Aktív témák
-
legenda
válasz Freakaz0id #42200 üzenetére
valami utólag feltelepített alkalmazás, ami dolgozni próbál?
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
zooole
senior tag
Ezt az új, teljesen hivatalos ICS-t próbálgatta valaki?
-
-
znagy69
őstag
Január 1-én jön egy KP4 azt írják a sammobile twitteren. Amik vannak T-Mobon nincs hálózat, de másnak szerintem érdemes kipróbálni, már aki tudja mit csinál. XDA-n van egy CM9 verzió, én próbáltam, de nincs hálózat.
-
HUTCHDB
nagyúr
továbbra sem használ senki miui romot?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Mett
senior tag
válasz Gergőkee #42107 üzenetére
Totál egyetértek! Elég egy siyah kernel, thunderbolt scipts, autokiller memory optimizer, autorun manager, néhány tweak sajátkezűleg build.prop-ba ill. rendszerbe, fagyasztani rendszer appokat és kész egy villámgyors stock "custom" rom. Téma meg úgy jó, ahogy a samsung megcsinálta.
-
R2D20208
addikt
válasz HUTCHDB #42210 üzenetére
Hát szerintem nem sokan. Most is rakta le 2 ismim, és nem tudják apróbb hibái miatt, és hiányosságai miatt használni. Ezt ők mondták, írták, tudom, nálad minden okés. Hát nem tudom...
(#42213) znagy69 ezt miközben írtad, közben írtam én is. Mintha egyszerre válaszoltunk volna
(#42212) Mett ízlések és pofonok ugyebár. Rózsaszín Jaguár, vagy Ezüstmetál Porsche Carrera. Kinek ez, kinek az..Mindkettőt tisztelem. Ennyi. Neked a Stock szép, másoknak egy kellemes téma feldobja a teló használatát. Egyik sem elitélendő szvsz.
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz znagy69 #42213 üzenetére
nálam az ndt jól ment, az utóbbi néhány napban viszont eldobálta a hálózatot.
az újabb 12.30-i verzió, viszont valamiért akadós lett.
igazából a galnet verziót akarom feltenni, de ahhoz meg nem találok magyar nyelvet, vagy multilang támogatást.
ezt szerettem volna megtudni, hogy galnetet használ-e valaki, de úgy látom, hogy nem hogy galnetet nem, még miuit sem....." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
R2D20208
addikt
Beb..szna ha szétesne Elsején KL1 még jobb jön ha minden igaz Már tesztelem, mert kész van
(#42216) HUTCHDB nem értem ezt a MIUI erőltetésedet, ha ennyi jó és Stabil normal ROM van. És napról napra hétről hétre keresed, hátha lesz jó. Ezzel nem téged bántalak, de nem értem.
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz Richard! #42221 üzenetére
persze, de ez az első verzió volt. A második picit másabb témára csak.
(#42222) DjBlero No Wipe lesz a következő, és KL1, csak követem a többit, valahol igazuk van, hogy jobb. De azért tesztelem, hogy meggyőződjek. Ha az meglesz, akkor leállok ICS ig.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
ezt nem értem..
hacsak nem a soft screen tuningra gondolsz......(#42219) R2D20208!
én nem erőltetek semmit.
nekem ez tökéletes.
azt ne mondjátok, hogy egyéb rommal (legyen az stock, vagy custom) nincsenek problémák....
egyébként én a 12. 06-i verziót használtam eddig, minden gond nélkül.
most az elmúlt 2-3 napban volt olyan eset, hogy két alkalommal eldobta a mobilhálózatot, ezért akarom kipróbálni a galnet verziót.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
R2D20208
addikt
válasz HUTCHDB #42225 üzenetére
Ő a Normal SGS Romon lévő 3 féle Screenre gondolt, amiket lehet választani a settingsben sztem.
(#42227) pana0017 én nem szeretem a Stock kinézetet. Van aki igen. Van akinek ez giccses, azt mondom igen, akinek tetszik , annak örülök. Nagyon nem vagyunk egyformák. Amúgy a következő még szebb lesz (mármint a saját ízlésemnek)
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #42225 üzenetére
mint látható elég kevés alkalommal szólok hozzá az itteni dolgokhoz, mivel nincs mit megvitatnom.......tényleg jól működik minden a miui-n.
egyébként lehet, hogy elég lenne, csak modem cserével próbálkoznom.......
ki4, kl1-et már próbáltam.
lehet vissza kellene menni a ki3-ra.(#42228) Mett!
jól gondoltam!
töltsd le a soft screen tuning nevű programot ez az a program, amiben azok az állítási lehetőségek benne vannak.[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Na hogy ne csak a gs3-ról legyen szó: az mitől lehet, hogy a 3g-n szépen 1% / órát evő telefonból, egy 3% / órát evő zabagép lesz, ha bekapcsolom a wifit, pedig elvileg kevesebbet kellene ennie
Dive ever, work never.
-
Maramiri
csendes tag
Illusion romnál van problémátok a naptárral? Nálam csak olyan Google naptárt hajlandó szinkronizálni, ami a sajátom. Ami másoké (van jogom megnézni, módosítani), azokat nem. Más romoknál ez nem volt gond, a beállításaim ugyanazok...
Más: betűtípust hogy lehet lecserélni? Betűméretet állítani?
Köszi! -
agabe
addikt
válasz R2D20208 #42224 üzenetére
szep!..nekem tetszik, bar meg nem probaltam, de lehet, hogy a sokadik utan (most gyari van) ezt is kiprobalom majd Ha mar van egy magyar osszegyurasu romunk, akkor vetek lenne kihagyn
Mas:
eddig nem sokat telefonaltam(szerencsere nem is hivogattak) de mivel ma mar tobb ismerossel is beszeltem ugy tunik gyenge a mikrofon hangereje. Skype-on visszahallgatva magam tenyleg nem valami hqngos. Erre van valami megoldas, vagy esetleg ez valami egyedi problema lehet? Eddigi android teloimmal sosem volt ilyen problemam. -
pzstm
titán
válasz wertigo1984 #42239 üzenetére
visszaigazoltalak
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Richard!
addikt
válasz 72mviktor #42238 üzenetére
jóóvan wazzeg de most nagyon ott van ez a török 29,5 még alszok rá párat aztán majd eccer talán,majd még ics-ig.téll van már vmi pontos dátum h mikor jön ki?mert már láttam olyan telót,ami ics-vel jött ki...de lehet h csak képzelődtem
Ma kezdődik életed háralévő része
-
F-ECT$
titán
Illusion rom van fönn, abból szerintem ez ki van irtva. Egyébként az akksi adatoknál az ébrenlét egy kicsit sűrűbb, mint 3g esetén, de nem tűnik vészesnek a dolog, tehát ha nincs bekapcsolva a képernyő, akkor ébrenlét se nagyon van.
Wifinél milyen beállításokat és hol érdemes megnézni? Wigi esetén számít a hálózati mód (2/3g) vagy az, hogy az adatkapcsolat be van-e kapocsolva? (Bár ez utóbbi szerintem ilyenkor automatikusan kikapcsol.)
Dive ever, work never.
-
-
Komi28
senior tag
Lock screen-t ki lehet kapcsolni? Azt szeretném ha lezárás után egyből a kezdő oldal jöjjön fel.
-
-
furio
aktív tag
Srácok, mi a LÁTHATÓ, ÉRZÉKELHETŐ különbség a galnet miui és a galnet miui ICS között?
Lorem ipsum dolor et sit amet
Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Adobe Photoshop
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?