- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- ASUS ROG Ally
- Gaming notebook topik
- E-book olvasók
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ligeti8
csendes tag
Héten elvileg jön egy két finomság, sőt inkább ma kellene itten lennie:
7270, 8850...
Majd jelzem úgy is ha itt lesznek,Bizonyos esetekben mindenre igen !
-
golya32
senior tag
Nekem 7200 kell, esetleg valaki tud eladót?
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
golya32
senior tag
8910 hez kellene ház alsó része 2db oldalsó gombbal, rugó és a rögzítőgyűrű.
Valakinek van elfekvő?Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
Earl_Muttley
őstag
Valaki tud olcsón egy nokia 6610 házat?
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
pszili8
aktív tag
Ma sem bírtam ellenállni,és vettem egy dobozos Siemens M65-öt Októberben sem fogok enni annyi telót veszek,nem is baj mert rám fér
anevemearl:előlap kell vagy ház?Sima vagy i?[ Szerkesztve ]
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
Earl_Muttley
őstag
Hello!
Sima (kamera nélküli)Elö-és hátlap + bill.
Nagyon ramaty az egész de müködik.
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
pszili8
aktív tag
válasz Earl_Muttley #6607 üzenetére
Előlapom van,használt,de gombsor nincs
-
Earl_Muttley
őstag
Mennyire karcos?
Hátlapod is van?
Milyen szinű?
-
ligeti8
csendes tag
-
Earl_Muttley
őstag
És mennyibe fájna nekem?
-
ligeti8
csendes tag
válasz Earl_Muttley #6611 üzenetére
500 forint plusz posta vagy eljössz érte
Bizonyos esetekben mindenre igen !
-
Earl_Muttley
őstag
Hova?
Házad nincs?
Csere egy SE dokkolóra?
-
Earl_Muttley
őstag
pszili Egy képet kérhetek?
-
golya32
senior tag
Fujitsu siemens N500 GPS pda dobozosom van, érdekel valakit?
Csere retro telóra is érdekel, de csak nokia!Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
bwoay
nagyúr
nnah, nagy küzdelem árán (SIM-re másolás, onnan tel.könyvbe, aztán átirkálás) sikerült migrálnom a telefonkönyvem a v60i-re, de mikor a T720i-t akartam hasonló módszerrel lekezelni, akkor kiderült, hogy annak csak 100 férőhelyes a telefonkönyve, muhháháhá! persze a neten szinte mindenütt 500-as kapacitásról regélnek, de mint utólag kiderült, az a T720-ra jellemző, az i változat memóriájából az MMS miatt akkora darabot csíptek le, hogy a kontaklistának csak 100 hely jutott. szuperjó. a retro korlátai.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Earl_Muttley
őstag
Kinek milyen eladó ericssonja van?
-
pszili8
aktív tag
Neharagudj hogy ezt mondom,de a T720i sztem egy kalap sz*r.Alig van már belőle működőképes,de újkorában sem bírták sokáig.Fater vett egyet 2004-ben 60k-ért bírta egy hétig,aztán két hét szervíz,ekkor ment kb megint 1-2 hetet,aztán megint ment a szervízbe ezúttal 3 hónapra(!),fater elment érte beletette a kártyáját elindult aztán egyszer csak minden eltűnt se kép se hang.Na itt lett elege kis levelezgetés volt a voda igazgatósággal aztán adtak helyette egy Nokia 6100-ast ami akkor még 90k körül volt,akkor jött be,de nem akartak balhét. Nem csak fater telefonja volt ilyen.A v60i 100x többet ér.
-
Magnum_
nagyúr
válasz Earl_Muttley #6619 üzenetére
neked ajánlottam fel ingyen A1018-at, de ha az ingyen telefonért se tudsz eljönni, akkor ha pénzt kérnék érte, még annyira se sikerülne
I humbly and respectfully decline™
-
meroly
veterán
Bakker srácok ez a 6310i hihetetlen, egy hete pihen a táskámban és még csak egy pötty ment le. És igen, be van kapcsolva és sim is van benne. Meg néha nyomogatom.
Ilyen akku teljesítményt szeretnék a főtelefonomtól is!Impossible is nothing
-
Earl_Muttley
őstag
válasz Magnum_ #6621 üzenetére
Hello!
Ha a legfiatalabb gyüjtö volnál, akkor te se preferálnád a személyes talit.
Meg hosszu napom van kedden. Szerda csütörtök, csak borárosig jó csak a péntek jó lehel útig.
-
Earl_Muttley
őstag
Hello!
Meg hosszu napom van kedden. Szerda csütörtök, csak borárosig jó csak a péntek jó lehel útig.
-
Earl_Muttley
őstag
Hello!
-
meroly
veterán
válasz Earl_Muttley #6624 üzenetére
Nem hiszem hogy ez korfüggő lenne.... mér félsz hogy elüt és elveszi a pénzedet?
Impossible is nothing
-
Earl_Muttley
őstag
válasz Earl_Muttley #6625 üzenetére
Pedig csak 1x nyomtam meg a küldést...
Meroly: Mint a sajnos 3x elküldött hszben írtam, nincs idöm.
Meg anyám félt mindentöl, neki meg stílusa van, és kisérgetne.
Pedig mennék ft-re is..Bár lehet hogy a gyüjtöktöl félt, mert szerinte aki ilyenre pénzt áldoz, az...[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz Earl_Muttley #6627 üzenetére
én spec örülnék is, ha mutterod jönne, főleg, ha jó bőr
Mr.Roy: nagyon érzed te, hogy én milyen vagyok valójában, de azért örülnék, ha titokban tartanád az igazi énem
[ Szerkesztve ]
-
Earl_Muttley
őstag
Te nem örülnél annak...
Második felére nem reagálok..
Bár megmutatom neki a képedet...
-
Earl_Muttley
őstag
Saint: Megmutattam anyámnak a képed azt mondta túl machó vagy, és még az sem volt enyhítő körülmény hogy ingyen telókat adsz a fiacskájának.
-
Earl_Muttley
őstag
Egyébként pénz beszél kutya ugat, értsd: Pénzért,elhozza vagy elpostázza.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz Earl_Muttley #6631 üzenetére
általános szabály: a vevő megy az áruért.
-
Earl_Muttley
őstag
Ha fizetem a pk-t akkor más a helyzet.
Anyámak tetszik a 8910.
-
pszili8
aktív tag
Te ezt honnan szedted? Apám besz*rok,ez a pizzafutárnál van így esetleg Általános példa erre a sültgalamb és a száj esete
[ Szerkesztve ]
-
Earl_Muttley
őstag
-
pszili8
aktív tag
válasz Earl_Muttley #6635 üzenetére
Sztem senkit sem zavarsz fórumtalin,sőt
-
Earl_Muttley
őstag
Ezek szerint teljes értékű tag vagyok, vagy csak hogy legyen kit kínozni, és kinek a kezdeti botlásain viccelödni? Második rész viccnek szánva.
A kezdeti botlásaimért bocs mindenkitöl.
Hol van és mikor?
Mert öseimet rábeszélem, hogy dobjanak el oda de 100 m távolság a helyszíntöl.Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
fullextra
tag
13 voltam amikor az első 8800-ámat vettem, 120k-val átmentem a fél városon és megvettem/elintéztem magamnak ami kellett...
nem korfüggő, azóta elég sokat üzletelgettem mindennel, soha nem ütköztem személyesen csalóba, csak jó tapasztalataim vannak, bár voltak fura emberkék azokat már írásban és telefonon kiszűrtem...
szóval csak bátran, valahol el kell kezdeni, aztán később nem lesz ott mutter melletted, hogy megvédjen... -
Earl_Muttley
őstag
válasz fullextra #6638 üzenetére
fullextra:
Sajnos nálunk apai nagymama még azt se engedi hogy egyedül járjak haza, de már erre szarnak a szülök. Neki van pénze, befolyásolja az egész családot.
Azt hiszi hogy itt pedofilokkal levelezek.
Anyám engedne mucsára is vonattal.
De nem így van.
De már kezdek sz..ni rá.Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
KSparrow
őstag
válasz Magnum_ #6628 üzenetére
naja. te Anevemearl kedves kísérőjével, én meg a te barátosnéddel lépnék olajra.. de a gyűjteményem közelébe nem engedném..
#6640) anevemearl:
nekem se kultiválták az elején, de most már hogy látják van ebben biznisz, nem zsörtökődnek annyit itthon, na meg úgy vannak vele, hogy ha 5 év alatt nem untam meg... a 8310, 8910i, 9110, stb meggőző tud lenni, de erre áldozni is kell. (és hozzá az árat itthon eltitkolni, vagy egy kicsit lejjebb hazudni- pl a Benefon ESC 13.000 volt, apa úgy tudja, cseréltem )
én speciel jobban örülök, ha van velem valaik értelmesebb-szülő, vagy ismerős, mert akkor több szem többet lát. persze megoldom egyedül is (mint nyáron a Djuice-szerződést, vagy egész nyáron probléma nélkül voltam nyári munkkán fotósként a Blikknél), de magabztosabb vagyok, ha van velem valaki. mondjuk eddig ki volt nyalva a se**em, szal megszoktam a kényelmet, de a függetlenséget se bánom. amúgy 19 leszek nemsokára. szal épp itt az ideje a függetlenedésnek. ha belegondolok, hogy van aki ilyenkor házasodik...[ Szerkesztve ]
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
Earl_Muttley
őstag
válasz KSparrow #6641 üzenetére
Anyámról leszállni...
Engem viszont számontartanak, bár mint mondtam FT-n csak és kizárólag én.
Nálad se tolerálták eleinte, most már hogy állnak hozzá?Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Pastika
aktív tag
válasz Earl_Muttley #6642 üzenetére
Hát srácok sajnos ritkábban leszek itt mert beindulbaz állavizsgaidőszakom és tanulás ezerrel. De ha minden jól megy decemberre dr címet szerzek, úgyhogy szurkoljatok
-
golya32
senior tag
válasz Earl_Muttley #6639 üzenetére
Én ma voltam BP n de nem volt tali senkivel csak majdnem...
Csak akkor engedném a 13 éves a gyerekemet egyedül, ha etnikum mentes helyre megy!!
Még csak 10 éves a leányom de már mászkálgat egyedül, a telokat viszont mindig én veszem neki, de Ő inkább se párti, volt nálam 2 hónapja LG KU990i az se kellett neki.Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
KSparrow
őstag
válasz Earl_Muttley #6642 üzenetére
talira simán engedtek, sőt, akarták is menjek, mert sehova nem megyek... mmint én metál zenét hallatok, metálkoncertre-na oda nem szívesen engednek (a Rammsteint nagyon bánom, hogy kihagytam, de ha majd Berlinben élek... ) de ha nagyon akarok, mehetnék, ilyen "igyuk le magunkat a sárga földig drogozzunk meg menjen egész nap a tuctuc zene"-partiból... hát azt messze elkerülöm... Amikor Berlinben kinnvoltam, iskolai szervezésű úton, és némely este szabad volt, elmentem egy ilyen partihelyre, de annyira béna volt, hogy szinte menekültem, aztán utána nem is mentem többet. helyette fogtam a fényképezőt, és egyszál magam bérlettel a zsebemben, felpattantam a metróra, és megnéztem a Brandemburgi kaput, az Alexanderplatzot, meg úgy csaptam egy általános esti városfelfedezést. ennél jobb kalandom sose volt. (na jó, a 2 hét Nürnberg lehet jobb volt, mint egyszál magyar... host családnál, délelőtt iskola, délután meg vagy program, vagy szabad, fele fele megosztva... na tuti kimegyek németbe ha itt végeztem a tanulással )
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
Magnum_
nagyúr
válasz Earl_Muttley #6635 üzenetére
nincs időd? félre értés ne essék, de szerintem vannak nálad itt elfoglaltabb emberek.... nekem 12évesen az volt a dolgom, hogy suli után hazamentem, lerakni az oskolatáskát, aztán irány biciklizni, kosarazni, stb...
golya32: maj'legközelebb, ami késik...
a lány gyermek meg persze más kérdés.. húúúú, nekem ne legyen lányom, ugy félteném...apropó! lehet, hogy megválok pár telefontól, mert lehet, hogy van vevő a pécsi lakásomra és kelleni fog a zsé mosogépre, stb.. de vigyázat, ez már a "gyűjtemény" legjava, ára is lesz
(8910 és 6310i marad)[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
válasz pszili8 #6620 üzenetére
nem haragszom, de azért azt talán leszögezhetjük, hogy az öreged kálváriája mit sem változtat az én telefonom állapotán. kb 4-5 éve vehettem haszáltan, és most szívesen használnám, persze csak ha senkinek nincs ellenvetése Ami pedig a v60i-t illeti: persze, ordít róla, hogy komolyabb készülék, de majdhogynem azzal a menüvel, ami a p7389-es timeportokban is volt. Ahhoz képest üditően hat a T720i menüje, pl a telefonkönyv/üzenet kezelés.
PS: amúgy én meg pont a Nokia 6100-ról vagyok rossz véleménnyel, annak a készüléknek kritikán aluli volt a hangminősége (mondjuk nem Panasonic VS3 szint, annál szvsz nincs lejjebb)
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Earl_Muttley
őstag
golya32: Én sem megyk mindenhová szívesen, reggel 7-7.30 között utaztél a 38-as buszon?
Etnikumi járat. Lányodnak nem kell mobil? Én 8 éves koromba mobilt kunyeráltam, fél év után összejött, egy Siemens C75.KSparrow: Anyámnak kijelentettem hogy OTT AKAROK lenni az FT-n.
Berlin szép hely lehet, te meg jobb is hogy elkerülted az ilyen partyt, van egy haverom aki már alkoholizál, pedig egyel feljebb jár csak.Saint: Mire hazaérek... Ezen a környéken te nem bicikliznél, kosárpálya játszótérrel egybekötve 5-kor zár,meg nem vagyok különesebben magas. Meg inkább a suliban vannak haverok. Meg jó jegy=hard cash, ami egy gyüjtőnek ugye nem árt.
Na lépek suliba.
-
zorzy4
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mozilla Firefox
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tudományos Pandémia Klub
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest