- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
Sógi
addikt
válasz djapor96 #13499 üzenetére
Jah, csak nem kifejezetten cognira Kár érte, bár egy tesztet megérne...
(#13501) 72mviktor: minden backup és restore előtt is megy egy wipe cash part + dalvik....Ezeket mindig használom rom cseréknél Nálam a sky rom zavarhatta meg a telót...
Egyébként érdekes, h feltettem most egy új témát és lett utána egy régi recoverym...
Az első téma kellemes, jobb, mint a gyári 1.20-as![ Szerkesztve ]
-
dekanov
tag
Na most ébredtem, magamhoz tértem.
Ugyanaz a jelenség észlelhető még mindig nálam, mint az eddigi cogniknál: a böngésző icipicit laggol. Talán nem úgy mint eddig, de észrevehetően nem olyan 'smooth'.
Vagy csak ennyire házsártosnlennék ekkora nüansznyi különbségekre?Ericsson T-29_SE K700i_K610i_W595_LG BL40-----> SGS II WanamLite XWLP3.V10.2
-
72mviktor
senior tag
válasz djapor96 #13499 üzenetére
Ez megy faszán cogni 1.2-őn?
Sógi
Anno belém súlykolták hogy recoveryből így telepítünk:
mounts and storage menüpont alatt
- format boot
- format system
- format data
- format cache
- format sd-ext (ha van ext partíciód)
aztán factory reset,wipe partitions,+wipe dalvik
Ha ezeket végigzongoráztad jöhet a rom telepítés!
install zip from sdcard menüpont:
- choose zip from sdcard
És ugyan ez érvényes restore-nál is
Lehet hogy kicsit too much,de sosem volt gondom vele[ Szerkesztve ]
Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
-
pestibenji
senior tag
Stock KG3-al kapcsolatban: A kamera hihetetlen gyors és baromi jó képeket csinál, videózás közben pedig még sosem láttam ilyen gyorsan fókuszálni. Ha valaki sokat használja ezekre a telefont, akkor mindenképpen ezt a romot ajánlom (Nekem eddig egyik főzött romban se volt az igazi a kamera).
Nem olyan gyors, mint a főzött romok (sőt a böngészőt kivéve mindenhol lassúcska), de hibamentes, és nagyon akkubarát! -
plejik
addikt
Olyan kérdésem lenne, hogy milyen programok ajánlatok sgs2 höz?
Csak mert van 1-2 gameoftos játék ami nem is megy De programok is érdekelnek.
Előre is köszi a tippeket.
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
addikt
XWKDD rom miket tud??, Melyiket érdemes feltenni???
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Sógi
addikt
Nah nagy nehezen felment 1.20-ra, de csak az alap témára tudtam feltenni, ami végül is mindegy, mert az is le van mentve..
Jópofa téma ez GalaxyBlue_v1_SGSII _JKay_ MOd CRISKELO-ROM, jók az effektek/animációk, kicsit hibás 1-2 helyen az animáció és nincs túlhúzás effekt, de ettől függetlenül király, fenthagyom NAGYON NAGYOK az effektek és animációk benne!Amikor egy másik rom után (sky és lite) után visszateszem cognit, egyszerűen mindig azt érzem/látom, h ez a leggyorsabb
[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
válasz 72mviktor #13513 üzenetére
Nem fogod megbánni, bár lehet neked nem fog tetszeni, van bootanimáció is, kellemes az is.
Dobjatok nyugodtan ilyen téma linkeket, melyek elvileg mennek cogni 1.20-on
Jah, igen és KÖSZÖNÖM a lehetőséget!Cogni cf: 11420/3507/6672, ennyi, nem is tudok mit hozzátenni, ennyit a másik két rom nem tudott nálam...Érdemes lenne a kernellel is foglalkozni a skynak és litenak...
[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
válasz csabám #13500 üzenetére
csaba, alapesetben a gyári cucc 5%_onként mutatja az akis kijelzést...
ha felülirod a frame dolgot amit irtál, hogy lesz belőle 1% onkénti kijelzés?• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
djapor96
senior tag
Nekem ez van az 1.20 -án és tökéletesen megy.... Írják is, hogy jó rá...
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
gyurika981
tag
Sziasztok!
Touchwiz 4 launcherben hogy tudom az appokat abc sorba rakni? régebben volt egy app sorter nevű alkalmazás de 2.3.4-en már nem müködik -
t72killer
titán
válasz Jeanne d'Arc #13511 üzenetére
Feltenni általában a legújabbat érdemes, én az XXKG3-at javaslom. (Hátránya, h nincs benne magyar swype). A KDD-vel nem volt dolgom, ez egy nagyon régi ROM, nekem KE2-vel jött a teló+gari után KDF-et találtam rajta, ezekkel sem volt különösebb bajom... A KDD-vel annyi gond van, h 2.3.3-as androidra épül, amiben még benne van a wifi-sebezhetőség.
Annyira intenzíven nem használtam, h direkt összehasonlítást tudjak csinálni, az megtették mások - szerintük érdemes 2.3.4-es androidra (KG1-2-3-as ROM-ok) váltani.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Kapanyél
őstag
-
-
djapor96
senior tag
De javítom, csak a javítást jóvá kell hagyja a moderátor.... Ő meg biztos pihen.... Én már javítva látom, Ti még nem..... Jelenleg 27 módosítás vár jóváhagyásra....
Bátran javítsatok bele, nem fog rögtön látszani, de hamarosan....
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
pestibenji
senior tag
KG3-at mivel rootoljam?
(#13526) Sógi: Nekem biztos nem, mert nem kérdeztem, de amúgy köszi.
[ Szerkesztve ]
-
djapor96
senior tag
válasz Kapanyél #13519 üzenetére
Jelenleg készül..... írom, javítom.... de nem haragszom... Ti a javításokat sajnos nem látjátok, mert jóvá kell, hogy hagyják...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
t72killer
titán
válasz pestibenji #13525 üzenetére
Próba EZZEL esetleg. Eredeti kerneled van? (még nem jött le a csomag, tettek bele?)
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
ForRedGlory
félisten
Tudtok olyan adblocker progit, amiben állítható honnan szedje le a reklámot? A sima verzió olyan, hogy kiszedi az internetes reklám bannereket is. Na azt nem akarom, mert így hogy nem fogja vissza a rendszert, nem akarok lyukakat látni... A progikról meg el kéne tüntetni....
-
WaterWave
veterán
válasz csabám #13522 üzenetére
én ezt értem is, de csináltam multkor ugyanilyet, és sajnos ötösével írja ki, mert így van beállítva...
hiába raksz fel 0-100 png képeket, ha a rom nem tudja csak ötösével...
tehát ha neked az aksid 79% on van, akkor 75% ot fog mutatni a szám a battery ikonnál...
mikor meg tölti az ember akkor se mozog felfelé az állapotjelző, megmarad lent az alsóvonalban...de ha nálad nem így volt akkor érdekelne hogy kell... elvileg valami xml fileokat kell átirni, a megjelenítés miatt, hogy ne ötösével rakja ki, hanem egyesével, de elvileg az nehezebb dolog
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
válasz ForRedGlory #13534 üzenetére
ad free.. ez kiszedi a reklámot, mást nem tudok
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
balu333
tag
válasz WaterWave #13535 üzenetére
Szia! De a framework.apk-ban a png-khez rendelt két xml is át van írva aminél az egyik a töltésnél írja ki százalékosan másik meg amikor használod simán, a gyáriba természetesen 5%-ként esik!
stat_sys_battery.xml
stat_sys_battery_charge.xml
konkrétan ez a két fájl felelős érte framework-res.apk\res\drawable itt található[ Szerkesztve ]
-
cundeyy
tag
Bocs az off-ért.
[ Szerkesztve ]
A nőknek állitólag 70 házimunkához kell érteni. A főzés, és a 69! :D
-
addikt
Valaki tud olcsón crystal fóliát???
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
WaterWave
veterán
válasz ForRedGlory #13539 üzenetére
rootolt telo kell hozzá?
-
pzstm
titán
jó estét az uraknak. XXKG3-ból jól látom, hogy csak 3+1 fájlos ROM van? Mert akkor kizárt dolog hogy megnézzem milyen
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
kösssz...akkor jó szórakozást másoknak hozzá, a jelenlegi XXKG2-m is bőven túlmutat számomra a tökéletes fogalmán
Motyi: nem. már csak azért sem mert az 2.3.4-es volt...bár XXKg1-re rakhatták volna akár az egyfájloat....de én KF3-ról váltottam szóval nekem jó volt
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
nem fontos...mint mondtam teljesen hibátlan a cucc....majd valami nagyobb előrelépésnél (XXKH...) felrakok újat.....
Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Formula-1
- OLED TV topic
- BMW topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest