- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz GoodSpeed #3150 üzenetére
Szerintem az a34 simán megállja a helyét az A54 mellett is.
Csak a fényképezői kisebbek,
gyermekemnek kifejezetten ezért lett A54.
Ha magamnak venném, simán az A34 -et venném. Gyakorlatilag ugyanazt tudja, és olcsóbb.Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
válasz Jack Oneill #3152 üzenetére
Xiaomin GBoard az alapértelmezett, ízléses és pofonok, de nekem a Samsungé már az A50 idejéből is jobban bejön pl a numerikus billentyűzetek állandó megjelenése miatt is.
Anno pl Swiftkeyt és Swipe volt nálam az alap, 2018 előtt. Aztán leszoktam róluk, mert mind a kettő fel lett vásárolva, a Swype meg is szűnt, a Swiftkey is érdekes irányba ment el, a Swype előnye volt, hogy ékezetes virtuális betűi is voltak. Most majd a Xiaomin kipróbálom sok év után a Swiftkey-t.
Cs.z: az A34 meglepett a nagyon jó szereplésével, nem is kerestem vásárlás előtt rá, mert úgy voltam vele, hogy gyenge... nem mintha váltanék A54-rol rá, de egyébként ajánlható bárkinek Alternatívaként.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz GoodSpeed #3153 üzenetére
Ékezet az most sincs de a számok kitehetőek állandóra.
Mondjuk egyelőre nem tűnik jobbnak a javaslatai alapján mint a Samsungé
[kép]be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
TeeJay
félisten
válasz Jack Oneill #3152 üzenetére
És van normális méretű mikrofon gomb ha hangban diktálnál a billentyűzetnek. Nagyon hasznos, eddig én is swiftkey-t nyomtam de a space mellett balra kis gomb nehézkes volt.
Google bill. teljesen okéMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Jack Oneill
veterán
válasz GoodSpeed #3153 üzenetére
Numerikus bill beallithato, ugyanugy fent mindig latszik, teljesen testreszabhato. Nalam azert nyert, mert a hang alapu gepeles gond nelkul megy, nekem a samuval egyik telomon sem ment.
Ja és nekem mindenre tesz ékezetet, ha akarom, de nem használom. A javaslatokban lehet ékezetet valasztani.TeeJay
Igy van, ez az egyik ok.[ Szerkesztve ]
-
Az M54 csak Indiában kapható, ha baja lesz, garanciális javíttatása idehaza nem lehetséges. Fix 128 GB van meg ugye hibrid nanoSIM tálca, és mivel nincs eSIM, így ha valaki microSD kártyát tesz bele annak be kell érnie egy telefonszámmal. Amúgy Exynos 1280_nal megvan neki 80-kbol az A53...
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz Jack Oneill #3157 üzenetére
Ja, most,hogy mondod megnéztem, be is kapcsoltam 😅
-
Black_Raven
veterán
válasz Jack Oneill #3160 üzenetére
Nem rossz a Samu billentyűzet, csak a GBoard jobban bejön nekem pl.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
kárátékutyá
őstag
Sziasztok!
Sok évnyi iPhone használat után visszajöttem körülnézni egy A54 társaságában. Gondoltam a nélkülözési időszak után végre tölthetek fel normálisan kábellel a telefonra zenéket (lehetett ott is de nyűgösen és nem jól rendszerezhetően), de ez sajna nem sikerült. Arra emlékeztem hogy "fejlesztői beállításokra" kell állíani, és megtaláltam az "Alapértelmezett USB-konfiguráció" menüt is, abban a "Fájlok átvitele" beállításra tettem, de a windows 10 PC így sem látja a telefont. Mit bénázok el?
-
MODERÁTOR
válasz kárátékutyá #3162 üzenetére
Nem kellene semmit mókolj a fejlesztői beállítások között, alapból fel kellene ismerje.
Legyen feloldva a készülék, mikor csatlakoztatod, és kapcsolódás után az értesítési területen fel kellene dobjon egy opciót, hogy miként csatlakozzon a géphez.Xiaomi 13T
-
unravel
őstag
megpróbálnám egy másik gépen mert tényleg működnie kell mókolás nélkül.
¯\_(ツ)_/¯
-
Vagy egy másik adatkábellal .
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
A Samsung üzenetek van olyan jó mint a Google féle Messages? Csak most vettem észre a Samsung mappába benézve, mert alapból nem az az alapértelmezett, hanem a megszokott Google megoldás.
-
kárátékutyá
őstag
válasz Luck Dragon #3165 üzenetére
Köszönöm a segítségeket, egy adatkábelcsere megtette jótékony hatását.
-
válasz Becksman #3168 üzenetére
Köszi, csak fura volt, hogy nem az az a alapértelmezett.
Mert pl a Samsung saját fejlesztésű alkalmazásait használom előszeretettel, nekem a samsungos naptár is nagyon bejön. Nameg a Hiya által támogatott telefonos kapcsolat appot sem cserélném le semmi másra.Jut eszembe itt a minden kéretlen ugye nem azt jelenti, hogy mindenkit aki nem szerepel a telefonkönyvben, hanem azt, hogy minden olyan számot, amelyről azaz információjuk, hogy bár nem veszélyes, de pl ügynöki tevékenységet folytatnak róla?
[ Szerkesztve ]
-
válasz kárátékutyá #3167 üzenetére
Ennek örülök
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz tDr1v3r #3172 üzenetére
Azzal speciel úgy jártam, mint a Mi Browserre, bár a SAMSUNGé jobban bejön... de nem tud nemhogy Chrome-ból, semmilyen böngőszéből sem előzményeket, sem könyvjelzőket importálni...
-
Most akkor 57 vagy 58%?
Mondjuk a gyári a referencia, és az Ampere is azt erősíti. GSam a. Korábbi eszközeimnél is ugyanígy mutatta, sőt Nexusok után a töltést is negatívval jelezte, A54-nél meg nem ír aramerosseget.
-
-
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok!
Egy hetet külföldön voltam, ott nemtudom mi történt becses telómmal, de azóta az értesítések vagy nem jönnek meg, vagy késnek. Leginkább nem jönnek meg.
Most itthon rámentem wifire, és vagy 3 percig csipogott.
Találkozott már vki ilyen esettel? Mi erre a megoldás?
azért is gáz, mert sokszor mobilneten vagyok itthon, és se a banki értesítések (otp, revo), se messenger, semmi nem jön meg, nem kicsit bosszantó -
veterán
válasz pulyka jocó #3178 üzenetére
Valami hálózati hiba lehet.
Ma du a gyermekemtől (A54-ről céges A10-re) pontosan 15 perc alatt (után) jöttek át a messenger üzenetek.Amit pl 15:00-kor küldött , 15:15-kor jelent meg nálam, de azt írta ki a telefonom, hogy 15:00-kor jött. Csak pislogtam.
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
PedroPascal
senior tag
Sziasztok. Családban szeretnék ilyen telefont ajándékozni. Milyen az eddigi tapasztalatok szerint? Jónak tűnik számomra. Samsung.com-on mennyire lehet most kuponokkal levinni az árát? 128 és 256-os között van sebesség különbség mint az S23-nál?
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
Morph33
tag
Ezt a billentyűzet dolgot nem értem. A gboardban van magyar kiosztás ékezetes betűkkel. A Samsung billentyűzet nálam nem jön szóba, mert ott ilyen nincs, illetve a szóközös kurzormozgstás is intuitívabb a gboardba. Nálam így néz ki:
[kép][ Szerkesztve ]
-
válasz Morph33 #3181 üzenetére
Remek, köszi
Érdekes, mert ezt korábban nem vettem észre. Sok évvel ezelőtt a Swype és a Swiftkey idején azokat részletesen ismertem. Swype esetében alapból ott volt az ékezet, Swiftkey -nel egyáltalán nem. A Gboard esetében nem láttam, talán időközben jött be.Mert frissítések jönnek folyamatosan. Mondjuk hosszú ú, ű és í nem fért el.
-
válasz GoodSpeed #3109 üzenetére
Ezt amúgy mintha tudná a SAMSUNG-é is.
-
Albert Livin
friss újonc
Samsung <a href="https://google.com/">google</a> ennyire ráerősített a gyorstöltésre, hogy az 5000-es akkut egy óra alatt feltölti a 25 wattos töltő? Ez nem semmi! A konkurenseknek minimum 50 wattos töltő kell az 5000-es akku egy óra alatti feltöltéséhez .
A Samsung olyan nagy hangsúlyt fektetett a gyorstöltésre, hogy az 5000-es akkumulátor 25 wattos töltővel mindössze egy óra alatt teljesen feltölthető? én ezt mondanám! Ahhoz, hogy az 5000-es akkumulátort kevesebb mint egy óra alatt teljesen feltöltsék, a versenyzőknek legalább 50 wattos töltőre van szükségük. -
Becksman
őstag
válasz Albert Livin #3185 üzenetére
Tévedés! 25w töltő is feltölti 1 óra alatt , sőt hamarabb is ! ( csupán attól függ hány %rol indulsz )
Samsung A54 5G 8+256GB
-
válasz Becksman #3186 üzenetére
37%-nál tegnap nekem 59 percet írt ki. De azért pl egy dolog, hogy felmegy 100%-ig, utána még pár perc kell még kalibrálja és az Ampere is kiírja, hogy 100% és feltöltve. Mert amúgy 100% jelzés és töltés van kiírva
-
TeeJay
félisten
Megjött az Essager 33w GAN töltő. 27wattal tölt a telefon egészen 88%-ig, utána veszi vissza a teljesítményt így kb. akkor fogom használni csak amikor hirtelen kellene tölteni ugyanis a QC3.0 töltő is felhúzza másfél óra alatt 100-ra.
Hasznos a teljesítmény kijelző így végig látod mikor mennyivel kapja.
1watt alatt kikapcsol rajta a kijelző így nem világít egész éjszaka
Azt hiszem A szériához nem is kell több és gyanítom az A55 sem lesz gyorsabb töltésselMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz Albert Livin #3185 üzenetére
5000mAh akku valahol 18-19Wh körül van tehát ha 0-100%-ig 25wattal tolná akkor kevesebb mint 1óra is elég lenne. Pont este teszteltem PD töltővel és ugye csak 88%-ig nyomja gyorsan utána a maradék 12% lassabban lesz meg emiatt tart hosszú ideig a töltés de ha megelégszel hogy gyorsan 88%-on legyen akkor viszont bőven elég a 25watt töltés is sőt még a 18watt is, eddig 5000-es akkus Redmi Note 9s-en elvoltam és az csak 18watt töltést tudott
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Mennyi volt?
-
TeeJay
félisten
Megírom ha 0-ra merítem mert tegnap 40%-on dugram rá ott 1órát írt de mindig az utolsó 12% miatt tűnik soknak ez az idő a 88%-ot gyorsan elérte PD-vel
GoodSpeed:
12,64USD [link] innen és 11nap alatt megkaptam ha jól számolom
Sem vám sem áfa pluszban és jó kis cucc. Legalább látni mennyi watt megy a cuccokba. Csak gyors töltésre fogom használni ha sürgősen kell kakaó mert amúgy estére feldugva marad a Xiaomi 22,5wattos QC3.0 töltő azon is megy 13wattal lazánMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Hogyan?
Teejay : köszi
Készülékkereső: A Xiaomin a Google féle van telepítve,a Samsungon meg a Samsung féle és a Google elvileg nem, erre ma látom, hogy a Xiaomi megtalálja az A54-et így is:
Aminek egyébként örülök, csak nem vagyok, hogy ezt most hogy 😅
-
MODERÁTOR
-
válasz Viktor0610 #3195 üzenetére
Köszi.
-
Ilyen extrém adatforgalom felfele, alig 3 hetesen, úgy hogy Streameket nézek csak... mintha rémlene, hogy Samsungnál volt valami ilyesmi, panasz, de megnézem a routerben...Szerk: az kamu, megnéztem:
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
válasz Viktor0610 #3199 üzenetére
Igen ezért nem értem ezt a TB-os dolgot. A telefon vadonatúj, 0-ról indult, stb..
Elég sok topicot olvasok, de az utóbbi időben telefon terén csak Xiaomi meg SAMSUNG volt leginkább terítéken, és nekem olyan rémlik, hogy valaki, vagy valakik írták, hogy diagnosztikai adatszolgáltatás volt bejelölve, és a telefon irdatlan mennyiségű adatforgalmat generált... erre biztosan emlékszem, csak arra nem , hogy SAMSUNG A54 volt e, vagy egyáltalán SAMSUNG Viszont egyből ez ugrott be, amikor ezt láttam... ugyanis amikor olvastam ezt a diagnosztikai adatküldést, akkor is azon töprengetem, hogy mi a fenét bír ennyit küldeni. Ott arról is volt szó, hogy leapadt persze az illető mobilinternete, meg akkumulátora... hát az akkumulátor nálam baromira jól bírja szerencsére. Az adatmennyiségemnek sincs semmi baja, mondjuk a legtöbbet WiFi 6-on lóg Most megnéztem az ASUS routerben is, ott sincs megerősítve, hogy ennyit forgalmazna, sőt töredékét csak Most megnéztem a 2121 decemberétől meglévő 11 Lite 5G NE-n ugyanazt: látható, hogy kb 10x annyit töltött le (ott is a sok stream), aztán felfele 191 GB volt úgy, hogy a képeket, videókat, OneDrive-ra, Google fotókra felküldte 2 évigSzóval ez valami Adguard bug lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs