- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zodo
nagyúr
válasz dzsavermadar #1803 üzenetére
Sejtettem, valahonnét ismerős volt.
-
Megváltozott a szabályzat 8/b pontja! Kérek mindenkit, hogy figyelmesen olvassa el (az egész szabályzatot, ha még nem tette volna meg).
Kérdés esetén ne habozzatok feltenni az(oka)t!Sent from my keyBoard
-
adyz.
aktív tag
válasz N€T0X|N #1805 üzenetére
Csak egy javaslat: A 8/c bekezdésben: Mozgásképtelen, összetört kocsit a lehető leggyorsabban ki kell venni a pályáról (Return to monitor).
A Return to monitor helyett szerintem a Kilépés a boxba-t kellene írni.
Ha már magyarítva van a játék.
Illetve egy másik: Ha véletlenül lecsúszok az ideális ívről, de kiszélesítve ezzel a pályát, megelőzök valakit, ugye kötelességem magam elé engedni. De ha eközben engem megelőznek? Akkor mi a teendő?
[ Szerkesztve ]
-
Jogos, odaírtam a magyar verziót is (nálam pl. nincs magyar fordítás mindenhol).
Ha te kicsúsztál és megelőznek, akkor nincs semmi teendő, így jártál. Mivel a visszatérést úgy kell alkalmazni, hogy másokat ne akadályozz a pályán, ezért ha egymás mellett is van a két autó, neked kell igazodnod, akkor is ha a kicsúszás előtt még nem volt melletted a másik autó. És mivel utánégető nincs a kocsikon, na meg a szabály (most már) azt is kimondja, hogy pályán kívül tilos előzni, ez fékezést jelent.
A büntetéseken nem sokára lesz változtatás, az nem végleges, csak egy rögtönzött agymenés részemről. Volt már fentebb rá példa, hogyan fog kinézni a dolog, de amint véglegesedik írni fogunk róla.
[ Szerkesztve ]
Sent from my keyBoard
-
Ted-Mosby
senior tag
-
Az eddigi tesztfutamok alapján, kiemelnék néhány dolgot, amire jobban kell egy kicsit figyelni mindenkinek, de legalábbis többeknek. A szabályzatból idézve:
A PH! WTCC TEAM futamok időmérő edzésén, és a futamokon tilos a nyilvános chat használata...bajnoki futam bemelegítőjében a vb-ken kívül más nem írhat a chatre!
Ez azt jelenti, hogy se kérdőjelek, se "ok" se semmi nem kerülhet a chatre. Ha valami gáz van, a vb-k/admin majd jelzi, és megteszi a szükséges lépéseket, tájékoztat. Ha valakinek problémája van, az így járt, emiatt nem "szemeteljük" össze a chatet. Ezért van most már az, hogy a futam előtt 25 perces gyakorló indul az éles jelszóval. Ha valami gond van, ott kiderül. A késés magánügy, meg az is, ha valaki nem találja a gázpedált.
A kicsúszott, padlógázzal továbbhaladó, másokat veszélyeztető játékos jelentős büntetésben részesülhet.
Ez azt hiszem egyértelmű. A futamok előtt kereken egy hét lesz a gyakorlásra, szóval remélhetőleg mindenki betanulja annyira a pályát, hogy önhibából nagy kicsúszások nem is lesznek.
Tilos a versenypályákon műszaki meghibásodáson kívül egyéb okból megállni.
Chatelni nem a pályán kell.
Tilos a rajtnál más autót meglökni, kilökni, sérülést okozni.
Erre is fokozottan kell figyelni.
Kanyarban az választhat ívet, akinek a kanyar bejáratánál az autó orra előrébb van. A hátrébb lévő versenyző köteles igazodni ehhez
Ez azt jelenti, hogy szabályos haladás esetén, ha az előrébb haladó autó már kanyarodik, akkor nem vágunk elé, főleg nem úgy, hogy őt ezzel hirtelen manőverre kényszerítjük. Természetesen a helytől függően mellé be lehet menni, és neki is kell figyelnie, hogy ilyenkor ne szorítsa le a másikat. De ha nincs elég hely, a hátsónak fékezéssel kell alkalmazkodnia.
mindkét autó egyszerre érkezik a kanyarba, mindkét versenyzőnek fokozottan kell figyelnie arra, hogy az autók kontaktus nélkül el tudjanak fordulni egymás mellett
Magyarul ne szorítsuk le a másikat. Erre nem mentség az, ha az egyik kocsi hátrébb van, és az első "nem látja" azt.
Asszem ennyi.
Sent from my keyBoard
-
adyz.
aktív tag
Genyó egy pálya ez a Brno... Kell még köröznöm rajta.
-
Ted-Mosby
senior tag
A mai Tesztfutam lebonyolítási rendje (külön jelszóval, mindenki privát üzenetben kapja meg):
BRNO
Szabadedzés: 18:30
Időmérő: 18:55
Verseny: 19:30A CHATSTOP az időmérőre és a futamra is vonatkozik, kérem a szabályok betartását.
-
A szervert határozatlan időre leállítom. Az ismételt indulásról tájékoztatást adok majd itt!
Sent from my keyBoard
-
-
Baluuuka
tag
Emberek...
-
adyz.
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
Ted-Mosby
senior tag
Teszteljük a PH! WTCC mod v.1.2-t ezért áll a szerver
-
smisa
őstag
Emberek kérlek Titeket fejezzétek be miért nem volt jó az az eredeti felállás 18:00 GRID 19:00 (vagy 18:55) rFACTOR. Simán mindenki átért volna a 10 kör utána amásik futamra mivel kb az 18:30-ig tartott volna most miért kell csinálni a balhét?
Dzsaver bízok diplomáciádban kérlek old meg nem sokkan vagyunk akik mind2 helyen indulnánk nem hiszem hogy értelem lenne két fél bajnoikságot rendezni.
Mind2 helyre beírtam !!!!
[ Szerkesztve ]
-
Ted-Mosby
senior tag
Jelentem a mod tökéletesen működik, mindenki autója megvan, csak N€T0X|N-ét vesszük ki
szóval ma még a régi verzió fut, de holnap reggeltől letölthető az új és azután azt használjuk majd
a bajnokságra nevezett pilóták a szükséges jelszót privát üzenetben fogják megkapni
EZT KIADNI AZ ENGEDÉLYEM NÉLKÜL SENKINEK NEM LEHET !!!
aki esetleg megteszi és kiderül, azt kizárom a bajnokságból
-
Ted-Mosby
senior tag
Mivel nagy sikeresen elkészült ezért 2011.01.10.-től letölthető a
PH! WTCC mod v.1.2.exe (965.28 MB)
Autók:
Alfa Romeo 156 (1csapat,1db autó)
BMW 320si (1csapat,1db autó)
Chevrolet (1csapat,1db autó)
Chevrolet Cruze (1csapat,1db autó)
Honda Accord (1csapat,1db autó)
Peugeot 407 (1csapat,1db autó)
SEAT Leon TDI (1csapat,1db autó)
Vauxhall Vectra (1csapat,1db autó)+ a saját festésű járgányok:
#19#adyz
#83#Baluuuka
#13#dzsavermadár
#09#feri1014
#07#m4dm3n
#76#Mityu76
#666#M-Motorsport
#82#N€UR0T0X1N
#77#Smisa
#107#Ted-Mosby
#28#YakQzA
#75#Zodo+ beépített tv style
+ beépített map plugin
+ beépített 4,6 mb-os fájl
+ beépített magyarosítás
+ PH! WTCC mod betöltő képernyő
+ betöltő videó
+ új start hang a futam előttPályák:
Hungaroring
Monza (javított)
Oschersleben
Macau
Curitiba (javított)
Valencia
Nurburgring
Brands Hatch
Zolder (javított)
Portimao (javított)
BrnoPályakiegészítés külön letölthető:
+ Balatonring ,Pannoniaring, Rabaring ,Marrakesh
A mod telepítehető verziójú(így sikerült 1 GB alá hozni).
NEM KELL HOZZÁ AZ ALAP rFactor, AMI SZÜKSÉGES BENNE VAN.
Csak letöltöd, utána telepíted (figyelni arra, milyen könyvtárba teszed), bemásolod a profilodat a régi változatból és kész.
Ha esetlegesen gond van az autókkal, pályákkal, vagy valamilyen javaslat van szóljatok!!!
[ Szerkesztve ]
-
dzsavermadar
senior tag
>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
-
válasz dzsavermadar #1844 üzenetére
Nem bírom abbahagyni a röhögést... Motor változtass pályát (humorista )!
[ Szerkesztve ]
Sent from my keyBoard
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz dzsavermadar #1844 üzenetére
sajnálom dzsaver, hogy ez történt, de ha logikusan nézed, akkor motormouse-nak van igaza
megírtam Neked privátban is a véleményem,nincs szükségem erre
a szervezés, és a mod összeállítása elég időmet leköti, sajnos energiám arra már nem marad, hogy értelmetlen dolgokon vitázzakha tényleg úgy döntesz, hogy nem gurulsz, majd velünk tiszteletben tartom a döntésedet, de ettől függetlenül az autód mindig itt fog várni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest