Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz gyuri81 #11548 üzenetére
Vannak kameráim, különböző szoftverekkel. Van amihez YCC365 Plus kell. Na az egy totál reklámturbó.
Az adguard privát DNS leszedett valamennyit, de minden indításkor legalább egy valami nemkívánt szmötyit be kellett zárjak.
Egyszer csak próbaképpen elővettem és feltettem a BlockThis!-t, bár már rég nem fejlesztik. Meglepődve és örömmel konstatáltam, hogy még mindig kiválóan működik, minden gondom megoldotta, zéró reklám az YCC365-ben, és mellesleg másutt is.
Jó, a Youtube az egy külön tészta, de ott a Revanced.[ Szerkesztve ]
-
bcl
senior tag
válasz Inside Man #11519 üzenetére
Igen, az, de nekem az összes ékezetes betű már túl zsúfolt lenne.
Nincsenek lapát kezeim, de közel 2m-hez kicsik sem -
addikt
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne a Google Gboarddal kapcsolatban.
Kíváncsiságból kipróbáltam a Samsung billentyűzetet.
Vissza szerettem volna állítani az általam megszokott Gboardot, de sehogyan nem sikerül.
Törlés, újra telepítés, már az APKmirrorról is próbáltam, de amikor át kellene váltani a beállításokban nem dobja fel a listába. 🤔
Először azt hittem, a Samsung billentyűzetet ennyire udvariatlan, de nem, kipróbáltam a Swiftkeyt, azt engedi.
Google lehet a ludas, vagy valamit nagyon nem jól csinálok. 😅
A Google hangvezérlés az feljön, a billentyűzetet sajnos nem.
Már lassan megszokom a Samsung billentyűzetet., de bosszant ez a hiba.
Találkozott valaki már vele? 🤔-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
golyós
addikt
válasz Inside Man #11510 üzenetére
Könnyű magyar billentyűzet 2
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
addikt
válasz csubííí #11557 üzenetére
Köszönöm!
Sokszor atnéztem, de a "Gboard und" nem sokat mondott, ráadásul amikor bekapcsoltam, akkor csak egy figyelmeztető szöveg jött fel.
Most már minden rendben van, köszönöm a segítséget!
Már nem is akarom használni, megtetszett a Samsung billentyűzetet. 😁
[Gboard und]
Jól megviccelt.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
vyce21
tag
Jó a Samsung billentyűzet. De olyan régóta használom a TouchPalt, hogy egyszerűen nem tudok váltani.
Van egy olyan funkciója amit eddig egyik billentyűzetben sen találtam.
Az adott gombot ha fel felé húzom nagybetűt ír, ha lefelé akkor a másodlagos karaktert. (remélem ez egyszer bekerül a Samsungba is). Így nagyon gyorsan lehet vele írni. Plusz az egyedi szavak mentése is brutálisan jó. Illetve nagyon jól és okosan ajánlja fel a szavakat egymás után.
Szóközt oldalra húzva lehet váltani a nyelvek között, felfelé húzva pedig az emojik jönnek elő.
Én imádom. -
S e t h
nagyúr
Nekem csak az a problémám a Samu billentyűzettel, hogy ha ne adj isten váltanék más gyártó telefonjára, akkor gboard esetében adott a szótár mentése, szavak átvitele, viszont Samsungnál ez nem tudom müködik e.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
pg1966
aktív tag
válasz Inside Man #11510 üzenetére
Én is Androidos létem kezdete óta Anysoft-ot használtam, de mióta nem működik normálisan, áttértem a Keyboard Designer-re, ahol nem kis munkával csináltam egy nekem megfelelő magyar ékezetes billentyűzetet. Ebben bárhová lehet rakni bármilyen gombot, csak a dupla érintés hiányzik belőle, de elvileg tervezik azt is belerakni.
-
Topikgazda
válasz Capella #11551 üzenetére
A korábbi írásaid alapján adok egy esélyt a Block This!-nak
Kíváncsi leszek...-Maci- : [link]
Más...
A14 alatt változott a repülő üzemmód használata, be tudja kapcsolni a wifi-t, ha azt érzékeli, hogy korábban használatban volt( vagy valami ilyesmi)
Hogyan tudom beállítani, hogy nekem semmit se kapcsoljon be míg repülőben van? Nem volt kellemes hajnalban a telefon rezgésére ébredni[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-Maci-
addikt
válasz gyuri81 #11567 üzenetére
Megjegyzi, hogy milyen állásban volt a wifi és a bt. Ha be volt kapcsolva valamelyik, akkor azt a repülős üzemmód kikapcsolásakor újra bekapcsolja, ahogy repülős mód előtt volt.
Szerk.
Köszönöm szépen a linket![ Szerkesztve ]
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz FingR86 #11572 üzenetére
Hát én is erősen gondolkozom a face elhagyásán.
2 bajom van csak:
-Regisztrálva vagyok 1-2 csoportba, ahol szoktak feldobni az érdeklődési körömhöz illeszkedő cikkeket.
-A korábban feltöltött képemet felhozza emlékként. Már jó nagy gyűjteményem van és segít fel elevíteni a régi emlékeket.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Topikgazda
válasz -Maci- #11573 üzenetére
Évekkel ezelőtt én is így tettem. Mondjuk én csak inaktiváltam magam...De soha nem oldottam még vissza.
Messenger megmaradt.De nekem valahogy fordítva működik a repülő üzemmódos dolog, Repölő üzemmódban teszi be hajnalban a wifit. ( rutin kapcsolja be éjféltől reggel 6-ig a repülő módot)
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-Maci-
addikt
válasz gyuri81 #11575 üzenetére
De akkor a rutin előtt is be kapcsolva volt.
Ahogy jön a repülős mód ki kapcsolja. Aztán mikor vége a repülősnek, akkor vissza.Próbáld meg, hogy közvetlen a repülős mód előtt kapcsold ki a wifit. Vagy kapcsoltasd ki egy rutinnal.
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
zitrone88
aktív tag
Ez a telefon elég sokszor írja ki, hogy nem sikerült az s-pent csatlakoztatni, mikor kihúzom, és elkezdem használni... Ilyet a Note 10 nem csinált (kb soha). Van erre valami gyógyír? Elég bosszantó.
Bónusz kérdés: nektek is zoo csemegével átitatott amper szaga van a tollnak?
Ha válaszra sem méltatsz, legközelebb sem üzletelünk.
-
Capella
senior tag
válasz -Maci- #11569 üzenetére
Annyiban nem tudom, hogy nem használok se FB-t, se Instát, se hasonlókat, de írták, hogy abból nem pusztítja ki a reklámot.
Attól is függ, hogy az app hogyan van megírva. Általában nem jelenik meg semmi, de volt olyan app, hogy a reklám helye megjelent, viszont üresen, szürkén. -
-Maci-
addikt
válasz Capella #11580 üzenetére
Nem működik vele. Mármint a reklám tiltás.
Jól tetted, hogy megszabadultál tőlük! Sajna én is sok időd b**** el a hülyeség pörgetésésvel. Pedig olvashatnék is helyette.
Csak ez mindig a kezemben van és ha egyszer elkezded görgetni, akkor nagyon viszi az időt.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
Picit offolnék ha lehet (saját topikja nem pörög).
Tab S8 ultra -n Android 13 van U.5.1.
Szóval kb mint az S23U
A wifit lehet valahogy reset-elni? Van valahol olyasmi, hogy adatok és tárhely törlése?
(Azt tudom, hogy egyesével el tudom távolítani a kapcsolatokat).If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Haverom kijelzőt tört és biztosítással megcsináltatta. Működik is rendesen csak a banki alkalmazás nem mert azt írja módosított a rendszer ( gondolom rootoltnak érzékeli). Mivel ő nem rootolta így a szervizbe rakhattak rá valami nem jó romot. Ha odinnal ( ha ez még használható mert nagyon régen használtam ilyet) rakunk fel új romot vajon ez megjavul? Vagy mit lehet tenni? Kösz előre is a segítséget!
-
Imi1981
veterán
válasz csubííí #11590 üzenetére
Nem tudom pontosan milyen szerviz. Biztosítás volt rá és úgy javították mert a kijelző tört és ugye arra nem szól a garancia. Reklamált és azthiszem vissza is lett küldve de ugyan úgy jött vissza. Gondolom ugrott a knox de már arra sem emlékszem hogy kell megnézni ( kb 7-8 éve rommolgattam utoljára).
Megkérdeztem és ide küldte:
TMX Mobile Solution Szerviz Kft.Akkor odinnal új hivatalos rom se segít ezen?
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Amúgy az MBH bank alkalmazásra írja ezt. Valaki esetleg használja ezt a bank alkalmazást?
-
Tomi881
tag
Ha a GoodLock HomeUp modulban beállítom az alkalmazásváltó résznél a másik elérhető, rácsos nézetet, egy idő után miért áll vissza random az eredeti, gyárira? Ha visszamegyek az alkalmazásba, ki-be kapcsolom az opciót, akkor sem segít, csak ha újratelepítem a HomeUp-ot.
Ezt esetleg tapasztalta már valaki? Ennyire hibás lenne a program? Arról nem is beszélve, hogy a többi három nézet nem érhető el még.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest