, mit vesz az ember egy 23U után?
Én esetleg egy Honor Magic 5 Pro-t próbálnék ki ami Androidos.
iOS nem igazán jön szóba nálam, asszonynak az van, állítása szerint ha el kezdeném használni nem így vélekednék róla viszont rá se tudom venni magam, ez a fő hátráltató ok.[ Szerkesztve ]
-
DeFence
tag
válasz tylerddd #10922 üzenetére
Szereted a Samsung billentyűzetet? Sokadik nekifutásra se bírtam használni 1 hétnél tovább. Pedig teljesen személyre szabtam a Keys Café-val.
Sokáig a Swiftkey volt az császár, de a Gboard-ra sikerült próbaként úgy át szokni hogy végül ez maradt. Pedig 6 évig csak Swiftkey volt.
-
-
gretzky77
veterán
válasz DeFence #10929 üzenetére
Nem titok 2 telefont hirdettem, úgy voltam amelyiket előbb elviszik az megy! Szeretem kipróbálni őket, az iOS nekem sem fekszik, nemrég volt egy i14 ProMax, de nem állt rá a kezem! Ami most maradt az egy Oppo Find X6 Pro!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
-Maci-
addikt
válasz DeFence #10936 üzenetére
Hát akkor félre értettem, bocsi.
Nem ismerem a Zenfone-t, sosem volt a kezemben. Ennek ellenére (halkan jegyzem meg)nehéz el képzelnem, hogy valamit az egyik androidos eszközzel lehet, a másikkal nem. De a tévedés jogát fenntartom .If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
S e t h
nagyúr
Kamerákat elő, részleges holdfogyatkozás ON.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
DeFence
tag
válasz -Maci- #10938 üzenetére
Nem volt szó Zenfone-ról.
Zfont3-at írtam.Ha kikapcsolom a javaslatokat amiket amúgy szeretek ha jókor jót javasol, akkor nincs megoldva a problémám.
De korrektebbül javasolt a gboard. Lehet hogy ha sokáig használtam volna a Samsungot jobban össze tudtam volna szokni vele.Azt tudom hogy a Swiftkey akkor is javasolt szót ha mondjuk totál mást írtam pl 5ud5am = tudtam.
A gboard sem javít ha számokat írok a szóba.Honor Magic5 Pro, Galaxy Watch 4 Classic,
-
S e t h
nagyúr
válasz mgTerminator #10943 üzenetére
Hogy ugrottad át szabeska képét? A hold alján lévő fekete árnyalat lencsehiba?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
jeni
félisten
ilyen jelölésű Wireless stand mennyire kompatibilis a Samsung S23 Ultra telóval (S22) ?
Ez a termék a Wireless Power Consortium (WPC) által Qi tanúsítvánnyal rendelkezik a konzorcium által szintén tanúsított eszközök töltésére.
[ Szerkesztve ]
-
Fredy02
tag
Hát srácok nálam ez a telefon most kezd leszerepelni. (imádom szeretem amúgy)
1. probléma 3 hónap után elkezdett lejönni a fekete festék a s-pen lyuka körül (összesen kb 10x vettem elő a pent) valamint az alsó hangszóró rácsnál ugyanez. Eleje óta tokban van egyébként irodai munkát végzek 80% itthonról, alig viszem a telefont bárhova is.
2. Tegnap elkezdett kotyogni a telefon mozogatásra, nem nem úgy mint előtte az OIS-tól hanem rendesen, azt megfejtettem hogy a periszkópos kamera adja a hangot, ha megnyitom a kemrát és átváltok a 10X-re akkor abbahagyja. (kép készítést nem befolyásolja amúgy) (pont ilyen mint a videón [link] )
Egyébként mind két hiba több embernél is előfordult már a kutatásaim alapján.
Futok egy kört a szervizzel, de nem tudom mit fognak mondani gondolom kitalálják hogy leejtettem vagy ez alapból is ilyen stb...S23U
-
Skillerz
aktív tag
-
iceQ!
addikt
válasz Fredy02 #10946 üzenetére
A lepereg és leejtés között különség van. Leejted ott lesz fizikai sérülés. A lepergés pedig egyértelmű.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
arcitec
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest