- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
[link]
Fotográf magyarítás, a full Fotográfhoz. A játékot kicsomagolni, és felülírni a magyarítás gamedatával, és kész.
A két problémás fényképkészítés célzási helye.[ Szerkesztve ]
-
Laris2
senior tag
válasz Antonius1978 #14855 üzenetére
A lényeg a célzás. Kb oda kell célozni, ahol a célkereszt van. A fényképkészítés helyén annyira nem számítanak a milliméterek.
Shield berakhatod a magyarítást az összefoglalóba.[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
válasz Laris2 #14856 üzenetére
Nalam az volt a gond, hogy nem is tudtam beallni a jelzett helyre, azaz hiaba jartam korbe azt a pontot hanyat, fekve, bukfencezve stb, mert egyszeruen nem eszlelte a script, hogy ott allok, ahova a pontjelzo mutat.
Tehat mas helyeken, amint odaertel a pontjelzobe, egyet pittyent valami, es jott egy uzenet oroszol, gondolom, hogy bealltunk a megfelelo pozicioba, utanna a kamerat kellett pozicionalni hogy jo legyen a kep, ha azt eltalaltuk - asszem azt is egy pottyegessel, de legalabbis amikor el tudtuk kesziteni a kepet akkor is pittyegett - akkor jott a masodik uzenet szinten oroszul, hogy sikeresen elkeszitettuk a kepet.
Tehat nalam nem az volt a gond, hogy rosszul fenykepeztem, hanem az, hogy egyaltalan be sem tudtam allni a jelzett pontba, ahonnan a helyes felvetelt kellett megejteni.
Hogy ez miert volt nalam igy, nem tudom, az osszes tobbi fenykepet sikerult megcsinalnom, ott nem volt gond, hogy nem tudtam beallni a jo pozicioba.Esetleg valamit nem olyan sorrendben csinaltam, ahogy le lett szkriptelve, vagy valami bekavart, vagy gozom nincs... -
Laris2
senior tag
válasz Antonius1978 #14857 üzenetére
Nálam ez sosem okozott problémát, azért nem is tettem be. Legalább 3x végigvittem angolul is, és magyarul is. Aszem Smith tábornoknak a legvégén kellenek a fotók, de nem vagyok biztos benne, hogy egyáltalán kellenek-e. Ha jön az SMS, hogy elérted a fotózás helyét, gyorsan kell irányba fordulni, különben kezdheted elölről.
-
Sensut
őstag
válasz Laris2 #14858 üzenetére
Nálam sem volt gond soha. Viszont a kérdés az, hogy melyik verzióról van szó, amelyikben hibázik? A sima az biztosan nem, mert azt legalább 3x vittem volt végig gondok nélkül. Az AMK-s verziót is ismerem, az is ment rendesen nálam. Vagy valami tényleg közbeszól.
[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
Az esetleg elkepzelheto,hogy a kozelben olalkodik egy iranyito, es esetleg az szolhat kozbe, mert a lelaton ha voltak is szornyek, azokat kinyirtam, de a focipalyan vagtat egy rakas vaddiszno, verszopok nyargalnak korbe karikaba, es kimera is ugrandozik jobbra-balra.
Viszont ahogy emlekszem, semmi sem zavart meg, jobbra balra mentem a ponthoz viszonyitva, hatraltam, felugrottam a falra stb, de nem lattam semmi veszelyt a kornyeken, ugyhogy fura ez az egesz.
Esetleg elkepzelheto - ugy mint a Chernobil Chroniclesnel - hogy a helyzetjelzo rossz pontra mutat, es nem oda kell beallj, hanem mashova, de ha nalatok mukodott, akkor nincs semmi egyeb otletem.
Vagy esetleg eloszor a kepet kellett volna megcsinalni, es utanna kinyerni a helikopterbol az adatokat?
Mert en eloszor asszem kiolvastam az adatokat, es utanna akartam fenykepezni, ha jol emlekszem, esetleg meg ez a dolog is bekavarhatott.[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
A Fotograf modban kell időre teljesítendő feladatot (Agyperzselő) csinálni?
-
Laris2
senior tag
válasz Antonius1978 #14862 üzenetére
Föltételezem a fotózás helye jelezve van. Utána néztem a fotózás helye a scripts/fotograf.LTX-fájl 1866-1896-sorok között szerepel. Mind a tíz fotózási hely külön szerepel a fájlban, átnéztem de nem találtam bennük olyasmit, hogy esetleg elírtam valamit. A fotózhatsz stb, az csak egyszer szerepel benne. Semmilyen sorrend, vagy mutánsok jelenléte nem számít. Bár én mindig ritkítom őket, idegesít ha zavarnak. Szerintem Yuri Semeckyvel lehet a baj.
Dhampir: ez egy nagyon nyugodt békés játék.[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
válasz Laris2 #14865 üzenetére
Hidd el, hogy en is ertetlenul allok a dolog mogott.
Ugyanis osszehasonlitottam a kepet, amit betettel, es habar en ugy emlekszem, hogy a mutato nalam a kis teglalap kozepen van (te a terkepen tole picitt balabbra vagy) de akkor is, ha a szkript mukodott volna, akkor nalam is az kellett volna tortenjen, mint nalad, nevezetesen az, hogy leolvassa hogy bealltam a helyes pozicioba, es el kellett volna tunjon a mutato (ez lehet csak akkor tortenik meg, ha bealltal es a kepet is sikeresen elkszeitetted, erre mar nem emlekszem pontosan).Ki az a Yuri?
[ Szerkesztve ]
-
Laris2
senior tag
válasz Antonius1978 #14866 üzenetére
Nem arról van szó, hogy nem hiszek neked. Csak azt akartam tudni, nem-e én rontottam el a fordításkor itt valamit. Összehasonlítottam az eredeti fájlval, de nincs benne hiba. Azt javasolnám, hogy kezd elölről ezt a pripyati pályát. Lehet hogy egybeesett a mentésed egy spawnolással, és ez miatt sérült valami. Ha eléred a fotózási helyet, és nem jön az SMS akkor a minimap alatt az órának meg kell állnia, mivel a játék nem folytatható, és szép lassan belassul majd kidob. Szerintem az lenne a megoldás, ha újra felraknád az egészet. Kettővel előbbi mentéseddel folytathatod. Kicsit fejjebb fent van a frissített magyarítás is. Yuri az akivel próbáltál fényképet készíteni.
-
Antonius1978
addikt
válasz Laris2 #14868 üzenetére
Te hova valosi vagy?
En is regebb igy hasznaltam a mondatszerkezetet, hogy nem-E, en rontottam el, de ugy helyes, hogy nem en rontottam-E el
Ne haragudj, csak megjegyeztem,mert engem is lebasztak emiatt
Mar azt sem tudom, hol hagytam abba a Fotografot, kicsit bekemenyitettek a fiuk azzal a 160 fele kristalyvariacioval, es rauntam a modra.
Nem hinnem hogy ujrakezdenem (meg az baszna be', inkabb a harakiri ) de ha gondolod valamelyik percen osszeszedem a menteseket, es atzsuppolom neked, hogy lam nalad mukodne-e a mentes, azaz te tudnal-e kepet csinalni, es ha igen, akkor utanna visszakuldod a mentest, es talan akkor majd meg meggondolom hogy folytassam, ha mar annyit kinlodtam azokkal a baszott helikopogokkal -
shield
Topikgazda
válasz Antonius1978 #14866 üzenetére
Yuri Semecky a halhatatlan Stalker, aki modokban 1000x hal meg.
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
Laris2
senior tag
válasz Antonius1978 #14869 üzenetére
Nem én rontottam-e el? Tudom hogy így kell helyes leírni de néha jólesik lazítani. Egyébként a Mátra környékén egy kis városban lakom. Küldheted azt a mentést.
[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
válasz Laris2 #14871 üzenetére
Hidd el, zsigerbol nekem is ugy jon, hogy ugy kerdezzem pont ahogy te, de ezek a franya nyelveszek
Matra?
Ismered a notat, hogy a Vidroczky hires nyaja csorog morog a Matraba?
Elfelejtettem, a mentest aztan valamelyik percen osszekaparomShield, soha eletemben nem hallottam errol a hallhato, ize hallhatatlan sztalkerrol
[ Szerkesztve ]
-
kekeeci
senior tag
válasz Antonius1978 #14875 üzenetére
A Solyankában egy külön 'achievment', ha X-szer (talán 100) megkapod azt az üzenetet, hogy Yuri Semecky meghalt.
kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :( "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"
-
Sensut
őstag
válasz Antonius1978 #14875 üzenetére
Már volt szó róla régebben itt: [link]
-
sklopp
őstag
válasz Antonius1978 #14878 üzenetére
Más modokban is előfordul ez az újra és újra elpatkoló stalker, állandóan jönnek a bejelentések a az épp aktuális haláláról.
-
Dhampir
félisten
Számomra sem ismerős, pedig lassan a részletek is érdekessé vál(hat)nak.
-
Laris2
senior tag
Van egy olyan verzió is Semeckyről, amikor beszélned kell vele, és elmondja a történetét miért került bele a zóna rádióba. Ő még az első stalkerek egyike rendes csávó volt, de találkozott Sterlok báttyjával aki belevitte abba az őrült kalandba, hogy elmennek a kívánságteljesítőhöz. Semetcky haragudott a zónára, mivel sok mindent elvett tőle. Sterlok báttyja úgyszintén. Sikerült odajutniuk, és mindketten egyszerre kívántak valamit. Yuri azt hitte mindketten ugyanazt kívánják, de Sterlok bátyjának más tervei voltak. Az eltérő kívánság rosszul sült el. Ő megvakult, és zombi lett. Elmesélte, hogy szinte egy ép bőre sincs mert állandóan lelövik, vagy a mutánsok megtépi de valamiért mindig feléled. A PDA érzékelője viszont jelzi a zónarádió felé amikor éppen halott. Ez az ST-2 -ben lévő történet.
[ Szerkesztve ]
-
SaGa59
őstag
válasz shield #14870 üzenetére
Nem halhatatlan, hanem örökkévaló. Mert minden nap feltámad és újra meghal. Amit tudni lehet róla, hogy szeretett a társaság központja lenni, szerette, ha tudnak róla, felismerik, egyike a kevés stalkereknek, akikről fénykép maradt az utókorra. Elérte a Monolitot, és a kívánsága teljesült. Az nem egészen tiszta, hogy örök „biológiai” életről álmodott-e, vagy arról, hogy a hírneve maradjon fenn örökké. Az utóbbi valószínűbb és annak tökéletesen megfelel, amit kapott.
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
Antonius1978
addikt
válasz SaGa59 #14883 üzenetére
Ertem, es koszonom a magyarazatot.Mit tevekenykedsz mostanaban?
Laris, ime a menteseim, kulon olyat is talalsz kozottuk, hogy arena fotozasa. [link]
Mostmar tudom, miert alltam le a Fotograffal.A jatek - es ha nem unod, akkor csinald meg nekemm marmint azt a kuldit, mert utanna lehet hogy jatszanek tovabb, es talan majd rajossz a fotozas hibajara is, kozbe kiprobaltam, volt a palyan egy iranyito, kinyirtam, de hiaba maszkaltam jobbra balra, a kamerat is oda celoztam ahol a te kepeden lattam, de semmi...- osszeomlik akkor, amikor a tudost kell megmenteni a lebego folddarab korul, a Chevrone farmon.[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
Meg 1 annyit, hogy kozben feltunt, hogy nalam az arena tuloldalan hianyzik a bal oldali tombhazlakas, csak jobb oldalon van.Mondjuk lehet a latotav miatt, de az is lehet, hogy en valoban valamelyik masik valtozattal jatszom, habar szerintem azzal, amit Sensut mondott volt regebb, ha jol emlekszem.
-
Sensut
őstag
válasz Antonius1978 #14885 üzenetére
Te, nézted-e, nincs-e kifogyva, illetve megtelve az SD kártya a kamerában. Azt is kell cserélgetni, ha jól emlékszem.
-
Antonius1978
addikt
válasz Sensut #14886 üzenetére
Nincs kifogyva, mert a tegnap este meg tettem 1-2 kort, miutan ratettem Laris ujabb magyaritasat, es mivel en minden fontos helyen egyet mentek, betoltottem a szemettelepes fenykepezosdit, es kepzeld el, ott tokeletesen mukodik minden, bemegyek a piros pottyos helyre, jon az uzi, hogy pozicioba ertem, masfele nezek, irja hogy nem jo a szog, odafordulok, ahova kell, irja hogy jo a szog, keszithetem a kepet, keszitem a kepet, kesz, mukodik.Betoltom ujra az arenat, nincs semmi uzi, semmi sehol, mikor beallok a piros pottyos helyre.
Meg azon gondolkodtam el, hogy esetleg nem az kavar-e be, hogy elkaptam azt a laboros putypuruttyot, mert ugye en vedooltozet nelkul mentem le az elejen, mert amikor a faszi az alagutnal felajanlja penzert a vedoruhat, akkor oroszul volt kiirva hogy a fanal keressem (de ezt csak utolag sugta meg Laris de tul keson) es egyszoval anelkul mentem le, es megbetegedtem, a faszi mind tusszog, tikacsol stb, persze kesobb megkapjuk a tablettakat, melyet vizzel kell bevenni, es akkor elmulik, de meg ez lehet egy masik ok, amiert a szkript osszebolondul...egyszeruen nem tudom. -
Laris2
senior tag
válasz Antonius1978 #14887 üzenetére
Észrevettem a hibát. Te este fél tíz körül akartál fényképezni, de ezt csak reggel 6-tól este 9-ig lehet. A lebegő szigettel az a helyzet, hogy néhány SMS-t képernyőmentés alapján keresek ki, és fordítok, mivel a komplett ST-2 szövege is benne van a szövegfájlokban.. Ekkor töröltem bele, de nem vettem észre mivel a játékkal már előbbre voltam. Azóta kijavítottam, és már föltettem a fórumra. Benne vannak az orosz nevek tárgyak is, angolul ill. magyarul. A mentéseid is biztosan működni fognak. A lebegő szigetnél megszerezheted az exót is. Röviden felugrasz a kis szigetre. teleport a tanyára kihallgatod a beszélgetést. Irokéznél veszel irányító bőrt. Ezután kinyírod az irányítókat a barlangban, ahol az elején a fényképezőgépet megtaláltad. Ez trükkös, lehet kézigránátot is használhatsz, csak ne vegyenek észre. Az ipari területen a mozdony fülkéjében vagy a kis épület tetején, esetleg a sínek mentén megtalálod. A ketrecben lévő írányítót azután nyírd ki, ha elmondta a mondókáját.
-
Antonius1978
addikt
válasz Laris2 #14888 üzenetére
Ezt legyszi reszletezd, mert a fenykepezos hiban kivul minden kinai
Mi ez a torlos, forditos dolog, mi koze a menteshez, meg mi ez az exo, es az osszes tobbi.
Nalam azert omlik ossze, mert valami el van cseszve a tudosnal, eloszoris ha sikerul megmenteni, utanna bekavarnak a szkriptbe a maszkalo vadak, utanna meg 1 ponton a hatunk mogott jelenik meg 1 faszi, egy zsoldos vagy mi, es azt leszedtem, de a jatek utanna osszeomlott, es osszomlik, ha probalom betolteni.
Ettol fuggetlenul megprobalom, de ha nalad mukodik az utolso menteseim egyike, akkor megkerlek, hogy mindazt amit elmondtal, csinald meg nekem, gondolom nem oly sok ido, es kuldd vissza, hogyha nalam valami balul sul el, akkor tudjam folytatni.Nos, akkor megvan a bibi, en este akartam fenykepezni es akkor nem lehet.Ez nekem nem jutott eszembe, mert ilyesmit nem irnak a szovegbe (szerintem, vagy elkerulte a figyelmem), de mindenkepp valosaghu, lenyeg, hogy kiderult.Majd tedd be a forditasba, ha nem volna benne.Kosz.
-
SaGa59
őstag
válasz Antonius1978 #14884 üzenetére
Most épp „párhuzamosan” dolgozom két könyvön. Az egyik a következő stalker kötet, a másik pedig egy Sztrugackij újrafordítás. Az előzőt csináltam, nagyjából a felénél járok, de a kiadó megkért, hogy a Sztrugackijt vegyem előre. Ősszel azért lesz menetrendszerű új stalker kötet, Alekszej Kalugin harmadik könyve. Ez is inkább lélekről mint akciókról szól, mint az első „Ház a Mocsárban”, de a Zóna nagyon ott van ebben is, talán még jobban is, mint abban.
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
Laris2
senior tag
válasz Antonius1978 #14889 üzenetére
Letöltöd a javított magyarítást, megtalálod a 14854-es hsz-ban. Ezzel felülírod a játék gamedatáját, és kész. Tudod folytatni a lebegő szigettől a játékot. Az exo az exoskeleton, megszerezheted a leírtak alapján. Ha valamikor új játékot kezdesz, akkor a kriksz-kraksz nevek is magyarul jelennek meg. Ja igen, játszottam az elmentéseddel, és tovább tudtam jutni lebegő résznél, de nem mentettem, és nem is látom értelmét elküldeni a mentést.
-
Laris2
senior tag
Antonius a "lebego foldarab" mentéseddel tudod fojtatni a játékot, de mielőtt kilépsz a Chervone területről vadászd le a zsoldosokat egyiküknél van egy doboz montpensier cukorka ami kell a bioradarhoz. És a nagy csövek egyikében megtalálod Zapadlo levelét ez is hasznos, sok pénzt és jó fegyvert ad érte ha kimenekíted a zónából az unokáját.
-
Antonius1978
addikt
válasz Laris2 #14891 üzenetére
Vagy 5 mentesem omlott ossze a farmosokbol, szerencsere egyik mukodott, es valoban sikerult megoldani a lebego folddarab dolgot.Csak azt nem ertem, hogy hol lattok ti ott Exo-t mert en sehol.Van ugyan 2 lada ott, de azokon keresztulmegy a karakter, nem lehet kinyitni.
A cukorkabol mar 1-2-t talaltam, de a ven tolvaj mindet lenyulta, mert ugye a hatzsakba taroltam oket, nem hordoztam magammal. Az eltulajdonitott cuccaimat visszakapom, es ha igen, akkor hol?
Az oreg unokajat megmentettem, most megnezem a levelet, es a cukorkat ujra, valamint visszamegyek a lebego szarhoz, hogy megkerssem az exot.
Jo lenne, hogyha irsz valamirol, akkor tudasd pontosan, hogy hol, merre, es miert, mi utan stb, az ilyen elejtett felmondatokkal szart se erekUI : visszalehet meg menni remelem Pripjatyba, az utolso fenykep miatt...
-
Laris2
senior tag
válasz Antonius1978 #14893 üzenetére
Nem a sziget tetején van. Átugrasz a kis szigetre, azon van egy teleport, ami a zsoldosokhoz teleportál. Megvárod amíg beszélgetnek arról, hogy hová dugták el az Exo-t. Ezután elmész Irokézhez veszel tőle irányító ruhát, majd mielőtt bemész a Békefenntartó területen a barlangba felveszed. Belépsz, kinyitod a rácsos ajtót, és meghallgatod a lángszórós ürgét, és az irányítót is. Ekkor lesz elérhető az Exo ami az Ipari területen a mozdony fülkéjében, vagy a mellette lévő épület tetején, vagy a sínek mellett lesz. Amikor a barlangban az írányító elmondja a mondókáját, és a rácshoz megy, késsel elintézed, és kinyílik a kapu. De ekkor odakerül pár irányító is, résen kell lenned. A föntieket elintézheted kézigránáttal is mielőtt lemész, csak ne lássanak meg, mert akkor a többi ellenség lesz. De ha van végigjátszásod az alapján tisztábban látod a szitut. Pripyatba még kell menned később, akkor elintézheted a fényképezést. A sűrített tejekről ne feledkezz meg, kell belőle egy pár darab Pripyatban.
[ Szerkesztve ]
-
Sensut
őstag
válasz Laris2 #14793 üzenetére
Kedvem szottyant egy kis Stalkerre és gondoltam végigtolom az OGSE-t, mert a final verziót én se próbáltam még. Láttam volt a múltkor, hogy nem haladtál az OGSE db-k kibontásával (Laris2). Egyszerű. A STALKER_Data_Unpacker_RU-t kell használni. Az OGSE mappájában a .db csomagok készen el vannak nevezve a szerint, amit tartalmaznak, úgyhogy barangolnod se kell köztük. Neked pld. a gamedata.db_base_configs kell a fordításhoz, tehát ezt az állományt te ideiglenesen át kell nevezned így: gamedata.db. Ekkor az unpacker már .db csomagnak látja és kibonthatod valahova, majd a csomagot vissza kell állítanod az eredeti nevére, különben gebasz lesz. Ennyi. Ha gondolod, a kibontott fájlokat feldobhatom valahova.
Apropó: a modhoz készült még egy utolsó kis fix2 javítás is, ami már nem kerül .db csomagba hanem külső gamedata mappát hoz létre - ebben is lehetnek még szükséges fájlok![ Szerkesztve ]
-
Laris2
senior tag
válasz Sensut #14895 üzenetére
Köszi, minden segítség jól jön, úgy hogy elfogadnám az ajánlatodat. Ha hozzáférek a szövegfájlokhoz akkor nekifogok a fordításhoz mihelyst klaffolnak a feltételek. Mostanában kevesebb lett a szabadidőm, és a fordított játékokat is tesztelnem kellene, de úgy gondolom ez belefér. Szedd össze amire szükség van a fordításhoz, és tedd fel valahová.
[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
válasz Laris2 #14894 üzenetére
A kerdeseimet pontokba szedem, hogy te is konnyebben tudjal rajuk pontonkent valaszolni.
Irod hogy ha van vegigjatszasod.Hat nincs.. Ha volna, akkor kellene en nyaggassak es cseszegessek itt barkit?1.Kihallgattam ugyan a zsoldosokat, de ugye oroszul nem ertek, irni meg alul nem irja, hogy mirol dumalnak, igy semmire nem johettem ra.Mar ott tartok, hogy az ujonnan alakult Voronin fele zonai rendorbrigaddal, azaz a Szolgalattal kipucoltam a farmot a zsoldosoktol, a kitores utan elinteztem a szokott zsoldost, PDA atadva, es ugy dontottem, hogy mivel tartozom Brown ezredesnek az eletemmel, megyek megkeresem lent a laborokban.
Te tudod hogy megis merre keressem ot/oket? A Chevrone farmon lementem a sziklak alatt az X-16-ba, onnan at lehet menni az X-10-be es meg masfele is, meg tudnad mondani hogy Brown melyikben van?2.Szoval ha kihalgatod a zsoldosokat, akkor visszafele menet, elviszed vissza a Lada Nivat (veletlenul talaltam ra, de beugrott, hogy van ilyen kuldetes a listaban), onnan elmesz Irokezhez (az az a faszi ugye, aki a fanal levo cuccot adta volna a laborok elott, es aki az alagut szajanal van?), a kihallgatott beszedbol kifolyolag tudsz nala venni iranyitobort...Mennyibe kerul?
3.Ha megvan az iranyito bore, akkor atmesz arra a palyara ahol a faluban Szidorovics van, ott lattam ilyen racsos barlangot, gondolom errol van szo.Ott megteszed amit kell, kihallgatod az iranyitot stb, es atmehetsz a Szemettelepre, ahol az Exo van.En talaltam is egyet, egy trafohaz udvaran, raccsal keritve, de akkorjaban ha beugrottam erte, akkor eltunt, es jott 3 iranyito, akik kicsinaltak. Most hogy fogom meguszni a 3 iranyitot???
4.A draga nagypapi, az a ven tolvaj Az unokajat megmentettem, es megtalaltam a levelet is a csoben, ahogy emlitetted.Ha lerendezem az iranyitos barlangot, akkor menjek el Zapadlohoz a levellel es a tennyel, hogy az unokajat megmentettem? Akkor mi tortenik? Es mar vagy 5-10x megkerdeztem, hogy hogyan, hol, es mikor kapjuk vissza a cuccainkat, amit az oreg lenyult...
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest