- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- ASUS ROG Ally
- Gaming notebook topik
- E-book olvasók
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya32
senior tag
Flip görgő Nokia 8910 valakinek maradék alkatrész?
Vennék...
6510 előlap gyári bézs karcmentes plexivel?Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
zorzy4
addikt
válasz pszili8 #6840 üzenetére
Képet majd később mert szétkaptam,azért ennyi pénzért bele fér egy szalagkábel csere. Az még 990 ft a gigában.
Pasti nyitva tartom a szemem. Bocs elfelejtettem ugye te nem pesti vagy? Olyan 2000ft körül szoktam látni, de ha te találsz akkor vedd meg ne várj rám.
Saint találtam egy 831 kijelzőt a marék 6510között . Majd jelentkezz érte.
Remélem hétfőn hozz valamit a postás nekem.[ Szerkesztve ]
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
pszili8
aktív tag
válasz Pastika #6854 üzenetére
Azért húztam a szám mert azt gondoltam akkor még hogy lesz az 15ezer is,de soha nem lesz úgylátom.A másik meg az volt hogy fater belegravíroztatott egy skorpiót a hátuljába.Akkor még ennyi fölös pénzem sem volt.
Bzdmg ezt nem hiszem el,ti elhiszitek?????[ Szerkesztve ]
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
golya32
senior tag
Van valakinek v3688, 90 kijelzője átvezetővel?
Esetleg v50 alaplap is jöhetne.Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
ligeti8
csendes tag
Még egyszer feltenném a kérdésemet :
Létezett sima 8800 ból gyári gold ?Bizonyos esetekben mindenre igen !
-
Earl_Muttley
őstag
Kinek mije van 500-ért?
Van egy kis cash, és élnék vele
[ Szerkesztve ]
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
KSparrow
őstag
válasz Earl_Muttley #6868 üzenetére
katt a "NAGYONOFF"-ra
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
Magnum_
nagyúr
válasz Earl_Muttley #6866 üzenetére
tök mindegy. ugysem mész el érte. és valszeg más sem visz el semmit egy ötszázasért
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz Earl_Muttley #6866 üzenetére
tök mindegy. ugysem mész el érte. és valszeg más sem visz el semmit egy ötszázasért
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz Earl_Muttley #6872 üzenetére
neked már a 7110 sincs ingyé'
amikor még nem ingyen volt, hanem megbeszéltünk egy összeget, azt sem küldted hetekig. amikor mondtam, hogy jóvan gyerek, vidd, akkor sem jöttél érte.
tehát nem hinném, hogy köztünk lesz bármiféle ingyenes vagy viszterhes üzlet.
-
Earl_Muttley
őstag
Saint: Meddig kell még elmennem, hogy még ingyé legyen?
Egyébként apámat dolgoztatom ha 7végéig szerez jó mobilokat, akkor megkapja a Ray-Bant.
Az ára is mobilra ment volna el...Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Magnum_
nagyúr
válasz Earl_Muttley #6874 üzenetére
az a villamos már elment.
olvasd vissza a privát üzeneteinket. szerintem igen korrekt voltam veled, tekintettel voltam a korodra. talán pont ez volt a baj.ON:
Nokia 8210-hez vennék pénzért fekete házikót.[ Szerkesztve ]
-
Earl_Muttley
őstag
válasz Magnum_ #6875 üzenetére
Akkor igy jártam...
Egyébként neked hogy jött ez a 7110-esekkel foglalkozás?
Egyébként ez egy ilyen emelt szintü xar ahova járok, és ezért nagyon sokáig tartanak bent minket.
Honap 8:00-15:30[ Szerkesztve ]
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Magnum_
nagyúr
válasz Earl_Muttley #6876 üzenetére
én is emelszintű, hatévfolyamos képzésre jártam... mégse voltam ilyen...
-
Earl_Muttley
őstag
válasz Magnum_ #6877 üzenetére
Csak nem 6osztályos?
Osztálybol mentek 2en azota felénk se néznek.
És ez inkább nem oktatásban emeltszintü, hanem jegyekben csak söt, akik átjöttek azt kérdik mi ez a xar. Alig tanulunk oszt nehezebb mindegyik jegyet megszerezni..
Inkább mobilozzunk ne vitatkozzunk.
Egyik ismerösöm falhoz b..ta a mobilját, mert hogy minek, ugyis uton van az uj.
Független k750 volt, és még most is találtam egy házdarabkát, a földön.Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
zorzy4
addikt
Ma nem hozott semmit a postás , na jó egy gázszámlát.
Alig várom azt is hogy kimenjek a gigatelbe v60i szalagkábelért.A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
KSparrow
őstag
válasz Magnum_ #6882 üzenetére
te nem lenni magyar? én gondlni erre:
"nekem kéne középrész"
hú, n82-n már azonnal kezdőrácsban opera miniben ott virít a fórum!
hú, az valami nagyon állat telefon. úgy szól, és annyira gyors a wlan, és olyan szép..Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
KSparrow
őstag
válasz Magnum_ #6888 üzenetére
mindegy, nekem kicsit fura.nekem olyan hatása volt, mintha törnéd a magyart. de sztem vagy hanyagoljuk a témát, vagy vigyük privátba, ne piszkáljuk ezzel a fórumtársakat.
de csak beszóltam mert genyó vagyok..[ Szerkesztve ]
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
KSparrow
őstag
új nicknév.. ennek se hívtak még..
helyesnek helyes, csak furcsállom az alkalmazását, mert szerintem nem illik a szövegkörnyezetbe. mmint ha kérdezte volna valaki, hogy kinek kell, akkor ok, de mivel előlapról volt szó, így szerintem (ezt hangsúlyoztam, mmint hogy SZERINTEM) furcsa. de csak hülyeségből szóltam be, természetesen itt senki helyesírásával nincs komolyabb gond. (van ismerősöm, aki amit ír, hangosan fel kell olvassam, hogy megértsem.
/off off/ Minolta írásjelei néha hiányoznak // jó, én meg gépelek mint egy bar.. akarom mondani bolond, és nem csekkolok, küldöm. ha visszaolvasom és megértem, akkor hagyom, ha már érthetetlenné kezd válni, akkor azért szerkesztek.. (mert lusta vagyok mindent átírni)Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
csoda120
aktív tag
válasz pszili8 #6856 üzenetére
Nagyon nehezen,de elhiszem
Jó sokat OFF-oltok...
Ma megjött a 7210-em. Egyszerűen gyönyörű ez a telefon.Tudása elég karcsú a mai viszonylatokhoz képest,de a megjelenése mindenért kárpótolja az embert. Ma ezen hallgattam a rádiót munkába menet és elég jól szól vonaton voltam ami ugyebár elég zajos és mégsem kellett fullra vennem a hangerőt. 2 egységgel max alatt volt.
Meroly merre vagy már rég nem írtál...?/OFF]
Facebook: szerelem a négyzeten
-
Gaborpecs
csendes tag
Jóreggelt.
Ha esetleg valakit érdekel.
[link] -
Stimpy001
aktív tag
válasz Magnum_ #6896 üzenetére
Az enyémet benyelte a posta. Mármint a telót töltővel együtt. Annyit sikerült kideríteni hogy aznap nem a szokásos postás kézbesített, a posta szerint átvette valaki. Szerintem meg a beugró postás csávó szépen elrakta magának. Indítottam egy ügyet a postán de nem fűzök hozzá sok reményt. Pedig olyan állapotút annyiért nem fogok találni
A sors nem akarja hogy 8110-em legyen...[ Szerkesztve ]
-
zorzy4
addikt
Én meg 200ft-ért veszek hozzá töltőt. Gabor hozzászokott már, hogy kritikát fogalmazok meg a cuccaival kapcsolatban. Most azt, hogy ennyi pénzért egy 500ft-os töltő nem fér bele az árba?!
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mozilla Firefox
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tudományos Pandémia Klub
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest