- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz GoodSpeed #9495 üzenetére
Látod, kedves oroszlán, pontosan erről beszéltem. Te egy olyan haladó felhasználó vagy, akit érdekelnek a részletek, és pontosan tudod, mit szeretnél.
Viszont fontos megérteni, hogy az esetek túlnyomó többségében a felhasználónak csak annyi a célja, hogy valamilyen módon működjön az eszköz. Az, hogy ez hogyan valósul meg, számukra másodlagos
.[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz Luck Dragon #9501 üzenetére
Igy gondolod a felhasznalot?
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
-
válasz Luck Dragon #9501 üzenetére
Igen, nagyon sokan vannak így. ISP topicokban vannak vicces történetek, amikor betelefonál, hogy 1 GBPS-os Internete van x éve, rámért és Speedest szerint a 100 Mbps sincs meg (ez amúgy a jobbik eset,mert legalább rámérni tud. 😆) aztán kérdezik tőle, hogy milyen routert használ, a válasz: ez egy remek 15 éves darab. Amiről eddig nem tudta, hogy 100 port van rajta de 70-80-nal NAT-ol.
Az ilyenek azt sem tudják, hogy milyen fontos frissíteni a router FW-t és azzal sem foglalkoznak, ha már nem él a támogatás.
Csak amikor megcsapolják a szamlájukat...
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
GEPESZ66
veterán
Az A53 fórom nem aktív, itt kérdezném meg.
De ebben nincs különbség.
Hogyan tudom azt beállítani, hogy amikor a képernyőzárat felodom a beállított pin kóddal, a végén rögtön felodjon és ne kelljen még OK-ézni is?
A PIN megadásakor nem látok ilyen lehetőséget. -
válasz GEPESZ66 #9506 üzenetére
Ehhe 1621 hsz ott itt meg 9507.😆 Mutatja a sikerét. 😆
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
-
-
válasz Luck Dragon #9511 üzenetére
Nem, be van állítva, de ki van kapcsolva, mert diagnosztikánál kell. Egyébként szerintem közel sem olyan biztonságos mint a biometrikus.
-
Nekem akkora arcom van, hogy az eloszobaba kell leraknom a telefont, hogy a szobaban feloldjam, igy maradok az ujjlenyomatnal.
-
válasz Lord Amper #9515 üzenetére
-
Valamit elpiszkaltam vagy a frissites csinalt vmit, hogy ezt irja ki a telefon a dupla koppos ebresztesnel?
Nem zavaro, inkabb furcsa.Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
-
szjoci
őstag
Sziasztok!
A képen bekarikázott csempét (vagy fene tudja hogy hívják) hogy lehet eltüntetni?
-
Meg van a megoldás!
Beállítások / Biztonság és adatvédelem / További biztonsági beállítások és ott az "USB-kapcsolatok blokkolása zárolt állapotban" kapcsolót ki kell kapcsolni.
-
őstag
válasz Lord Amper #9515 üzenetére
Szerintem szándékosan szűkítették a kínálatot, mondom ezt úgy, hogy jelenleg a 20-as széria a minimum ajánlható, alatta nihil és nonszensz. Ezzel együtt azért az mégsem volt járható út előtte, hogy 11 vonalat vitték eleinte az A szériában és onnan karcsúsítottak. Na ott 80-tól felfelé S kannibálok voltak a készülékek..
Az A54 mutatta meg azt az arany középutat, amely kategóriaazonos. Szép kijelző, masszív üzemidő, jó sebesség, szép képek, igényes megjelenés, hosszú támogatás. Az A55 még ehhez képest is minőségi előrelépés, olyannyira, hogy értelmetlenné tette az S23FE-t.
[ Szerkesztve ]
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
-
unravel
őstag
Ha fontos az üzemidő, ebből érdemes szemezgetni:
--- Battery Optimization ---
One UI 6.1 Battery Optimization Guide
[ ] From quick panel settings disable sync
Go to Settings > Connections
[ ] Disable bluetooth (Enable it when you need it only)
[ ] NFC and contactless payment (if you dont use it just disable)
Click on More connection Settings
[ ] Disable Nearby Device Scanning
[ ] Disable Printing Services (Who tf connect printer to his phone)Go to Settings > Connected Devices
[ ] Disable what you dont need from these featureGo to Settings > Display
[ ] Enable Dark mode (Adjust to your liking)
[ ] Enable Adaptive Brightness
[ ] Motion Smoothness Set to Adaptive
[ ] Click on Screen Timeout and disable Keep screen on while viewing
[ ] Touch Sensivity (if you have no screen protector or glass one keep it off)Go to Settings > Lock screen and Aod
[ ] Set always on display to tap to show or disable it if you dont need it (Optional)Go to settings > locations
[ ] Disable Location (Enable it when you need it only)
Click on Location Services
[ ] Disable Everything especially last twoGo to settings > Advanced Features
[ ] Disable Smart Suggestions (its literally make 0 difference and drain battery)Click on motions and gestures
[ ] Disable what you dont use in my case i have double tap to turn on/off screen and palm swipe to capture enabled onlyGo to Settings > Device Care > Memory
[ ] Disable Ram Plus
Go to Settings > Device Care > Battery > Background Usage limits
[ ] Click on the three dots in top right then adaptive battery and enable it
[ ] Enable put unused apps to sleep
[ ] Click on sleeping apps then click on the plus in top right and add everything
[ ] Click on Deep sleeping apps then click on the plus in top right and add everything
[ ] Click on Never auto sleeping apps and add the apps u want to receive notifications from and run in background like social media apps music appsNow download and install Good Guardians App then install Thermal Guardians
[ ] Set the slider to max left (-2)
Click on Additional Settings
[ ] Enable Limit Cpu Boosting when heating
[ ] Enable Decrease Maximuim Brightness when heating
[ ] Enable Turn off 5g if the data usage is low when screen onGo to Settings > Google > All Services > Devices & Sharing
[ ] Disable Cast Options
[ ] Click on Devices and turn off everything
Go to Settings > Google > All Services > Find My Device
[ ] Disable it (Optional)
Go to Settings > Security And Privacy > Lost Device Protection
[ ] Disabe Everything (Optional)If you want to squeeze your battery life even more you can try doing these
(im not using any of these)
[ ] Set phone to 60hz
[ ] Enable Adaptive power saving
[ ] Enable Power Saving
[ ] Disabling System Vibrations
[ ] Enabling Extra Dim
[ ] Limiting Mobile Data to 3g or 4g¯\_(ツ)_/¯
-
duo
addikt
válasz TODI1111 #9527 üzenetére
ez csak rajtad múlik. nem kell mindent megcsinálni, csak amit te nem használsz.minek fusson olyasmi amiről esetelg nem is tudsz h van egyáltalán a telefonodon.
én adb-vel 100+ rendszerappot es egyéb alkalmazast tiltottam le.
minden ugyanúgy zajlik mint előtte,, csak a rendszer gyorsabb, több a szabad ram, es jobb az akkuidő. remdszerfrissitesek után is. tehát azok sem okoztak eddig problémát.(igaz én pl a samsung storet es sok társat sosem hasznaltam azert nem kellett, uh azokat is tiltottam. de ez csak a mennyiseg 15-20%-a volt)
ehhez kepest a kikapcsolgatasok (főleg okosan szelektálva) nem hiszem hogy különösebb funkcióvesztést oloznának.
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
TODI1111
veterán
Az azért más ha olyan alkamazást tiltasz vagy törölsz amit nem használsz. Ellenben a kapcsold ki a szinkronizálást a bluetooth-ot, NFC-t.........
Szinkronizálás nélkül hogyan működnének a kommunikációs csatornák?
Az emberek többsége okosórát vagy fülest, illetve mindkettőt használ. Ezek bluetooth-on működnek. Mondhatjuk, hogy minden második ember telefonnal fizet = NFC....... -
Szvsz 2021-ben az A osztály tetején volt káosz. A52 csak 4G-vel, aztán A52 5G és A52s 5G. Illetve A72.
Nem tudták, hogy érdemes e külön 4G-s modellt is tartani, de az A52 5G-t kár volt kiadniuk is, mert annyira nem volt jó, hogy az A52s- látva, hogy az S nélküli féléve nem állja meg a helyét kiadták pánikban.
Annyira jól sikerült, hogy mai napig megállja a helyét.
Aztán 2022-ben az A szériában akkora mészárlás volt, hogy az A7x-et elkaszálták, az A5x-eknél meg maradt egy darab, és folyamatosan Exynos-szal. Aminek azért van jó oldala mint pl sem a Qualcomm sem a Mediatek nem tudja befolyásolni a támogatottsági időt. Fejlődik az Exynos is, és azért Samsung specifikus. Csak az A54-gyel érte el az A52s szintjét és nem maradéktalanul, hanem nagyjából. Az A55 már kicsit erősebb, és az A56 már olyan lesz mint az A54-nek kellett volna. Szóval egy 2 éves lemaradás van görgetve.
Az új S24FE drágább lesz, szóval akik arra vágytak de S23 FE árában azoknak Samsungon belül maradt logikus választásnak a sebesség terén teljesen más liga, jóval olcsóbb A55/A56 vagy az S24+ ami sebességben még jobb is, csak egy Android verzióval előbbi.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
duo
addikt
válasz TODI1111 #9529 üzenetére
na igen, jogos, a szinkronizálásokat én sem kapcsoltam ki. de nfct nem használok és nagyon ritkán navigálok uh GPS is kilőve. bluetooth mikor hogy.
viszont a többi dolog tényleg dobott az akksi időn. vagy mondjuk úgy hogy azokat a milliampereket pont azok a folyamatok kapják amiknek szánom (naptár, levelezés, tidal szinkronizálások stb)Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
Soha semmit ki nem kapcsolnék. Inkább rátöltök, aztán ha megmakkan az akksi, ez megy a szervizbe cserére, addig meg veszek másik Samsung mobilt, úgyis, most, hogy eladtam a Xiaomi 11 Lite 5G NE-t (muszáj voltam alapelveim miatt, miszerint ha nincs frissítés nincs biztonság, és a piaci árának csökkenése okán), nincs itthon tartalék telefon. Csak azért nem vettem már meg az újat, mert egyrészt vártam az S24 FE-re (erről tegnap derült ki, hogy felejtős), illetve úgy voltam vele, ha ezzel történik valami, akkor beszaladok a helyi Euronicsba, és megveszem az új aktuális A5x-et, és itt a lényeg az X-en van, mert ha most megveszem az A55-öt, de csak jövőre következik be a dolog, akkor már vehetném az A56-ot is.
Anno a Bluetooth-t ajánlották kikapcsolni 20 éve... mondjuk nem volt nehéz, mert sem NFC, sem GPS nem volt a telefonok jelentős részében. A kijelző sem fogyasztott sokat
-
Persze megváron. Igazából sajnálom is az S24 FE-t meg nem is, de kb eldöntötte, hogy maradok az A osztály tetején. Nekem tökéletes az A5x vonal. Akksiban meg pláne, mert az S24 FE-ben még az is kisebb lesz
-
-
Márciusban jelenik meg idehaza különösen drágán (27%-os ÁFA, gyenge Ft, Infláció stb), aztán ősszel már érdemes nézegetni. A54-nél is így volt tavaly .
Szóval az még 1 év.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
szjoci
őstag
válasz Lord Amper #9541 üzenetére
Köszi, több mint valószínű hogy ilyesmi lesz a megoldás: a telekomos smartboxok amikre a hbo max fel van telepítve, valamiért integrálódott a home assistantba és a google home-ba. Ezt a kártyát a google home rakja ki, de a google home-ból nem tudom törölni a smart boxokat... Na mindegy, ha lesz időm futok rá még pár kört, mert engem is bosszant...
-
Jack Oneill
veterán
Good Speed
Toled kerdeznek elsosorban. Te nagy biztonsag guru vagy. Adott egy védelmi program androidra, ami playen utoljara juniusban frissult, kozben galaxy store-ban 3 frissítés volt mar hozza. Te leszedned store-bol inkabb a frissitest, vagy varnal a play-re? Ha lefrissitem, kesobb playbol frissul majd? -
válasz Jack Oneill #9543 üzenetére
Attól is függ, hogy milyen jellegű az app. Ha Galaxy Store-ból frissíted le, akkor a jövőben onnan frissül. Elképzelhető, hogy olyan funkciók kerültek bele az új verzióba, amit a Google Play nem enged.
Van pár app, amit nem enged, de legális appok, pl:
Szerencsejáték Zrt, lottós cuccai, vagy Adguard (ezzel el is ismeri, hogy milyen hatékony a reklámblokkoló.
Megnézném a helyedben, hogy van e napló az app fejlesztőjétől a változásokat illetően, és esélyes, hogy ott lesz a kutya elásva.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
GEPESZ66
veterán
válasz Jack Oneill #9543 üzenetére
A múltkor az Eset esetében volt, hogy nem jó verziószám volt kiírva, de a legrfrissebb jött le!
Nyugodtan letöltheted a Play áruházból, a legfrissebb jön le, -
Jack Oneill
veterán
válasz GoodSpeed #9544 üzenetére
Nekem huaweinel volt, hogy huawei aruhazbol is es playrol johetett a frissites mindegy volt, honnan szedtem le elozoleg, tehat, ahol hamarabb jott ki, onnan leszedtem.
GEPESZ66
playen regebbi verziot ir es nem is frissul, nem jelez.Az fura azert, ha egyik helyrol frissitem, akkor tobbet nem fog a masikrol, szerintem ez nem igy van, de ki tudja. Elozo telomon mindegy volt, honnan frissitettem.
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #9546 üzenetére
Na kozben kiderult, mindegy a frissites forrasa, barhonnan szedhetem a frissitest, legalabbis supporton ezt irjak.
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #9547 üzenetére
Megerositve!
Beszeltem a samsung supporttal. Mindegy a frissites forrasa, ha playbannjelez, onnan szedhetem, ha storebol, akkor onnan, a ketto nem zavarja ossze egyik appot sem. -
válasz Jack Oneill #9546 üzenetére
Firefox-nál tapasztaltam, hogy több alkalommal is előbb jelent meg Galaxy Store-on, de írta is, hogy nem tudja frissíteni mivel Google Play-es.😆
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest