- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
ERPY
őstag
Mindjárt tesztelem, csak újra kell kezdenem mindent, mert az eddigi téma kinyírta teljesen, szal erre már senki ne tegyen témát, mert ami az 1.15-höz jó volt itt már nem valószínű.
A 2 perces tesztemben nálam a böngészővel minden okés volt.
Mintha a flash is újabb lenne benne.[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
válasz 72mviktor #13100 üzenetére
érdekes, nálam nagyon akadt...nagyításnál mindenhogy... de nem hiszem nálam a gond, mert pl az ikonoknál képernyőn mikor pörgettem se volt jó, néha néha akadt
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Sógi
addikt
Én is minnyá elkezdem tesztelni...Meglátjuk, sztem nem lesz gáz, témákra meg nem kell sokat várni elviekben
(#13103) WaterWave: nem értem, ilyet nem csinál egy cogni rom...Vmi elmászott neked itt a frissítésnél...Egyébként nemsoká végigfuttatok mindent rajta...
[ Szerkesztve ]
-
Nordik
őstag
Leszedtem a gyári KG2-t, de ebbe van 5 fájl. Van 2 fajta Multi CSC, Kernel, Modem meg valami Code fájl.
Ezeket hova kell Odin-on belül? Olvastam 2 leírást is de összekavarodtam.
-
ERPY
őstag
Nekem megy a böngésző mint állat, 1080p-vel mindennel együtt, mint ahogy az a nagykönyvben megvan írva.
-
-
SaMURaIDrAkE
tag
Van még a 3500 as aksibòl. Akinek kell pmben jelentkezzen.
-
WaterWave
veterán
meg hát az új market... szeretem az újdonságokat, de ez se nyerő szerintem...
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
ERPY
őstag
Az új recoveryben (4.0.1.4) megint átvariáltál a dolgokat.
Megint narancs színű lett, és mások a bill.kombinációk.[ Szerkesztve ]
-
72mviktor
senior tag
válasz Gizmo94 #13117 üzenetére
Akkor mi lehet a magyarázata ennek a jó-nem jó dolognak? Lehetséges hogy itt is ekkora szórás lenne a készülékek között?Anno a Blade-emnél ez jelen volt.Na de egy ilyen kategóriájú készüléknél ez vicces lenne.....
(#13120) zeroo5ux
Sokan panaszkodnak,de nálam eddig tökéletes.
[ Szerkesztve ]
Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
-
zeroo5ux
aktív tag
cognition 1.20-ról tapasztalat/vélemény?
-
Sógi
addikt
Cogni 1.2 fent,belakva és nagyjából tesztelve, gyors, pörög, mint a szél, gyári böngésző gyors, mint állat, fasza lett!
Hirtelen ennyi! -
Gizmo94
veterán
válasz xtremetuning #13102 üzenetére
Viszont ez a Sky rom ez hasít mint a szél.. Csak nem valami tetszetős nekem a theme.. De nagyon símán fut, ez tény.. Nem figyeltem,hogy a sógi által linkelt red felmegy-e erre..
Minnyá megnézem...Tiszta rom őrület van ma.
Már csak Dancsuri TouchX romja van hátra. Lehet,hogy pont az lesz a nyerő, bár ez a Sky is ott van.....
-
fiktív1
tag
válasz Nordik #13108 üzenetére
Hát, ez tényleg érdekes! KG2-m van és rettentetesen szaggatott, lassú volt az oldalragörgetésem. Néztem, hogy mi van? Mindenki gyorsnak mondta. Tiszta rendszerre raktam fel a romot pedig! És erre mondod ezt a futó alkalmazások widgetet! Levettem, egyből sima és gördülékeny lett a képernyő! Besz...k!
Kár, mert nagyon használtam azt a widgetet! Kösz! -
pestibenji
senior tag
A Touch X romról az a véleményem, hogy tele van gyermeteg hibákkal, de amúgy tényleg gyors. Viszont én perpill a gyári KG2-t használom ami teljesen hibamentes és egész gyors is ) (Rootolva van persze, és fagyasztva vannak a felesleges appok)
-
csukasi
tag
Felraknám én is a samfirware- ről letöltött KG2-őt, és nézem a CSC fájl 15 mega. Nem 22 mega szokott ez lenni ?
És van e különbség a :" *2767*3855# " és a wipe data /factory reset ; wipe cash partition között. Melyik az alaposabb. Az első módszer, vagy a második. -
RedCat
senior tag
Az új Cognition-S2-v1.20-ban végül hardver gyorsított a gyári böngésző? Korábban volt szó róla, hogy az lesz, de most nem találok róla infót. Nekem ez egy sarkalatos pont, mert sokat használom a gyári böngészőt...
[ Szerkesztve ]
-
fiktív1
tag
válasz Nordik #13128 üzenetére
Viszont az is eléggé fájó, hogy a +Barát alkalmazással telebombázom az egyik képernyőt, majd az azt követő percekben szépen eltünögetnek az ismerős arcképek és csak a szűz piktogram marad ott... Újrarakás után is fennáll ez a probléma. Bug? Másnak csinál ilyet a gyári KG2? Facebook alkalmazás lehet hibás ebben? (mintha itt olvastam volna ilyet)
[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
válasz 72mviktor #13137 üzenetére
tanácsot csak olyan adjon aki biztos a dolgában
ezéri (is) jó a keresőt használnimost leirom a kódokat aki elfelejti arra ráküldök egy Touch X SE romot
*2767*3855# Master reset/Gyári visszaállítás, a belső sd tartalmát is törli!! *#*#7780#*#* Gyári visszaállítás/a belső sd tartalmát NEM törli
[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
RedCat
senior tag
válasz dancsuri #13142 üzenetére
Nem szenvedek, a gyári KG2 van fent, ezzel tökéletesen elvagyok. Egyenlőre csak nézelődöm. De te meg miért nem a kérdésre válaszolsz?
#13127 "A Touch X romról az a véleményem, hogy tele van gyermeteg hibákkal, de amúgy tényleg gyors."
Ilyen vélemény után miért tegyem fel?
[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
válasz RedCat #13144 üzenetére
mert arrol a romrol leírtam a véleményem
de ha ugyse akarsz romot cserélni
egyébként szar a gyári böngészője, de van egy csomó altarnativ böngésző.
vagy egybegyurva minden jó a fentebb leirt rombana gyermeteg hibárol annyit hogy próbáld ki
10 perc nem a világ
CWM-el lementad recovwryböl a FULL romodat (utána visszateheted)
ha kell sgítek is csak HIGGYÉTEKMÁRELHOGYJÓEZATUCHXbár ugye ha többen is irnák a betegségeit de nem általánoságban hanem konkrétan, én is kételkednék
[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
csukasi
tag
Találtam egy ilyen CSC fájlt az xda-n, fel lehet ezt tenni a gyári KG2 vel úgy, hogy nem az abban levő csc-t tallózom be az odinba, hanem ezt :
MultiCSC OXXKF1: http://www.multiupload.com/SOIZV54480
MultiCSC Packages contains the following CSC: AUT, COS, CYO, DBT, DCM, DNF, EUR, FWB, KOR, LUX, NEE, OMN, ORG, ORS, PAN, PLS, SEB, SUN, SWC, TMS, TPH, VDH, VIA, VOM, XEE, XEH, XEO, XEZ, XSK.
-
RedCat
senior tag
válasz dancsuri #13145 üzenetére
Rendben. Felrakom. De eddig csak odinnal tettem fel romokat. KG2 van fent + root. CWM van. Hogyan tegyem fel, illetve hogy csináljak full backupot, hogy ha nem tetszik, akkor vissza tudjak állni a gyárira? Felrakáskor, ill visszarakáskor mindn program és beállítás megmarad?
Köszi a helpet. Belevágok, ha segítesz... -
Sógi
addikt
válasz 72mviktor #13126 üzenetére
Mondhatni ez a cogni uo, mint az 1.15, csak KG2 és most megy a gyári böngésző, de egyébként hol van benne az exit, egyfolytában csak visszalépkedve tudom bezárni vagy home gomb és futó alkalmazások kilő..?
+ nem tudom milyen lesz a fogyasztása...meglátjuk.Írtátok itt a futó alkalmazások widgetet, ez a beállításokból kirakott widget, mert nekem az kint van mióta megvan a telefon és semmi akadás nincs emiatt...ha egyről beszélünk...
CF BENCH: 11504,3452,6672, ez is ok cogni 1.2-ben
(#13146) csukasi: Nem értem miért nem kali linkjét használjátok gyári KG2 telepítésre, abban benne van a full magyar csc, csak rá kell keresni...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest