Hirdetés

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • Harold Halibut teszt

    gp Tíz éven át készült bábfilm elevenedik meg a képernyőkön – egy bábfilm, egy leegyszerűsített kalandjáték, és mindenek felett egy mese a boldogság kereséséről.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sensut

    őstag

    Na, most a Fotograf legvégén, harmadjára értettem meg végre, hogy mi is a kapcsolat a Fotograf és a ST2 között. Ha az ST2 a 0-s Stalker, akkor a Fotograf 00-s. De a Fotografban nem csak arról van szó, hogy ki térképezi fel a Zónát és jut el a szarkofágba első sztalkerként, de a fotográfus (te, mint játékos) maga Yuri Semecki, a félig szellem, félig zombi legenda, aki után aztán az ST2-ben Strelok annyit kutat. Tehát a fotográfus az maga a legendás sztalker, aki elsőként jutott el a Zóna központjába és ott is ragadt örökre. Ezt a játék legvégén vallja be a fotográfus, amikor eljut a szellemekhez, addig szó sem esik a nevéről :) "A nevem Yuri. Yuri Semecki!", és már mindjárt más megvilágításba kerül az egész történet. Állatira jól össze vannak rakva ezek a sztorik.
    Szóval, végigmentem a FOTOGRAF eredeti verzióján és mondhatni majdnem tökéletes. A vége felé volt ugyan néhány véletlenszerű crash, amikről még log se készült, de hát ez benne van mindig a pakliban. Egy feladat van, amit nem lehet befejezni, éspedig a Mocsárban (Swamp) Kruglov mellékmegbízása. Ez arról szól, hogy azonosítani kellene az anomáliákat, hogy bekerüljenek a nyilvántartásba, vagyis a enciklopédiába. A feladat befejezésekor itt nem lehet tovább menni, mert kidob a játék. Ez minden verzióban így van, tehát a legjobb ezt a feladatot el se vállalni. A jutalom ezért egy elit anomália detektor lenne, amit később úgyis be lehet szerezni. És még valami: még mindig nem jöttem rá az absolute-ok talizmánná való transzmutálási folyamatára. Sakharov utasítása annyira érthetetlen, hogy abból nehéz lenne rájönni, mit is kell csinálni, pedig a fordítás tökéletes. Maga a folyamat bonyolult és ahogy látom még nagyon senki se tudta megcsinálni a fórumokon sem. Ezért aztán a talizmánokat be is tették Sakharovhoz eladásra, mert azok lennének a transzmutálás eredményei és rájuk szükség van később egy kihagyhatatlan feladatban. Egyébként a Fotografban ezek lennének a képződmények (kristály-absolute-talizman), mert itt még nincsenek kialakulva és felfedezve a később artifaktként ismert képződmények. Még kísérletezek velük, hátha rájövök a nagy titokra :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák