- Világrekord: már 12 GHz felett járnak a DDR5 memóriák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Threadripper X3D-vel?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
zitrone88
aktív tag
Engem is ez az uv téma foglalkoztat, hallottam, hogy törik a kijelző is, amikor leszedi az ember.. Olyasmi taknyolást kell elképzelni, mint ezeknél az ujjlenyomatnál-kör-témánál? Vagy annál is nehezebben jön le? Le lehet szedni normálisan azért, még, ha szívás is, de maradéktalanul, és a kijelző sérülése nélkül?
Most jött meg, valami HOFI-t rendeltem, de most félek felrakni[ Szerkesztve ]
Ha válaszra sem méltatsz, legközelebb sem üzletelünk.
-
iceQ!
addikt
válasz zitrone88 #10701 üzenetére
Nekem HOFI van már rég. Szerintem a legjobb 3000 Ft-ért. S21U-ra nem Hofi került fel, egy másik üveg viszont ott 3 évig rajta volt, lehet azért jött le olyan nehezen.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
-Maci-
addikt
Én kb. az összes üveget kipróbáltam. Nekem egyik sem jött be. Mindegyik elcseszte az ujjlenyomat olvasót. Sokkal-sokkal gyorsabb üveg nélkül.
A középen kivágott ujlenyomatos borányosan sz*r. Egyrészt nem lesz tőle jó az ujjlenyomat olvasó, másrészt qrva ronda, gagyi .
Hogy hogy szeded le? Simán, no perc alatt. Alányúlsz a körmöddel az egyik sarkán és a legtöbb egyben lepattan, nyom nélkül. Nagyon max, ha úgy feszíted 2-3 helyen eltörik. De úgy engedi el a képernyőt, mintha ott sem lett volna.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
belashx
senior tag
Sziasztok!
Egyre közeleg a vásárlás ideje, és ehhez lenne kérdésem.
Kaptam egyedi kupont chaten keresztül, ami frankó! Ha beírom a kódot, de mégsem vásárolok, akkor is felhasználtnak tekinti, vagy csak akkor, ha vásárlás lesz a vége?"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
leslien
nagyúr
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Prien
addikt
Az üvegfólia témához: sajnos én is többet kipróbáltam, ESR, X-One, Alphajack...Myscreen.
Hozzáteszem, nálam az UV nem játszik és a sima fólia sem. Csak az üveg. Így meg nehéz...
Aminek csak a szélén tapad, annál ott van elcseszve, hogy keskeny a tapadó felület, picit felválik valahol és a por máris bemegy alá a táskában, zsebben. Csúnya lesz, igénytelen.
A full glue változat (pl.X-one) az volt a baj, hogy valamiért mégsem tapadt oda mindenhová a kijelző szélén, levegős lett és csúnya... pedig nagyon le lett zsírtalanítva felrakás előtt, erre külön figyeltem. Mégse.
Alphajack szintén, bár itt már elvárásom se nagyon volt.Végül kompromisszumként van fent egy Myscreen üveg, szélén tapadós,de jól odatapadt, kamera kivágás nélküli, ám az ujjlenyomat olvasónál látható köröcskével, amit sokan utálnak. 😃 Cserébe működik! Nincs kivágva sehol!
Amit nem értek, hogy pl.a Hofinak vagy a Spigennek vagy a 3M-nek, miért nincs minőségi nem UV, full glue üvegfólia megoldása erre a telefonra, kamera kivágás nélkül?
Nem lenne ördögtől való, ez már nem akkora edge képernyő, hogy nem lehetne megoldani...
A kevés is több a semminél.
-
Sumptuous
senior tag
Én ezt a fajtát tudom ajánlani. [kép] Vagy alis link: [link] Minden fólia jó tulajdonsága egyessül benne. Olyan, mint egy sima hidrogél fólia, de UV ragasztó van rá előre felhelyezve, nem kell kinlódni a folyadékkal. Ha az UV lámpával megszárítod a ragasztót, olyan kemény felület lesz, mint az üveg. (Zack ebbe belekötne, de nem ez a lényeg! )
Még nem sikerült mély karcot rakni rá, pedig 2 hónapja fent van, és nem óvóm túlságosan. Sőt, a macska is dobbant róla párszor, de nem látszik meg. 3 darab, 2700Ft. A toll használata egyáltalán nem látszik..a sima hidrogélnél ez volt a legbosszantóbb. Van hozzá a töltöcsatlakozóba dugható műanyag applikátor, de így is elég nehéz a felhelyezése, nem kezdőknek való. A smart devil is ugyanez, de az drágább.. Bár én már nem merek ilyet mondani a DomeGlass után..
Persze eséstől nem véd úgy, mint egy üveg, aki nem tud egy ilyen ékszerre vigyázni, ne ilyet vegyen.
És ami a legjobban tetszik benne: nincs kivágva a kamera nyílása! Így nem akad bele az ujjam, amikor lehúzom a függönyt [kép]
Eddig egyik tokomba sem akadt meg, most a képen egy Ringke X Fusion van rajta.
[ Szerkesztve ]
-
klaya86
senior tag
válasz Sumptuous #10710 üzenetére
Nekem az aliexpresszes uv ragasztós cuccoktól, legyen az üveg vagy fólia, az a félelmem, hogy oké a felrakás után valószínűleg frankó. Viszont nem tudom milyen ragasztót adnak hozzá, vagy a fólián milyen van és mennyire lesz cumi leszedni. Egy spigen vagy domeglass tuti olyan, hogy könnyen leszedhető. Csak hát az áruk 😀Eddig ezért nem próbálkoztam aliexpressről az ultrára.
-
arcitec
addikt
válasz klaya86 #10711 üzenetére
Mondjuk ez OFF, de nem értem ha valaki kiad majd 4-500eft-ot, és a tok/kijelző védő esetleges 10-20eft-os ára meg húzós...(Ami valóban nem olcsó, de a kapitalista gazdaság így működik, sok példa van erre).
U.I : Egy 40 millás mercibe u.a csavar nem annyi mint egy 10 millásba..[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
klaya86
senior tag
válasz arcitec #10712 üzenetére
Nem arról van szó, hogy nem tudnám megvenni, hanem, hogy egy darab üvegért, aminek az előállítása valószínűleg minimálisan kerül többe, mintha egy sík képernyős telefonra kellene gyártani,elkérnek egy irreális árat. Igen tudom, samsung zászlós hajó stb... Ha egy spigen 2 darabos üveget felhelyező kerettel 6 ezer alatt meg tudtam venni s21fe-re,akkor mi a fax indokolja a 3x-os árat az ultra esetén? A két csepp ragasztó meg az 1000 Ft-os uv lámpa? Legyen 10-12e Ft. Inkább az elveimet borzolja az ár, nem a pénztárcám.
-
zitrone88
aktív tag
válasz arcitec #10712 üzenetére
Biztos van ilyen is, akit leírtál, de pl nehéz kiszűrni az olyat, mint én, abból a felütésből, hogy "ez drága", aki boldogan kifizettem 26ezer Ft-ot egy Pitaka tokra, mert van vele tapasztalatom, ilyet szerettem volna, és boldogan megvenném mondjuk a jófajta kijelzővédőt 20ezerért, de azért, hogy neadjisten megy a kukába, mert szar, és újra 20ezret ki kéne fizetni egy másik fajtára, úgy sok Mert az már pénzégetés. De persze értem, amit mondasz, meg amire gondolsz
Én személy szerint mondjuk jobban örülnék, ha kevésbé karcolódó üvege lenne alapból, és akkor nem raknék rá semmit, az előző telóimon sem volt.Ha válaszra sem méltatsz, legközelebb sem üzletelünk.
-
Sumptuous
senior tag
Nem mindenki annyiért vette ám.
Egyébként nem az ára a lényeg, hanem az elv. Ha lehet kapni kedvezőbb áron hasonló üveget, akkor hogyan magyarázod meg magadnak, hogy kiadtál egy hasonló termékért 10x annyit? Én nem szeretem átverve érezni magam, de kinek mi.
Illetve nálam még az is ott lebeg előttem, hogy basszus ez a fólia 12ezer volt, vigyázok rá.. így meg csúnyán mondva le@rom ha összekarcolom vagy felválik, mert ócsó', és cserélem. Leejteni meg még sosem ejtettem egyik telefonom sem, így elég ha a zsebkarcok ellen védve van.
A topikban lévő fóliagondok meg csak erősítik bennem ezt a felismerést, miszerint inkább legyen egy ezres, de 10/8 mint 20k, de 10/9. És itt az arány a lényeg.
Klaya86: Volt már ugyanilyen fóliám a 22 ultrámra, nyom nélkül, viszonylag könnyen lejön. (Persze nem mind ilyen, tudom.)
Szerk: Na, mire bepötyögtem, látom nem én vagyok az egyetlen ezen véleményen.
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz Sumptuous #10715 üzenetére
Hát igen, minden hozzászólónak igaza van. Mondjuk milyen jó lenne ha zafír üveg lenne mint az órákon. Na az nem karcolódik és a Garmin még érintősre is megcsinálta. Lehet drágább lenne jóval nem tudom, de akkor nem kellene Gorillázni, amit hiába tuningolnak évről évre, ugyan úgy sérülékeny .. Na meg ott az edzett üveg ügye, ami rá van téve a kijelzőre és bírja. Akkor meg miért nem abból van a kijelző. Nem találkoztam még a neten erről szóló infókkal..
[ Szerkesztve ]
-
zitrone88
aktív tag
válasz arcitec #10716 üzenetére
Igazából a gorilla a törésnek áll ellen jobban, míg az edzett üveg baromi kemény, és csak a felületi feszültséget hivatott átvenni a kijelzőtől, hogy az törjön inkább, karcálló, de törékeny. Bár nem vagyok a téma szakértője, de úgylehet, még nem találták fel az ideálisat, ami jól átlátható, tiszta, karc és törésálló, kevésbé ujjlenyomatszedős és tükröződős, meg még anyámkínja is Pedig jó vóna' mert rühellem az összeset, amit rá lehet rakni
Ha válaszra sem méltatsz, legközelebb sem üzletelünk.
-
belashx
senior tag
Ha valaki csak törné a fejét a vásárláson, de sokallja az árát, akkor jelzem, hogy mától ismét él a készülékbeszámítási kedvezmény! (80e Ft)
[ Szerkesztve ]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
Monstersnake
tag
válasz belashx #10720 üzenetére
1,5 hete vettem MM-ban, ott is volt beszámítás,adtak is volna a patika 21u-ért 100-at.
Inkább eladtam külön egy mobilboltban 175-ért.
Igy sem volt nagy üzlet de 3 év a gari megint a MM nyert. Remélem ez is olyan jó társ lesz mint az elődje,még kicsit fáj ,hogy eladtam .
Tokból Pitaka ,ahogy eddig mindig ,már csak valami fólia kellene .KRB
-
belashx
senior tag
válasz Monstersnake #10723 üzenetére
Kicsit utánajártam ennek a kuponos dolognak(+beszámítás), így sikerült levinnem a 256GB-os verzió árát 401e Ft-ra. Azért az nem olyan rossz.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
FingR86
őstag
Akik már az új betat használják, ebből érezni valamit?
Dave Burke elmagyarázza az Android 14 nagy akkumulátor- és teljesítményfejlesztéseit -
Diák66
őstag
válasz belashx #10720 üzenetére
A MediaMarktban régi vacakért is adtak volna 60 ezret, de Telekomnál előfizetés mellé a fentebb írt beszámításos árnál is kedvezőbben vettem. 615.000 Ft-ből (legolcsóbb a samsung storeban) nem nehéz 80e kedvezményt adni, mikor már mindenki 520 körül adja. (és erre még adott a médiamarkt -60.000 Ft-ot, talán még most is). Szolgáltatás nélkül adja jelenleg a Magyar telekom 517 440 Ft-ért
-
gretzky77
veterán
válasz Monstersnake #10723 üzenetére
Mondjuk a Samsungnál úgy szokott ez lenni, hogy 80e extra kedvezményt egyből ad és amit a készülékre ajánl meg azt utólag utalja el! És ha semmit nem küldesz be a 80 kedvezményt akkor is megkapod!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
szabeska
addikt
válasz FingR86 #10726 üzenetére
Nálam szemlátomást kevésbé merül az akksi, nem csak placebo szinten Relatív, és soknak tűnhet, de passzív használóként kb 20%-ot mondanék esetemben
2 nap 6 órája vettem le 100%-al, most 54%-on van 3 óra kijezőidővel. Beta előtt most már 40% körül lenne ugyanilyen használattal, vagy még lejjebb. 4 napot sosem mentem el vele eddig, max 3-at... Szóval nálam sokkal jobban bírja mint február óta bármikor oneui 5-el.[ Szerkesztve ]
F1
-
Monstersnake
tag
-
gretzky77
veterán
válasz bajnokpityu #10732 üzenetére
Sztem felesleges nézegetni mennyi a szabad Ram, nekem 8-as van és semmi gondom vele, de biztos lesz aki a 12-re esküszik!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
tylerddd
veterán
A kezdőképernyőn lévő mappák háttérszínét lehet egyszerre módosítani? A Good Lock Home Up-ban sem találtam ilyen opciót.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
belashx
senior tag
Fogalmam sincs, hisz még csak a rendelést adtam le ma délután.
Amúgy nekem is pont olyan telefonom van, és agyaltam is rajta, de arra jutottam, hogy ez pszichés dolog, zavar a visszalépés.
Azt mondják DEX-hez érdemesebb lehet a 12GB, de azt kb 3x indítottam el életemben az eddigi telefonjaimon. Nem játszom, a napi dolgokra meg nem hinném, hogy kevés lesz.
A mérete inkább aggaszt, de elkapott a nagyon kéne érzés."Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
tylerddd
veterán
válasz Monstersnake #10735 üzenetére
Köszi, de nem szeretnék felrakni külön launchert.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
arcitec
addikt
Valójában az a 8 az 16. A 12 meg 20. Azért így, hogy 16 már a 20 nem is oly sok.
Annak éri meg akinek kell az 512GB tárhely. Tehát alapból hozzá van + rendelve a tárhelyből 8GB amit dinamikusan lehet állítani. Ha nem kell, akkor akár 0 is lehet és akkor valóban csak a 8 marad. Szerintem átlagos felhasználónak elég a 8. De én nem értek hozzá...
Ha ez igaz akkor meg pláne : [link][ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Megrendeltem végre magamnak egy 256-ost. ( S22U 256-ot fog váltani)
Remélem nem fogom megbánni, hogy a kisebbiket vettem meg ...mármint memória miatt értem. ( Egy darab játék sincs a telefonomon...)Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-
Kleroo
veterán
válasz gyuri81 #10742 üzenetére
Én soha az életben nem futottam még ram korlátba, pedig nem éppen a 2kb-os pdfeket.olvasgató user vagyok. .
Olyan tesztet meg nem csináltam, hogy az össze létező appom megnyitása után visszanézzem, hogy meddig fértek el. (ha meg vmit újra kell nyitni, kőkemény 0.6mp. Nabummmm)
Nem fogod megbánni, áttérsz a betonstabil tempó, kamera, és üzemidő világába[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
klaya86
senior tag
12 GB ról jöttem vissza 8gb-ra. Nulla különbség, pedig játszom is. Túl van lihegve. Nem csak most, de minimum 3-4 évig tökéletes elég a felhasználók 99%nak a 8gb ram. Inkább a tarhely, ami valódi különbség és indokolható felár.
-
domos
senior tag
válasz bajnokpityu #10743 üzenetére
De, lényegében “SSD cucc”, viszont mégis mit ártana neki a swap?
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest