-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
Új szerzemény a taliról. [link] Samu n100 és a koszos ablakpárkány.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
pszili8
aktív tag
Mintha rémlene Már csak a lila hiányzik de olyat egyáltalán nem láttam még Most a T10 kivételével minden telót használok amit a talin vettem.Megtetszett ez az samu n620,pedig első blikkre abszolút érdektelen volt.A V60-nal pedig egy álomtelefonomra tettem szert.
[ Szerkesztve ]
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
-
KSparrow
őstag
válasz ligeti8 #7312 üzenetére
én úgy tudom, volt a titánszürke (ilyen krémes hatású, natúr) meg a fekete a simából, az I-ből csak fekete volt.
a sima gyári reklámanyagában csak ez a két szín van. színes meg úgy tudom csak fekete volt.[ Szerkesztve ]
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
ligeti8
csendes tag
köszönöm !
Bizonyos esetekben mindenre igen !
-
Bluegene
addikt
hi apámnak az S65-e időnként automatikusan némara kapcsol, tehát nem hallja
van-e valamilyen megoldás? esetleg szoftverfirssítés azt hogy kell?
nagyon jó állapotú a teló, szint makulátlan, olyan szinte mint az új pedig van vagy már 5 évestudtok ebbe segíteni? legjobb lenne egy új firmware csak azt nem tudom honnan szerezzek és mivel rakjam rá
privibe választ ha tudtok
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
KSparrow
őstag
a csatlakozások összeforrasztásával, azaz a bekapcs.gomb kiiktatásával sikerült életre kelteni az 5070-est. (lejöttek a csatlakozóaljak a nyáklapról, épphogy meg tudtam menteni)
így most ha áramot kap (beteszem az akkut) beindul a telefon. kikapcsolni meg nem lehet. de ettől függetlenül minden más funkciója hibátlan.Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
KSparrow
őstag
enyhén magas a villámár...
-
Magnum_
nagyúr
na csávókáim. Ksparrow komámnak (aki szponzorálta a a rezgő restaurálást) és az egyik József krt-i gsm bótosnak köszönhetően megint van zsíros 6310i-m. nem eladó
és basszus, a lényeg!
Gaborpécsneknek köszönhetően, megint van 8910-em... még sajnos nincs nálam (nem is tudom, mikor lesz), anyukám vette át ma. de van. használnám már a 6310i helyett.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
-
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
KSparrow
őstag
-
ligeti8
csendes tag
Gratulálok nagyon nagyon szép kis telefont csináltál !!!
Az új gyári előlap ?Bizonyos esetekben mindenre igen !
-
Earl_Muttley
őstag
Saint_: Gyönyörű a 6310i!
Mennyibe volt eddig?
Nekem csak 6310 van, de értem miért szeretik,és használják annyian.OFF: Am ki kicsoda a fórumtalis képen?
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
KSparrow
őstag
Ezt hoztam ki a 3510i-ből!
most ilyen reklámképet akartam csinálni. vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Hálózati / IP kamera
- Politika
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- Interactive Brokers társalgó
- Okos Otthon / Smart Home
- Half-Life 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple notebookok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest